KERESÉS search-close

Bérczesi Robi

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Bérczesi Robi"

Kipróbáltam a krokodilt, és majdnem meghaltam

Bérczesi Robi azért vágott bele a Szelfibe, hogy jobban megértse saját magát, arra azonban még mindig nem sikerült rájönnie, hogy miért pusztította több, mint 10 éven keresztül drogokkal a testét. Most, hogy véget ért a műsor, és már nem követhetjük a mindennapjait, sokan érdeklődtek nálunk, hogy mi történt vele, úgyhogy megkerestük. Felidézte a legdurvább pillanatokat a múltjából, sőt, azt is elmondta, hol tart most a leszokásban, és mennyiben változtatta meg a zenéjét a drogok hiánya!

Bérczesi Robi élete legdepresszívebb időszakán van túl

A Szelfi című videonapló sorozat főhőse úgy érzi, a forgatásnak köszönhetően jobban megismerhette magát és rájött, milyen ember is valójában. Csakhogy miután véget ért a Szelfi forgatása és elbúcsúzott Mikinek nevezett kamerájától, egy ideig nem találta helyét, de mára sikerült újra talpra állnia.

Reflektor 15-08-07


szerző:
2015.08.08. 01:35
Reflektor 15-08-07

Reflektor: Nagy Ferótól tiltották feleségét. Bérczesi Robi élete legdepresszívebb időszakán van túl.

Végefőcím


szerző:
2015.07.31. 23:00
Végefőcím

Minden jónak vége szakad egyszer, és ha már a szereplők számot adnak, én is szeretnék dióhéjban búcsút mondani és levonni a konklúziót: Viszlát, ilyen az élet! 

Egy utolsó közös séta Robival, amely során kiderül róla, hogy holdfény típusú, és végre a saját érzéseit éli meg, mert egy hónap után leállt a gyógyszerekkel.

Szelfi 15-07-31


szerző:
2015.07.31. 23:00
Szelfi 15-07-31

Szelfi: 40. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Nem bánták meg, hogy életüket végig követte a kamera

A visszaszámlálás elkezdődött! Péntek este véget ér a minden illúziótól mentes, őszintén emberi Szelfi-túra. A szereplők több mint három hónapon keresztül éjjel-nappal rögzítették mindazt, ami velük történt. Most felidézzük a legemlékezetesebb pillanatokat.

Véget ért a Szelfi, van, akinek hiányozni fog a kamera

A visszaszámlálás elkezdődött! Péntek este véget ér a minden illúziótól mentes, őszintén emberi Szelfi-túra. A szereplők több mint három hónapon keresztül éjjel-nappal rögzítették mindazt, ami velük történt. Most felidézzük a legemlékezetesebb pillanatokat.

Szelfi 15-07-30


szerző:
2015.07.30. 23:00
Szelfi 15-07-30

Szelfi: 39. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Szelfi 15-07-29


szerző:
2015.07.29. 23:00
Szelfi 15-07-29

Szelfi: 38. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

A színpadon kapni szívrohamot


szerző:
2015.07.28. 23:00
A színpadon kapni szívrohamot

Robi álmában sem gondolta volna, hogy ilyen sokan eljönnek a budapesti koncertjére, ezért a közönség láttán elszállt minden izgalma, és felszabadultan énekelte a Hiperkarma régi dalait. Kíváncsi vagy az utolsó részre is? Akkor kattints ide!

Nem sokkal a vége előtt


szerző:
2015.07.28. 23:00
Nem sokkal a vége előtt

Elérkeztünk a végső etaphoz, már csak pár nap és lezárul a Szelfi. Azonban a szereplők megszokott tempójukban élik az életet. Robi giga-koncertre készül, Gabiék hazatérnek a trónörökösökhöz, Tamás és Kata pedig próbálja zenei karrierjét végre Hong Kongban érvényesíteni. Szorítsuk a karfát és lássuk, mi lesz a végkifejlet. 

