KERESÉS search-close

Bécs

85 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Bécs"

Lefagyasztotta magát, de jól bírta

Addig öntötték a jégkockákat az osztrák extrémsportolóra, amíg azok vállig be nem fedték Josef Köberl-t. A férfi a bécsi főpályaudvar elé állított, átlátszó üvegkabinba állt bele, csupán egy fürdőnadrágot viselt. És addig ácsorgott ott, amíg Guiness-rekord nem lett belőle

Ilyen az ultramodern bécsi állami kórház

Az osztrák főváros legújabb állami kórháza első ránézésre inkább hasonlít egy tágas bevásárlóközpontra, mint egy egészségügyi intézményre. Automatizált fűtés és hűtés, csőposta, digitalizált leletek, szállítórobotok és egy kalandparkra emlékeztető hatalmas kert, ami a tervezők szerint hozzájárul a gyorsabb gyógyuláshoz.

Eltemették Niki Laudát


szerző:
2019.05.29. 18:45
Eltemették Niki Laudát

A bécsi Szent István-székesegyházban vehettek végső búcsút a szurkolók, a versenytársak és a család a 70 éves korában elhunyt, háromszoros Forma–1-es világbajnok Niki Laudától. A szertartáson, amelyen az osztrák köztársasági elnök és Arnold Schwarzenegger is beszédet mondott, több ezer ember vett részt.

Csak enni adtak a futtatott lányoknak

Prostituáltként dolgoztatott magyar lányokat Bécsben az a banda, melynek tagjait a napokban fogták el a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai. A gyanú szerint áldozataik pénzét elvették és szinte csak enni adtak nekik, ha pedig panaszkodtak, akkor megfenyegették, vagy megverték őket.

Miért van jobb dolga egy bécsi hajléktalannak, mint egy budapestinek?

Van olyan Bécsben élő magyar hajléktalan, aki jobban él most ott, mint itthon, mikor dolgozott. Rengetegen mennek ki és fura, de akkor is maradnak, ha ott nincstelenek.

Költözik a CEU – előzmények és következmények

25 év után lezárul egy korszak egy nemzetközi hírű magyar egyetem életében. Hétfőn eldőlt, hogy a CEU Bécsbe költözik, a képzésének csak egy kis része marad Budapesten, az, amelynek a végén nem kapnak amerikai diplomát a diákok. Az elmúlt másfél évben rengetegen emelték fel a szavukat a CEU-ért, de az egyetem és a kormány között nem született megállapodás. A vita másfél éve robbant ki, nehéz volt kibogozni, mi is valójában a probléma.

Bécs polgármestere nagyon örül a CEU-nak

Nem fogja megterhelni a magyar-amerikai kapcsolatokat a CEU ügye - ezt Szijjártó Péter nyilatkozta az RTL Híradónak arra reagálva, hogy az Egyesült Államok kormánya sajnálatát fejezte ki, amiért nem sikerült megállapodni az intézmény magyarországi működéséről. Közben Bécsben tárt karokkal várják a CEU-t: a 24.hu tudósítása szerint egy bécsi konferencián tapssal fogadták a város polgármesterének bejelentését arról, hogy az intézmény az osztrák fővárosba költözik.

Bejelentették: Bécsbe költözik a CEU

Bécsbe megy a CEU. Jövő szeptemberben már az osztrák fővárosban kezdhetik meg a diákok az egyetem amerikai képzésén a tanulmányokat. A rektor szerint a kormány elüldözte az egyetemet Magyarországról. Budapesten a képzések mindössze ötöde marad. A kormány szerint ez csak "egy Soros-féle politikai blöff", ezért nem foglalkoznak az üggyel. Az ellenzék diktatúráról beszél.

Bécsben örömmel várják a CEU-t

Bécs örömmel fogadja be a CEU-t, ha el kell költözniük Magyarországról - ezt az osztrák oktatási miniszter mondta, miután Soros Györggyel, az egyetem alapítójával tárgyalt. A magyar származású amerikai milliárdos tegnap Sebastian Kurz osztrák kancellárral is egyeztetett az egyetem sorsáról. A CEU akkor maradhatna Magyarországon, ha a magyar kormány államközi megállapodást kötne New York állammal.

