KERESÉS search-close

Anger Zsolt

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Anger Zsolt"

A Tanár újra az RTL Klub-on!


szerző:
2019.06.17. 10:29
A Tanár újra az RTL Klub-on!

Osztály vigyázz: A Tanár hétfőn este 21:45-től újra az RTL Klub-on!

Május 1-jén megnézheted A Tanár teljes első évadát a Cool-on!

Nem tudod, mit csinálj a következő munkaszüneti napon? Vagy egy tippünk, ülj le a tévé elé 11 órakor és nézd végig, hogyan oldotta meg diákjai problémáit Vasvári tanár úr az első 8 epizódban.

Egy éve próbálja megoldani a diákok problémáit Nagy Ervin

Tavaly ezen a napon mutatta be a Fókusz: két igazi nagyágyú, Nagy Ervin és Anger Zsolt játssza a főszerepet az RTL vadonatúj sorozatában. Megmutattuk, hogy a testnevelő tanár és az igazgató úr mellett kik az igazán kritikán aluli pedagógusok a középsuliban.

Nézettségi rekorddal zárt A Tanár 2. évada

Óriási sikerrel zárult A Tanár című sorozat 2. évada: a szombat esti évadzáró epizódot, a 18-49-es korosztályból televíziót nézők közel 20 százaléka választotta esti programjának.

Melyik volt a kedvenc pillanatotok a Tanár 2. évadából?

Vasvári Szilárd és diákjai a sorozat folytatásában is rengeteg mindenen mentek keresztül. Az évad befejeztével összegyűjtöttük a legemlékezetesebb pillanatokat.

Gyula bekattant a felügyelőtisztje előtt?

Miután megtudja, hogy Petra rúdtánccal keresi a pénzét, Gyula agya teljesen elborul és üvöltve kergette el a lányt…

Jön a Tanár második évadának befejező része!

Amikor Szilárd, Szeverin és Ritter legénybúcsút tartanak egy sztriptízbárban, döbbenetes felfedezést tesznek. Szilárd diákja, Petra éjszakánként rúdtáncol! Amikor Petra barátja, Gyula erről tudomást szerez, a két fiatal hatalmas vita után szakít egymással.

A Tanár: Szilárd diákja, Petra éjszakánként rúdtáncol!

Amikor Szilárd, Szeverin és Ritter legénybúcsút tartanak egy sztriptízbárban, döbbenetes felfedezést tesznek. Szilárd diákja, Petra éjszakánként rúdtáncol! Amikor Petra barátja, Gyula erről tudomást szerez, a két fiatal hatalmas vita után szakít egymással.

Tanár: „Senki sem bánhat így az osztályommal!”

Szilárd a hirtelen jött szabadságát arra használja fel, hogy felújítsa a lakását és ismét kapcsolatba lépjen fiával, Janóval. Janó azt tervezi, hogy egy évre önkéntes lesz. Később Szilárd döbbenten tudja meg Janó anyjától, hogy Janó barátjával Ugandába akar utazni.

Szilárd osztálya fellázad az új tanár ellen!

Szilárd a hirtelen jött szabadságát arra használja fel, hogy felújítsa a lakását és ismét kapcsolatba lépjen fiával, Janóval. Janó azt tervezi, hogy egy évre önkéntes lesz. Később Szilárd döbbenten tudja meg Janó anyjától, hogy Janó barátjával Ugandába akar utazni.

Más veszi át Nagy Ervin szerepét a Tanárban?

A sorozat előző része igazán nagy meglepetéssel ért véget, ami miatt a most szombati folytatásban minden átalakul Szilárd osztályának életében.

Táncolj úgy, mint Nagy Ervin!


szerző:
2019.03.01. 10:00
Táncolj úgy, mint Nagy Ervin!

Szilárd nagy örömmel vágódik be Rácz igazgatóhoz. Vajon azt a reakciót kapja, amire számít?

A Tanárban szétverik egymást a diákok?