Szelfi 15-07-28


szerző:
2015.07.28. 23:00
Szelfi 15-07-28

Szelfi: 37. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Robi mélydepresszióba zuhant


szerző:
2015.07.27. 23:00
Robi mélydepresszióba zuhant

A múltkori koncerten történt kudarc után Robi mélypontra került. Édesanyját hívta segítségül, aki próbált lelket önteni fiába. Mindenki követ el hibákat, mindenkinek az életében vannak mélyrepülések, de tovább kell lendülni ezeken. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Szelfi 15-07-27


szerző:
2015.07.27. 23:00
Szelfi 15-07-27

Szelfi: 36. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Ezúttal végleg elszakadt a húr


szerző:
2015.07.24. 23:00
Ezúttal végleg elszakadt a húr

Robi egy szál gitárral koncertezett, amikor elszakadt az egyik húr, így kénytelen volt abbahagyni a zenélést. Az énekes annyira bepánikolt, hogy miután helyrehozták a hangszerét sem volt hajlandó visszaállni a színpadra. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Csatarendbe a védősort


szerző:
2015.07.24. 23:00
Csatarendbe a védősort

Robog az eseményvonat. Puzsér egészen Madridig ment kedvenc csapatárért, gyakorol az El Caminóra. Gréta nem tud betelni új szerzeményeivel, Gabiék végre szabadságolták magukat, Kata és Tamás pedig szerzett végre valami munka-szerűséget. Aki nézi, látja, hogy forr a vére a Szelfi szereplőinek. 

Szelfi 15-07-24


szerző:
2015.07.24. 23:00
Szelfi 15-07-24

Szelfi: 35. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

"A puding próbája az evés"


szerző:
2015.07.23. 23:00

Robi kipróbálta a gyógyszert, amit a gyermekpszichiáter írt fel neki. A kábítószernek minősülő tabletta egyelőre pozitívan hat az énekes figyelemközpontjára, de vajon lesz mellékhatása is? Kíváncsi vagy a folytatásra? Kattints ide!

Eseménytornádó


szerző:
2015.07.23. 23:00
Eseménytornádó

Ahogy a forróságba belehasított a mai napon a vihar, úgy keveredik fel szereplőink állóvize is. Adáéknál fény derül pár gyermeknevelő dal történetére, míg a fiatal páros Kínában végre jobban érzi magát, Gabiék pedig a nehézségek ellenére szervezik a nagy évfordulós bulit. Húzzunk esőkabátot mert, ez nagyot fog csobbani!

Szelfi 15-07-23


szerző:
2015.07.23. 23:00
Szelfi 15-07-23

Szelfi: 34. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

„Always look on the bright side of life”

Jelenleg már tombol, de a videókban is egyre közelebb a "kellemes" nyári meleg. Mindenki egyre vidámabb a nehézségek ellenére: Puzsér Észak-Olaszországban meccset néz, Gabiék új dalt vesznek fel, Grétáék újra egymásra találtak és Kínában is rendeződni látszódnak a dolgok. Happy-happy-happy.

Robi gyermekpszichiáternél járt


szerző:
2015.07.22. 23:00
Robi gyermekpszichiáternél járt

Robi felkeresett egy gyermekpszichiátert, aki egy gyors teszt elvégzésével megállapította, hogy páciense enyhe figyelemzavarban szenved, melyre gyógyszer szedése orvosilag indokolt, de nem muszáj. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Szelfi 15-07-22


szerző:
2015.07.22. 23:00
Szelfi 15-07-22

Szelfi: 33. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Életvitel szerű fejlődések


szerző:
2015.07.21. 23:00
Életvitel szerű fejlődések

Ada a teljes kompániával Székesfehérvárra vonul az ikrek hoki meccsére, Robi a pirulákban látja depressziója egyetlen megoldását, míg a Nagy Fal közelében Tomi és Kata mentik, ami menthető. Gabiék dettó: szakmai alapon kérnek tanácsot az élethez. Az irányzékot mindenki bemérte, már csak célba kell érni.

Robi édesanyja végre rá tudta beszélni fiát, hogy a depresszióját kezeltetni kell, nem csak pszichológussal, hanem gyógyszerekkel. Robi belátta, hogy nincs más megoldás, és elhatározta, hogy mihamarabb belevág. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Szelfi 15-07-21


szerző:
2015.07.21. 23:00
Szelfi 15-07-21

Szelfi: 32. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Szimbiózisban élni a gondokkal


szerző:
2015.07.20. 23:00
Szimbiózisban élni a gondokkal

Új napra új élmények: folytatódik Bérczesiéknél az analizálás, csak már hivatalos segítséggel; Ada bobozik, mielőtt Mátézna; Gréta gyógyulgat gigászi kínok közt. Arról pedig, hogy Kínában sem egyszerű befutni, mint modell, ne is beszéljünk. Távkapcsolót a Szelfire, szemet-szájat kinyitni!

