KERESÉS search-close

Angyal András

69 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Angyal András"

Angyal András elárulta a titkot, hogyan lehet tánccal csábítani?

Sokkal többet árul el rólunk az, ahogyan táncolunk, mint gondolnánk. Mind a férfi, mind a nő számára hatással lehet, ha valaki érzékien tud mozogni.

Nem bízza a véletlenre: Kabát Peti komolyan készül a Story-gálára

A futballista gőzerővel készül a szombati Story-gálára. A cél érdekében, még táncórát is vett Molnár Anditól, hiszen első gálázóként, a legjobb formáját akarja mutatni az eseményen.

Mi lett a Szombat Esti Láz táncosaival?

Bizonyára mindenki emlékszik a műsor profi versenyzőire, de vajon mi a helyzet velük azóta?

Hol tartanak ma a Szombat esti láz táncosai?

Pár évvel ezelőtt szinte a semmiből váltak ismertté egy egész ország előtt a Szombat esti láz táncosai, de vajon mire használták a népszerűséget, és hol tartanak ma a karrierjükben?

Angyal Andrásnak nem lett főétele?

András félidőnél már nagyon jól állt a desszertjével, azonban fogalma sem volt, hogyan építse be a kamillát a főételébe. Végül a Séf adott neki egy-két hasznos tanácsot.

Angyal András nekiment az ismeretlennek

András sosem szerette a túrógombócot, és nem is készített még ilyen ételt, most viszont úgy döntött, nekivág. Az állagokkal és az idővel most is bajban volt, a Séf próbált neki pár egyszerű ötlettel segíteni.

Öten visszatértek a Konyhafőnök VIP előző évadából!

Andi, Alexa és Steve számára ismerős a helyzet, hiszen ők legutóbb épp itt, a középdöntő utolsó versenynapján estek ki a versenyből. Éva és András az előző szériában az elődöntő héten estek ki, de egy online szavazáson a nézőktől ők ketten kaptak bizalmat.

Szavazd meg, hogy ki térjen vissza a Konyhafőnök VIP következő évadában!

Hamarosan jön a népszerű gasztroshow újabb évada, amelyben ismét sztárok mérkőznek meg egymással. Ráadásul ketten lehetőséget kapnak az előző szériából, hogy újra bizonyíthassanak a konyhában. Döntsd el, hogy kik legyenek azok!

Döntsd el, ki térjen vissza a Konyhafőnök VIP következő évadában!

Hamarosan jön a népszerű gasztroshow újabb évada, amelyben ismét sztárok mérkőznek meg egymással. Ráadásul ketten lehetőséget kapnak az előző szériából, hogy újra bizonyíthassanak a konyhában. Szavazd meg Te, hogy kik legyenek azok!

Párbajon dőlt el, hogy Andris vagy Topi versenyezhet tovább

Miután a kék csapat teljesített a leggyengébben, egy párbajon kellett bizonyítaniuk! Angyal Andris és Topi padlizsán salátákat alkotott a bent maradásért!

A nagy riválisok végül egy csapatba kerültek?

Az előző nap legjobbjai, Alexa, Andi és Topi választhatták ki, hogy kivel szeretnének együtt dolgozni. Alexa a legnagyobb ellenfelét akarta, miközben Andi az új versenyzőt, Topi pedig Andrist választotta.

Dombóvári Vanda táncos léptekkel búcsúzott!

Az eredményhirdetés végén Andris és Vanda álltak a zsűri előtt. Végül Vandának kellett hazamennie, azonban a táncművész nem hagyta, hogy csak úgy kisétáljon!

Kitört a felfújt pánik!

Vanda nem bírt rájönni, hogyan is kellene nekikezdenie a zöldség felfújtnak, így Zé pont jókor érkezett hozzá, hogy adjon pár tippet. Persze, nemcsak Vanda fülelt, Andris is figyelt a távolból.

Angyal Andris nyelve folyton kilóg a szájából! Miért is?

András látványos jelenség a konyhában, hiszen amikor nagyon koncentrál folyton ugyanazt csinálja: nyújtogatja a nyelvét. Megkérdezték, miért ez a heppje!

Bevállalós és megúszós gesztenye ételek is beköszöntek az első főzésnél

Ünnepi hangulatú, biztonságos, fejlődést mutató és megúszós ételek is készültek a gesztenyékből. A zsűri a kóstoláson értékelte a tányérokat.