Bécsben a legjobb élni


szerző:
2018.08.14. 16:26
Bécsben a legjobb élni

Ezt közölte a világ egyik legnagyobb politikai-gazdasági elemző intézete.

(Leadkép: Daniel Plan)

Van, aki szerint rettegni kell a világ legélhetőbb városában

Ha az ember nem utazik, és hisz a kormányzati propagandának, könnyen azt gondolhatja, hogy Nyugat-Európa több városa mostanában maga a földi pokol. Mi a közeli és állítólag veszélyes Bécset választottuk, hogy megkérdezzük, hogyan él ott több 10 ezer magyar, hogy rettegnek-e, vagy szerintük is Bécs egyike-e a világ legélhetőbb városainak.

 

Bécs: a példamutató város

Ismét Bécs lett a világ legélhetőbb városa az egyik elismert nemzetközi tanácsadócég szerint. Nemrég bejártuk az osztrák fővárost, hogy megnézzük, mitől is ez a legjobb hely a világon.

Lázár szerint tisztázták a videó-ügyet

A tiltakozás ellenére sem vonta vissza Bécsben készült videója állításait Lázár János. A miniszterelnökséget vezető miniszter szerint Bécs egyik patinás városrésze koszos és veszélyes lett a bevándorlók miatt. Emiatt tiltakozott szerdán több osztrák politikus is.

Négy embert leszúrtak Bécsben

Fél órán belül négy embert is megkéselt szerda este egy 23 éves afgán férfi Bécs belvárosában. Először egy háromfős családot, majd egy fiatal férfit szurkált össze. Mindannyiukat súlyosan megsebesítette, egyikőjük, egy 67 éves családapa továbbra is életveszélyben van. A támadót elfogták, tettét rossz közérzetével és kábítószerfüggőségével magyarázta.

 

Bécs tiltakozik Lázár János videója miatt

Koszos, szegény és veszélyes Bécs bevándorlók is lakta kerülete, és ha az ellenzék nyer, a magyar városok is ilyenek lehetnek - állítja facebookos videójában Lázár János. A miniszter látogatásáról készült filmre Bécs nemzetközi kapcsolatokért felelős tanácsnoka úgy reagált: csak azt kívánhatom a magyar városoknak, hogy olyanok legyenek, mint Bécs.

Lázár János bécsi videója


szerző:
2018.03.07. 16:42
Lázár János bécsi videója

Szomorú zene, esős utca, turbános és fejkendős, rosszkedvű emberek. Ez nem egy művészfilm, hanem Lázár János bécsi videója. A miniszter szerint ebben a bécsi kerületben húsz éve egyetlen bevándorló sem élt, most pedig a 700 ezer ausztriai bevándorló nagyrésze itt lakik. Azt állítja: ma a nyugdíjasokon kívül már mindenki menekült.

Hotel, amit menekültek működtetnek

Elképesztő sikerrel és elismertséggel „dübörög” az a hotel, amelyet csakis menekültek működtetnek. Utánajártunk, hogyan és mitől működik jól a szálloda, amelyben az alkalmazottak 27 nyelven beszélnek.

Mága Zoltán nagyon büszke származására

Másodszor is teltház fogadta Mága Zoltán újévi koncertjét Bécsben. A hegedűművész, világsztárok előtt lépett színpadra, akik egytől-egyig el voltak ragadtatva az előadástól. Zoltán a Story Extrának elárulta: büszke származására és nem felejtette el, hogy honnan jött.

CUKISÁG: Így ünnepelték első születésnapjukat a bécsi állatkert iker pandái

Dobozokba rejtett zöldségeket és gyümölcsöket kaptak gondozóiktól az egy éves pandák. Miután odaengedték őket a az ajándékokhoz órákon keresztül bontogatták és játszottak a dobozokkal. 