Szilárd és Lilla lemennek a kazánházba, ahol megállapítják, hogy Szilárd egykori diákja, Laci néhány barátjával egy harci klubot hozott létre. Természetesen Laci kihúzza magát a tisztázó beszélgetés alól. Mindeközben Szilárd azt tervezi, hogy újra életre hívja a boksz szakkört. Rácz igazgató azonban erősen ellenzi ezt, mivel éppen egy elit magángimnáziummal szeretne kooperációba lépni és nem akar rossz benyomást kelteni.

A diákok egymásnak esnek a Tanárban?

Szombaton jön a sorozat hetedik része, amiben kesztyűt ragadnak a Kőrösi Csoma macsói, hogy a ringben bizonyítsanak.

Vigyázat! Anger Zsolt újra tombol!

Lilla (Trokán Nóra) osztálykirándulásra készül az irodalom szakkörösekkel, egy gond van csupán: egyedül nem mehet. Rácz igazgató (Anger Zsolt) természetesen teljesen kiakad, pláne, amikor Szilárd (Nagy Ervin) is megjelenik.
 

Anger Zsolt igazi Tanár rajongó!

A színész nemcsak Rácz igazgatóként éli meg a sorozatot, hanem tévénézőként is, hiszen bevallotta: minden szombaton ott ül a tévé előtt.

Anger Zsolt is a tévé előtt ül, ha adásban van A Tanár

Mivel a színészeknek nincs lehetőségük egyben látni az epizódokat, mielőtt adásba kerülnek, Anger Zsolt soha nem hagyja ki, hogy lássa a sorozat legújabb részét. 

Így indul a Tanár második évada - nézd meg az első 3 percet!

Becsengettek a Kőrösi Csomában, kezdődik az új tanév. Vajon idén minden más lesz? Szilárd (Nagy Ervin) hamar rájön, hogy egyáltalán nem ez a helyzet, sőt még egy meglepő hírt is tartogat neki Rácz igazgató (Anger Zsolt).

Január 12-től érkezik A Tanár című sorozat új évada

Az RTL Klub saját gyártású sorozatának második évadában új szereplők lépnek színre: egy szexi igazgatóhelyettes a tanárok életét teszi színesebbé, az új diákok pedig az iskola mindennapjait pörgetik fel.

Hamarosan jön a Tanár 2. évada!


szerző:
2018.12.24. 23:29
Hamarosan jön a Tanár 2. évada!

A Tanár második évadának első epizódjában indul az új tanév. Rácz igazgatónak (Anger Zsolt) és Szilárdnak (Nagy Ervin) lesz gondja bőven most is.

Celebek mondják: megbánások és kulisszatitkok

Egy évvel ezelőtt a Fókusz stábjának meséltek azok a hírességek, akik visszatértek a Celeb vagyok, ments ki innen! játékból. Volt, aki sok mindent megbánt, de akadt olyan celeb is, aki önvizsgálatként tekintett a játékra. Így élte meg a dzsungeltúrát Anger Zsolt, Herczeg Zoli.

Anger Zsolt misztikus horrorfilmben fog feltűnni

Bergendy Péter Poszt Mortem című filmjében játszik az ország egyik legelismertebb színésze, aki a Reggeliben elmesélte, miért tartozik a kedvenc munkái közé a filmforgatás. És főzött egy szűzpecsenyét is a Kifőzdében.

Sárközi Ákos apaként segíti majd a versenyzőit

November 12-én indul a Konyhafőnök VIP-A séfek csatája. Fördős Zé után Sárközi Ákos is mesélt a gasztro reality legújabb évadáról, ahol az eddigiekkel ellentétben végre nem kell távolságot tartaniuk a versenyzőiktől.

Anger Zsolt egy új magyar horrorfilmben fog szerepelni!

Színház, film, televízió, konyha - bármiről is legyen szó, Anger Zsolt megoldja. Nemsokára pedig egy új magyar horrofilmben is láthatjuk majd!

