KERESÉS search-close

Anglia

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Anglia"

Az Isten veled, Magyarország évadzáró epizódjában egy Athénban élő magyar lány titkait is megismerhetik!

Az Isten veled, Magyarország évadzáró epizódjában: Flóra Magyarországon mindig is egy tengerpartról ábrándozott, már 4 éve Görögországban él és kétszer annyit keres, mint a helyi átlag. Valamint a korábban már megismert Szalaiék baráti körébe egy új férfi kerül. De megismerhetünk egy másik szimpatikus házaspárt is, akik 11 éve élnek Angliában. Laci a londoni 134-es busz sofőrje.

Kaland és szerelem motiválta Tamást a költözésben

Kaland és szerelem - ez a kettő motiválta Tamást arra, hogy Angliába költözzön. Úgy, hogy nem beszéli tökéletesen a nyelvet és biztos állást hagyott itthon. Az Isten veled, Magyarország évadzáró adásában a fiatal pár összeköltözését követhetik nyomon.

Bármelyik pillanatban összeomolhat egy víztározó gátja – 6500 embert telepítettek ki

Bármelyik pillanatban összeomolhat egy víztározó gátja Angliában. A vészhelyzet miatt 6500 embert telepítettek ki. A brit hadsereg is beszállt a mentésbe, és helikopterekkel szállítják a töltőanyagot az építményhez. Remélik, hogy még menthető a gát. Ha nem, óriási áradás lesz.

Új autó, nagyobb lakás és egy rossz munkahely – hogy boldogulnak Szalaiék?

Szalaiék tavaly augusztusban készítették elő angliai költözésüket - Anci már munkát is szerzett, amikor pár héttel később csatlakozott hozzá párja, Péter és a fiuk, Bendegúz. Tatabányát és lakásukat nem anyagi okokból hagyták el, hanem mert a magyartanár Péternek elege lett a tanításból.

A család életének korábbi epizódjait megnézhetik ITT és ITT.

Nagyobb lakás, új autó, nyugodtabb élet – szépen haladnak Szalaiék

Szalaiék szépen haladnak előre, nagyobb lakás, új autó, nyugodtabb élet. Ancit pedig senki nem várta a reptéren, amikor Hongkongba érkezett. Nehezen illeszkedett be, de ma már boldog a világ egyik legdrágább országában.

Nyíregyházi nélkülözésből a saját családi vállalkozásig – Angliában

Kovácsék évek óta Angliában élnek, és immár két éve saját építőipari vállalkozásukat vezetik. Laci jött ki először 12 éve - azt mondja, hosszú és göröngyös út vezetett idáig. Kezdetben kisebb munkákat vállalt festőként, majd nagyobb helyi cégekhez is elszegődött. Az elején persze a nyelvvel is akadtak problémái. A külön töltött évek nagy kihívást jelentettek Lacinak és Mónikának. Ezért 5 év után úgy döntöttek, az egész család költözik Laci után. A cég igazi családi vállalkozás, Laci a főnök, Bence menedzseli a projekteket, Mónika pedig a papírmunkát intézi.

Sajtkergető versenyt rendeztek Dél-Angliában

Ennél britebb hagyomány már nem is lehetne. Sajtkergető versenyt tartottak egy dél-angliai városban. A szabály egyszerű. Egy sajtot indítanak el egy meredek domboldalon, és aki a leghamarabb leér, az nyer. Talpon maradni persze nem egyszerű, a versenyzők estek keltek, csoda, hogy senki sem sérült meg komolyabban.

PÉTER SZABÓ SZILVIA: „Madonna miatt általában lezárták az áruházat”

Akadnak olyan hírességek is, akik karrierjük csúcsán vágytak egy kis levegőváltozásra. Péter Szabó Szilvia kétszer is elhagyta az országot, hogy tisztalappal indíthasson. 2009-ben Ausztráliába, 2012-ben pedig Angliába költözött. Elmesélte milyen munkákat vállalt és mit tanult belőlük.

Vajon tényleg vonzóbb-e az angliai dobozolás, mint a hazai magyartanítás? (részlet)

Szalai Péter 18 év magyartanítás után nemcsak az iskolát, hanem Tatabányát is elhagyta. Fiával együtt indultak útnak az angliai Readingbe, ahová már pár héttel korábban kiköltözött a felesége. A Szalai család útját hónapokig követtük. Történetüket ITT nézheti meg.