Minden negyedik gyerekprostituált magyar Bécsben

Erről a Die Presse című osztrák lap számolt be egy riportjában. Eszerint olyan gyerekek is vannak közöttük, akik még 12 évesek sincsenek. Az RTL Híradónak nyilatkozó gyermekvédelmi szakember szerint főképp gyermekotthonokból, nevelőszülőktől, vagy a szegénység elől menekülő gyerekeket hálóznak be az emberkereskedők.

Sebestyén Ági egykori barátnője Pumped Gabóval éjszakázott...

Sebestyén Áginak elege lett Sneziből, ezért megkérte Gabót és Somát, hogy vigyék el magukkal Bécsbe, hogy addig kilakoltathassa a lányt. Azonban arra biztosan nem számított, hogy a lakótársa ezután Pumped otthonába fog bekéredzkedni...

Snezi letáncolta Gabót és Somát is a parkettről

Snezinek a vérében van a táncolás, és ezt be is bizonyította szexi táncával, amit VV Somával és Pumped Gabóval lejtett a bécsi szórakozóhelyen.

Pumpedék bécsi kalandjai


szerző:
2017.05.15. 22:30
Pumpedék bécsi kalandjai

Ági meggyőzte Gabót, hogy vigye magával Snezit is Bécsbe, így Somával hárman keltek útra, hogy megszabaduljanak Pumped autójától. A bökkenő csak ott volt, hogy a lány nem tudott róla, hogy vonattal kell hazautaznia...

Fókusz 2016-02-11


szerző:
2016.02.11. 18:55
Először hajtottak végre tüdőtranszplantációt Magyarországon

Először hajtottak végre tüdőtranszplantációt Magyarországon, a műtét sikeres volt - jelentették be az operációt végző szakemberek és az Országos Onkológiai Intézet vezetője szombaton, Budapesten. Eddig ezeket a műtéteket Bécsben végezték magyar orvosok közreműködésével. A műtét pontos részleteiről és a beteg állapotáról most Dr. Czebe Krisztina, tüdőgyógyász főorvost, valamint Dr. Elek Jenő, osztályvezető főorvot kérdeztük.

Hol a legvalószínűbb egy következő merénylet?

Tunéziai terrortámadás, a Sínai-félsziget felett lezuhant orosz gép felrobbantása, és a párizsi Bataclanban történt szörnyű mészárlás. Sajnos már megszámolni is nehéz, hány borzalmas pusztítás, mészárlás és rémtett köthető az Iszlám Állam terrorszervezet nevéhez. Mikor lesz mindennek vége?

Fókusz 2015-11-24


szerző:
2015.11.24. 18:55
Fókusz 2015-11-24

A bécsi karácsonyi vásár is a terroristák célpontja lehet? Európa terrorkészültségben, Brüsszelben még mindig a legmagasabb fokú a készültség, de miért pont Belgiumban tervelték ki a merényleteket? Fördős Z tesztelte, hogyan főznek azok a bombázók, akiket eddig csak magassarkúban láttunk! Mellrák-kampányban szerepelnek az ÉNBP szereplői. Felkerestük a Keresem a családom egyik múlt heti „főszereplőjét”.

Kulka János új életet kezd?

Kulka János meghódította Amerikát. A Kossuth- és Jászai Mari díjas színművész az elmúlt hónapokban rengeteg helyen járt. Nyáron színpadra lépett Bécsben és Hollandiában, szeptemberben pedig Bostonban és New Yorkban is koncertezett.

Ausztriában tárgyalt Orbán a kerítésről

Nem hoznak létre korridort, vagyis olyan folyosót Horvátország és Ausztria között, amin keresztül szervezetten szállítják Ausztriába a Magyarországra érkező menekülteket. Ez is kiderült miután Orbán Viktor és Werner Faymann osztrák kancellár tárgyalt egymással Bécsben. A két politikus a tárgyalás után nem tartott közös sajtótájékoztatót. Orbán Viktor szerint javítani kell a két ország kapcsolatát, amely az osztrákok miatt romlott meg. Az osztrák kancellár közleményében továbbra is elutasítja a határok lezárását.

