KERESÉS search-close

Bajcsy Zsilinszki kórház

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Bajcsy Zsilinszki kórház"

Sürgősen orvost kell találniuk

Az orvosi kamarától kért segítséget a budapesti Bajcsy Kórház, hogy sürgősen orvost találjanak az egyik osztályukra. Csak ebben a kórházban 17 orvos és 26 szakdolgozó hiányzik a kórház álláshirdetései szerint.

Kutyadoktorok segítenek embereken


szerző:
2015.10.15. 18:30
Kutyadoktorok segítenek embereken

Dr. Bogár és Dr. Szandra, a kutyadoktorok. Öt éve rendelnek a budapesti Bajcsy Zsilinszky Kórházban, minden héten több mint 40 emberrel foglalkoznak. A betegek alig várják, hogy csütörtök délután legyen, és megérkezzenek a kutyák. Azzal, hogy a súlyos, főleg lebénult betegek etetik, sétáltatják, vagy csak simogatják az állatokat, önkéntelenül is mozgatják a beteg testrészüket, és ezzel is elősegítik a gyógyulásukat.

Hamis diplomás dolgozók a kórházban

Névtelen bejelentés után kezdték vizsgálni a diplomák hitelességét a Bajcsy-Zsilinszky kórházban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való