Sztárok lettek a színművészetis osztálytársakból

Kamarás Iván, Shell Judit, Anger Zsolt, Hajdú Steve vagy Gregor Bernadett - sztár osztály voltak már a színművészeti főiskolán is, de ők hogyan élték meg az elmúlt negyed évszázadot? Az Osztálytalálkozó című filmben megismerhetjük a történetüket.  

Így még nem láthattad a híres magyar színészeket

Szívesen megnéznéd, hogyan indultak el a pályán korunk ismert színészei? Milyenek voltak 18 évesen, csiszolatlanul? Az Osztálytalálkozóból megtudod.

Ki ne szeretne Anger Zsoltnál aludni?

Egy évvel ezelőtt kezdődött a Pimaszúr átcuccol hatodik évada az RTLII műsorán. Papp Gergőék 55 epizódon voltak túl, feleségével, Judittal, akivel négy éve aludtak hírességek ágyában. Egy éve, pont ezen a napon pedig Anger Zsoltnál töltötték az éjszakát.

Megkezdődött a Tanár új évadának forgatása!

Az RTL Klub nagysikerű saját gyártású sorozata második évadot kap. A forgatás munkálatai már el is elkezdődtek.

A martfűi rém ma este az RTL Klubon!

Nem kell már sokat várnotok a hírhedt magyar sorozatgyilkos hátborzongató történetére, de addig is jöjjön néhány érdekesség róla.

Mi volt a kedvenc Tanár pillanatotok a sorozatból?

Múlt szombaton véget ért az RTL Klub saját gyártású sorozata. Rengeteg izgalmas, szomorú vagy éppen mámorító pillanatot adott a nézőknek Vasvári tanárúr és osztálya. A történetek közül hozzád melyik állt a legközelebb?

Klaudia végleg maga mögött hagyja a sulit

Egyszerre két sokkoló fordulat fogadta a tanárokat a szünetben: nemcsak Klaudia mondta el nekik, hogy Amerikába költözik, de a rendőrség is telefonált…

Most szombaton jön a Tanár utolsó epizódja!

Az RTL Klub sajátgyártású sorozata elérkezett az utolsó, nyolcadik részéhez, amit a szokásos időpontban nézhettek meg a hétvégén. Addig is vegyük végig, mi volt eddig és mire számíthatunk szombaton 20:00-kor.

A Reggeli bemutatja: Angerburger!


szerző:
2018.05.17. 08:20
A Reggeli bemutatja: Angerburger!

Anger Zsolt már A Konyhafőnök VIP-ben is bizonyította, hogy ért a gasztronómiához - nincs ez másképp azóta sem, most például mandarinos (!) hamburgert készített!

Anger Zsolt A Tanár igazgatójáról mesélt!

Anger Zsolt, A Tanár Rácz igazgatója volt vendégünk a Reggeliben, aki munkáról, hivatásról, és a sorozatról is mesélt nekünk!

Mi lehet Klaudia és Szilárd titka?

Mindenkinek vannak titkai, hibái és persze vicces, letagadott emlékei. Szilárd és Klaudia végre felfedték egymás előtt a kártyáikat... azonban a semmiből feltűnt az igazgató!

Szilárdnak annyi: Rácz igazgató kipécézte magának

Szilárd nem volt eléggé elővigyázatos, így ő akadt fenn Rácz igazgató hálóján: megnyerte magának a nyíltnapot. Persze, nem maradt segítség nélkül.

Anger Zsoltnak végleg elege lett?


szerző:
2018.04.18. 09:02
Anger Zsoltnak végleg elege lett?

Most szombaton 20:00-kor jön A Tanár negyedik része, amiben Szilárd és Klaudia duója újra szembekerül az iskola igazgatójával. Kíváncsi vagy milyen, amikor Rácznál (Anger Zsoltnál) elrúgják a pöttyöst?

Szilárd: „Van kedvetek átverni az igazgatót?”

Noha Szilárd az osztálya előtt is megpróbálta titkolni, hogy bébicsősz lett, ez végül nem jött össze. Összefogott inkább a diákokkal, hátha együtt könnyebben elterelhetik az igazgató figyelmét.
 

