KERESÉS search-close

Bátor Tábor

70 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Bátor Tábor"

21,9 millió forintot gyűjtött a Bátor Tábornak a Fókusz Plusz

Büszkén jelenthetjük, hogy rekordösszeg, összesen 21,9 millió forint gyűlt össze a Fókusz Plusz gyereknapi különkiadásának köszönhetően a Bátor Tábor javára. Ennyivel több pénzből gazdálkodhatnak a szervezők, hogy a súlyosan beteg gyerekek élete kicsit újra a kalandokról és a nevetésről szóljon. Hiszen a gyerekkor mindenkinek jár. Idén hatodik éve támogatjuk az alapítvány munkáját. Ez az összeg fedezi például a Bátor Táboros programok egészségügyi biztonságának éves költségeit.
Ezúton is köszönünk minden hívást és sms-t, amivel hozzájárultak a Bátor Tábor munkájához.

Több mint 16 millió forintot gyűjtött a Bátor Tábornak az RTL

Több mint 16 millió forint gyűlt össze az RTL és a Bátor Tábor Alapítvány gyereknapi közös adománygyűjtésén.

Művészek és ismert emberek is segítik a Bátor Tábor munkáját

A kis betegeknek nagyon sok mindennel egyedül kell megküzdeniük. De tudniuk kell, és hozzátartozóiknak is, hogy nagyon sokan állnak mellettük és segítenek, ahogy tudnak. Egyre több művész, ismert ember is csatlakozik a Bátor Táborhoz. Lengyel Tamás, Erős Antónia vagy a Trokán testvérek mellett Önök is segíthetnek. Így lehet adományozni!

Mesevilágot varázsolnak a kórház falai közé

A súlyos beteg gyerekek közül sokan még csak a gyógyulás útjának elején vannak. Még nem elég erősek, ők még nem vehetnek részt a táborban. Őket a Bátor Tábor kórházi önkéntesei látogatják. Hogy hacsak rövid időre is, de gyereknek való mesevilágot varázsoljanak nekik. Így lehet adományozni!

A táborban sikerült elfelejteni a sok küzdelmet, fájdalmat, sírást

A Turgonyi család élete 2014-ben teljesen megváltozott. Az akkor alig hároméves, down-szindrómás Daninál ugyanis leukémiát diagnosztizáltak. Édesanyja éppen várandós volt, ezért férje maradt bent közel egy évig a kórházban Danival. Itt hallottak először a Bátor Táborról. Amikor Dani túl volt a kezelések nehezén, akkor vágtak bele. A családi táborban mind az öten megtapasztalhatták, mit is jelent egy ilyen közösséghez tartozni. Így lehet adományozni!

Önkéntes segítők:„Többet kapunk mi, mint amennyit adni tudunk”

A tábor nem működhetne, ha nem lennének önkéntesek, akik feledhetetlenné teszik a gyerekek számára azt a néhány napot, amit ott töltenek. Összesen mintegy ezren vannak, ahogy ők hívják: cimbik, akik segítik a munkát minden évben. Cimborának bárki jelentkezhet, aki betöltötte a 20. életévét. Így lehet adományozni!

Szabad-e nevetni egy tragédia árnyékában?

Szabad-e vidámnak lenni annak, akinek súlyos vagy krónikus betegségben meghalt a gyereke, annak, akinek meghalt a kistestvére? A feldolgozhatatlannak, elviselhetetlennek tűnő érzések megbéníthatnak egy családot. Azok a szülők meséltek nekünk, akik megtapasztalták, hogy szörnyű fájdalmukkal nincsenek egyedül, és akik segítséget kaptak a Lélekmadár táborban. Így lehet adományozni!

LENGYEL TAMÁS: Önkéntesnek jelentkezett, idén táboroztat először

Az RTL Klub népszerű sorozatainak sztárja, Lengyel Tamás idén vállal először "cimbora"-munkát a Bátor Táborban. Segítőnek jelentkezett, elmesélte, mit kellett tennie, hogy felvegyék.

ÁSVÁNYI ESZTER: Megtisztelő, hogy velük forgathattam!

A Fókusz riportere két családnál is forgatott, ahol súlyosan beteg gyerekeket nevelnek. Riporterként nagyon megindító volt számára látni, hogy a nehézségek ellenére, milyen erősek ezek a gyerekek és mennyire összetartók családjaik. Erről mesélt a Facebookon.