Óvakodj a Brexit-szörnytől

Miközben Londonban továbbra is arról vitatkoznak, milyen Brexitben állapodjanak meg Brüsszellel, ott nem is tudnak arról, hogy tárgyalnának még egyáltalán. Volt brit diplomaták nemzeti katasztrófát jósolnak, a holland kormány pedig egy nagy kék plüss-figurával figyelmezteti a hazai cégeket, hogyan védekezzenek a Brexit-szörny ellen.

Akt naptárral jótékonykodnak egy kis angliai település lakói

Meztelenre vetkőzött egy angliai kis település edzője, kutyakozmetikusa, szerelője. De ledobták a textilt a fodrászok, a tűzoltók, a cukrászok, a kertészek, és a festők is. Az angliai Kent megyében található kicsi településen egy különleges akt naptárat készítettek az ott élők, hogy ezzel jótékonykodjanak így karácsony előtt.

Ezt üzente Vilmos herceg az elődöntőben kikapó angol válogatottnak

Horvátország nagy meglepetésre elverte Angliát az elődöntőben, így az angolok már csak a 3. helyért küzdhetnek Belgium ellen. No de mit szólt ehhez a focirajongó Vilmos herceg?

Kojak hosszú hezitálás után Anglia mellett tette le a voksát!

Kojak egy darabig hezitált, hogy Anglia vagy Horvátország lesz a ma esti továbbjutó a labdarúgó világbajnokságon, de végül meghozta a döntést!

Mérgezés: meghalt egy áldozat

Meghalt az egyik áldozat, akit a Novicsok nevű idegméreg betegített meg Angliában. Ugyanaz, mint a volt brit-orosz kettős ügynököt, Szergej Szkripált és lányát márciusban. Egyelőre senki nem tudja, hogyan fertőződhetett meg a nő és élettársa, aki továbbra is életveszélyes állapotban fekszik kórházban. Oroszország szerint lejáratókampány folyik ellenük.

Drámai pillanatok: Haumann Máté édesapjáról és külföldi tanulmányairól mesélt

A színészi pályát választani már itthon sem egyszerű. Máté külföldön akart érvényesülni, ezért Angilában tanulta ki ezt a mesterséget.

Anglia vs. Kolumbia: Kojak az utolsó pillanatban meggondolta magát!

Vajon Anglia vagy Kolumbia nyeri a mai meccset? Kojak megjósolta!

Melegházasság a királyi családban

Az első melegházasságra készül a brit királyi család. II. Erzsébet királynő unokatestvérét, Lord Ivar Mountbatten 52 évesen találta meg a szerelem. A vele azonos nemű párjával, James Coyle-al Svájcban mondják ki a boldogító igent.

Hétezer magyar gyerek született Nagy-Britanniában az elmúlt években

Ez az angol statisztikai hivatal friss adataiból derül ki. A szigetországban már csaknem százezer magyar él, legalábbis ennyiről tudnak az ottani hatóságok. A kormány az RTL Híradó kérdésére azt közölte, tavaly már több magyar költözött haza, mint amennyien külföldre indultak.

 

Esküvő láz: Dörmer Csaba élőben jelentkezett Londonból

Május 19-én, szombaton lesz az év legnagyobb eseménye Angliában, Dörmer Csaba pedig már Londonban van. A Reggeliben számolt be az előkészületekről.

Minden, amit eddig tudni lehet Katalin hercegné és Vilmos herceg kisfiáról!

Hétfőn késő délelőtt megszületett Vilmos és Katalin harmadik gyermeke. Összegyűjtöttünk minden infót, amit eddig tudni lehet a kisfiúról!

Megmérgezhettek egy Angliában élő egykori orosz kémet

A 66 éves férfi és lánya elájult egy bevásárlóközpontban. Jelenleg válságos állapotban fekszenek egy kórházban. Az eset hasonlít egy másik orosz ex-kém, Alekszandr Litvinyenko 2006-os londoni meggyilkolásához, amire a brit hatóságok szerint maga Putyin adott utasítást. Moszkva tagadja, hogy bármi köze lenne az ügyhöz.

