KERESÉS search-close

Bach Szilvia

21 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Bach Szilvia"

Danics Dóra Mexikóban kalandozott!

Az X-Faktor negyedik évadjának győztese és édesanyja, Bach Szilvia színésznő és humorista haza sem akartak jönni, olyannyira jól érezték magukat a tizenegy nap alatt. A Fókusznak pedig Dóra elmesélte, milyen kalandokat is éltek át ketten Mexikóban.

Bach Szilvia fantasztikus dologra szánta el magát

Az előadóművész egy jótékonysági kiállítást szervez, ahol az eladott festmények árából egy beteg fiút támogat. Szilvia elmesélte miért döntött úgy, hogy segít és, hogy pontosan mire is lenne szüksége a rászoruló Istvánnak.

Danics Dóra lemezbemutató koncertre készül!

A 2013-as X-Faktor győztesének megjelent első önálló albuma, a Bújócska. A dalokat olyan szerzők jegyzik, mint Szabó Balázs, Geszti Péter vagy Bach Szilvia, május 25-én pedig Dóri rajongói élőben is hallatják az új dalokat.

Nem hiszitek el, kivel nyaralt az X-Faktor győztese

Danics Dóra tényleg nem ül a babérjain, ha nem az új lemezén dolgozik, akkor járja a világot. Most épp a francia fővárosból küldött képet a rajongóinak, és halkan megsúgnánk, nincs egyedül.

Boldog anyák napját a sztár anyukáknak (is)!

Ebben az időszakban az iskolák tele vannak lelkesen készülő diákokkal, a boltok megtelnek virágokkal és „gyerekek” tömegével, hogy a hónap első vasárnapjára minden meglegyen a nagy köszöntésre. Idén már május 1-jén ünnepelhetünk. A hazai sztárvilágban is sokan vannak, akik büszkék lehetnek anyukájukra!

Kisípolták Heilig Gábort a Heti Hetesben

Para-Kovács Imre egy jelenetet próbált előadni Gálvölgyi Jánossal, több-kevesebb sikerrel. Közben Bach Szilvia és Heilig Gábor is bemutatta, milyen az, ha a közönség beleszól az előadásba.

Halálfélelme volt Ceglédi Zoltánnak

Egy angol felmérés rangsorolta a legirritálóbb sofőröket. Első helyen a szlalomozó fiatalok végeztek, őket a fehér kisteherautósok követik, majd az idősebb korosztály, a futárok pedig csak a negyedikek a listán. Ez a kutatási eredmény Ceglédi Zoltánban rémisztő pillanatokat idézett fel, amit meg is osztott a Heti Hetes asztaltársaságával.

Ceglédi Zoltánnak több női mellhez volt köze…

...mint Bach Szilviának. Magyarország „C” kosárban van a női mellek nagyságát illetően. Para-Kovács Imre kicsit tanácstalan volt a téma elején, de a színésznő és Ceglédi Zoltán kisegítette.

Élethű virtuális felnőttfilm Para-módra

A legújabb találmány lehetővé teszi a nagykorúak számára készített képsorok maximális élvezetét. Ez a téma teljesen beindította a Heti Hetes tagjainak fantáziáját, sőt régi emlékek is előtörtek a beszélgetés alatt...

Festéssel fogy Danics Dóra anyukája

Az X-Faktor negyedik évadának nem csak egy győztese lett. Danics Dóra mexikói nyereményútjára édesanyját vitte magával, aki haza se akart jönni a messzi távolból. Bach Szilvia valami nagyon különlegeset hozott magával Észak-Amerika déli részéről.

Danics Dóra Mexikót is elbűvölte hangjával

Az X-Faktor 2014-es győztese most tudott kicsit megszökni a munka és a hideg elől, 11 napot töltött édesanyjával a varázslatos Mexikóban. A szerdai 8:08-ban ők érkeztek hozzánk fényképes élménybeszámolóval, de vendégünk volt még Soma Mamagésa, és Varga Feri is. S hogy milyen témáink voltak, az tovább olvasva kiderül.

Danics Dóra Mexikóban is tarolt a hangjával

Danics Dóra az X-Faktoros nagy hajtás óta most tudott kicsit megszökni a munka és a hideg elől, s úgy döntött, hogy beváltja a nyereményútra szóló jegyét: 11 napot töltött édesanyjával a varázslatos Mexikóban. Milyen kalandokban volt részük és mi mindent láttak és ettek-ittak?

Danics Dóra mexikói kalandjai


szerző:
2015.02.24. 19:20
Danics Dóra mexikói kalandjai

Az X-Faktor negyedik évadjának győztese és Bach Szilvia színésznő és humorista haza sem akartak jönni, olyannyira jól érezték magukat a tizenegy nap alatt.
 

A gének rejtélyes üzenete

Nem esett messze az alma a fájától - sűrűn elhangzó mondat ez Danics Dóri és Bach Szilvi esetében is. A humorista le sem tagadhatná lányát, akinek már kiskorában megmutatkozott színpadi tehetsége. Anya és lánya nem mindennapi kapcsolatáról és hasonlóságaikról beszélgettünk.

Danics Dóra édesanyjától örökölte a humorát

Az énekesnő élete igencsak felgyorsult, amióta megnyerte a 2013-as X-Faktort: koncertezik, próbál, interjúkat ad és a rajongóival találkozik. Riporterünk is egy fotózáson kapta mikrofonvégre, miközben az édesanyjával, Bach Szilviával állt éppen modellt.

Reflektor 14-01-22


szerző:
2014.01.23. 00:00
Reflektor 14-01-22

Reflektor: Aradi Balázs bemutatja a szerelmét. Danics Dóra az édesanyjától örökölte a humorát.

Híres szülők csemetéi hódítottak az X-színpadon

Vajon előny, vagy teher, ha valaki híres szülők gyerekeként akar érvényesülni? Hogyan fogadják őket az X-Faktor színpadán? Míg Nádas György fia most tűnt fel először a mentorok előtt, Bach Szilvia lánya immár másodszor futott neki a tehetségkutatónak.

Danics Dóra nehéz időszakot tudhat maga mögött

Az énekesnő a 2012-es X-Faktorban, a mentorházban, az élő show-k előtt esett ki a tehetségkutató műsorból, és nem titkolja, hogy ezt követően nehéz időszakon ment keresztül. Dóra az otthonában látta vendégül a Reflektor stábját.

Fél kettő 11-09-01


szerző:
2011.09.01. 14:30
Fél kettő 11-09-01

Fél kettő: Történetek az álomgyárból - Hogyan boldogul egy magyar Hollywoodban? Vendégünk volt Kamarás Iván. Világsztár Budapesten - Hugh Jackman egy reklámfilmet forgat a fővárosban. Látomás - Bach Szilvia egy nyaraláskor tudta, meg hogy ki volt előző életében.

Csak csajok 10-12-01


szerző:
2010.12.01. 09:05
Csak csajok 10-12-01

Csak csajok: Csak csajok Keleti Andreával, Bach Szilviával és Valkó Eszterrel. Egy igazi csajos, beszélgetős fél órával várjuk Önöket fél kilenctől 9 óráig.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való