Gyermekeknek gyűjt adományt a Fókusz Plusz

Gyermeknapi különkiadással jelentkezik szombaton 18:55-től az RTL Klub Fókusz Plusz című műsora. A Bátor Tábor támogatására gyűjtünk! Ide daganatos, cukorbeteg és más krónikus betegségekkel küzdő gyerekek és szüleik kerülhetnek, nem ritkán egy, vagy akár több évnyi kórházi kezelés, elszigeteltség, sok fájdalom, meg félelem után. A műsorból megismerhetik a segítők munkáját, résztvevő családokat, beteg és gyógyulófélben lévő bátor gyerekeket és megszólalnak azok a hírességek, köztük Erős Antónia, Lengyel Tamás és a Trokán testvérek, akik támogatják a Bátor Tábor munkáját.

Ismét beteg gyerekek megsegítésére gyűjt a Fókusz

Ez már a 6. év, hogy gyereknap hétvégéjén adománygyűjtő adást készít a Fókusz Plusz. Tavaly 16 millió forintnál is többet gyűjtöttek a Bátor Tábornak.

Adománygyűjtő különkiadással készülünk a Bátor Tábor javára

A Bátor Tábor a  súlyos beteg gyermekek gyógyulását segíti élményterápiával. Hogy Erős Antóniának, Lengyel Tamásnak és a Trokán testvéreknek mi köze van a bátrakhoz, a Fókusz Pluszban kiderül! Segítsünk együtt szombaton, az RTL Híradó után! |

Lengyel Tamás bátorságot és örömöt ad a súlyos beteg gyerekeknek

Önkénteseket keres a Bátor Tábor. Ez a kiváló kezdeményezés azt adja vissza a gyerekeknek, amit a betegség elvesz tőlük: a gyerekkorukat. Trokán Anna és Nóra is volt már önkéntes, idén Lengyel Tamás csatlakozik a segítő csapathoz.

Családi nap a Bátor Táborban

Hol léptek a gyógyulás útjára - ezt mutatták meg az egykori betegek a családtagjaiknak a Bátor Tábor nyílt napján. A táborban daganatos és krónikus betegséggel küzdő gyerekeknek segítenek évek óta, ahogy idén is.

 

Fókusz Plusz adománygyűjtő adás: 14 millió forint a Bátor Tábornak

Ez már az ötödik év, hogy gyereknap hétvégéjén adománygyűjtő adást készít a Fókusz Plusz. A súlyos beteg gyerekeket élményterápiával segítő, gyógyító Bátor Tábornak gyűjtünk Önökkel együtt. A szombati adás végéig az SMS-eikből 14 millió forint gyűlt össze.

Bátor Tábor – tesóval!

A gyermekkorban diagnosztizált súlyos vagy krónikus megbetegedések az egész család életét gyökeresen megváltoztatják, a szörnyű diagnózis nem csak a beteg gyerekek életére nyomja rá a bélyegét, hanem a testvérére is. A tábor a tesókat is segíti.

SZERVÉT TIBOR: a Bátor Táborról

„Az ember egyik legnagyobb félelme, hogy a gyerekkel ne legyen baj! És ezzel egy másfajta humanizmus keretei között foglalkozni, ez egy egészen különleges dolog.”

TROKÁN NÓRA:

"Van egy hely, ahol nem számít, hogy kinek, milyen betegsége van és mindenki egyenlő."

BÁSTI JULI: Megtisztelő feladat ebben részt venni

"Bár arról beszélünk, hogy mindenki nevet meg mosolyog meg összekapaszkodunk, de nem lehet sírás nélkül elolvasni."

A Fókusz Plusz ötödik alkalommal gyűjt a Bátor Tábornak

A Fókusz rendszeresen gyűjtést szervez: karácsonykor az Ökumenikus Segélyszervezetnek, gyereknap alkalmából pedig a Bátor Tábornak. A szombati Fókusz Plusz adásában ismét arra bíztatják a nézőket, hogy segítsenek. Barabás Évi mesélt egy kicsit a fontos adománygyűjtő adásról és a táborról is.

Önkénteseket keres a Bátor Tábor!