Meggyőzni Rácz igazgatót valamiről? Egy lehetetlen próbát megér

Szilárd mindenképpen segíteni szeretett volna Zsófin és a kishúgán, egyetlen gondjuk volt csupán: Rácz igazgató. A kémia tanár megpróbált hatni a főnökére, több kevesebb sikerrel...

Szilárd kontra Rácz igazgató!


szerző:
2018.03.31. 21:00
Szilárd kontra Rácz igazgató!

Még meg sem érkezett az iskolába az új tanárnő, Szilárd máris lecsekkolta volna a Facebook-on, hogy mennyire jó nő. Persze, több sem kellett az igazgatónak... azonnal helyrerakta a tanárt, legalábbis ez volt a cél...

Belestünk A Tanár kulisszái mögé

A Tanár, Nagy Ervin főszereplésével új sorozat indul szombattól az RTL Klubon. A sármos színész ezúttal fizika-kémia-tesi szakos tanár abban az iskolában, amelynek Anger Zsolt az igazgatója. A Fókusz Plusz kamerája mindent megmutat a kulisszák mögött is!

Megnéztük A Tanár első részét a főszereplőkkel!

A Tanár március 31-én debütál az RTL Klubon 20:00-kor, a tanári kar és a diákok viszont már megleshették, milyen is lett a sorozat. Kíváncsi vagy, hogyan mesél Nagy Ervin és Ubrankovics Júlia a forgatásokról és a legnagyobb céljaikról? Akkor nézd meg a videót!

ANGER ZSOLT: Rácz igazgatónak nehéz dolga lesz!

Rácz igazgatót Anger Zsolt alakítja A Tanárban. A színész azt meséli, karaktere igyekszik mindig a legkevesebb feltűnést kelteni, és a lehető legkisebb érzelmi és fizikai veszteséggel végigcsinálni azt a rettentően nehéz feladatot, amit manapság egy iskola irányítása jelent.

Exkluzív: nézd meg A Tanár főcímét!

Nagyszombaton 20:00-kor kezdődik A Tanár! Mielőtt azonban elérkezne a hétvége, nézzétek meg velünk, milyen főcím készült a sorozathoz.

Jön, jön, jön: A Tanár

Két igazi nagyágyú: Nagy Ervin és Anger Zsolt játssza a főszerepet az RTL vadonatúj sorozatában. Megmutatjuk, hogy a testnevelő tanár és az igazgató úr mellett, kik az igazán kritikán aluli pedagógusok a középsuliban.

Anger, az "igazgató"


szerző:
2018.03.27. 17:15
Anger, az

A Tanár című sorozat első epizódjait vetítették le - egyelőre csak a sajtónak és a szereplőknek. De a tévés premierre sem kell sokat várni! Anger Zsolt, aki az iskola igazgatóját játssza, azt mondta: "nagyon örül, hogy benne lehet a produkcióban".
 

Rácz igazgató


szerző:
2018.03.22. 15:45
Vörös veréb kritika - Jennifer Lawrence Budapesten meztelenkedik (18+)

Pár nap, és mozikban a film, amit nálunk forgattak, és amiben Jennifer Lawrence levetkőzik! Ezzel el is mondtunk mindent...

Jennifer Lawrence téged is elcsábít – Itt a Vörös veréb teljes előzetese!

Tavaly szeptemberben már kaptunk egy kis kedvcsinálót, amitől konkrétan leesett az állunk, most pedig a hivatalos előzetes is megérkezett!

Ki lesz a dzsungel királya vagy királynője?

Hazatértek a Celeb vagyok, ments ki innen! első kiesői. Herczeg Zoli, Pintér Tibor és Anger Zsolt a mindennapos bab és rizs helyett, mostantól újra élvezhetik az itthoni ízeket.

 

 

A kiesett celebek mondják...

Elegánsak és kisimultak voltak ma reggel a dzsungelből hazatért celebek. Herczeg Zoli nem titkolta, meglepte és fájt neki, hogy elsőként szavazták ki. Ahogy ő, úgy Anger Zsolt és Pintér Tibi is önvizsgálatként tekintett a játékra. Tenya azt mondja, megbánta a Tóth Andis liezont, ha még egyszer játszhatna, sok mindent másként tenne.

