KERESÉS search-close

Balássy Betty

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Balássy Betty"

„A szerelem is napolaj” – Csuja Imre UFO-t szavalt

A Szomorú Szamuráj sikere után itt az újabb vers: Csuja Imre az UFO Napolaját szavalta. A nem mindennapi felkérésről mesélt nekünk a színész. Balássy Betty és Kalusmann Viktor pedig a biliről való leszoktatás legemlékezetesebb pillanatait osztotta meg velünk. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Viharok a bili körül


szerző:
2015.06.12. 09:05
Viharok a bili körül

A szobatisztaság elérését sokan az egyik legfontosabb mérföldkőnek tartják egy kisgyerek fejlődésében, ugyanakkor egy olyan feladatnak, amely a szülőket is gyakran próbára teszi. Balássy Betty és Klausmann Viktor a leszoktatás legemlékezetesebb pillanataikat osztotta meg velünk.

Csuja Imre UFO-t szaval

Szilágyi Csenge Szomorú Szamurája után, most Csuja Imre szaval egy mindenki által ismert régi magyar nótát, az UFO: Napolaj című számát. Ennek kapcsán érkezik hozzánk a színész. Lassan véget érnek a vizsgák, de hova menjenek dolgozni a diákok? Ezt a témát is körbejárjuk. Balássy Bettyvel és Klausmann Viktorral pedig arról beszélgetünk holnap reggel, hogyan lehet leszoktatni a gyerekeket a biliről.

Mitől retteg Nacsa Olivér?

Többek közt ezt is megtudtuk a pénteki 8:08-ban, de beszélgettünk a párkapcsolatokon belül zajló hatalmi harcokról, babakocsikról, és az Asperger-szindrómáról is. S hogy milyen témák voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Gyerekek kontra babakocsi

Vannak olyan babák, akik kezdettől berzenkednek a babakocsitól, mások egy bizonyos korban kezdenek el tiltakozni ellene. Mi lehet ennek az oka? Mit lehet tenni ellene? Balássy Betty saját tapasztalatait osztotta meg velünk, szakértőnk pedig tanácsot adott, hogyan fogadtassuk el a babakocsit a gyerekkel.

Mit lehet a nagyszülőknek tenni és mit nem, ha gyereknevelésről van szó?

A nagyszülők ideális esetben fontos szerepet játszanak a gyerek életében, kicsit talán menedékként is szolgálnak, ha anya vagy apa nem érti meg, de a szülők számára is nagy segítség egy nagymama, vagy nagypapa, aki vigyáz a gyerekekre, ha a szükség úgy hozza.

Mit tegyünk, ha rossz szokást vesz fel a gyerek?

Körömrágás, orrpiszkálás, hajtekergetés. Csak pár azok közül a rossz szokások közül, amelyekről általában le kell szoktatni a gyerekeket. Szél Dávid pszichológust arról kérdeztük, hogy mit tegyen ilyenkor a szülő, ha rajtakapja a gyereket, illetve hogyan szabadulhatunk meg ezektől a rossz pótcselekvésektől? Balássy Betty pedig megosztotta velünk, ő hogyan jár el ilyen esetekben.

Gyerekhiszti: hogyan kezeljük?

Mindennapos eset és általában emberekkel zsúfolt helyen történik meg, hogy a csemeténk földhöz vágja magát és elkezd toporzékolni, ha nem kap meg valamit. Szakértőnk elárulta, mi a teendő ilyen helyzetben, Balássy Betty pedig saját tapasztalatairól mesélt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való