Figyelem! A Mirigyek Londonban kalandoztak!

A humoros csapatot, nem kell bemutatnunk senkinek sem. Öt évvel ezelőtt, még szerencse, hogy a Fókusz stábja az egyik legtapasztaltabb riporterüket bízták meg azzal, hogy ne veszítse szem elől az Irigy Hónaljmirigyet a brit földön. A végeredmény persze magáért beszélt!

Fókusz 2017-10-18


szerző:
2017.10.18. 17:20
Rászáll az internetre Nagy-Britannia és Franciaország

A két ország kormányfője és elnöke terrorizmus elleni akciótervről tárgyalt Párizsban, és ennek egyik legfontosabb eleme lenne, hogy megszüntessék a gyűlöletre uszítást a világhálón. Theresa May és Emmanuel Macron aztán együtt nézte meg a Franciaország-Anglia focimeccset.

A leégett toronyházat nemrég újították fel

A leégett toronyházat nemrég újították fel, kicserélték az épület védőburkolatát is. A brit sajtóban megszólaló szakértők szerint ez, vagy az alatta lévő szigetelőréteg gyengébb minősége okozhatta, hogy gyorsan terjedtek a lángok. A toronyház lakói korábban többször is figyelmeztették a helyi önkormányzatot, hogy tűz esetén az épület nem biztonságos, de senki sem figyelt rájuk.

Kigyulladt egy toronyház Londonban

Pokoli tűzvész Londonban. Legalább 12-en meghaltak, amikor kiégett egy 24 emeletes toronyház. Az áldozatok száma tovább emelkedhet, mert többen eltűntek, sokak állapota pedig kritikus. A lángok rendkívül gyorsan terjedtek. Volt, aki a lángok elöl kiugrott az ablakon. Egy anya gyermekét dobta le. A kisbaba megmenekült. Az épületet nemrég újították fel, de a lakók szerint nem volt biztonságos.

 

Mire számíthatnak a Nagy-Britanniában élő magyarok?

Nem lábon, hanem fejbe lőttük magunkat - állapította meg egy brit kormánypárti képviselő az előrehozott választások eredményéről. A konzervatívok ugyanis nem hogy megerősödve kerültek volna ki belőle, hanem még eddigi többségüket is elvesztették a parlamentben. Theresa May egy kis északír párt külső támogatásával maradna miniszterelnök egy kisebbségi kormány élén. Londonból jelentkezik tudósítónk Erdélyi Angelika.

 

Nagy-Britannia szavaz

Még javában tartanak az előrehozott választások Nagy-Britanniában. A voksolást a brit kormányfő hirdette meg, hogy elegendő támogatást kapjon a Brexithez. Csakhogy azóta sok minden történt, és Theresa May miniszterelnök előnye lassan elolvadt. Többesélyes a választások kimenetele. A magyarok közül is sokan szavazhatnak már.

 

Bréking: Hódok védhetnék Angliát

Kutatók szerint a hódok által lakott területeken található vizek háromszor tisztábbak, ezért odautaztak, hogy elemezzék lakhelyüket. A hódvárak ugyanis jótékony hatással vannak a víz minőségére.

Figyelték a rendőrök a londoni terroristákat

A harmadik londoni merénylő nevét is nyilvánosságra hozta a brit hatóság. A másik kettőt régóta figyelték a rendőrök, vajon miért nem kapták el őket a támadás előtt?

Rögtön formára nevelik a székeket, asztalokat, lámpákat

Szokatlan, meghökkentő és rendkívül lassú módját választotta a bútorkészítésnek egy csapat Angliában, Derbyshire-ben. Ahelyett, hogy kivágnák a fákat és abból készítenék el a bútorokat, rögtön formára nevelik a székeket, asztalokat, lámpákat. 

Szabados Ágnes angliai kiruccanása

A híradós a szigetország közepe felé vette az irányt. Birminghamet pár nap alatt szinte teljesen bejárta, és még az időjárással is szerencséje volt.

A legmagasabb szintre emelték a terrorkészültséget

Azonosították a manchesteri terroristát. Egy 22 éves líbiai származású férfi követte el a támadást Ariana Grande hétfői koncertjén. Nagy-Brittaniában a legmagasabb szintre emelték a terrorkészültséget, miközben a világ gyászba borult az események után. 