Fókusz 2017-12-12


szerző:
2017.12.12. 17:20
ANGER ZSOLT: „Minden este nagyon nehéz volt”

 "336 órát töltöttem a táborban" - Anger Zsolt így számolta. Mindnyájan leéltünk ott egy életet – mondja a "Celeb vagyok ments ki innen" műsorból hazajött színész.

Bréking! Pintér Tibor kibékült a barátnőjével

A Celeb vagyok, ments ki innen! első kiesői érkeztek a stúdióba. Herczeg Zoli, Pintér Tibor és Anger Zsolt őszintén meséltek a dzsungelben átélt kalandjaikról, ráadásul a hosszú éhezés után Barabás Évi főztjét is megkóstolhatták. Sőt, Tenya azt is elárulta, hogy hanyadán állnak barátnőjével, Fridával.
 

Anger Zsolt:

Legutóbb Anger Zsolt búcsúzott a dzsungeltől. Ha kíváncsi vagy, hogyan élte meg a színész a bezártságot, és milyen kapcsolat alakult ki közte és 11 társa között, nézd meg extra videónkat!

Anger Zsolt:

A színész nagyon örül, hogy hazamehet a családjához, de közben úgy érzi, a szívének egy darabja örökre ott maradt a táborban.

Anger Zsoltnak ért véget a dzsungelkaland!

A legkevesebb szavazatot Miki és a színész kapta, így közöttük dőlt el, hogy kinek kell elhagynia a tábort. A nézők végül Anger Zsoltot küldték haza.

 Bátorságpróba: Gabo és Kabát a dzsungelben töltötték az éjszakát

Kabát Peti és Gabo belevetették magukat az éjszakai dzsungelbe. Alvás és a legkisebb fény nélkül kellett kibírniuk kettesben, miközben titokzatos állatok hangjai visszhangoztak körülöttük.

 A táborlakók megpróbálták kikaparni Zsoltot a mélypontjáról

Zsolt fezsültsége és befordulása nagyon rossz hatással volt a táborlakókra, ezért Rozina megpróbált beszélni vele a helyzetről. A színész nem fogadta el a szavait, sőt betámadta Rozinát. A többiek később megrendülten hallgatták, mi történt, Zsolt viszont elgondolkodott és rájött, a társainak igaza van.

Anger Zsolt: „Teljesen hülyék vagytok?”

A napok óta szakadó eső teljesen kikészítette a táborlakókat, nem tudtak hol aludni (sokan az interjúszobába költöztek). Azonban Anger Zsolt akadt ki a legjobban a helyzet miatt. A belőle áradó káromkodásokkal és negativitással azonban befeszítette a többieket is.

Anger Zsolt: „Akkor hagyjatok békében!”

Mi történt Zsolttal? Ez volt a Világbéka csapat tagjainak, kiváltképp Rozi legfőbb kérdése. Próbálták kitalálni, hogy mi a baja, Zsolt viszont nem értette a gondot, amikor Herczeg Zoli elmondta neki a többiek aggodalmát. A csapatmegbeszélés nem lett éppen szerettetteljes, a végén Rozina inkább magányosan elvonult Zsolt reakcióját látva.

A táborlakókból előtörtek az ellentétek

Jenga-harcon dőlt el, hogy melyik csapat mehet Kincsvadászatra, azonban meglepő módon, miközben pakolták a kockákat, az indulatok is el-elszabadultak, sőt a játék után még inkább előjöttek az ellentétek a két csapat között.

Gabo röhögőgörcsöt tálalt a csapattársainak

A sikeres Bátorságpróba után óriási lakoma várt a csapatokra, azonban nem ugyanúgy élték meg a zabálást. Miközben a zöldek csöndesen várták, hogy elkészüljön a füstölt haluk, a kékeknél Gabo lett a kaja, és a hangulat felelőse is.

„Megjöttetek csalók?”