Évente közel ezer táborozónak változtatják meg az életét, és a játékokkal új erőt adnak a beteg gyerekek gyógyulásához. Ennek elérésében az a több száz önkéntes segít nekik, akik a magaskötél-pályán a félelem leküzdését mutatják meg, az íjászkodás során összpontosításra tanítanak, vagy medve jelmezben házi cimboraként társasoznak a gyerekekkel. Ez a Bátor Tábor! Még lehet jelentkezni önkéntesnek! Vendégünk Kiss László önkéntesszervezés vezető és Gallai Márton önkéntes volt!

Jakupcsek Gabi: „Életem legszebb óráit éltem meg”

Jakupcsek Gabriella évek óta tagja a Bátor Tábor rendezőinek, akik 15 éve szerveznek élményterápiás programokat beteg gyermekek számára. Gabi a táborozás élményeiről mesélt a nézőknek, és élete legszebb pillanatait is elárulta.

A Bátor Tábor is regisztrált

A Magyar Vöröskereszt, a beteg gyerekeket segítő Bátor Tábor Alapítvány, és a nehéz sorsú gyerekeket támogató Csányi Alapítvány is felkerült a külföldről támogatott civil szervezetek listájára. A regisztráció azoknak kötelező, akik évente 7, 2 millió forintnál nagyobb összegű támogatást kapnak külföldről. A kormány korábban azzal érvelt az intézkedés mellett, hogy sok külföldről támogatott civil szervezet az illegális bevándorlást segíti.

Fókusz 2017-05-29


szerző:
2017.05.29. 17:25
Bátor Tábor: 5,6 millió forint támogatás gyűjtöttek össze nézőink

Több mint ötmillió forint támogatást gyűjtött a Bátor Tábornak a Fókusz Plusz! Május 27-én gyereknapi különkiadással jelentkezett az RTL Klubon a Fókusz Plusz, amiben a Bátor Tábornak gyűjtött adományokat.

Bátor Tábor adománygyűjtés: 4 millió 200 ezer Ft az adás végéig!

A 13600-as szám továbbra is él, a Bátor tábort a 02-es kód elküldésével támogathatják! A Fókusz Plusz adománygyűjtő adásának végéig 4 millió 200 ezer forintot ajánlottak fel nézőink a Bátor Tábornak. A hétfői Fókuszban beszámolunk róla, hogy a hétvége alatt még mennyi adomány érkezett.

A szakembereknek is felejthetetlen élmény a Bátor Tábor

Ezeknek a gyerekeknek a kórház, a fehérköpenyes orvosok mindennaposak. A hónapokig, vagy épp évekig tartó kezelések miatt az aktív játék, a kikapcsolódás csak másodlagos az életükben. A Bátor Tábor éppen abban segít nekik, hogy a gyógyulás során felejthetetlen élményekhez juttatja őket. Az első élmény nemcsak a táborozóknak, de a körülöttük forgolódó önkénteseknek és szakembereknek is meghatározó.

Önkéntesek, akik felejthetetlenné teszik a Bátor Táborban eltöltött időt

A Bátor Tábor 2001-ben indult ’gyógyító’ útjára, azóta pedig már 2557 jól képzett önkéntes segítette a programok lebonyolítását. A cimborák rendkívül színes egyéniségek, az élet minden területéről érkeznek lelkes segítők. Egy dolog azonban közös bennünk: azt mondják, gyökeresen megváltozott az életük.

Az egész családnak segít a Bátor Tábor

Aki leugrott a magasból, mind azt meséli, hogy eleinte tartott tőle, de aztán rájött, hogy ezt nem szabad kihagyni. Valahogy így vannak ezzel azok is, akik már kipróbálták a Bátor Tábort, és azóta is rendszeresen visszajárnak ide, most például a családi napra.

BÁTOR TÁBOR ÖNKÉNTESEK: „Receptre kellene felírni mindenkinek”

A Bátor Tábor cimborájának lenni életre szóló élményt jelent. Olyannyira, hogy aki egyszer belekóstol, az több turnusra is visszajár. Hogy mit kapnak az önkéntesek a gyerekektől az ott töltött idő alatt és az milyen hatással van az életükre, kiderül a videóból!

