KERESÉS search-close

Bakos Gergő

45 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Bakos Gergő"

Gergő: „Nyertesként szállok ki”

A harmadik napon egy kék versenyzőnek ért véget a verseny. Gergő könnyes szemekkel búcsúzott el mentorától.

Zé zsebre vágta Gergő főételét…

A zsűri már rengetegszer kiemelte: tészta nem létezik mártás nélkül. Gergő ennek ellenére hiányosan készítette el az ételét.

Ákos lekvárral paráztatta a versenytársait

Klasszikus vasárnapi főétel volt ma terítéken, azonban egy valaki pluszban még palacsintát is készített, köszönhetően a hátráltatásnak.

Gergő megalkotta Rácz Jenő sírját

Gergő nagyon elméretezte a burgonyát a tányéron, amit a zsűri érdekes dologhoz hasonlított.

A döntősök Sárközi Ákossal főztek!

Elérkezett a szimultán főzés ideje is. A döntősöknek óriási hajrában kellett futniuk a séf útán, aki gyors tempót diktált. Gergő és Vini után, Patrik is nagyon lemaradt.

FORDULAT: Patrik dönthetett versenytársai ételeiről!

Miután Patrik tányérja lett a legjobb az első feladatban, a másodikban ő választhatta ki, hogy a régi versenyek mumusai kikhez kerüljenek.

Hurrikánok és kiszabadult godzillák a kóstoláson

A döntősök nagyot hajráztak Rácz Jenő diktálása közben, azonban szinte mindegyiküknek eltört az egyik leglátványosabb eleme... A zsűri persze nem hagyta szó nélkül a dolgot. 
 

Rácz Jenő fénysebességgel diktált!

Miután a séf bemutatta az ételét, indult is a hatvan perc és azzal együtt az irgalmatlan tempó. Olyan gyorsan kellett haladniuk az elemekkel, hogy a döntősök sokszor elvesztették a fonalat.

Sárközi Ákos betiltott két elemet a Konyhafőnökben!

A kékek mentora nem először találkozott pár elemmel Gergő tányérjain, ezért szankciót vezetett be.

Sárközi Ákos mindkét versenyzőjének személyes ajándékot adott

A séf mindkét csapattagjának egy-egy különleges tárggyal készült a Döntőre. Patrik és Gergő nem akarták elhinni, amikor megkapták a kabalákat.

A versenyzők megkapták a séfkabátokat: „Eufórikus érzés volt”

Bogi, Ákos, Zsolt, Vini, Gergő és Patrik jutottak be a verseny Döntőjébe, mentoraik pedig szerették volna meglepni őket egy kis ajándékkal...

Gergőnek a Döntő volt a nagy célja a versenyben!

Gergő csakis arra próbál koncentrálni, hogy bebizonyítsa Sárközi Ákosnak: méltó a séfkabáthoz. Éppen ezért nem foglalkozik a többiekkel, és azzal sem kivel küzdene meg a Fináléban.

Sárközi Ákos: „Kettő olyan versenyzőm van, akikkel a Fináléban is ott lehetek”

A kék csapat mentora nagyon nehezen engedte el a kieső versenyzőit, azonban Patrikban és Gergőben nagy lehetőségeket lát.

Ők a Konyhafőnök – Visszavágó legjobb hat versenyzője!

A Középdöntő véget ért, és a zsűri eldöntötte, kiket tart a leginkább méltónak arra, hogy a Döntőbe jussanak.

Zé és Ákos összekaptak Gergő étele miatt

Miközben Ákos nagyon büszke volt a versenyzőjére, amiért egy harmadik alapanyagot is bevállalt, Zé nem értett vele egyet…

Belestünk a versenyzők öltözőibe a Középdöntő utolsó napján!

Miután kifaggattuk Patrikot, hogy milyen érzés döntősnek lenni, benéztünk vele a többiekhez is. A fiúk a tesztoszteron-barlangban röhögtek, miközben Bogi egyedül próbált lelazulni a verseny előtt.

Egy valaki egyenes ágon a Döntőbe jutott!

A kékek teljesítették jobban a Michelin-csillagos kihívást, így a csapat konyhafőnöke Gergő döntötte el, hármójuk közül ki érdemli meg már csütörtökön a továbbjutást.

Újra csapatban főznek a versenyzők, egy kis csavarral...

A nap végén kiderült, hogy a kékek és a pirosak újra egy étteremben csapnak össze, azonban a csapatok konyhafőnökeinek döntenie kellett: ketten kimaradnak a kinti megmérettetésből.

Zé kiharcolta, hogy mindenki hátrányt kapjon

Ágó akár az összes fiúnak kioszthatott volna egy kis hátráltatást, ő azonban megelégedett volna Vinivel is. Zé azonban bevetette magát...

Zé megmutatta Gáspár Beának, hogyan kell osztani a versenyzőket

Bea értékelés közben félve leste Sárközi Ákost, nem merte keményen kiosztani Gergőt. Zé ezt látva viszont vérszemet kapott...

Ágó prédaként leste a fiúkat - vajon kit szemel ki magának?

Miután Ágó lett a legjobb hétfőn, ő dönthetett róla, hogy a mai napon kitől lopja el az elkészült tésztáját. Persze, a fiúk résen voltak...

Kvíz: mennyire ismerik a versenyzők a séfek ételeit?

A Konyhafőnök versenyzői már próbára tették magukat a bizarr alapanyagokkal, ám most Sárközi Ákos és Rácz Jenő alkotásait is fel kellett ismerniük. Vajon hogyan vették az akadályt?