Egyre több minden derül ki a manchesteri merénylőről

Az első döbbenet és pánik után egyre több minden derül ki hétfő éjjeli manchesteri terrortámadásról. Most már tudjuk, hogy egy 23 éves, Angliában született, líbiai származású férfi gyilkolt. A városban ugyan érezhető a feszültség, de az emberek nem szeretnék kimutatni a félelmüket. Ráadásul ma játssza a Manchester United az Európa Liga döntőjét, ezért a pubok biztosan tele lesznek. Az észak-angliai városból tudósít Rédli Balázs.

Rengeteg gyereket molesztáltak

Dagad a brit foci gyerekmolesztálási botránya. Már több száz játékos állítja, hogy fiatal korában zaklatta edzőjük, a rendőrségnek egyre több ügyben kell nyomoznia. Az áldozatok elképesztő részletekkel álltak a nyilvánosság elé, a legnagyobb klubok is érintettek.

Angliai magyarok gyűjtenek

Angliában élő magyar nők fogtak össze a közösségi oldalon. A magyarországi Tábitha Gyermek Hospice Háznak akarnak összegyűjteni 5 ezer fontot, nagyjából 1 millió 800 ezer forintot. Az akciót 11 napja indították, az összegnek már több mint a fele összegyűlt. A Tábitha házban gyógyíthatatlan beteg és haldokló gyerekeket látnak el, családias környezetben.

Menni vagy hazatérni?


szerző:
2016.10.12. 17:40
Menni vagy hazatérni?

Bizonytalanság. Leginkább ez a szó írja le azt, mit éreznek most az Angliában dolgozó magyarok. Több százezer magyar él ott, akik az ottani munkájukra tettek fel mindent.

Nyári Dia az ikertestvérét látogatta meg?

A Barátok közt színésznője ezúttal Angliában járt, hogy egy számára fontos személlyel lehessen és fantasztikus kalandokba keveredett, amit most meg is mutatunk nektek!

Tivy június óta sokat felejtett angolból

Bár Tivy négy évig élt Angliában, sok minden nem jutott eszébe a szintfelmérőn. Szerinte ez csupán annak tudható be, hogy amióta hazajött nem igazán használta a nyelvet.

Zalatnay lánya külföldre költözik!

Egy hónapja még arról szóltak a hírek, hogy Cini és lánya összekülönböztek, aminek az lett a vége, hogy Niki elköltözött otthonról. A legfrissebb hírek szerint viszont most tovább nő a távolság kettejük között fizikailag: Niki Angliában képzeli el jövőjét.

Munkásokat temetett maga alá az erőmű

Hőkamerával felszerelt drónokkal, hanglokátorral és kutyákkal kutatnak három eltűnt munkás után egy hőerőműnél Angliában. A széntüzelésű erőmű egyik épülete leomlott, miközben bontási munkálatokat végeztek rajta. Egy ember meghalt, öt munkást vittek kórházba.

A nevét adta Erzsébet királynő

Két év múlva, 2018-ban valószínűleg bárki kipróbálhatja majd a brit fővárost átszelő vonatot, ami az Egyesült Királyság uralkodója után kapta a nevét. Így nem is csoda, hogy Erzsébet királynő személyesen bizonyosodott meg arról, hogy jól haladnak-e a munkálatok.

David Beckham minden pózban megmutatja…

Kiállítást rendeznek a divatikonná vált focista képeiből. Beckham annyira népszerű az ismert fotósok körében, hogy egy egész galériát megtöltenek vele. Ráadásul egy aukció keretében bárki magáévá teheti a szexi labdarúgót, na de nem úgy! És ha ez még nem lenne elég, az egyik brit magazin rendhagyó módon öt különböző címlapot készít Davidből.

„Megoldás kell, nem kompromisszum”

Az Angliában dolgozó magyarok nem migránsok, a többségük keményen dolgozik és sok adót fizet, ezt mondta Orbán Viktor miniszterelnök, miután találkozott David Cameron brit kormányfővel. Az angol politikussal többek közt arról a brit javaslatról tárgyalt, amely szerint az ott élő külföldiek csak négy év után jutnának a szociális ellátásokhoz.

