KERESÉS search-close

Anett

66 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Anett"

Anikó elérzékenyült Szandi és anyukája egymásra találásán

Anett Renátó után Szanditól is bocsánatot kért a viselkedéséért, és a lány képtelen volt szavakba önteni, mit érez, hogy újra látja anyukáját.

Anett:

Anett azért érkezett a műsorba, hogy rendezze kapcsolatát a gyermekeivel. A nő 17 évesen lett édesanya, és kicsapongó élete miatt a gyerekeit is elvesztette. Ha lehetne, Anett visszafordítaná az idő kerekét, ugyanis nagyon megbánta, hogy így viselkedett.

Velünk történt


szerző:
2015.04.20. 11:38
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait

Fókusz 15-04-17


szerző:
2015.04.17. 18:00
Fókusz 15-04-17

Fókusz: Megelőzhették volna? - Mit tehetnek a pilóták és mit az utas, ha gond van a repülővel? Tisztázzuk a félreértéseket. A nagy átverés - A szabadság országának mondták, de valójában nem létezik. Felkerestük Liberlendet, legalábbis ahol lennie kéne. Véget ért a szerelem - Robin lebukott Anett előtt, de meddig tart a többi VV-s kapcsolat? És tényleg terhes Fannika?

Robin lebukott Anett előtt


szerző:
2015.04.17. 17:36
Robin lebukott Anett előtt

Robin és Anett kapcsolata véget ért, de vajon meddig tart a többi VV-s kapcsolat? És tényleg terhes Fannika? Hollósi Szandra riportja.

VV: Robin újrakezdi volt barátnőjével?

A ValóVilág3 Anettjének és a VV7 győztesének románca nem tartott sokáig, ugyanis Robin újra összeszűrte a levet volt barátnőjével. A lány pedig szakított vele. 

Robin és Anett kameránk előtt is összeveszett

Mintha nem is ért volna véget a ValóVilág, a Villa szerelmespárjai pont ugyanúgy piszkálják egymást, mint annak idején a játékban. A győztes Robinnál azonban véget ért a románc, tulajdonképpen pont a kameránk előtt, egy mindent tisztázó, gyönyörűszép civakodás keretében! Hollósi Szandra riportja.

Velünk történt


szerző:
2015.03.23. 11:13
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

VV Robin és Anett szétköltöztek!

A VV7 győztese és szerelme továbbra is kitartanak egymás mellett, de úgy érzik, túl gyors volt a tempó, ezért úgy döntöttek, ritkábban találkoznak, mint a ValóVilág7 vége után, amikor egy hétig minden percet együtt töltöttek. Legutóbb egy közös fotózáson voltak, ahol Robin először állt modellként a vakuk kereszttüzében.

Reflektor 15-03-19


szerző:
2015.03.20. 01:35
Reflektor 15-03-19

Reflektor: Vigyázat, utasszállító repülőt vezethet Cooky. VV Robin és Anett szétköltöztek!

Anett és Robin úszik a boldogságban

Ha valaki december táján azt mondta volna Robinnak, hogy ő nyeri meg a ValóVilág7-et, sőt a játék utolsó hetében még a szerelem is rátalál, a 26 éves fiú valószínűleg nagyokat pislogott volna a kapucnija alól. Igaz, most, hogy minden az ölébe hullt, még mindig nehezen hiszi el, mi mindent köszönhet az elmúlt időszaknak.

Reflektor 15-03-11


szerző:
2015.03.12. 00:25
Reflektor 15-03-11

Reflektor: Robin és Anett úszik a boldogságban. Bajor Marci örökölte a szülei tehetségét.

ValóVilág szerelem a való világban

Forró csókok, szerelmes ölelések és heves szócsaták. A ValóVilág 7-ben csak úgy forrt a levegő, pikkpakk álltak össze a párok, akik ráadásul kint is úgy döntöttek, hogy megpróbálják együtt. Láttunk már százszor ilyet, ám sajnos mostanra egyik kapcsolat sem állta ki az idő próbáját.

Fókusz 15-03-09


szerző:
2015.03.09. 19:20
Fókusz 15-03-09

Fókusz: Szomorú vasárnap? - Körbejártuk a plázákat az utolsó dübörgő vasárnapon. Vásárlók, tulajdonosok és alkalmazottak az új időszámításról. Nem elég a pénzünk! - A gyerekeinkre vigyáznak, de sajátjukat alig tudják eltartani belőle. Mi tartja itthon az óvónőket és dadusokat? Egymásnak estek - A ValóVilág szerelmespárjai a kinti életükben is folytatják a harcot, vajon kapcsolatuk csak a villában volt életképes?