Gyermekeknek gyűjt adományt a szombati Fókusz Plusz

Gyereknapi különkiadással jelentkezik szombat este 18.55-től a Fókusz Plusz: bemutatja a Bátor Tábort, amelynek egyébként egész héten adományokat is gyűjtött. A szombati élő adásban – ahol ugyancsak lehet még felajánlásokat tenni – pedig kiderül, hogy összesen mekkora összegű adomány gyűlt össze idén.

Barabás Évi felhívása!


szerző:
2017.05.26. 09:23
Barabás Évi felhívása!

Holnap a Fókusz gyűjtést szervez a Bátor Tábornak, mely beteg gyermekeknek teremt olyan körülményeket, ahol igazi tábori élményeket szerezhetnek.

A Bátor Tábor lakóinak gyűjt a Fókusz Plusz

Május 27-én adománygyűjtő különkiadással jelentkezik a Fókusz Plusz. A rákos betegséggel küzdő gyerekek életét szebbé varázsoló Bátor Tábornak segítünk. Ha Önök is szeretnének segíteni, akkor azt megtehetik:
SMS-ben: Küldje el a 02-es kódot a 13600-ra! (bruttó 250 ft) Telefonon: Hívja a 13600-at, majd üsse be a 02-es kódot (bruttó 250 ft) Bankkártyával: www.batortabor.hu

Fókusz 2017-05-22


szerző:
2017.05.22. 17:25
Mit árthatnak Magyarországnak a külföldről pénzelt szervezetek?

A Bátor Táborban súlyos betegségből felépült gyerekek életét teszik jobbá. Az Igazgyöngy Alapítvány munkatársai hátrányos helyzetű gyerekeknek segítenek évek óta abban, hogy kitörhessenek. A ritka betegségben szenvedők is sok segítséget kapnak egy egyesülettől. Ezek a civil szervezetek, amelyek már régóta működnek, most kapnak egy bélyeget, mert 7,2 millió forintnál nagyobb külföldi támogatást kaptak. A törvényszöveg említi azt is, hogy a külföldről támogatott szervezetek veszélyeztethetik Magyarország politikai- és gazdasági érdekeit. Sokak szerint itt politikai játszmáról van szó: a kormány néhány, vele kritikus szervezet miatt alkotta meg a törvényt, amely sokban hasonlít az oroszországira.

Mitől félnek a magyar sztárok?

Ganxsta Zolee, Fluor Tomi, Marsalkó Dávid, Felcser Máté és Pásztor Anna. A színpadon mindannyian ünnepelt sztárok. Ugyanakkor ők is küzdöttek, küzdenek napi gondokkal, félelmekkel és betegségekkel.

Bátor Tábor: Élményterápiával a beteg gyerekekért

A Bátor Táborba daganatos, cukorbeteg és más krónikus betegségekkel küzdő gyerekek és szüleik kerülhetnek. Ezek a családok nem ritkán egy, vagy akár több évnyi kórházi kezelés, elszigeteltség, sok fájdalom, meg félelem után jutnak el a hatvani táborba.

A bátrakért biciklizték körbe a világot

Balázs tíz éve önkénteskedik a Bátor Táborban, ahol feltétel nélkül ad szeretetet és bátorságot a gyerekeknek. Az elmúlt évben párjával körbebiciklizték a világot a tábor lakóiért. Az eredeti cél az volt, hogy ezer kilométerenként kérnek támogatást. A házaspár most tizenötezer megtett kilométernél és több mint egymillió forint adománynál tart.

PÁSZTOR ANNA: Legyőzte a sátán kutyáját

Pásztor Anna legnagyobb gyerekkori félelme egy hatalmas farkaskutya volt, akivel minden nap szembesülnie kellet az iskolából hazafelé vezető úton. A félelmetes állat mindig megijesztette az általános iskolás kislányt, ezért nevezte el a sátán kutyájának. Az énekesnő végül szembenézett félelmével: amikor egyszer körbekerítette a kutya, ő nem menekült el, hanem farkasszemet nézett az ebbel, aki végül nem bántotta. Az Anna and the Barbies frontembere szerint csak akkor tudjuk legyőzni a félelmeinket, ha mihamarabb szembe nézünk azokkal. 

