KERESÉS search-close

Bárdos András

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Bárdos András"

Showder Klub 13. évad 5. rész

A Showder Klub színpadán: Aranyosi Péter, Dombóvári István, Bárdos András, Szellő István. Az est házigazdája: Kovács András Péter. Jó szórakozást!

Nyertes Zsuzsa és Bárdos András hazatért a dzsungelből

A színésznő és a híradós mindent megtett, hogy helytálljon a bátorságpróbákon, a nézők mégis úgy döntöttek, hogy az elsők között hagyják el a tábort. Zsuzsa és András életre szóló élményekkel és néhány kisebb sérüléssel gazdagodva szombaton haza is ért Dél-Afrikából.
 

Reflektor 14-11-10


szerző:
2014.11.10. 23:20
Reflektor 14-11-10

Reflektor: Ricsi bácsi sírva búcsúzott az X-Faktortól. Nyertes Zsuzsa és Bárdos András hazatért a dzsungelből.

Velünk történt


szerző:
2014.11.10. 10:25
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

Újabb celebeknek kellett elhagyniuk a dzsungelt

Már csak öt lakója van a dzsungel tábornak. Múlt hét szerdán Nyertes Zsuzsától, míg csütörtökön Bárdos Andrástól vettek búcsút a nézők. A műsor első kiesője pedig Hevesi Kriszta.  Hogy miként élték meg a kint töltött napokat, mi volt a legnehezebb és mi hiányzott nekik a legjobban, elmesélik.
 

Adásból kimaradt: Bárdos András legjobb pillanatai

Sokan hiányoltátok Bárdos András legjobb pillanatatiról készült összeállítást. Van egy jó hírünk, az adásból kimaradt jelenetet nálunk most megnézheted!

András kiesése két táborra osztotta a celebeket

Bárdos András távozása nagy űrt hagyott maga után. Kiesése főleg Andit érte hidegzuhanyként, akinek elég nehezen telnek mostanában a napjai. Ma azonban ismét egy erős egyéniség távozott, ez pedig tovább bonyolíthatja a már így is elég szövevényes szálakat.

Pityu nem sokáig tölthette be a közvetítő szerepét

Szerinted mennyire változtatja meg az erőviszonyokat Bunyós Pityu távozása?

Bárdos András kiesett, a dzsungel két táborra szakadt

Szerintetek melyik csapat lesz az erősebb?

Könnyekben úszott a dzsungel

Szerinted melyik videóüzenet volt a legszívzhezszólóbb?

Megkezdte adását a Dzsungelhíradó

Te kit választottál volna műsorvezetőtársnak? Egyetértesz Bárdos András döntésével?

A

Szerintetek melyik bátorságpróba volt eddig a legviccesebb?

Petit eltemették a csapatért

Te kibírtál volna négy órát földbe ásva, mozgás nélkül? Nézd meg Peti, hogyan boldogult a feladattal!

Fókusz 14-11-07


szerző:
2014.11.07. 18:00
Fókusz 14-11-07

Fókusz: A fagyi visszanyal? - Balázs és Jani lehet, hogy kellemetlen helyzetbe kerülhet Dél-Afrikában. Mi vár rájuk? Újabb botrány - Nóci megúszta az ittas vezetés vádját, most más miatt indul ellene eljárás. Gegmen style - Istenes Bence kigúnyolja magát vicces kisfilmjeiben. Adélnak ez újra tetszik?

Dzsungel értékelés: Bárdos vajon megbánta?

Gyomorforgató, egészen undorító koktélokat nyelt le. Bárdos András kiesése előtt mindenkit meglepett, amikor szinte rezzenéstelen arccal vért és állati belsőségeket ivott. A borostás, napszítta, eső áztatta fejjel egészen Andy Garciásra átalakult tévés átértékelt mindent, amit korábban erről a műsorról gondolt.  
 

Bárdos és a dzsungel: Kiesés utáni értékelés

Gyomorforgató, egészen undorító koktélokat nyelt le. Bárdos András kiesése előtt mindenkit meglepett, amikor szinte rezzenéstelen arccal vért és állati belsőségeket ivott. A borostás, napszítta, eső áztatta fejjel egészen Andy Garciásra átalakult tévés átértékelt mindent, amit korábban erről a műsorról gondolt.  
 

A villantások napja a Celeb vagyokban

Andrásnak kellett elhagynia ezúttal a dzsungelt, előtte még az egyik legkegyetlenebb bátorságpróbán kipróbálhatta, mit bír a gyomra. Közben Aleska és Éva hadjáratot indított Andi ellen, aki több pozíciót is elhappolt a két lány elől.

Bárdos Andráson még a véres-májas gnúszem sem fogott ki

Ti megittátok volna ezeket a koktélokat?

Aleska és Éva sarokba szorította Andit

Mit gondoltok, Éva és Aleska eléri célját?

Éva mellbedobással sem tudott győzni a szépségversenyen

Szerintetek kinek a mutatványa volt a legjobb? Ti is Andit választottátok volna legszebbnek?

Aleska villantott, Pákó elmerült

Pákót ezúttal Pityu és Cooky tanította úszni, szerintetek megtanul valaha?

Aleska péppé verte Évát, majd legjobb barik lettek

Megvan az új közellenség, Molnár Andi 10 csillagos bátorságpróbájával vívta ki Aleska és Éva ellenszenvét. A két lány napközben még püfölte egymást, estére viszont összecimbiztek. Nyertes Zsuzsa fellélegezhetett, ő távozott ma a dzsungelből.

