KERESÉS search-close

Aradszky László

38 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Aradszky László"

Nagyapja nyomdokaiba lépett Aradszky László unokája

A 12 éves Marci már a színpadon igyekszik tovább vinni az örökséget és sokak szerint megszólalásig hasonlít a nagypapára.

Tőlük vettünk örök búcsút 2017-ben

Az idei évben talán minden eddiginél több hazai- és külföldi hírességtől kellett örök búcsút vennünk. Színészek, zenészek, közéleti személyiségek hunyták le 2017-ben örökre a szemüket.

 

Story Extra 2017-12-19


szerző:
2017.12.19. 15:40
Búcsú Aradszky Lászlótól

Aradszky László utolsó fellépésén még energikus és vidám volt, fáradhatatlanul énekelt a közönségnek. Az énekes nem kapott sem szívinfarktust, sem agyvérzést, egyszerűen csak megállt a szíve, örökre elaludt. A művész 82 éves volt.

Elbúcsúztak Aradszky Lászlótól

Búcsú a legendás táncdalénekestől. Eltemették Aradszky Lászlót. A budapesti Szent István Bazilikát ellepték a sárga liliomok - ez is az egyik dala volt a három hete elhunyt énekesnek. A zenésztársak nevében Soltész Rezső és Koós János búcsúzott. Soltész Rezső alig tudott megszólalni a könnyeitől. Koós János pedig úgy fogalmazott: nem búcsúzik attól a barátjától, akit szeret. Aradszky László 82 éves volt.

Aradszky Lászlóra emlékezünk

Aradszky László naptára szilveszterig tele volt koncertekkel, de vasárnap este váratlanul meghalt. A tragikus hirtelenséggel elhunyt művész nemcsak családja, de zenésztársai, barátai szívében is hatalmas űrt hagy maga után. Legközelebbi barátja, Koós János búcsúzik tőle.

Story Extra 2017-10-10


szerző:
2017.10.10. 15:40
Meghalt Aradszky László

82 éves korában váratlanul meghalt Aradszky László. Az énekesnek még szombaton is fellépése volt, ahol semmi nem látszott rajta, végigénekelte az egy órás műsorát. Vasárnap este otthon, tévénézés közben lett rosszul, a mentők már nem tudtak rajta segíteni.

 

Aradszky - az utolsó pillanatig színpadon volt

Vasárnap még utolsó fellépéséről posztolt Aradszky László, aztán este váratlanul meghalt. A Fókuszban legközelebbi barátai, Koós János, Poór Péter és Korda György is búcsúznak tőle. 

A teljes adást ITT nézheti meg!

Meghalt Aradszky László


szerző:
2017.10.09. 17:34
Meghalt Aradszky László

Az énekes vasárnap még koncertezett, este azonban egy hirtelen rosszullét után már a kiérkező mentők sem tudtak rajta segíteni, otthonában hunyt el. A szomorú hírt az énekes családja osztotta meg a sajtóval. 82. életévét két hete töltötte be.

Fókusz 2017-10-09


szerző:
2017.10.09. 17:20
Gyász: elhunyt Aradszky László!

A táncdalénekest vasárnap este, otthonában érte a halál. A hírt a gyászoló család tette közzé a művész közösségi oldalán.

Meghalt Aradszky László


szerző:
2017.10.09. 10:28
Meghalt Aradszky László

Vasárnap este meghalt Aradszky László. Ezt a gyászoló család is megerősítette a művész Facebook oldalán. A táncdalénekes életének 83. évében hunyt el.

Gyász! Elhunyt Aradszky László


szerző:
2017.10.09. 08:59
Gyász! Elhunyt Aradszky László

A táncdalénekes családjának közleményéből kiderült, hogy Aradszky László vasárnap este óta már nincs köztünk, életének 83. évében elhunyt. Őszinte részvétünk! 