Lali viaszbábúnak néz egy nőt

Lali, Marci, Joe és Gábor megérkeznek Bécsbe, és örülnek a szabadságuknak.

Ausztria nem fogad magyar vonatokat

Az osztrák vasúttársaság csütörtök délután leállította a vonatközlekedést a határon, Budapestről ideiglenesen nem mennek szerelvények Bécsbe. Arra hivatkoztak, hogy a vonatok túlterheltek és a bécsi főpályaudvaron is kezdenek kaotikus állapotok kialakulni. A menekülteket Hegyeshalomnál leszállítják, onnan gyalog indulnak tovább Ausztriába. Dinya Beáta tudósított a helyszínről.

Civilek vittek menekülteket Ausztriába

Legalább kétszáz menekültet szállítottak autókkal osztrák civilek vasárnap éjszaka Magyarországról Bécsbe. Elsősorban családoknak próbáltak segíteni, de olyanokat is elvittek, akik azért voltak hetek óta a Keletinél, mert elfogyott a pénzük. Az RTL Híradó stábja kocsival követte a konvojt a Budapest-Bécs útvonalon. A határon egyetlen autót sem állítottak meg, így a hajnali órákban a konvoj elérte az osztrák fővárost, ahol segítők várták a menekülteket.

UTAZÁS: Osztrák civilek Bécsig vitték a menekülteket

Legalább kétszáz menekültet szállítottak autókkal osztrák civilek vasárnap éjszaka Magyarországról Bécsbe. Az osztrák civileknek magyar önkéntesek segítettek, hogy mindenkinek legyen helye az autókban. Nem volt könnyű dolguk, mert a családok nem akartak szétválni. Amikor megérkeztek a célhoz, az utasok megkönnyebbülten ölelték meg alkalmi sofőrjeiket.

Segítők hada várja a menekülteket

Hegyeshalomból buszokkal szállították a menekülteket Nickelsdorfba, ahol vonatra szálltak, hogy Németországba menjenek. Az osztrák hatóságok és a civilek egyaránt szervezetten segítették őket, Bécs városa hivatalos Facebook-oldalára kitett arab, és angol nyelvű üzenetben azt írta: itt biztonságban vagytok.
 

Gyalog indultak el a menekültek Bécs felé

Elegük lett, többszáz menekült döntött úgy, hogy elindul gyalog Ausztria felé Budapestről, a Keleti pályaudvarról. A tömeg átsétált a városon, az Erzsébet-hídon, jelenleg már az autópályán mennek a határ felé.

Nem mehetett Kanadába, kártérítést kapott

Kártérítést kapott egy roma származású magyar utas az osztrák légitársaságtól, mert a bécsi repülőtéren nem engedtek felszállni a Kanadába induló járatra. A nő azt mondja, bőrszíne miatt állították félre.

Bécsben futtatott lányokat a magyar pár

Prostituáltak futtatóit fogták el magyar és osztrák rendőrök közösen. A Nógrád megyei Taron élő férfi és nő Bécsben működtetett bordélyházakat, amelyekben magyar lányok dolgoztak nekik. A pár elvette a lányoktól a megkeresett pénz egy részét, abból újították fel a házukat, kocsikat és ékszereket vettek.

Eurovízió: szivárványba borult az osztrák főváros

Az Euróvíziós Dalfesztivál idejére teljessé vált a Conchita láz Ausztriában. A 2014-es verseny 26 éves győztes énekesének képe köszönt vissza, bármerre is jártunk az osztrák fővárosban. A stadion előtt egy külön üzletben árulták az arcképével díszített tárgyakat és kiállították azt a ruhát is, amiben korábban fellépett. Fehér István riportja.

Conchita lázban égett az Eurovíziós Dalfesztivál

Bécs évek óta vezeti a legélhetőbb városok listáját és a konzervatívnak mondott osztrákok élen járnak a toleranciában, az elfogadásban. A város közepén rendezték be a hivatalos rajongói klubot, ahol több ország nézői buliztak békében együtt. A bécsi városházán a nemzeti lobogó mellé tűzték ki a szivárvány zászlót, a meleg mozgalom jelképét. A belvárosban pedig a gyalogosok jelzőlámpáin egynemű párok rajzaira cserélték a korábbi figurákat. Fehér István riportja.