Robi ezúttal anyukájával kereste fel pszichológusát. Az anya szerint fia semmit nem tud önállóan megoldani, hiszen nincs tisztában a mindennapi élet dolgaival, ezért gyógyszeres kezelést javasol. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Szelfi 15-07-20


szerző:
2015.07.20. 23:00
Szelfi 15-07-20

Szelfi: 31. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Változások kora


szerző:
2015.07.17. 23:00
Változások kora

Óriási történések nap, mint nap. Gréta mellplasztikára megy, Bércezsi Sopronba és a többieknél is izgalmas események kerülnek a fókuszba. 3D szemüveg sem kell, ez a valóság!

Robi teljesen befeszült a színpadon

Elérkezett a Hiperkarma tavaszi turnéjának harmadik koncertje, így a zenekar Sopronba utazott. Robi a megszokottnál is jobban izgult, és ez rányomta a bélyegét az esti produkciójára. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Szelfi 15-07-17


szerző:
2015.07.17. 23:00
Szelfi 15-07-17

Szelfi: 30. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Magad uram, ha nincs más


szerző:
2015.07.16. 23:00
Magad uram, ha nincs más

A nagy Kínai road movie végre a kellemesebb kanyarhoz érkezett, bár a gasztro része még mindig okoz fennakadásokat a fiataloknál. Gabiék újra együtt, Robi családi körben kutakodik a depresszióról, és Adáék is valamiféle depi kezelésbe kezdenek. Nagyon úgytűnik, hogy a Szelfi hősei hisznek az öngyógyításban.

Robi letesztelte, hogy depressziós-e

Robi anyukája pár napra meglátogatta kisfiát, amitől a srác már előre rettegett. Az aggódó anya felkészülten érkezett, azonnal letesztelte fiát, hogy vajon az depressziós-e. Az eredmény mindenkit meglepett! Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Szelfi 15-07-16


szerző:
2015.07.16. 23:00
Szelfi 15-07-16

Szelfi: 29. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Robi szeretné megírni az első józan dalát, de egyszerűen nem találja a közös hangot a gitárjával. Bár Barney Stinson a félkész dallal is elégedett, Robinak ennél több kell. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Egyet előre, kettőt hátra...


szerző:
2015.07.15. 23:00
Egyet előre, kettőt hátra...

Robog az élet, akár a felügyelet nélkül hagyott hullámvasút. Bérczesi nem találja a régi zeneszerző önmagát, Gréta csapdába esett porszívózás közben, Puzsér meglehetősen rosszkedvű, Kínában pedig még enni sem olyan egyszerű. Úgy, hogy az öveket kérjük becsatolni!

Szelfi 15-07-15


szerző:
2015.07.15. 23:00
Szelfi 15-07-15

Szelfi: 28. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Nincs is jobb egy másnaposan megtartott gitáróránál

A koncertet követő nap nem éppen úgy alakult, ahogy azt Robi eltervezte, ugyanis megfeledkezett a gitárórájáról. Bár először megpróbálkozott tanítványa meggyőzésével, hogy inkább nézzenek tévét a zenélés helyett, nem járt sok sikerrel, a kissrác a munkát választotta. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Szelfi 15-07-14


szerző:
2015.07.14. 23:00
Szelfi 15-07-14

Szelfi: 27. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Repterek és mikro tragédiák


szerző:
2015.07.13. 23:00
Repterek és mikro tragédiák

Az élet bizony nem habostorta és még csak nem is egy doboz bonbon. Azonban egyfajta egyensúly mégiscsak fennáll az univerzumban, amit a Szelfi szereplők tökéletesen megosztott hangulata is bizonyít. Kata és Tamás vidáman utazgatnak, dettó Robi, csak a távolságok különböznek. A női fronton azoban a padlásig érnek a problémák és a feszültség. 

 

Íme a Hiperkarma turné első koncertje

Robiék hatalmas bulit csináltak tavaszi klubturnéjuk első állomásán, ahol körülbelül hatszázan hallgatták őket. A számokat a szokásosnál nyugodtabban adták elő, azonban a fellépést követő bulin bepótolták a színpadról hiányzó vadságot. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Szelfi 15-07-13


szerző:
2015.07.13. 23:00
Szelfi 15-07-13

Szelfi: 26. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Itt a reggel, szól a vekker...


szerző:
2015.07.10. 23:06
Itt a reggel, szól a vekker...

Árad a csí a reggeli napfényben. Úgy tűnik, mindenki újult erővel harap bele a napba. Stuttgartban feltevődnek végre a nagy kérdések. Itthon pedig valaki randizni tud végre, valaki pedig meglepi buliba készül. Egy szó, mint száz, az élet bár úgy tűnik, ólomlábakon halad, mégis tele van apró eseményekkel, változásokkal.