A Fókusz Plusz egész héten a Bátor Tábornak gyűjt

A Fókusz Plusz gyereknapi adásában bemutatjuk a Bátor Tábort, és már egész héten nekik gyűjtünk. Azoknak, akik élményt, erőt, hitet adnak a daganatos és krónikus betegséggel küzdő gyerekeknek és családjaiknak. Akik az orvosi kezelések között nevetni segítenek, átlendítenek a lehetetlenen. Megmutatjuk, hogyan dolgoznak az önkéntesek, és kik azok az ismert zenészek, akik saját félelmeik leküzdésével szintén segíteni akarnak. Szombat este, a híradó után segítenek velünk?

Bátor harcosok: gyerekek, akik keményen küzdenek

Egy daganat, vagy a cukorbetegség felismerése egy pillanat alatt írja át egy család életét. Aztán az ijedtséget felváltja az azonnali cselekvés, és a harc, amely akár évekig is elhúzódhat. Közben pedig meg kell küzdeni a külvilággal is, hiszen sokan elfordulnak csak azért, mert nem tudják, mivel jár gyermekük súlyos betegsége.

Gyerekek, akik súlyos betegséggel küzdenek

Egy daganat, vagy a cukorbetegség felismerése egy pillanat alatt írja át egy család életét. Aztán az ijedtséget felváltja az azonnali cselekvés, és a harc, amely akár évekig is elhúzódhat. Közben pedig meg kell küzdeni a külvilággal is, hiszen sokan elfordulnak csak azért, mert nem tudják, mivel jár gyermekük súlyos betegsége.
 

Önkéntesek, akik egykor maguk is gyógyulni jöttek ide

Végezetül azok a cimborák kérnek szót, akik egykor maguk is a tábor lakói voltak. Életreszóló élményeket, és barátságokat vittek haza magukkal, és úgy érezték, itt az idő, hogy visszaadják azt a szeretetet, ami egykor az ő gyógyulásukat is segítette. Jász Zoltán riportja.

Bemutatjuk a Bátor Tábor önkénteseit!

Évente 900 önkéntesre van szükség, ezek fele mindig újonc. Van köztük rendőr, fodrász, fogorvos, színész, atomfizikus, vezérigazgató, mikrobiológus és bíró is. Zömmel 20-30 évesek, de vannak idősebbek, akár 60 év felettiek is. Jász Zoltán riportja.

A tábor, ahová a gyerekek gyógyultan is visszajárnak

Végezetül azok a cimborák kérnek szót, akik egykor maguk is a tábor lakói voltak. Életreszóló élményeket, és barátságokat vittek haza magukkal, és úgy érezték, itt az idő, hogy visszaadják azt a szeretetet, ami egykor az ő gyógyulásukat is segítette. Jász Zoltán riportja.

A tábor, ahol élményekkel gyógyítanak

Egy hely, ahol minden nap gyereknap. Ahol az a legfontosabb, hogy minden gyermek elfelejtse a fájdalmat és a félelmet. Ahol közel ezer önkéntes, úgynevezett cimbi segítségével a betegséggel kapcsolatos szorongások eltűnhetnek. Ez a Bátor Tábor. Dörner Csaba riportja.

Önkéntesek, akik a szabaidejükkel segítenek

Évente 900 önkéntesre van szükség, ezek fele mindig újonc. Van köztük rendőr, fodrász, fogorvos, színész, atomfizikus, vezérigazgató, mikrobiológus és bíró is. Zömmel 20-30 évesek, de vannak idősebbek, akár 60 év felettiek is. Jász Zoltán riportja.

Egy hely, ahol minden nap gyereknap

Egy hely, ahol az a legfontosabb, hogy minden gyermek elfelejtse a fájdalmat és a félelmet. Ahol közel ezer önkéntes, úgynevezett cimbi segítségével a betegséggel kapcsolatos szorongások eltűnhetnek. Ez a Bátor Tábor. Dörmer Csaba riportja.

Fókusz Plusz 15-05-30


szerző:
2015.05.30. 19:10
Fókusz Plusz 15-05-30

Fókusz Plusz: Gyerekek, akik egyik pillanatról a másikra kerültek a játszótérről a kórházi ágyra. Akikkel igazságtalan volt az élet, és akiknek fel kell venniük a harcot a legsúlyosabb, olykor leküzdhetetlen betegségekkel, cukorbajjal, daganattal, leukémiával. De hogyan szerezhetnek élményeket, ki ápolja a lelküket, miközben az orvosok a testüket gyógyítják?