Újabb versenyző búcsúzott a Konyhafőnök VIP-től!

A második kóstolás és értékelés után eljött a nagy döntés ideje: a zsűri végül Csollány Szilvesztert küldte haza.

A kóstoláson akadt csillagos ötös tálalás és séf-féle alkotás is!

A lenyűgöző tányérok, finom ízek és jó ötletek mellett hibák is akadtak. A séf nem is hagyta ki, hogy újra megmutassa, hogyan is kell jól tálalni egy finom ételt.

Angyal Andris sült sajtos karfiolja

Miközben András kiemelten figyelt a színekre és a formákra, az ízekről egy picit megfeledkezett. Nézd meg, mit mondott még neki a zsűri!

Bűvész trükkök, ízbombák és mártás hiány! Ilyen volt a kacsa-kóstolás!

Miután mindegyik versenyző megküzdött az egész kacsákkal, a zsűrin volt a sor, hogy értékelje az elkészült ételeket.

Angyal Andris kacsamelle kék burgonyapürével

A tányérján a kacsa, tehát a főelem sikerült a legjobban a zsűri szerint, azonban azt tanácsolták: ha egy mártás nem sikerül, inkánn nem tálalja ki. Nézd meg itt az értékelést!

Angyal András szeret kóstolgatni: „Vagy bejön, vagy nem”

Andris inkább a magyaros ízeket érzi a magáénak, bár bevallotta, hogy még azok az ételek is kifognak rajta néha. Na, de mi a helyzet a külföldi ínyencségekkel?

Volt, aki villantott, más viszont elmerült a káoszban! Értékelt a zsűri!

A séf újabb nehéz ételt készített, amivel több-kevesebb sikerrel megküzdöttek a versenyzők. A dicséret és a hiányérzet is beköszönt a második kóstoláson!

Ügyes ízpárosítások és üres tányérok a kóstoláson!

A versenyzők a kedvenc ételeikkel készültek a zsűrinek, persze mindegyiket meg kellett csavarni egy plusz alapanyaggal. A zsűri pedig kóstolt: az ízek lenyűgözték őket, de a tálalásban még van mit tanulniuk.

Angyal András: „Minden egyes új íz, vagy új tapasztalás egy új élmény”

András versenytáncos, táncművész. A Szombat Esti Lázban számos híresség partnereként szerepelt már, de nemcsak a táncparketten szeretne bizonyítani, azt mondja, neki a főzés is művészet.

Angyal Andrásnak profik is segítettek a felkészülésben

Bár a főzés még új hobbi számára, szinte azonnal beleszeretett. Sőt, azt is elárulta, milyen alapanyagokkal indult a gasztronómia iránti szenvedélye.

Gáspár Bea: „Te atyaúristen, na most ez itt mit keres?”

A versenyzők már az első feladatnál meglepődtek, hiszen a kedvenc ételeik mellé kaptak egy érdekes alapanyagot: a finger lime-ot! Volt, aki meglepődött, mások viszont számítottak a nehezítésre.

„Csupán a szeretet miatt táncolnak, énekelnek”

Szabó Tomi, a műsor művészeti vezetője és Angyal András, a gyerekek tánctanára együtt emlékeztek vissza az elmúlt hetekre, a legfontosabb feladatokra és természetesen a gyerekek nagy pillanataira.

Dorina & Ricsi és a tánctanáraik

A Fenegyerekek táncospárja Szabó Timesszel, Markovics Emesével és Angyal Andrással szinte felrobbantották a színpadot, akkora show-t csináltak. Nem is véletlen, hogy háromszor 10 pontot kaptak a zsűritől.

Mi a tánctanárok legfőbb feladata a Kicsi Óriásokban?

Mindegyik tehetségnek másra van szüksége, ha a motivációról és a felkészülésről van szó. A tánctanáraikat, Szabó Tomit, Szabó Timeszt, Szabó Nikit, Markovics Emesét és Angyal Andrást kérdeztük erről és a közös munkáról.

Tánctanárok


szerző:
2016.09.16. 12:00
Markovics Emese & Angyal András: Ismerjétek meg a gyerekek latin tánc tanárait!