Miután a párosok visszatértek a Bátorságpróbáról, Klaudia mindenkinek elmesélte, hogyan viselkedett Tenya az összecsapáson. Amikor Tenyáék is becsatlakoztak hozzájuk, a szőke Tarzan felvetette, hogy odaadhatnának egy csillagot a másik csapatnak, hogy jóvá tegye a viselkedését. Vajon ez elég volt a békéhez?

Így bújócskáztak a dzsungelharcosok!

Miközben Rozináék a Bátorságpróbán gyűjtötték a csillagokat, a többiek extrém bújácskába kezdtek. Zsolt igazi Rambóra festette a srácokat, a lányoknak pedig az volt a dolguk, hogy megtalálják a susnyásban rejtőzködő dzsungelharcosokat.

Klaudia és Kabát Peti muffinokkal vezekeltek a társaik előtt

A répalopó páros lehetőséget kapott, ja és nem mellesleg egy doboz édes muffint: megtarthatták maguknak a finomságokat, de úgy is dönthettek, hogy odaadják a társaiknak. Ők a másodikat választották. Vajon hogyan reagáltak a táborlakók az édességek láttán? 

 Ki harapott rá titokban a „csoffadt répára”?

Klaudiának lelkiismeretfurdalása volt a répa-lopás miatt, nem bírta ki, elmondta Alexának a dolgot. Közben a többiek is rájöttek a turpisságra és ezek után megkezdődött a répalopó kutatás. Rozina már Klaudia szeméből kiolvasta a hazugságot. A Bölcsek Tanácsa döntött: leváltották a kormányt, repültek a cuccok.

Puccs a dzsungelben: ˝Hulljon a férgese!˝

Gabo, a jelenlegi Táborparancsnok kihúzta a gyufát a celebeknél, akik Anger Zsolt vezetésével letaszították ˝trónjáról˝ - a Bölcsek Tanácsa átvette az irányítást!

Gabo zabálása miatt mindenki éhezett

Gabo bűnös zabálásának meglett az eredménye: egyetlen adag ételt sem kaptak, hiába szereztek Tenyáék 12 csillagot a Bátorságpróbán. Ki is tört a vita a táborlakók között, a kérdés már csak az volt: hogyan reagál Zsolt és Tenya?

Gabónak orgazmus közeli élménye volt a csipszével

Gabo és Kabát matek-kudarca után meglett a büntetésük és a többieké is: megkapták a kincseket, de nem nyúlhattak hozzájuk. Gabo nagyon kivolt a csipsz és a kóla miatt, Alexa pedig próbálta elcsábítani, hogy egyen meg belőle egyet. Gabo végül nem bírta tovább! Addig tömte magába a csipszet, ameddig csak bírta erővel.

Pumped Gabo:

Egyesek szerint az előző táborparancsnok nem végezte elég jól a munkáját, ezért a táborlakók választást tartottak, hogy megtalálják az ideális vezetőt. A pozícióra Klaudia, Zsolt és Gabo is jelentkezett. Nézd meg, hogy milyen programmal indultak az egyes jelöltek!

Anger Zsolt Klaudiának:

Klaudia egyszerűen nem bírta elviselni, hogy rendetlenség és kosz van a táborban, nemtetszésének pedig hangot is adott. Anger Zsolt azonban egyáltalán nem értett egyet a szőke lánnyal...

Anger Zsolt olvasni tanítja a celebeket?

A színésznél elszakadt a cérna, mikor a focistának egyszerűen nem sikerült "jól" felolvasnia a tábor számára érkezett levelet. Kiderült, az olvasással nem csak Petinek vannak problémái.

NAGY ERVIN: Zsolt egy kicsit vitriolosabb karakter

Lassan eltelik az első hét a dzsungelben, a celebek már áztak, fáztak, kígyót, békát láttak, de hogyan látják innen őket legközelebbi hozzátartozóik, barátaik?

Kincsvadászat: Tenya ezúttal az izmos balerina szerepét töltötte be

Fellógatva, bebörgetve, csukott szemmel küzdöttek a celebek a vágyott kincsért. Pintér Tibor nem mindennapi látványt nyújtott társainak és a nézőknek egyaránt.

