KERESÉS search-close

Bánsági Ildikó

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Bánsági Ildikó"

Öt életmű díjat osztottak ki az 5. Magyar Filmhéten

Bánsági Ildikó, Venczel Vera, Bodrogi Gyula, Andorai Péter és Koncz Gábor. Ők kaptak életműdíjat első alkalommal a Magyar Filmakadémiától tegnap este. A gálával kezdődött az ötödik Magyar Filmhét, amelyen 203 filmből válogathatnak a nézők szombatig a Corvin moziban. Sőt szavazhatnak is a tavalyi év általuk legjobbnak tartott magyar filmjére.

Anya és lánya a színpadon

Először játszik együtt Bánsági Ildikó és Gáspár Kata. Anya és lánya az "Utazás az éjszakába" című előadásban lépnek először színpadra együtt a Pesti Magyar Színházban. A próbák alatt kiderült, hogy a színpadon nem számít a családi kötelék. Bánsági Ildikó viszont örül, hogy végre naponta látja lányát.

Kik lesznek a VV7 befutói?

A Villa hamarosan bezárja kapuit, de vajon kik lesznek ott a fináléban? Erről beszélgettünk Gyúrós Józsival és VV Danival, de szóba kerültek az egyedülálló anyák, az influenza, és a bankkártya átverések is a pénteki 8:08-ban. S hogy milyen témák voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Bánsági Ildikó kihívásokról és magánéletről

Valaha orvos szeretetett volna lenni, míg egy este villámcsapásszerűen bele nem hasított a felismerés, hogy inkább a színpadot választja. Döntéséről, sikereiről az elmúlt évtizedek nehéz pillanatairól mesélt most nekünk. 

Bánsági Ildikónak meggyűlt a baja szomszédaival

Az X-Faktorból ismert Fat Phoenix dobosa, Gáspár Gergő kiskorában szeretett bele a zenélésbe és kamaszkorában ő is elkezdett lázadni, így egy időben még a tanulmányait is felfüggesztette. A régi szép időkről anya és fia együtt mesélt a Reflektor riporterének.

Reflektor 14-03-06


szerző:
2014.03.07. 00:20
Reflektor 14-03-06

Reflektor: Az Eszményi-Heilig házaspár táncra perdül. Bánsági Ildikónak meggyűlt a baja a szomszédaival.

Híres szülők csemetéi hódítottak az X-színpadon

Vajon előny, vagy teher, ha valaki híres szülők gyerekeként akar érvényesülni? Hogyan fogadják őket az X-Faktor színpadán? Míg Nádas György fia most tűnt fel először a mentorok előtt, Bach Szilvia lánya immár másodszor futott neki a tehetségkutatónak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való