Cameron hazánkba látogatott


szerző:
2016.01.07. 17:55
Cameron hazánkba látogatott

Óriási rendőri készültség, biztonsági intézkedések. Megérkezett Magyarországra a brit miniszterelnök David Cameron, és remélhetőleg megérkeznek vele a válaszok is azokra a kérdésekre, melyek több százezer Angliában dolgozó magyar életét változtathatják meg.

Megérkezett Magyarországra David Cameron

Óriási rendőri készültség, biztonsági intézkedések. Megérkezett Magyarországra a brit miniszterelnök David Cameron, és remélhetőleg megérkeznek vele a válaszok is azokra a kérdésekre, melyek több százezer Angliában dolgozó magyar életét változtathatják meg.

Nem újraélesztendő! - ezt írta a kórház a beteg papírjára, mivel az Down-kóros volt

Andrew Waters idén májusban hunyt el - családja csak az orvosi papírok utólagos kézhezvételekor tudta meg, hogy a kórház, melyben a férfit kezelték, annak elmeállapotára hivatkozva a nem újraélesztendő páciensek közé sorolta őt. Bár a férfi nem emiatt halt meg, az eset mégis nagy felháborodást váltott ki, a kórház vezetősége pedig bocsánatot kért, amiért megsértette a beteg emberi jogait.

Reflektor 2015-11-26


szerző:
2015.11.27. 00:30
Őrület! Ezek az emberek 430 km/h-nál szelfiztek!

Képzeljék el, milyen egy hurrikán kellős közepén tolni egy szelfit. Szorozzák meg kettővel. És most nézzék meg az eredményt!

Szigorú büntetések a vétkes dohányzóknak

Bekeményítenek Nyugaton a dohányosok ellen. Az eddigi tiltások után újabb szigorításokat vezetnek be. Párizsban durva pénzbüntetésre számíthatnak azok, akik utcákon, köztereken eldobják a csikket. Angliában és Walesben pedig megtiltották, hogy autókban dohányozzanak a sofőrök, vagy felnőtt utasaik, amennyiben gyerek is van velük.

Egy angol ügyvéd lehet a bliccelés világrekordere

A 43 éves férfit azzal vádolják, hogy több mint két éven át vonatozott jegy nélkül, ezzel 23 ezer fontos, csaknem 10 millió forintos kár okozott a brit vasútnak. A szigetországban kampányt indítottak a bliccelők ellen.

A csábító nyugat: mennyit keresnek a magyarok külföldön?

Az itthoni fizetés hét-nyolcszorosáért tízezrek indultak, indulnak el Németországba, Angliába, Svájcba Magyarországról. Azt mondják, nincs annyi egészségügyis itthon, aki ne találna jól fizető megbecsült munkát tőlünk nyugatabbra. De, aki elmegy, mennyi időben gondolkodik, milyen lehetőségeket remél, és mit kap külföldön?

Olyat ért el a bevándorló magyar lány, amit azelőtt senki

„A bevándorló gyerekek többet dolgoznak, ezzel kompenzálják, hogy idegen országba költöztek”. Ezt mondta az RTL Híradónak az a magyar lány, aki egy londoni állami iskolából évfolyamelsőként jutott az Oxfordi Egyetemre. Ez még senkinek sem sikerült korábban abban az intézményben.

Két év a szamurájkardos támadónak

Két év börtönre ítélték azt a férfit, akit egy hete hoztak haza Angliából, mert 2009-ben szamurájkarddal támadt rendőrökre Budapesten, amikor igazoltatni akarták, mert részegen összetört egy autót.

Szamurájkarddal támadt a rendőrökre

Hat év kutatás után Angliában találtak rá a budapesti férfira. Még 2009-ben részegen okozott balesetet, ezért mentek ki hozzá a rendőrök, akiket szamurájkarddal fenyegetett.

Folytatódik A nagy ízválasztó

A nagy ízválasztó (The Taste) népszerű főzős reality show folyatódik az angol sorozattal.

Káosz, menekültek, rendőrök az átkelőnél

Óriási volt a káosz az észak-franciaországi Calais-ban. A kompmunkások sztrájkja miatt lényegében lehetetlen volt átjutni Angliába. Még mindig több kilométeres a dugó, amit a városban tartózkodó illegális bevándorlók ki is használnak. Egymás után kapaszkodnak fel a veszteglő kamionokra, miközben a francia rohamrendőrök szabályos hajtóvadászatba kezdtek ellenük.