Míg a halál el nem választ? Szerelem a Villán túl

Forró csókok, szerelmes ölelések és heves szócsaták. A ValóVilág7-ben csak úgy forrt a levegő, pikkpakk álltak össze a párok, akik ráadásul kint is úgy döntöttek, hogy megpróbálják együtt. Láttunk már százszor ilyet, ám sajnos mostanra egyik kapcsolat sem állta ki az idő próbáját. Hollósi Szandra riportja.

ANETT & ROBIN: „Még furcsák vagyunk mindketten egymásnak”

Egy romantikus film sztárpárja sem tűnik olyan szerelmesnek, mint Robin és Anett. Minden pillanatban együtt vannak, amikor csak lehet, boldogságuk határtalan.

Robin nem kételkedik Anett szerelmében

A ValóVilág7 győztese, Robin egy szakítás miatt költözött be a Villába, majd a játék utolsó hetében Anett személyében újra rátalált a szerelem. A 26 éves srác azt mondja, hozzá is eljutottak azok a rosszindulatú pletykák, melyek szerint a szőke szépség csak érdekből alkot egy párt vele, ő azonban nem kételkedik Anett szerelmében.

Robin mindent vitt, és még annál is többet

A ValóVilág hetedik szériájának győztese nemcsak a lakást, a havi 1 millió forintot és az autót tudhatja magáénak vasárnap este óta, hanem egy új szerelmet is. Olyannyira, hogy a győzelemtől szinte sokkos állapotba került Robin, Anettel töltötte az első Villán kívüli éjszakát.

Robin, az igazi nyertes!


szerző:
2015.03.02. 19:45
Robin, az igazi nyertes!

Utolsóként költözött be a Villába, és utolsóként is távozott onnan. Robin vasárnap mindent vitt. Megnyerte a ValóVilág hetedik szériáját. Az eredmény után a felszolgáló fiú zokogva omlott az őt egyedül nevelő édesanyja karjaiba. Polyák Alexandra riportja.

Az első interjú VV7 győztesével

Robin utolsóként költözött be a Villába, a játék során a legtöbbször igyekezett kimaradni a vérre menő konfliktusokból. Majd szépen-lassan kiállt magárért, és már nem félt sem az erős játékosoktól, sem a Párbajtól. Tele van tervekkel, és hálás a sorsnak, amiért szinte bemenekült a VV7-be.

Lejárt az ellenszenvek szavatossága

Hetek óta mást se láttunk, hallottunk, mint Dennis és Dóri vitáit, illetve Robin és Laci kakaskodását. Mindenki egy Párbajon akarta bizonyítani a saját igazát. Most úgy tűnik, hogy bár mindenki feszült, mégis békesség honol a Villa falain belül, de ki tudja meddig?

Attila utolsó csínytevése és tanácsai a villalakóknak

Minden exvillalakó elköszön az általa támogatott játékostól. Ajándékokkal is készülnek, amelyek nemcsak személyesek, hanem viccesek és meghatóak is.

Attila beavatja Dennist a nagy titokba

A taktikus elmondja a komisznak, hogy óvatosan bánjon Dórival, mert tele van az internet a lányról készült videókkal, miszerint a lány pupillája nem úgy működik, ahogy a „normál” embereknek.

Robinra az utolsó héten talált rá a szerelem

A ValóVilág 7 utolsó hetében korábbi szériák játékosai költöztek be a Villába, hogy segítsenek a villalakóknak felkészülni a végső megmérettetésre. A ValóVilág-veteránok nagyon jól érezték magukat a játékosok társaságában, és ez különösen igaz a harmadik széria szőke szépségére, Anettre.

Reflektor 15-02-26


szerző:
2015.02.27. 01:40
Reflektor 15-02-26

Reflektor: Robinra az utolsó héten talált rá a szerelem. Jakab-Péter Izabella és Grósz Marci úszik a boldogságban.

Dóri és Robin biztosan Finalista

Rögtönzött vízicsata, visszanyaló fagyi, büntetéshullám, csöpögős, negédes métely, ufók. Mindez az Összefoglalóban, és megvan az utolsó Kihívott is.