Anger Zsolt: ˝Cicciolina leápolt!˝

Végre megtörtént az első testi kontaktus Cicciolinával -  vallotta be Zsolt a kényeztető ápolás után.

Íme az öt színész, aki versenybe száll a Comet-gömbért!

A Kincsem szívtipró főhőse mellett az RTL Klub két sorozata, a Válótársak és A mi kis falunk főszereplői, a Vígszínházban futó A Pál utcai fiúk Nemecsek Ernője és legutóbb a Konyhafőnök VIP-ben ezüstérmet szerzett Endre bá is versenyben van a Comet-gömbért.

Bátorságpróba: Alexa az állat harapása után feladta...

A nézők szavazatai alapján Alexának kellett Bátorságpróbára mennie, de Anger Zsolt elkísérhette, hogy támaszt nyújtson neki a nehéz pillanatokban. A lánynak kemény megpróbáltatásokon kellett keresztülmennie. Nézd meg, mi történt vele a kútban!

Íme, az 5 színész, aki versenybe száll a Comet- gömbért!

A Kincsem szívtipró főhőse mellett, az RTL két sorozata, a Válótársak és a Mi kis falunk főszereplői, a Vígszínházban futó Pál utcai fiúk Nemecsek Ernője és legutóbb a Konyhafőnök VIP-ban ezüstérmet szerzett Endre bá is versenyben van a Comet-gömbért.

Mit jelent a színészek és színésznők számára a Comet jelölés?

A tavaly megújult Comet gálán már nem csak a hazai zenei élet nagyjait díjazzák. Számos új kategóriával bővült a díjátadó, és természetesen nem lesz ez másképp idén sem. A legjobb színész és színésznő kategória jelöltjeit faggattuk arról, hogy mit jelent nekik a jelölés.

A táborparancsnok kiosztotta a szerepeket...

Alexa Rozinát próbálja maga mellé állítani, sőt már az ellentábor tagjait is megnevezte Babett és Kaludia személyében. Ám a wc-felelős posztot és a szakács feladatkört nem nekik szánta.

SOKK! Ezek voltak a celebek első dzsungelélményei

Pintér Tibornak egy békával, a celeb hölgyeknek pedig Pumped Gabóval kellett szembenézniük már most. Sőt, egy ismerős arc is feltűnt a múltból, aki nem más, mint Frank!

Pumped Gabo: ˝Amerikaaa!˝

Lehet, hogy eltévedt a fiatal izompacsirta? Szerencsére csak fejben! Az biztos, hogy csajozási szándékát egyáltalán nem befolyásolja tartózkodási helye. Landolás után kézrátétellel ellenőrizte le Klaudia hátsóját...

Fókusz 2017-11-27


szerző:
2017.11.27. 17:20

Könnyek a konyhában!


szerző:
2017.11.27. 16:10
Könnyek a konyhában!

Dobó Ági elsírta magát, mikor megtudta, hogy ő lett a VIP Konyhafőnök. De vajon miért pityergett Rozina és, hogy viselte a vereséget Anger Zsolt?

 

Tudják-e a celebek, hogy melyik állat okozza a legtöbb ember halálát?

Talán te se gondolnád, hogy melyik is az az állat, amelyik a legtöbb emberáldozatot követelte Dél-Afrikában. Nézd meg, hogy a celebek közül kinek sikerült eltalálnia!

Celeb vagyok EXTRA: Fel tudnak-e a celebek sorolni afrikai országokat?

Egy-két celebnek komoly fejtörést okoztak a kontinens országai. Neked sikerült volna? 

Indulás előtt: így készültek a celebek a dzsungelbe!

Vajon ki lesz az, aki először fog könyörögni, hogy Celeb vagyok, ments ki innen? Hétfőn elstartol az RTL kultikus műsorának ötödik szériája. Az indulás előtt meglátogattuk a hírességeket. Hogy megnézzük, ki hogyan készül élete legnagyobb kalandjára.