Miért éppen Bécs?


szerző:
2015.03.23. 19:30
Miért éppen Bécs?

A világ Ausztria fővárosának lábai előtt hever.  Itt található a Szent István-székesegyház, a fantasztikus Schönbrunni kastély, a Práter óriáskereke, és a híres karácsonyi vásár. Sok millió turista keresi fel, az év minden szakában. De miért éppen Bécs lett a világ legélhetőbb városa?

Fókusz 15-03-23


szerző:
2015.03.23. 19:20
Fókusz 15-03-23

Fókusz: Halálos csapda - Intenzív osztályra került, miután egy szórakozóhelyen drogot kevertek az italába. Megszólal az áldozat. Teszteltük - Bár ott sem minden tökéletes, hatodszorra lett Bécs a világ legélhetőbb városa. De mitől jobb, mint Budapest?

Bevettük Bécsnek büszke várát!

A világ Ausztria fővárosának lábai előtt hever.  Itt található a Szent István-székesegyház, a fantasztikus Schönbrunni kastély, a Práter óriáskereke, és a híres karácsonyi vásár. Sok millió turista keresi fel, az év minden szakában. De vajon mitől lesz ez a város a világ legélhetőbb városa? Süle László riportja. 

Tüntető csókok a bécsi kávéháznál

Tömegtüntetést tartottak melegek, leszbikusok Bécs egyik elegáns kávéházánál. Haragjukat az váltotta ki, hogy egy héttel korábban a kávézó tulajdonosa megalázó módon kidobatott két csókolózó nőt, mivel szerinte gusztustalanul viselkedtek.

Magyarországon is lesz tüdőátültetés

Jövő nyáron elvégezhetik az első tüdőtranszplantációt Magyarországon. Most még Bécsben operálják meg azt, akinek tüdőátültetésre van szüksége. A magyar betegeket és a magyar orvosokat kiviszik, és a bécsi kórház műtőjében végzik el az operációt. Jövőre már itthon műthetnek.

Bécsben visszaállítanák a vasárnapi nyitva tartást

Míg itthon a kormány megtiltaná a boltok vasárnapi nyitva tartását, addig Franciaországban és Bécsben épp az ellenkezőjére készülnek. A KDNP szerint itthon igenis többen támogatják a javaslatukat, mint ellenzik.

200 utast lezavartak a vonatról a határon

Túl sokan voltak a Bécsbe tartó vonaton, 200 embert leszállítottak. Az Index értesülése szerint a csütörtökön reggel 9 órakor Budapestről induló Railjetre csaknem kétszer annyian zsúfolódtak fel, mint ahány ülőhely van a vonaton. Aki nem tudott leülni csak a határig jutott.

Malek Andrea, a laza anyatigris

Malek Andrea öt éve kimondta a boldogító igent és már három gyermek büszke édesanyja. Azt mondja, ez egy csoda a számára, és igazán teljes életet él. A színész-énekesnő a családjáról és a karrierjéről is mesélt.

Reflektor 14-09-16


szerző:
2014.09.17. 00:30
Reflektor 14-09-16

Reflektor: Malek Andrea régi szerelmekről énekel. Budapesten járt a Scooter.

Nevelőotthonos gyerekek kalandjai a bécsi forgatagban

Ajándékút a jeges karácsonyi forgatagba. 40 nevelőotthonban élő gyereket utaztatott el a MÁV Bécsbe, hogy egy kicsit világot lássanak. Kicsik és nagyok kalandjai a farkasordító hidegben és a szakadó hóesésben.