Menekültroham nyugaton


szerző:
2015.06.16. 18:30
Menekültroham nyugaton

Menekültek rohamozzák meg az Angliába tartó kamionokat. Mindenáron át akarnak jutni a szigetországba, ezért felkapaszkodnak a teherautókra úgy, hogy a vezető sokszor észre sem veszi őket. Megdöbbentő felvételek járják be erről a világot.

Hivatalos fotók Saroltáról


szerző:
2015.06.07. 18:50
Hivatalos fotók Saroltáról

Megjelentek az első hivatalos fotók a brit királyi család legújabb tagjáról. Az alig több mint egy hónapja született Saroltáról és bátyjáról, Györgyről négy fényképet hozott nyilvánosságra a palota szombat este. A fotókat a kicsik édesanyja, Katalin hercegnő készítette.

Súlyos baleset a hullámvasúton


szerző:
2015.06.03. 18:47
Súlyos baleset a hullámvasúton

Négy fiatal súlyosan megsérült Anglia egyik legnépszerűbb hullámvasútján, amikor szerelvényük egy üres kocsinak ütközött. A baleset 8 méteres magasságban történt, a 16 utasból volt, akit csak három órával az ütközés után tudtak kiszabadítani.

Egész London lázban ég!


szerző:
2015.04.23. 18:52
Egész London lázban ég!

Bármelyik nap megszülheti ugyanis második gyermekét Katalin hercegnő. Már most tucatnyi tévéstáb és rajongó gyülekezik a kórház körül, ahol Vilmos felesége világra hozza a királyi család legújabb tagját. A szigetországban milliók tippelik meg, hogy milyen nemű lesz a jövevény és mi lesz a neve.

Magyar állatorvosok kutyaszorítóban

Az angol állategészségügyi hatóság egy angol civil szervezettel és brit nemzeti televízió társasággal karöltve tavaly novemberben fejezte be azt a kutyakereskedelemmel kapcsolatos leleplező dokumentumfilmet, amelyről a benne szereplő, igaz kitakart állatorvos, későbbi látogatásunkkor nekünk már azt állította: „igen, tud a filmről, össze-vissza hazudoznak benne”.

Egy nap alatt két hajó került bajba

Skóciánál egy cementszállító hajó süllyedt el, nyolcan voltak rajta, mindannyian eltűntek. Angliánál pedig egy autószállító dőlt az oldalára: a személyzet 25 tagját helikopterrel mentették ki.
 

Angliában lesz bölcsis a kis orángután

Elindult angliai otthona felé az elárvult kis orangután. Húsz óra és 2000 km autóút után ér majd gondozóival Európa egyetlen orángutánbölcsijébe, ahol már várja a pótmamája. Valószínűleg végigalussza az egész utat.


 

BÉBIKE: Pápá kicsi orángután!


szerző:
2014.12.08. 16:02
BÉBIKE: Pápá kicsi orángután!

A kölyök sokat fejlődött az elmúlt hetekben, már majdnem három kiló. Csomagoltak ételt-italt cumisüvegben és kellő mennyiségű pelenkát is az útra, és még a haját is befésülték gondozói, akik szomorúan búcsúztak tőle.

Közelharc a tévékért: itt a Black Friday

Amerikában és az Egyesült Királyságban ez a karácsonyi bevásárlási időszak kezdete. A legtöbb áruház hatalmas kedvezményekkel csábítja a vevőket, hajnalban vagy akár már éjfélkor kinyitnak. A vásárlók pedig szó szerint ádáz küzdelmet folytatnak a portékákért.


 

Cameron szigorítana


szerző:
2014.11.28. 18:30
Cameron szigorítana

Ha nem is teljesen csukná be a brit a kormányfő a bevándorlók előtt az ajtót, alaposan megnehezítené a külföldiek letelepedését a szigetországban. Első körben mindenféle szociális juttatásból kizárná az újonnan érkezőket. Csak négy évnyi munka és adófizetés után járna bármi is.