András és Emese már régóta foglalkoznak tánccal, megannyi versenyen vettek már részt – közösen is –, most pedig a gyerekek tanáraiként segítik a tehetségeket a felkészülésben.

Mennyire szólhat bele egy barát a párkapcsolatunkba?

Jó, ha az embernek vannak barátai, pláne még ha a titkaikat is megőrzik. De mi a helyzet a szerelemmel, vajon mennyire szólhat bele egy barát a párkapcsolatunkba, hol a határ és mihez van vagy éppen nincsen joga? Erdőhegyi Brigittával, Angyal Andrással és Vavra Bencével beszélgettünk.

Szelfibajnok vagyok!


szerző:
2015.06.08. 09:06
Szelfibajnok vagyok!

Csobot Adél és Angyal András minden pillanatukat megörökítik: legérdekesebb önarcképeiket és a hozzájuk fűződő legérdekesebb történeteiket is. De vajon miért lett ennyire felkapott ez a műfaj, és mit akarunk ezzel kifejezni vagy esetleg tudatni a külvilággal?

A Bazilika előtt rázták


szerző:
2015.03.28. 18:45
A Bazilika előtt rázták

Rendhagyó zumba órát tartottak pénteken a Szent István Bazilika előtti téren. Az eseményen a hideg és a szél ellenére több százan táncoltak együtt. Az este 8 órától meghirdetett mulatságot a Táncolj bárhol világkezdeményezés keretében szervezték. A Híradónk által megkérdezett legfiatalabb és legidősebb résztvevő között 71 év volt a korkülönbség.

EGYSZERRE RISZÁLTÁK: Táncolj bárhol!

A Dance Anywhere programot 10 éve rendezték meg először. Azóta Japántól kezdve Milánón keresztül egészen San Franciscóig rengeteg ember csatlakozott hozzá. Rendhagyó zumba órát tartottak pénteken a Szent István Bazilika előtti téren. Az eseményen a hideg és a szél ellenére több százan táncoltak együtt.

A ValóVilág7 nyertese és nagy vesztesei látogattak hozzánk

Tegnap este véget ért a ValóVilág7 és a Villa hosszú időre ismét bezárja kapuit. Vendégünk volt Robin, a VV7 győztese, de itt voltak a nagy vesztesek is: Dennis, és Laci. S hogy milyen témáink voltak még a hétfői 8:08-ban, az tovább olvasva kiderül.

Tánc, ami életre nevel

Angyal András amióta az eszét tudja táncol. Az edzések lelkileg és fizikailag is sokat formálták. Hogy miért olyan fontos már kisgyermekkorban a mozgás, és hogyan szerettessük meg gyermekünkkel a táncot, azt most kiderítettük.

Mi az a

Minden kapcsolatban sarkalatos pont a barátokkal töltött idő mennyisége, ugyanis számos konfliktus és vita kiindulópontja lehet, ha a párunk vagy éppen a barátaink úgy érzik, nem töltünk elég időt velük. Fontos, hogy a pár egyik tagja se érezze mellőzve magát, és megtalálják az egyensúlyt az együtt és a külön, a barátokkal töltött idő szempontjából.

Falka-szindróma


szerző:
2014.12.03. 09:10
CELEB: Angyal Andrásék Andiért szurkoltak

Molnár Andi táncpartnerei, Angyal András és Cseh-Szakál Tibor a győzelem előtt még esélyt latolgattak és persze Andi karaktere, habitusa és játékstílusa is szóba került.

Tippek lelki bajok ellen

A sztárokat sem kerüli el a rosszkedv: Péterffy Lilit és Agyal Andrást a zene, Csomor Csillát a sport deríti jobb kedvre.

A Döntő dallistája

Nem ugrik be, milyen dalra táncoltak a versenyzők a Szombat Esti Lázban? Itt megtudod!

A Hetedik Félrelépés dallistája

Nem ugrik be, milyen dalra táncoltak a versenyzők a Szombat Esti Lázban? Itt megtudod!

Csökkent Rezesék szavazótábora

Múlt héten a szavazatok 36%-át gyűjtötték be, a szokatlan keringőjükre viszont csak a netezők 30%-a voksolt.

Az Ötödik Félrelépés dallistája

Nem ugrik be, milyen dalra táncoltak a versenyzők a Szombat Esti Lázban? Itt megtudod!