Házon kívül 13-12-04


szerző:
2013.12.04. 23:40
Házon kívül 13-12-04

Házon kívül: Ahol mindenre jut pénz, és ahol alig valamire. Egy budai elit környékre és egy borsodi kisvárosba látogattunk el, hogy megnézzük, hogyan zajlik a karácsonyi készülődés. Aztán: Jázmin és Szimonetta, akiknek a feje fölött háború dúl már egy éve. A 4 és 7 éves kislányokat édesapjuk késelte meg néhány héttel ezelőtt. Kíváncsiak voltunk, hogyan fajult idáig a családi háborúskodás. És: Ajándékút a jeges karácsonyi forgatagba. 40 nevelőotthonban élő gyereket utaztatott el a MÁV Bécsbe, hogy egy kicsit világot lássanak.

Reflektor 13-07-11


szerző:
2013.07.12. 01:05
Reflektor 13-07-11

Reflektor: Vastag Csaba műsorvezetői babérokra tör. Keleti Andrea Bécsben romantikázott.

Keleti Andrea Bécsben romantikázott

A Szombat Esti Láz zsűritagja nemrég ünnepelte a születésnapját, amire a férje egy romantikus bécsi hétvégével lepte meg. A házaspárt mi is elkísértük a romantikus kiruccanásra és végigjártuk velük az egész várost.

Paralimpia: Sors Tamás folytatta az arany-sikerszériát

Aki sportolónak készül, annak a végső cél mindenképpen az olimpia. Ugyanez a helyzet a sérültekkel is, csak nekik dupla, vagy tripla annyit kell teljesíteniük ahhoz, hogy dobogóra állhassanak. Az érmük mégsem ér annyit, mint az ép sportolóké.

Botrány: Madonna vallási szimbólumok közt lövöldözött

Madonna vadonatúj szupershow-ja már több országban hatalmas felháborodást váltott ki. A Fókusz stábja egyedüli magyarként ott volt a popdíva bécsi koncertjén.

Malek Andi a nagy újrakezdések embere

Kiváló musicalszínésznőnk, aki eredeti környezetben szerette volna kipróbálni magát, végül ott is ragadt. Malek Andrea, egyenesen Bécsből érkezett hozzánk, és magával hozott egy nagy adag jókedvet is.

Árnyékos kalandtúrán a Vastag testvérekkel

Több mint 40 éve alakult az az egyedülálló tánccsoport, amelyik Bécsben, Vastag Csabát és testvérét, Tamást is a csodák földjére repítette.

Már nem érdekli az osztrákokat George Michael?

Csütörtök este George Michael orvosai tisztázták, hogy milyen betegséggel kezelik a világsztárt. Mára az osztrák lapok már csak mellékesen beszélnek a náluk kezelt hírességről. Kissé furcsa is az a közöny, amit a Fókusz riportere tapasztalt a helyszínen.

Fókusz 11-11-30


szerző:
2011.11.30. 20:20
Fókusz 11-11-30

Fókusz: Ki az a nő, akiről már az egész ország hallott, akinek szerelméért tv nézők milliói előtt küzd volt párja? Fecó érte költözött a villába - a kétgyerekes apuka kamerák kereszttüzében bizonyít Angélának. Először áll kamera elé Csábi Bettina családjának nevében a világbajnok boxoló sógora. A férfi beszél az őket ért megrázkódtatásról. Értetlenül állnak a történtek előtt.

Helyzetjelentés George Michael betegágya mellől

George Michael állapotáról egyelőre nincs újabb hivatalos orvosi bejelentés. Bécsben az énekes mellett virraszt egész családja. A világsztárt nagyon súlyos kétoldali tüdőgyulladással kezelik. A helyszínről jelentkezett a Fókusz kollégája, Süle László.

Álbajusszal és sorozatlövővel indultak rabolni

Meghiúsították egy ékszerbolt kirablását a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai; két férfit elfogtak.

Újjáéled Cseh Tamás öröksége

Cseh Tamás-emlékestet rendeznek Bécsben csütörtökön, mások mellett Bereményi Géza részvételével.

Heteken át lőtték a járókelőket

Letartóztattak Bécsben két fiatalembert, akiket azzal gyanúsítanak, hogy heteken át légfegyverrel lövöldöztek a járókelőkre.