D. TÓTH ANDRÁS: „Nincs olyan ember, aki ne akarna segíteni egy beteg gyereken”

A híradós 24 órás, maratoni teniszoktatással segíti a Bátor Tábor munkáját. Mivel korábban versenyszerűen teniszezett, egyáltalán nem esett nehezére a feladat, sőt külön öröm számára, hogy kedvenc sportjával még segíteni is tud. A műsorvezető szerint a Bátior Táborban a gyerekek rengeteg pozitív energiát kapnak, aminek a mindennapokban vívott harcuk során jó hasznát veszik.

ERŐS ANTÓNIA: „A legfontosabb, hogy ne rontsuk el a gyerekeket

A műsorvezető szerint egy beteg gyermek számára az a legfontosabb, hogy ne kezeljék másként, és amennyire lehet, ugyanolyan életet élhessen, mint hasonló korú társai. Antónia szerint a gyerekek a másik betegségét sokszor észre sem veszik, legtöbbször pont a szülei hívják fel rá a figyelmét.

Fókusz 15-04-09


szerző:
2015.04.09. 19:20
Fókusz 15-04-09

Fókusz: Újrakezdés - Damu Roland szabadulása után csak a Fókusznak adott interjút. Kameránk előtt, otthonában váratlanul újra megkérte felesége kezét. Vallomás - Czeizel Endre először beszél házasságon kívüli kapcsolatáról és az abban született néhány éves gyerekeiről. Megmentők - Szülők, akik elvesztették gyermeküket, és gyermekek, akik megvívták csatáikat. És a tábor, amely átsegíti őket a legnehezebb időszakon.

Élményterápia bátraknak


szerző:
2015.04.09. 19:05
Élményterápia bátraknak

Szülők, akik elvesztették gyermeküket, és gyermekek, akik megvívták csatáikat. És a tábor, amely átsegíti őket a legnehezebb időszakon! Czakó József riportja.
 

Élménnyel gyógyítanak


szerző:
2015.04.09. 18:29
Élménnyel gyógyítanak

Családok, akik elvesztették gyermekeiket, és gyerekek, akik életük legnagyobb csatáját vívják. Az orvosi segítségen túl kevesen tudnak igazi támaszt nyújtani, vagy élményt, örömöt szerezni számukra. Most azokról lesz szó, akik ezt nap mint nap megteszik.

Élményekkel a gyógyulásért


szerző:
2015.04.05. 18:17
Élményekkel a gyógyulásért

Mesefiguráknak öltözött önkéntesek, rengeteg játék és bátorságpróba várta a súlyosan beteg gyerekeket és családjukat a Bátor Tábor nyílt napján szombaton. A több mint tíz éve működő speciális táborokban élményekkel segítik a főleg daganatos beteg gyermekek gyógyulását.

24 ezer kilométer a beteg gyerekekért

Új-Zélandig tekernek, hogy a beteg gyerekeknek segítsenek. Fadgyas Enikő, és Boros Balázs 24 ezer kilométert kerékpároznak a tervek szerint, teletömött táskákkal, két különleges, acélvázas biciklivel. A Bátor tábor krónikus beteg gyerekeit támogatják útjukkal.

Futással gyűjtenek adományt


szerző:
2014.10.03. 18:40
Futással gyűjtenek adományt

A férfi kardválogatott tagjai is az Élménykülönítménnyel futottak a Margit-szigeten. Ez a közösség sportolással gyűjt adományokat, úgy, hogy a lefutott kilométereket jelképesen örökbe lehet fogadni a futóktól. A befolyt összeget a Bátor Tábornak ajánlják fel, akik daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatásával foglalkoznak.
 

Megrázó történetek és a valóság igazi részletei

Egy fantasztikus élmény, ami mindenki számára örökre emlékezetes, pedig ez csak egy a sok közül. Beteg gyerekek, orvosok, önkéntesek mind-mind csodákat emlegetnek, pedig tudják, hogy amit átélnek, maga a valóság.