Rácz Jenő már megszabadulna Gergőtől…

A pirosak mentora kemény értékelést adott Gergőnek, akit a mai teljesítménye alapján akár még haza is küldene…

Vetkőzés és énekverseny - így készülődnek a középdöntősök!

Kezdődik a Középdöntő második hete. A pirosak és a kékek még nagy barátságban viccelődtek a főzések előtt. Ilyen a hangulat a Konyhafőnök kulisszái mögött!

Ő lett a Középdöntő első kiesője!

A pontversenyek után elérkezett az első olyan eredményhirdetés ideje, ahol egy valakinek már hátra kellett hagynia a kötényét.

Ti mit kérdeztetek volna a séfek ikonikus ételeiről?

Ákos és Jenő is körbeszaladtak a pultoknál, hogy egy kicsit besegítsenek az ételeik elkészítésénél. Vajon mely elemek törtek borsot a versenyzők orra alá?

Sárközi Ákos: „Mi lesz a hat textúra?”

Egy zöldség, egy versenyző, hat textúra. A séfek körbementek, hogy leellenőrizzék, mindenkinek sikerült-e kitalálnia milyen állagokban jelenítik meg a zöldségüket.

Sárközi Ákos: „Hogy az anyámba segítsek?!”

Bőrrel lefelé tálalt kacsa? Ezt még Ákos sem tudta eltűntetni a zsűritársai elől. A meglepő elemekből azonban még akadt a tányérokon.

Kék csapat: „Ágó, hallgass most már, elég volt!”

Ágó folyamatosan kérdésekkel bombázta Gergőt, aki emiatt nem tudott odafigyelni a saját feladataira sem.

Farkas Ágó a kék csapat legnagyobb diktátora

Ágó szerint Rikk Ági és Bakos Gergő a nyugalmat képviselik a csapatukban, ő maga pedig a legdominánsabb közöttük. De hogyan viseli ezt a csapata?

Hadvezérből csicska: Ágó karrierje nem szárnyalt tovább

A kékek hátrányt kaptak az ellenfeleiktől, a konyhafőnöküknek, Gergőnek ki kellett választania egy valakit közülük, aki csak kisegítőként dolgozhat, és NEM főzhet.

Ágó terrorban tartotta a csapattársait

A zsűrinek is feltűnt, hogy Ágó csakis azzal foglalkozott, hogy a többieket szadizza. Vajon eredményessé teszi őket, hogy folyton utasítgat?

Rácz Jenő különleges étel-feladványt adott a versenyzőknek

Sárközi Ákos után most Rácz Jenő is rejtvényt adott az elődöntősöknek. Ki kellett találniuk, vajon milyen titokzatos elemekből áll az előre elkészített étele.

Minden versenyző a saját mumusával nézett szembe

A középdöntő kapujában a versenyzőket sokkolták a búrák alatt heverő alapanyagok. A legnagyobb rémálmaik vártak rájuk.

Zé gasztro thrillert rendezett

Bogi és Gergő elszenesedett étele láttán Zé megosztotta a versenyzőkkel a látomását. Egy igazán félelmetes mozi forgatókönyvét…

A csapatok szétestek a véghajrában?

Mindegyik csapat őrületes harcot vívott az ételekkel, ezek közül is kifejezetten a májgolyókkal. Vajon időben elkészültek velük?

A séfek alakították ki a két fős csapatokat

Most először Sárközi Ákos és Rácz Jenő döntötték el, kiket látnának szívesen egy csapatban a versenyzőik közül.

A zsűri újra Titokszobába rejtette a brutális hátráltatásokat

Elérkezett az első Titokszoba ideje is a Visszavágóban! Most Gergő vonult hátra a zsűrivel, hogy kiválaszthassa a legjobb hátrányt valamelyik versenytársának.

Gergő hihetetlen segítséget kapott Sárközi Ákostól

Miután Gergő lett a legjobb az előző napon, így előnnyel ugorhatott neki a sajtos feladatnak. Ebben nagy szerepet játszott mentora, Ákos is.

A séfek megmentették a bajba jutott versenyzőiket

Ákos és Jenő is leugrott a versenyzőkhöz, és több helyen is káosszal találkoztak. Volt, ahol a főelemet, máshol pedig mentoráltjaik gyorsaságát tették helyre.

Sárközi Ákos megmenti versenyőit az ötleteivel?

Indul a második elődöntő hét, ahol Berni, Ági, Ágó, Gergő, Dani és Gábor küzdenek majd Sárközi Ákos színeiben. Vajon mit gondolnak mentorukról és mit várnak az elődöntőtől?

Bakos Gergő


szerző:
2019.05.03. 21:30
Bakos Gergő

Bakos Gergő a Válogató második napján jött a versenybe, ahol a séfek érte küzdöttek meg először. Végül Ákos győzött, így a kék csapatban kapott helyet.

A séfek ringbe szálltak az egyik versenyzőjelöltért

Az egyik versenyző annyira jól teljesített már az első feladatban, hogy Rácz Jenő és Sárközi Ákos játékkal döntöttek róla, melyikük ad kötényt a srácnak.

Rácz Jenő és Sárközi Ákos rettegtek a konyhában!

A séfek lenéztek a versenyzőkhöz, akiknél néhol olyan heves volt a pörgés, hogy elrepültek és felrobbantak a dolgok.

„Elsődleges célom megnyerni a versenyt!”

Bakos Gergő egy pillanatig sem titkolja szándékát, ám tudja jól, hogy nagy meglepetések is érhetik a konyhában. Vajon hogyan küzdi majd le az akadályokat?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való