Dobó Ági a Konyhafőnök VIP győztese!

A konyhafőnök cím és a tíz millió forintos nyeremény Dobó Ágié lett, aki a fináléban Anger Zsolttal küzdött meg.

Anger Zsolt finálés menüsora!

Zsolt a menüsorában azt szerette volna bemutatni, hogy milyen emlékeket gyűjtött, és milyen hibákból tudott tanulni a verseny folyamán.

Anger Zsolt boldog, hogy leszállhatott kicsit a Séf bolygójára

Zsolt egy pillanatig sem érezte szomorúnak magát, boldog volt, hogy részt vehetett a versenyben, és hogy belekóstolhatott a Séf világába. Nagyon örült Ági győzelmének, sőt kijelentette, ha bármikor és bármire szüksége lenne a Konyhafőnök VIP győztesének, rá számíthat!

Dobó Ági lett a Konyhafőnök VIP győztese!

Megannyi küzdelem, sírás, feszültség és persze boldog főzés után, elérkezett a nagy nap, a finálé napja. A háromórás főzést és a hosszas tanakodást követően a zsűri úgy döntött, hogy Dobó Ági állhat fel a képzeletbeli dobogó legmagasabb fokára. Ági nemcsak 10 millió forintot nyert ezzel, de övé lett a Konyhafőnök cím és a trófea is.

Íme Anger Zsolt legjobb Konyhafőnök pillanatai

A kóstolást követően nemcsak a finálés menüsoron gondolkozott el a zsűri, de végigvették a versenyzők legjobb, legdrámaibb és legkiemelkedőbb pillanatait. Emlékezz vissza te is a zsűrivel.

Kóstold végig a zsűrivel Anger Zsolt menüsorát!

Óriási drámák, küzdelmek és rohanós csapatmunka után Zsolt és Ági is elkészültek az ételeikkel. Ekkor már a zsűrin volt a sor, hogy mindegyik tányért kiértékeljék.

Zsolt üvöltve vezényelte végig segítőit a fináléban

Zsolt a főzés kezdetén átrendezte az egész konyhát, Beginek és Rudinak pedig részfeladatokat adott, és folyton kontroll alatt tartotta őket. Azonban a stílusával nem egyszer meglepte segítőit..., amit nem igazán éreztek helyénvalónak.

Ági és Zsolt lemeccselték a finálés csapataikat!

Elérkezett a finálé napja, ahol Zsolt és Ági küzdöttek meg egymással. Azonban a háromfogásos menüsorukat nem egyedül alkották meg, segítséget is kaptak. Már csak el kellett dönteniük, ki kivel dolgozzon együtt.

Ki viszi haza a Konyhafőnök trófeát?

Több héten át tartó küzdelem után ma este véget ér az ország legnépszerűbb főzőműsora. A kétszeres anyuka és szépségkirálynő, Dobó Ági és Anger Zsolt színész, aki a gasztronómiára is művészetként tekint ők ketten A Konyhafőnök VIP második évadának finalistái.

Áginak vagy Zsoltnak sikerült jobban felkészülni a döntőre?

A hetekig tartó hosszú versengés után, végre megtudhatjuk, hogy ki nyeri el a Konyhafőnök címet. A versenyzők nemcsak gasztronómiai tudásukat fejlesztették az elmúlt hetekben, de egymáshoz és önmagukhoz is közelebb kerülhettek.

Zsolt: „Nagy béke volt bennem”

Óriási volt a csend a második feladat közben, Zét meg is lepte a dolog. Zsolt azonban végtelen nyugalomban, teljesen átszellemülten dolgozott a pultjában. Még az sem aggasztotta, hogy elúszott a feladataival, mert a többiek befoglalták a mikrót.

Anger Zsoltból Gordon Ramsay lett?

Legalábbis a külseje mindenképp, amire még Zé is felfigyelt. Azonban az első feladatban nagyon felszabadultan mozgott a konyhában, köszönhetően szerelmének, Emesének, akivel óriási összhangban dolgoztak együtt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való