Aradszky kicsattan az egészségtől

Idén ősszel ünnepli 82. születésnapját Aradszky László, de jobb állapotban van, mint valaha. A zenész egy interjúban azt mondta, semmi panasza szervezetére: olyan jól érzi magát, hogy évi 15-20 koncertet is el tud vállalni. Sok kortársa ilyenkor már teljesen visszavonul, ő azonban hosszú hetek munkája után egy új albummal is előállt. Szellemi frissessége is irigylésre méltó: nemrég angolul kezdett tanulni.

A táncdalkirály otthona!


szerző:
2017.01.31. 17:25
A táncdalkirály otthona!

Ritkán látott fotók és felbecsülhetetlen értékű díjakat is mutatott nekünk Aradszky László. Kérdéseinkre adott válaszait vágatlanul mutatjuk!

Életműdíjat kapott Aradszky László

Aradszky László lerántotta a leplet egy 50 éves titokról: a Story Extrának elmondta, hogyan kezdődött Koós Jánossal való poénkodása, aminek se vége, se hossza. Emellett büszke nagypapaként mesélt unokáiról is és természetesen az éneklés is szóba került.

Story Extra 2016-10-20


szerző:
2016.10.20. 16:55
Bebizonyosodott: a mulatós egy örökzöld műfaj

Óriási hangulat és hatalmas rajongótábor volt a Muzsika Tv, Arany Hangjegy díjátadó gáláján, ezen egyáltalán nem lepődött meg a Fókusz stábja. Azon viszont igen, hogy az életműdíjas Aradszky László már nyolcvanegy éves.

A Muzsika TV életműdíjat ad át Aradszky Lászlónak

A Muzsika TV Arany Hangjegy díjátadó gáláján a mulatós műfaj és a sláger-örökzöld előadók legjobbjait díjazzák, köztük Aradszky Lászlót, aki a legrangosabb elismerést veheti át az eseményen.

Így emlékszik vissza Aradszky, Harangozó Terire

Már egy éve annak, hogy elhunyt a legendás énekesnő, Harangozó Teri. 1977-ig csak keveseknek adatott meg, hogy önálló nagylemezük legyen. A következő riportban legjobb barátja, Aradszky László mesélt nekünk barátságuk részleteiről, és az utolsó beszélgetésükről-, ahogy ő becézi- Bim Bam Terivel.

Aradszky betöltötte a 80-at!


szerző:
2015.10.06. 01:25
Aradszky betöltötte a 80-at!

A közkedvelt táncdalénekest több mint ötven éve ismerte meg az ország, amikor 1963-ban elindult a Magyar Rádió Tessék választani című műsorában. Népszerűsége azóta is töretlen, és a ma már nyolcvan éves énekes slágereit ma is szívesen hallgatják a rajongói.

Reflektor 2015-10-05


szerző:
2015.10.06. 01:15
80 éves lesz Aradszky László

Aradszky László az örökifjú, aki folyamatosan koncertezik, rajong a fociért és csodálatos nagypapa, vasárnap lesz 80 éves. Vendégünk volt Aradszky Laszlo és Soltész Rezső.

Hét és fél évet kapott a gólyatábori erőszakoló

Első fokon hét és fél évre ítélték azt a férfit, aki tavaly nyáron az ELTE gólyatáborában megerőszakolt egy lányt. Gulyás Tiborral a HÖOK elnökével beszélgettünk az esetről. Később Malek Andrea érkezett hozzánk,akit bécsi és budapesti kettős életéről kérdeztünk, valamint azt is megtudhattuk, hogy Aradszky Laci miket gyűjt megszállottan. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Aradszky László gyűjteménye

Aradszky Lászlóról kevesen tudják, hogy imád öltözködni és rendkívüli módon érdeklődik a különböző nyakkendők iránt. Hogy miért pont a nyakkendők és hány darabból áll a gyűjteménye, erről kérdeztük most

Malek Andrea mesél édesapja születésnapjáról

Melyek a magyarok kedvelt utazási célpontjai? Egy utazási szakértő mondja el nekünk. Malek Andera elmeséli, hogyan ünnepelte a család édesapja, Malek Miklós hetvenedik születésnapját. Aradszky László pedig nyakkendőgyűjtési szenvedélyének bizonyítékait hozza el holnap reggel.