Éva és Aleska összecimbizett, megvan az új közellenség!

Mit gondoltok, sokáig fog tartani Éva és Aleska barátsága?

Molnár Andi 10 percig bírta élve eltemetve

Molnár Andi 10 csillagot szerzett az egyik legdurvább bátorságpróbán. Szerintetek a féregevés vagy az élve eltemetés a rosszabb?

Így sikálta egymást Pityu és Krisztián

Szerintetek Aleska és Molnár Andi fürdése volt a szexibb vagy a fiúké?

Éva kiakadt, hogy Aleska jobban gyűrte a 3 menetet

Éva szerint nem volt korrekt Aleskától, hogy az arcát is ütötte. Ti igazat adtok Évának?

Összecsapott a békéscsabai cséphadaró és a komlói üstökös

Aleska és Éva végre levezethette a feszültséget, csépelték egymást rendesen. Szerintetek is Aleska volt a jobb?

Nyertes Zsuzsának Pityu ágyában sem volt jó

Zsuzsa az éhezést bírja, az éjszakáktól viszont retteg az eső miatt. Szerintetek is ez a legrosszabb dolog a dzsungelben?

Peti egyre nehezebben bírja a szerelme nélkül

A kóla után a mai adásban a kávé és a csoki jelentősége értékelődött fel. De volt szerelmi vívódás, újra lecsapott a celebciklon és végül valaki megint hazament.

Majdnem tettlegességig fajult a legdurvább balhé

A dzsungelben minden apróság felértékelődik. A Celeb vagyok eddigi legdurvább balhéja például egy korty kóla miatt robbant ki. Még le sem nyugodtak a kedélyek, jött az újabb hidegzuhany: már ma el kellett hagyni valakinek a dzsungelt.
 

Szavazz online! - Ki legyen a

A „Celebciklon” nevű bátorságpróbára az összes táborlakónak mennie kell, de döntsd el te, ki legyen az, akin áll vagy bukik a játék sikere! Dszungelkaraokézni Puskás Petit láthatjuk majd, így ő védettséget élvez.

Tizenkettedik bejegyzés (2014. november 01.)

“Mit röhögtök?
Magatokon röhögtök"

 Pákó érkezésével szétszakadt a tábor

Pákó mint egy atombomba, úgy robbant be a dzsungelbe, és szépen mindent fel is forgatott, elkezdődött a klikkesedés. Volt még szerelmi vívódás, száműzetés és durcizás.

Bréking: Újabb celeb érkezett a dzsungelbe!

Nincs unalom a dzsungelben és nyugalom sem. És nem csak azért, mert ezt Éva nem hagyná. A táborlakóknak olyan meglepetésben volt részük, amire álmukban sem gondoltak volna. Van, aki még rémálmában sem.
 

Szavazz online! - Kit zárjunk a

Bárdos András eddig egyszer bátorságpróbázott, de akkor csak mint Cooky társa. Most viszont egyértelműen rá szavaztak a legtöbben, vagyis őt küldték "Csúszásveszélybe". A szavazás azonban ismét újra indult, most arról dönthetnek, hogy kit zárjanak "Pánikszobába".

Máté Kriszta rettegve nézte Bárdos András ugrását

A celebek még csak néhány napja költöztek be a táborba, de már most nehezen bírják a megpróbáltatásokat. Riporterünk felkereste a játékosok családtagjait, és megkérdezte tőlük, mit szólnak a szeretteik hőstetteihez.
 

Reflektor 14-10-30


szerző:
2014.10.31. 00:15
Reflektor 14-10-30

Reflektor: Máté Kriszta rettegve nézte Bárdos András ugrását, A Peller-lányok pedig együtt babáznak.

Tizenegyedik bejegyzés (2014. október 30.)

“Mit röhögtök?
Magatokon röhögtök"

Éva diktátort játszik, András a demokráciáért aggódik

Éva rémuralma tegnap még csak éppen elkezdődött, ma viszont már ereje teljében tündökölt. A többiek viszont egyre nehezebben viselik a hiszti-királynő diktátori attitűdjét. Különösen Aleskát borítja ki a parancsolgatás, de már a birkatürelmű Cooky is kijött a béketűréséből.
 

Tizedik bejegyzés (2014. október 29.)

“Mit röhögtök?
Magatokon röhögtök"

 Évát már idegesíti, hogy itt mindenki jóban van egymással

A harmadik nap sem telt el eseménytelenül: új lakók érkeztek a táborba, a bátorságpróbán csillagokért állatokat „simogattak”, Zsuzsa megint kiborult, Éva táborparancsnokságával pedig kezdetét vette a rémuralom.
 

A második széria legviccesebb mondatai

Összegyűjtöttük nektek a Celeb vagyok, ments ki innen! második szériájának legdurvább elszólásait, legviccesebb párbeszédeit. Ha Ti találtok még poénos beszólásokat, írjátok meg nekünk kommentben!

Éva kiszemelte első áldozatát a dzsungelben

Nem, a ValóVilág egykori hősnője nem az éhségét akarja csillapítani egy vadállat elfogásával és megsütésével, pusztán csak nem tudja elviselni egyik lakótársát. A szerencsétlen kiválasztott Aleska, aki még mit sem sejt abból, hogy Éva ellene fordult.

Kilencedik bejegyzés (2014. október 28.)

“Mit röhögtök?
Magatokon röhögtök"

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való