Bilincsben a járókelőkre lövöldöző férfiak

Letartóztattak az osztrák fővárosban két 20 éves fiatalembert, akik heteken át légpuskával lövöldöztek a járókelőkre.

Bécsbe költözik az Oktoberfest?


szerző:
2011.09.23. 22:25
Bécsbe költözik az Oktoberfest?

A híres müncheni Oktoberfest sikerét megirigyelve sörfesztivált rendeznek Bécsben is.

Nyoma sincs a bécsi lövöldözőnek

Továbbra sem találják az osztrák rendőrök a bécsi orvlövészt.

Hetven embert csempésztek magyarok Ausztriában

Embercsempészet gyanújával vettek őrizetbe Ausztriában két magyar és egy szerb állampolgárt.

7 ezer villámlás egyetlen nap alatt Ausztriában

Osztrák híradások szerint több helyütt kőomlás volt Tirolban szerda este, a zivatarok miatt.

Végső búcsú Habsburg Ottótól


szerző:
2011.07.16. 18:32
Végső búcsú Habsburg Ottótól

Gyászmiséjén királyok, hercegek, politikusok, összesen ezer vendég vett részt a bécsi Szent István székesegyházban.

Magyarok tömege búcsúzott Habsburg Ottótól

Több ezren búcsúztatták Habsburg Ottót Bécsben. A tömeg a Szent István székesegyháznál kivetítőn nézhette végig a gyászmisét.

Újra turnézik a Red Hot Chili Peppers!

A legendás banda tagjai, bár kis hazánkat nem látogatják meg, azért Bécsig eljönnek.

Hundertwasser, a "zöld" művész


szerző:
2011.07.08. 23:00
Hundertwasser, a

A környezettudatos építészet úttörőjét, Friedensreich Hundertwassert mutatja be a bécsi múzeum jubileumi kiállítása.

Kiszorítják az utcalányokat a bécsi utcákról

Megtiltották az utcai prostitúciót a lakóövezetekben Bécsben.

Ausztriába utazna? Elő az útlevéllel!

Ismét szükség lesz az okmányok felmutatására az Ausztriába tartóknak.

Botrányos vendég a bécsi operabálon

Hiába tiltották meg, az operatőrök szinte mindegyike a botrányhős Rubyt pásztázta kamerájával. Ő az a nő, aki miatt Berlusconi bíróság elé áll majd.

Berlusconi „barátnője” az Operabálon

A Berlusconi szexbotrányának középpontjában álló marokkói lány ott lesz az idei Bécsi Operabálon.

Domokos Fanni meginterjúvolta a Traint

Az X-Faktoros énekesnőnek nagy álma teljesült, amikor találkozott a bandával, és igen merész kérdéseket tett fel.

Orbán:

A miniszterelnök a pénzügyi szektor megadóztatásáról mondta ezt egy bécsi tanácskozáson.

Egy nagyvállalkozó segít a rákos kislánynak

Megoldódik a szállásproblémája annak a családnak, amelynek rákbeteg kislányát Bécsben kezelik.

Beteg gyermeket raktak utcára


szerző:
2010.02.20. 16:25
Beteg gyermeket raktak utcára

Megvonták az ingyen szállást egy családtól, akik rákos kislányukat hordják kezelésekre Bécsbe.

Malek Andrea tetszik az osztrákoknak

Ausztriában vevők a férfiak arra a bájra, ami Andreából sugárzik, és sikereire is büszkék.

Fogvatartottak egy magyar nőt Ausztriában

Viktóriát Bécsben rendőrök vitték el a babakocsi mellől. Hónapok óta küzd igazáért.

Buszbaleset érte Jehova tanúit


szerző:
2009.08.06. 18:19
Buszbaleset érte Jehova tanúit

Egy osztrák sofőr meghalt, a busz utasai közül legalább 17-en sérültek meg.

Meghalt a bécsi lövöldözés egyik sérültje

Meghalt Bécsben az a szikh vallású indiai guru, aki az előző nap sebesült meg.

Lövöldözés, késelés egy bécsi templomban

Harminc ember sérült meg a támadásban. Az elkövetőket letartóztatták.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való