Aradszky László 45 éve él boldog házasságban

A 79 éves táncdalénekes és felesége, Éva csaknem fél évszázada alkot elválaszthatatlan párost, és ha ez nem lenne elég, láthatóan még mindig dúl a szerelem közöttük.

Reflektor 15-04-23


szerző:
2015.04.24. 01:55
Reflektor 15-04-23

Reflektor: VV Seherezádé szakított a szerelmével. Aradszky László negyvenöt éve él boldog házasságban.

Miben füllentenek a pasik az első randin?

Itt volt velünk a szerdai 8:08-ban Rácz Gergő, Borbély Ricsi és Czutor Zoli, hogy kifaggassuk őket erről a kérdésről. De vendégünk volt még a műsorban Aradszky László, és Hűvösvölgyi Ildikó is. S hogy milyen témáink voltak, az tovább olvasva kiderül.

Közel 20 kilót fogyott Aradszky László

A hatvanas évek egyik legsikeresebb énekese kora ellenére fiatalokat megszégyenítő tempót diktál, nem beszélve kiváló formájáról. Mi áll fogyásának hátterében, ki vagy mi miatt döntött egy egészségesebb életmód mellett?

Hűvösvölgyi Ildikónak gratulálunk a Kossuth-díjához

És várjuk Aradszky Lászlót is, aki úgy mozog, mint Mick Jagger. Húsz kilót fogyott, hogy hogyan, erről mesél majd nekünk a holnapi 8:08-ban. Illetve elmondjuk, hogy aki külföldre tervez látogatni, mire figyeljen, hogy ne verjék át sehol. Jövünk szerda reggel is!

Eltelt egy év, vagy mégsem, ha nem akarjuk?

Karda Bea és Aradszky László elárulták, hogy rajtuk miért nem fog az idő vasfoga és mi a fiatalságuk titka.

Aradszky Lászlót az unokái tartják fiatalon

A 77 éves sztár imádja az unokáit, ha teheti, minden szabadidejét velük tölti.

Koós János megorrolt Aradszkyra

Koós János és Aradszky László sokat zrikálják egymást, de ezen nincs is mit csodálkozni, hiszen ötven éve barátok. Mikor László orvosi vizsgálat miatt volt kénytelen kihagyni egy nagyon fontos meccset, János komolyan megorrolt rá. A konfliktust a műsorban próbálták elsimítani.

Reflektor 11-12-23


szerző:
2011.12.23. 23:35
Reflektor 11-12-23

Reflektor: Koós János és Aradszky László már ötven évvel ezelőtt is népes rajongótáborral büszkélkedhetett, amelynek túlnyomó többségét természetesen nők alkották. Osvárt Andrea, a ma már világszerte ünnepelt színésznő, huszonkét évesen gondolt egyet, összecsomagolt és elutazott Rómába, hogy teljesítse régi álmát. Nem sokkal később meg is kapta első szerepét.

Budapest egykori szívtiprói


szerző:
2011.12.23. 23:30
Budapest egykori szívtiprói

Koós János és Aradszky László már ötven évvel ezelőtt is népes rajongótáborral büszkélkedhetett, amelynek túlnyomó többségét természetesen nők alkották. A két énekes együtt járta a budapesti éjszakát, a társaságukban azonban gyakran feltűnt egy bizonyos Klapka György nevű balett táncos is.

Reggeli 11-09-20


szerző:
2011.09.20. 09:05
Reggeli 11-09-20

A keddi Reggeliben táncolni tanultunk az X-Faktor sámánjától, megismerhettük a ValóVilág Plázacicáit és felköszöntöttük a születésnapos Aradszky Lászlót.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való