Idegenek lepték el a Földet, még a Villába is beszivárgott egy gyíkember!

Dóri végre emberére talált. Kiderült, hogy Attila ugyanúgy "hisz" a földönkívüli lényekben, mint a címlaplány, sőt állította, hogy Dennis igazából nem ember, hanem egy másik faj szülötte. Miközben ők megváltották a világot, Laci az esőben elmélkedett, Anett és Robin között pedig egyre jobban burjánzott a "negédes métely".

Senki sem úszta meg szárazon

Lacinak annyira megtetszett Attila nadrágja, hogy elhatározta, bármi áron, de megszerzi tőle. Attila azonban nem adta könnyen a prédát és hamarosan egy óriási vízicsata bontakozott ki, ami senki nem úszott meg szárazon.

Hatalmas vízi csata a Villában!

Az esti Összefoglalóban hosszabban is láthatjátok majd, hogy alakult ki a vízi csata a Villában!

Robint eltalálta Ámor nyila


szerző:
2015.02.25. 23:32
Robint eltalálta Ámor nyila

„Anett annyira eszméletlenül jól csókol, annyira mézédes és puha a szája” - vallja az újdonsült szerelmes fiú, aki állítása szerint átélte egyik legszebb pillanatát a Villában. A csókolózást a többiek az ajtó mögött figyelték, fülelték. És végre olyan is történt, amire már hosszú hetek óta nem, vagy csak alig volt példa: jóízűeket nevettek magukon, egymáson.

Mintha ezer éve ismerném


szerző:
2015.02.25. 23:12
Mintha ezer éve ismerném

A Villa újdonsült szerelmes párja alig bír betelni egymással. Egyikük lelkesebb, mint a másik. Fanni is, Aurelio is nagyon drukkol a párnak.

Bombázó ex-villalakók a zuhany alatt!

Kíváncsiak vagytok, hogy a volt villalakók közül a hölgyek milyen látványt nyújtanak a zuhany alatt? Nincs más dolgotok, mint végignézni ezt a videót!

Dóri nem érti, miért tartják árulónak

A Kiválasztás előtt a kiesett játékosok üzentek a villalakóknak. Az egykori bizalmasok és jó barátnők hirtelenjében egy emberként álltak Dennis mellé, és ezzel együtt Dórit szapulták.

Laci titkos infót oszt meg Attilával

Buli után ébredezés, regenerálódás, a részletek tisztázása. A facér alig várja, hogy kokettáljon kicsit a nagy taktikussal, mert olyan titka van, ami akár az egész világot megrengetheti!

Anettnek a szája mézédes, Dórinak a háta izmos

Így bókolnak a férfiak 2015-ben a Villában. Ilyen édes és cuki udvarlást a ValóVilágok történetében nemigen láttál még!

Dani elgondolkodott egy implantátumon

A régi villalakók miről is faggathatták volna Dórit, mint a fenékimplantátumáról. Szandika nemcsak szemrevételezte, hanem meg is fogta, annyira tetszett neki. Éva a kiesett játékosokat kérdezte, hogy nekik mennyire tetszenek az ilyen típusú nők.

Edina kezdhet aggódni?


szerző:
2015.02.23. 23:05
Edina kezdhet aggódni?

Új vendégek érkeztek a luxusbörtönbe, 4 korábbi villalakó személyében. Lacinak fülig ért a szája Anettól, nem győzött bókolni a mosolygós szőke lánynak. Vajon Edinának van félnivalója? Kiderül a holnap esti Összefoglalóból.

ValóVilág 3.


szerző:
2013.12.16. 12:14
ValóVilág 3.

A VV 3. 160 napig tartott, itt voltak a legtöbben, összesen tizennégyen.

Kattan a gép, készül a fotó: strandolás másképp

Itt a nyár, újabb őrület hódít a közösségi oldalakon. Méghozzá a bikinis önfotózás, amit nem lehet akárhogy csinálni: a szabály az, hogy csak a fürdőruha alsó és felső együtt látszódhat, vagy csak a bugyi. A fej pedig egyáltalán nem. De mi ebben a jó?

Strandlesen a VV tüzes lányaival


szerző:
2012.06.22. 19:30
Strandlesen a VV tüzes lányaival

Kenegetés és hűsölés – talán a két legfontosabb teendő a kánikulában. Persze az sem mindegy, mindezt hol tesszük és mennyiért. 2 szőke bombázó útnak indult, hogy felderítsék a terepet!