Robi már két napja nem ivott alkoholt, és bár állítása szerint ez kimeríti őt, a bedrogozott állapot még inkább megviseli, ezért örül, hogy meg bírja állni a piálást. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Szelfi 15-07-10


szerző:
2015.07.10. 23:00
Szelfi 15-07-10

Szelfi: 25. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Szelfi 15-07-09


szerző:
2015.07.09. 23:00
Szelfi 15-07-09

Szelfi: 24. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Robi megfogadta családja tanácsát, és felkeresett egy pszichológust, aki az alkohol pár hónapig való mellőzését javasolta, hogy kiderüljön, hogyan működik Robi agya mindenféle tudamódosító nélkül. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Mentális túlkapások mindenütt


szerző:
2015.07.08. 23:00
Mentális túlkapások mindenütt

Róbert pszichológushoz megy, hogy túlélje a hétköznapokat; Ada utazik és aggódik mindenért; Gréta továbblép mentálisan és eltörli az összes múltra utaló emléket; Puzsér pedig erkölcsileg tisztázná magát, de a bürokrácia útját állja. 

Szelfi 15-07-08


szerző:
2015.07.08. 23:00
Szelfi 15-07-08

Szelfi: 23. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Mindenki küzd valamivel…


szerző:
2015.07.07. 23:00
Mindenki küzd valamivel…

A kritikusok is megszenvedik, ha kritizálják őket, a zenészlétet pedig nagyban keseríti a magány. A gyerekek viszont tényleg rengeteg örömet tudnak okozni, akár csak egy puszival, egy jól feltett lefekvés előtti kérdéssel, esetleg csak annyival, hogy jelen vannak egy kellemes délután.

Robi úgy döntött, hogy unalmát egy üveg ginnel enyhíti. Az első ártatlan pohárnyi italt sok másik követte, majd Robi végső elkeseredésében segítséget hívott. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Szelfi 15-07-07


szerző:
2015.07.07. 23:00
Szelfi 15-07-07

Szelfi: 22. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Robi fiúból férfivé érett


szerző:
2015.07.06. 23:00
Robi fiúból férfivé érett

A zenész édesanyja visszatér otthonába, így Robi ismét magára marad. Az anya jó tanácsokkal látja el fiát, aki úgy dönt, életében először hallgat rá, és bár hiányzik neki Edina, mégis ellenáll a kísértésnek. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Anyai örömök, anyai bánatok


szerző:
2015.07.06. 23:00
Anyai örömök, anyai bánatok

Nem a hivatalos naptári, de anyák napja kerekedett a Szelfi legújabb fejezetében. Amíg Ada, Gréta és Gabi esetében saját anyaságuk került a középpontba, addig Bérczesi Robi aggódó édesanyjával beszélte át a jövőre vonatkozó teendőket.

Szelfi 15-07-06


szerző:
2015.07.06. 23:00
Szelfi 15-07-06

Szelfi: 21. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Robi izgul, hogy az esti koncerten jól fogja-e érezni magát közönsége, viszont ez csak akkor lehetséges, ha ő is jól szórakozik rajta. Ehhez azonban szüksége van egy felesre. Ám ahogy tartja a mondás egy feles nem feles, Robi mégis reméli meg tudja állni majd, hogy ne igyon többet. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

A lelkesedés az egyetlen gyógyír

A gyereknevelés épp olyan nehéz, mint az elvonó utáni első koncert, vagy egy dal felvétele, és a magányosság.

Szelfi 15-07-03


szerző:
2015.07.03. 23:00
Szelfi 15-07-03

Szelfi: 20. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

A mai nap is rummal indult


szerző:
2015.07.02. 23:00
A mai nap is rummal indult

Robi reggel sem veti meg az alkoholt, ám ezúttal meg tud állni egy pohár után. A délutáni próbát is egy-két feles kíséri, aminek hatására a felbátorodott Robi áthívja magához Edinát. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Road movie, depresszió, alkohol és cukor

Mindenki elindul valahova, és sajátos útját járja - ki kocsmába, ki cukrászdába, ki terápiára.

