KERESÉS search-close

Bag

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Bag"

Szegregáció: kísérlet arra, hogy ne csak a roma gyerekek maradjanak az iskolában Bagon!

Jellemző helyzet Magyarországon, hogy iskolákban, ahová túlnyomó részt nehéz sorsú roma gyerekek járnak, sok szülő elviszi a gyerekét, vagy be se íratja oda. A fővárostól nem messze lévő Bagon is elindult ez a folyamat, a szegregáció, sok gyereket a kistelepülésről a közeli városok iskoláiba vitték. Bag azonban annyiban különleges, hogy nem nyugodtak bele ebbe a helyzetbe. Összefogott az iskola, néhány szülő és egy civil szervezet, hogy a suliban a cigány és a nem cigány gyerekek is jól érezzék magukat.

Hiába pályáztak útépítésre

Volt, hogy a mentő sem tudott bemenni az utcába, mert attól tartottak, elakad a sárban a Pest megyei Bagon. Végül a lakók vitték ki a beteget a kocsihoz. A helyeik szerint nem XXI. századi körülmény, ahogy élniük kell.

KÉPEK! Ez maradt az elégett 800 tévéből

Tévékészülékeket szállított az a kamion, ami kigyulladt hajnalban a M3-as autópályán, Bag térségében. A balesetben nem sérült meg senki, a kárt 100 millió forintra becsülték.

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való