Rezes Judit elszívta a többiek szavazatait

Képtelenség letaszítani a trónról őket Lehoczky Gyurival, így csak arra tudunk gondolni, hogy vámpírok módjára szívják el a szavazatokat a többi versenyzőtől.

A Negyedik Félrelépés dallistája

Nem ugrik be, milyen dalra táncoltak a versenyzők a Szombat Esti Lázban? Itt megtudod!

Legyőzhetetlen Rezes Judit és Lehocky György párosa!

Úgy tűnik a netezők megingathatatlanok: nincs jobb táncos pár a Szombat Esti Lázban Rezes Juditnál és Lehoczky Györgynél.

A Második Félrelépés dallistája

Nem ugrik be, milyen dalra táncoltak a versenyzők a Szombat Esti Lázban? Itt megtudod!

Döntöttek a netezők: Rezesék voltak a legjobbak!

Lezárult az első igazi megmérettetés a Szombat Esti Láz oldalán, és úgy tűnik egyelőre nagy az egyetértés az internetezők és a zsűri között.

Szinetárék nyerték a szimpátiaszavazást!

Sokszor halljuk, hogy egy szavazás során minden voks nagyon sokat számít, s ez most ismét bibozonyosodott. Hatalmas hajrágyőzelmet láthattunk!

Reflektor 14-04-01


szerző:
2014.04.02. 01:00
Reflektor 14-04-01

Reflektor: Csézy augusztusban mondja ki a boldogító igent! Szinetár Dóra és Makranczi Zalán próbáján jártunk.

Reflektor 14-03-26


szerző:
2014.03.27. 00:10
Reflektor 14-03-26

Reflektor: Hámori Ildikó büszke a lányára. A nemrég Kossuth-díjat kapott színésznő meglátogatta a Szombat Esti Lázra készülő lányát egy táncpróbán, amely után együtt meséltek riporterünknek a kapcsolatukról. Szabó Ádám a sajátjaként szereti a szerelme kisfiát.

Fehérneműtrend sztárokkal

Modellek segítségével mutattuk meg a legújabb fehérnemű trendeket, amiket sztárvendégeink véleményeztek. Kifaggattuk őket arról is, hogy szerintük mi a legvonzóbb ruha alatti viselet.

Antal Timi szerelmes


szerző:
2013.06.26. 11:42
Antal Timi szerelmes

Timi szerelmét a Szombat Esti Láz utolsó adásán ismerte meg, elmondása szerint, szerelem volt első látásra, és már a szüleinek is bemutatta.

Szombat Esti Láz 2013 - Best of 13-05-01

Szombat Esti Láz 2013 - Best of: A nagy sikerrel futott 2013-as Szombat Esti Láz legszebb pillanatai.

Szombat Esti Láz 13-03-09

Szombat Esti Láz: Az első Szombat Esti Lázban a szambáé volt a főszerep. A színes, szexi ruhák, a vérforraló zenék, és persze a csinos táncos lányok és sármos táncos fiúk igazi karneváli hangulatot teremtettek a stúdióban. Voltak ott vadmacskaként táncoló, „szeretkező” párok, szexuális kisülés, egyszóval fülledt erotika uralkodott.

Fókusz Plusz 13-03-09


szerző:
2013.03.09. 19:24
Fókusz Plusz 13-03-09

Fókusz Plusz: Őrült tempó - Nagy kiborulások, sérülések és határtalan szorgalom. A Szombat Esti Láz versenyzői már két hónapja a táncparketten készülnek a rajtra. Árgus szemmel - Mivel lehet elbűvölni őket és milyen szempontok szerint pontoznak? Meglestük a zsűrit, akik mindannyian különleges módon készülnek a versenyre.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-19

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Veronika az előző esti randi után rendkívül másnaposan ébredt. De a többi pár között is vibrált valami ellentét. Úgyhogy a tanároknak minden eddiginél nehezebb dolguk volt.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-15

ValóVilág5 - Összefoglaló: Attila lassan kivívja összes lakótársa ellenszenvét. Az Összeférhetetlen srác éjjel-nappal veszekszik valakivel, ezúttal Kinga mellett Gergőt osztotta ki övön aluli jelzőkkel.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-14

ValóVilág5 - Összefoglaló: Elkezdődött a Villa egész hetes táncversenye, párok jöttek össze és távolodtak el egymástól!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való