Egy tábor, ahol a mosoly az összetartó erő

Bátor Tábor. Így hívják a világ talán legvidámabb, legkülönlegesebb, ám egyben a legmegrendítőbb gyermektáborát. Daganatos, cukorbeteg, krónikus ízületi gyulladással, valamint egyéb súlyos betegségekkel kezelt kicsik és nem túl kicsik nyaralásába kukkantottunk be Hatvanban.

Fókusz Plusz 14-05-24


szerző:
2014.05.24. 20:00
Fókusz Plusz 14-05-24

Fókusz Plusz: Ahol mindig süt a nap! - Megrendítő történetek a Bátor Táborból, ahol a legsúlyosabb betegség ellenére is a mosoly a legfontosabb. Kelet Párizsa - Exkluzív útinapló Shanghaiból, mit találnak Amerikánál is vonzóbbnak Kínában az ott élő magyarok?

Egy hely, ahol a gyerekek újra mosolyoghatnak

Több ezer súlyosan beteg gyermek volt már a világ egyik legvidámabb, ám egyben a legkülönlegesebb táborának, a Bátor Tábornak lakója. Őket látogattuk most meg Hatvanban. Ahol sokszor a maguk élet-halál harcát vívó gyerekek a mosolyt és az életbe vetett hitüket kapják vissza.

Fókusz 13-06-19


szerző:
2013.06.19. 19:45
Fókusz 13-06-19

Fókusz: Döbbenetes részletek - Hollywoodban forgattak filmet a magyar milliárdos meggyilkolásáról. Az áldozat testvére felháborodott. Törvényes megcsalás? - Hujber Feri bevallotta, hogy feleségének sosem ígért hűséget. Vajon mindenkinek jó lehet egy nyitott házasság? A nagy utazás - Páratlan lehetőség súlyosan beteg gyerekek számára, Írországig repültünk a szerencsésekkel, akik el akarták feledni szenvedésüket.

Feledtük a fájdalmat, elrepültünk az élmények birodalmába

A Fókusz felülhetett arra a repülőgépre, amely súlyos betegségekkel harcoló gyermekeket repített életreszóló élményeik birodalmába. A Bátor Tábor írországi központjában megható pillanatoknak voltunk szemtanúi.

Gyógyult kislány segít a rákos gyerekeknek

László Blanka még csak 13 éves, de több mint két évet töltött kórházban. Négy és fél évesen agydaganatot diagnosztizáltak nála, de akaraterejének és jókedvének köszönhetően legyőzte a betegséget. Most pedig segíteni akar a többi hasonló sorsú kisgyereknek...

Fókusz 12-04-13


szerző:
2012.04.13. 20:50
Fókusz 12-04-13

Fókusz: Megverték - Veronika könnyek közt mesélt az erőszakról. Cristofel másképp emlékszik a konfliktusra. Mindketten megszólalnak. Csillaghullás - Mi késztette a színpadra őket? Puzsér Róberttel elemezzük a Csillag Születik legkülöncebb fellépőit. Rekordnyeremény - Álmaik váltak valóra. Bemutatjuk azt a testvérpárt, akik A Széf jóvoltából milliomosok lettek.

Harc a felkavaró emlékekkel – korlátok nélkül

A betegségről, és azokról a fájdalmakról, amelyeket mindannyian átéltek, egyáltalán nem beszélnek. A Bátor Tábor épp ennek az ellenkezőjéről szól: nincsenek korlátok, csak feledhetetlen emlékek és élménysokk minden mennyiségben.

Reggeli - Csak csajok 12-04-13

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Fókusz 11-03-30


szerző:
2011.03.30. 20:45
Fókusz 11-03-30

Fókusz: Szédítő tempóban költözködik a szerelmes Szandika két férfi között! Hogyan képes követni a lány viharos érzéseit a kitartó társ, Sanyi és az újdonsült kedves, Gotti? Szenzációs siker nyomában! Mit tudnak az Eötvös Cirkusz elefántjai, akik megnyerték a világ legrangosabb cirkuszi díját Monte Carlóban?

Táborlakók, akik élet-halál harcot vívnak

Budapesttől 60 kilométerre, a fák árnyékában, a kistó partján fekszik a Bátor tábor. Ez az a hely, ahol rákbeteg gyerekek lelkét gyógyítják, élményterápiával.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való