Szelfi 15-07-02


szerző:
2015.07.02. 23:00
Szelfi 15-07-02

Szelfi: 19. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Bundás strici helyett szmokingos sétapálcás lett Robiból

A Hiperkarma énekesét az egyik népszerű szórakozóhely plakátjára fotózták, azonban a stylinggal meggyűlt Robi baja. A képek végül nem nyerték el az új "szupermodell" tetszését, de ez csak a hiúságának tudható be. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Rossz viccek és nagy bölcsességek


szerző:
2015.07.01. 23:00
Rossz viccek és nagy bölcsességek

Egyesek békülnek, mások összeveszni látszanak. És van, aki egyszerűen kövérnek érzi magát.

Szelfi 15-07-01


szerző:
2015.07.01. 23:00
Szelfi 15-07-01

Szelfi: 18. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Bérczesi Róbertre terápiaként hatott a Szelfi

Hogy Bérczesi Robinak mi mindenen kellett keresztül mennie az elmúlt években a szenvedélybetegsége miatt, azt ma már nemcsak a rajongói tudják, hanem mindenki, aki figyelemmel kíséri a Szelfi című műsort az RTL II-n. A Hiperkarma frontemberével a gyerekkoráról, kezdeti útkereséséről, karrierje fontosabb állomásairól beszélgettünk.

Szelfi 15-06-30


szerző:
2015.06.30. 23:00
Szelfi 15-06-30

Szelfi: 17. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Robi anyukája besokallt


szerző:
2015.06.29. 23:00
Robi anyukája besokallt

A zenész ismét a bandával próbált, és természetesen most is jó pár felesnyi alkohol elfogyott. Úgy tűnik, Robi aggódó édesanyja hiába figyelmeztette fiát, hogy a fogorvosi beavatkozás előtt nem szabadna innia. Vajon mi lett ennek a végeredménye? Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Anya és fia felváltva pityereg


szerző:
2015.06.29. 23:00
Anya és fia felváltva pityereg

Néha egy le nem bontott karácsonyfa is okozhat súrlódásokat vagy egy új fogsor is mosolyra tud fakasztani. Ma mind meg is történik.

Szelfi 15-06-29


szerző:
2015.06.29. 23:00
Szelfi 15-06-29

Szelfi: 16. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Gitáróra az új kisbaráttal


szerző:
2015.06.26. 23:00
Gitáróra az új kisbaráttal

Bálint régen Robi tanítványa volt, azonban az énekes kórházba került, így a gitárórákat is szüneteltették. Most, hogy Robi végre kezd rendbejönni, Bálint ismét meglátogatta őt. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Mindenkinek kell a változás


szerző:
2015.06.26. 23:00
Mindenkinek kell a változás

Van, akinek az levegőváltozás, van, akinek pedig egy egyszerű bölcsi vagy repülőjegy jelenti a kiutat a jelenlegi helyzetéből.

Szelfi 15-06-26


szerző:
2015.06.26. 23:00
Szelfi 15-06-26

Szelfi: 15. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Alkotói válság, minden zenész rémálma

Egy szerelem vagy egy szakítás, egy nyugodt szoba vagy épp a fejetlen káosz. Sokszor egészen meglepő helyszínek inspirálnak egy-egy slágert. De mi történik, ha még sem jön a várva várt múzsa csókja. Az RTL II-n futó Szelfiben több zenésznek is komoly fejtörést okozott már az ötlethiány. Kilyén Tamás riportja.

A múzsa csókja, honnan jön az ihlet?

Egy szerelem vagy egy szakítás, egy nyugodt szoba vagy épp a fejetlen káosz. Sokszor egészen meglepő helyszínek inspirálnak egy-egy slágert. De mi történik, ha még sem jön a várva várt múzsa csókja. Az RTL II-n futó Szelfiben több zenésznek is komoly fejtörést okozott már az ötlethiány. Kilyén Tamás riportja.

Eljött a búcsú ideje... Edina összepakolta a cuccait, hogy egy kis időt távol töltsön Robitól amíg mindkettejük élete a helyére rázódik. Nehezebb ez mint gondolták, de biztosak benne, hogy nem ez volt az utolsó találkozásuk. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Egyszer fent, egyszer lent...


szerző:
2015.06.25. 23:00
Egyszer fent, egyszer lent...

...de többnyire inkább lent. Talán még egy Szelfi részben sem lifteztek ennyit, mint most, de nem is ereszkedtek ilyen érzelmi mélységekbe soha.