 

Szervezett kutyacsempészet Magyarországról?

Magyar kutyacsempész botrány Angliában. Brit állatvédők fél éves nyomozás után ugyanis azt állítják, magyar állatorvosok és tenyésztők is részt vettek abban, hogy tömegesen csempésszenek kutyákat a szigetországba.

Elhagyja az országot az Országház Fantomja

Dopeman fogja az öccsét és áprilistól Angliába költöznek. Ott felszállnak egy tengerjáró hajóra dolgozni. A rapper állandó alkotótársa, Kicsi Dope ugyanis kiváló jazzgitáros, zenészként alkalmazzák. Rappert ugyan nem kerestek, de vele tart a bátyja is.

Hétköznapi tündérmese Londonból

Miután László szinte mindenét elveszítette, Londonban kezdett új életet. A hitén és akaraterején kívül más vagyona nem volt: ma már viszont ő önt lelket azokba, akik a boldogulást nem a saját hazájukban keresik.

Shodeinde Dorka Angliában építi karrierjét

Sikeresen túl van élete első angliai koncertjén, sőt lassan kislánya is színpadra kívánkozik. Az X-Faktor felfedezettje, Shodeinde Dorka vagány és boldog előadóművész és anyuka, aki ott tanulja a showbizniszt, ahová Rita Ora is járt.

Angliába vándorolnak a magyar sztárok?

Néhány magyar híresség úgy döntött, hátrahagyja Magyarországot, és külföldön próbál szerencsét.

XXI. század 12-09-04


szerző:
2012.09.05. 00:05
XXI. század 12-09-04

XXI. század: Sokan még ahhoz a generációhoz tartoznak, akik nem átpörgették, kihagyták, hanem nézték a reklámokat. Sőt, néha várták is – mint például a hurkagyurkás, vagy épp a nyugati farmert reklámozó kisfilmet. No és akadtak olyanok is, amelyek szövegére máig emlékeznek. Ma már csak a világ egyharmadán halad baloldalt a forgalom. Angliában, Ausztráliában, és Dél-kelet Ázsiában például. A legtöbb helyen, a Föld kétharmadán az úttest menetirány szerinti jobboldalán közlekednek, ahogy Magyarországon is – a második világháború óta. Miért álltunk át?

Fókusz Plusz 12-03-31


szerző:
2012.03.31. 19:30
Fókusz Plusz 12-03-31

Fókusz Plusz: Ugató sztárok - Némelyiktől még Brad Pitt is fél, de megtaláltuk a legokosabb és legszebb magyar négylábút is. Győzelemre hangolva - A szakértők szerint meg fogunk lepődni Londonban. De mit jósolnak maguknak az olimpiára kijutott sportolók?

Fókusz 12-03-21


szerző:
2012.03.21. 20:45
Fókusz 12-03-21

Fókusz: Börtön után vallomás - Stohl András szabadulása után időt kért, most a legkényesebb kérdésekre is válaszol. Veronika kés alatt - Cristofel addig piszkálta, hogy bevállalta az orrműtétet. Ott voltunk, amikor elaltatták. Legyen valami pezsgés! - A Hooligans Londonban is kiverte a biztosítékot.

Fókusz Plusz 11-12-31


szerző:
2011.12.31. 19:30
Fókusz Plusz 11-12-31

Fókusz Plusz: Bulvárkrónika - Idén sem unatkoztunk: döbbenet, sztárok és botrányok, Dzsudzsáktól Dubajig. Akiken nevettünk - Az év legszórakoztatóbb pillanatai és szereplői: a biciklis kaszás, a zuhanó fodrász és a létrás túrázó.

Már egyenjogúak a nők a brit királyi családban

Átalakult a trónöröklési rend a brit királyságban.

Az északiak hamarabb halnak meg


szerző:
2011.10.20. 12:15
Az északiak hamarabb halnak meg

Tizenhárom évvel rövidebb ideig élnek az emberek Nagy-Britannia északi részén, mint a délin.

A dal, amitől mindenki elalszik


szerző:
2011.10.18. 08:13
A dal, amitől mindenki elalszik

A világ legaltatóbb zenedarabjának nyilvánították hivatalosan egy brit zenekar Súlytalanság - Weightless - című művét.

Homokszemcsékkel matekoznak Angliában

Homokszemszámlálásba fogtak Nagy-Britannia tengerpartján, bár nem az egészen, csak egy cornwalli szakaszon.

Markolóval a temetőbe


szerző:
2011.10.04. 18:56
Markolóval a temetőbe

Több mint 4 éves börtönre ítéltek egy angol férfit, aki 15 ezer fontos kárt okozott, miközben egy földmunkagéppel menekült a rendőrök elől.

Hírességek dicsérnek a kukából

Beszélő szeméttárolókat állítanak csatasorba Londonban és Liverpoolban, hogy nagyobb kedvvel használják az emberek a hulladékgyűjtőket.

Szakadékba estek, de sértetlenül túlélték

Két brit férfi lakókocsival járta az Amazonas menti esőerdőt Brazíliában, amikor beomlott az autó alatt egy fahíd.

Krokodil lepte meg az uszoda vendégeit

Krokodil keveredett egy uszoda vendégei közé Ausztráliában.

Tévedésből a Föld másik felén kötöttek ki

Amikor kiszálltak a repülőből, még nem gyanakodtak.

Rabszolgákat szabadított ki a brit rendőrség

Az áldozatoknak munkát ajánlottak, de embertelen körülmények között tartották őket.

Rendőrök lepték el a karnevált


szerző:
2011.08.29. 11:55
Rendőrök lepték el a karnevált

Tízezer rendőr az utcákon, a Scotland Yard központjában 24 órás készültség. Igy kezdődött meg vasárnap a világhírű londoni Notting Hill karnevál.

Brit zavargások: Több évnyi videót elemeznek

A hónap eleji angliai zavargások ügyében még akár két évig is nyomozhatnak a rendőrök.

Tragédiával zárult a légi bemutató

Lezuhant és darabokra tört a brit légierő műrepülő-kötelékének egyik gépe szombaton egy légi bemutató közben.

Az interneten szidják a gyilkost


szerző:
2011.08.15. 19:03
Az interneten szidják a gyilkost

Pár hét múlva hazaköltözött volna az a magyar fiú, akinek holttestét szerdán találták meg Angliában.

Két családot szúrtak halálra


szerző:
2011.08.15. 17:44
Két családot szúrtak halálra

Halálra szúrkálta két család tagjait egy késelős gyilkos az angliai Jersey szigeten.

Nyugodt tüntetés Birminghamben


szerző:
2011.08.15. 09:25
Nyugodt tüntetés Birminghamben

Békés tüntetéssel emlékeztek meg a birminghamiek arra a három fiatalemberre, akit szerdán gázolt el egy randalírozó.

Már négyen meghaltak a zavargásokban

Halálra gázolt egy autó három embert Birminghamben, szemtanúk szerint szándékosan.

Segítőnek álcázva rabolták ki a vérző fiút

Egy sérült fiút fosztottak ki a fiatalok, miközben elhitették fele, hogy segítenek neki.

Fél Kettő 11-08-10


szerző:
2011.08.10. 14:45
Fél Kettő 11-08-10

Fél Kettő: Zavargások Angliában - Már több halálos áldozata van a tinédzserek randalírozásának. Sokoldalú művész - Dolly nemcsak kitűnően énekel, de fest és a programozáshoz is ért. Álomesküvő - Floridában kötött házasságot a NekedValó műsorvezetője, Mádai Vivien.

Zavargások, mint 20 éve és 6 éve

A 90-es évek elején kísértetiesen hasonló események történtek Los Angelesben, közel hat esztendeje pedig a francia külvárosokban, mint most Angliában.

Meghalt egy ember a brit zavargásokban

Londonban belehalt a zavargások során elszenvedett lőtt sebesülésébe egy 26 éves férfi kedden - közölte a rendőrség.

Lángoló indulatok már több angol városban

A főváros után több nagyvárosban, köztük Manchesterben, Liverpoolban és Birminghamben is be kellett vetni a rendőröket.

Elvesznek a számok tengerében a britek

Minden brit diáknak 18 éves koráig kellene matematikát tanulnia.

Az „ágyban” is aktív a teknősmatuzsálem

Százhetvennyolc évesnek becsülik a világ legöregebb állatát, egy teknőst. A neve Jonathan.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való