Szelfi 15-06-25


szerző:
2015.06.25. 23:00
Szelfi 15-06-25

Szelfi: 14. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Robi édesanyja kezébe vette az irányítást, hogy fia végre elkezdjen újra élni. Az anya szerint első lépésként Edinától kell megszabadulni, mert csak visszahúzza Robit. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Hiszti, balhé, bunyó, szakítás


szerző:
2015.06.24. 23:00
Hiszti, balhé, bunyó, szakítás

Szerencsétlenül alakul az élet a Szelfi tizenharmadik epizódjában.

Szelfi 15-06-24


szerző:
2015.06.24. 23:00
Szelfi 15-06-24

Szelfi: 13. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Közös próba a Hiperkarmával


szerző:
2015.06.23. 23:00
Közös próba a Hiperkarmával

Idén először a banda egy próba keretein belül találkozott, ahol jó pár felest elfogyasztottak. Robi édesanyja ezt kiszimatolta, majd kezébe vette az irányítást fia lakása és életvitele fölött. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Minden relatív, és mindenki bunkó


szerző:
2015.06.23. 23:00
Minden relatív, és mindenki bunkó

A Szelfi mai epizódjában mindenki megtanulja, hogy leginkább saját magával szemben kell őszintének lennie.

Szelfi 15-06-23


szerző:
2015.06.23. 23:00
Szelfi 15-06-23

Szelfi: 12. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Hosszú szünet után Robi ismét a stúdióban, ám ezúttal józanul. Ezzel kezdetét veszi a Müller Péterrel való közös munka, de Robi gitár- és énektudásán még rengeteget kell dolgozni. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

A kezdet és a vég


szerző:
2015.06.22. 23:00
A kezdet és a vég

Ami egyeseknek a legboldogabb nap, az másoknak egy korszak lezárását, vagy egy nagy újrakezdés ígéretét hordozza.

Szelfi 15-06-22


szerző:
2015.06.22. 23:00
Szelfi 15-06-22

Szelfi: 11. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

„Mekkora pofám van, mikor be vagyok b*szva”

Robi nehéz hétköznapjaiba épp a mindent kíméletlenül megmutató kamerája visz fényt. A furcsa barátság vodkával és Fluorral beszorozva szürreális buliba torkollik, amire Robi nem nagyon tud megbánás nélkül visszagondolni. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Variációk az este elrontására: túl sok vodka és túl sok gyerek

Ha ma nem mész bulizni, legalább nézd meg, milyen, amikor mások tolják meg a party hardot.

Szelfi 15-06-19


szerző:
2015.06.19. 23:00
Szelfi 15-06-19

Szelfi: 10. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

Edina alig több mint egy hét múlva visszautazik Londonba, ezért Robi kénytelen lesz megszokni az egyedüllétet. Közel a negyvenhez egyre többször eszébe jut, hogy milyen jó lenne megtalálni végre az igazit. Lehet, hogy számára Edina ez a nő? Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Az osztálytalálkozókon mindenki hazudik

Sőt, mindenki megpróbál úgy tenni, mintha semmi gondja nem lenne az életben. Szerencsére a Szelfiben ilyesmi nem fordulhat elő!

Szelfi 15-06-18


szerző:
2015.06.18. 23:00
Szelfi 15-06-18

Szelfi: 9. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

"Nem tagadom, berúgtam egy kissé"


szerző:
2015.06.17. 23:00

Robi végre kimozdult a barlangjából, és bulizni indult Edinával egy régi barátjuk koncertjére. Egyik felest követte a másik, majd úrrá lett Robin a drogok utáni vágy. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

És Te mit csináltál Valentin-napon?

A Szelfi szereplői például koncerteztek, vagy koncertre mentek, vagy legalább megpróbáltak írni egy dalt, hogy majd egyszer koncertezhessenek!

Szelfi 15-06-17


szerző:
2015.06.17. 23:00
Szelfi 15-06-17

Szelfi: 8. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

"Új kapaszkodókat kell keresni"


szerző:
2015.06.16. 23:00

Robinak a legapróbb egyszerűnek tűnő dolgok is nehezére esnek és nap mint nap szüksége van barátai noszogatására. Bár állítása szerint már készen áll a halálra, mégis szeretné újrakezdeni az életét. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Néha egy szimpla felmosás vagy becsokizás is elég az örömhöz

Másokat egy rossz zeneválasztás is képes átmeneti letargiába dönteni. Hogy a kamupasi bedobása mit eredményez, az még tényleg a jövő kínzó kérdése. 

Szelfi 15-06-16


szerző:
2015.06.16. 23:00
Szelfi 15-06-16

Szelfi: 7. rész - A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat. A műsornak nincs előre kitalált forgatókönyve, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való