Pletykálkodás ex-Villalakó módra

A fülledt éjszakán Gigi, Jerzy, Anikó és Anett is bizonyította csúcsformáját, és nem kímélték a többieket. Szóba kerültek a plasztikai műtétek, szakítások és a szerelmek is.

Bikinimustra Zimány Lindával és VV Veronikával

Kitört a tavaszi strandláz: április utolsó hétvégéjén a fürdők előtt kígyózó sorok várták a bejutást. A csinos hölgyeket nem érte váratlanul a korán kezdődő strandszezon, nemcsak a víztükör, de ők is kiváló formában feszítettek.

Fókusz 11-11-29


szerző:
2011.11.29. 20:20
Fókusz 11-11-29

Fókusz: Akik az X-Faktor versenyzőiről azt is tudják, amit azok nem is sejtettek magukról. Kinek mi van a torkában, még mekkora meglepetésekre lehet képes Muri Enikő vagy Kováts Vera? Miért szakítottak? Tóth Gabi megtöri csendfogadalmát a Fókuszban véget vet a találgatásoknak! Kiderül, mi igaz a futótűzként terjedő pletykákból, hogy két és fél év után egy harmadik miatt szakított volna szerelmével!

Extrém őrültködés sztárokkal


szerző:
2011.08.03. 19:48
Extrém őrültködés sztárokkal

A bárhol, bármikor lehasalók már lassan unalmasnak tűnhetnek, mivel az extrém őrültségek sorában máris itt vannak a legújabbak. A baglyozók, vízbeugrálók, fogpiszkálózók és a lassan sétálók.

ValóVilág - Összefoglaló 11-05-05

ValóVilág - Összefoglaló: Ezúttal Ágicával vonult a nyugiszobába a Villa Szépfiúja, és ugyan nem sült el olyan jól a kis légyott, mint Gigivel, Ágiról mégis lekerültek a ruhadarabok.

Forr a levegő Ágica és Jerzy között

Hascsókolgatás, chippendale tánc és közös főzés: Éva és Anett szerint minden jel arra mutat, hogy Jerzy akar valamit Ágicától.

ValóVilág - Összefoglaló 11-05-03

ValóVilág - Összefoglaló: Újabb három lakóval bővült a ValóVilág. A nemek aránya megint egyenlő lett, Alekosz pedig új lehetőséget kapott az udvarlásra.

Reggeli 11-01-20


szerző:
2011.01.20. 09:05
Reggeli 11-01-20

Reggeli: Egykori Villalakókkal beszélgettünk a tegnapi Kiválasztásról, de nálunk járt az X-Faktor felfedezettje is, Nikolast a síelésről faggattuk.

Fókusz 10-09-10


szerző:
2010.09.10. 20:40
Fókusz 10-09-10

Fókusz: A siker útján - meglátogattuk az X-Faktorban feltűnt kis Frank Sinatrát és az aranytorkú egykori zöldségest. Szexbotrány! Meztelen képek egy szépségkirálynőről. Maximovits Anett tiltakozik, azt állítja, átverték. Férfiak, figyelem! A szakértők szerint a rövidgatya az új trend, méghozzá testhez simulós nadrággal hordva.

Csak csajok 10-08-16


szerző:
2010.08.16. 09:00
Csak csajok 10-08-16

Hajós András szerint, szomorú dolog, hogy a nőknek nem tanítja meg az édesanyjuk, hogy egy kapcsolat nem addig tart, amíg eljutnak fehér ruhában az oltárig, hanem akkor kezdődik az igazi küzdelem.

Csak csajok 10-06-11


szerző:
2010.06.11. 10:18
Csak csajok 10-06-11

A pénteki Csak csajokban Kautzky Armandot kérdeztük munkáról, nőkről és a jó házasság titkáról.

Csak csajok 10-05-14


szerző:
2010.05.14. 10:19
Csak csajok 10-05-14

A hét utolsó napján Erdélyi Mónika és Kovács Ági mellett Keleti Andrea és Orosz Barbara faggatta sztárvendégeinket.

Csak csajok 10-05-12


szerző:
2010.05.12. 10:27
Csak csajok 10-05-12

A szerdai Csak csajokban Danny Blue-t és Béres Anettet csábítási trükkjeikről faggattuk.

Reggeli 10-05-03


szerző:
2010.05.03. 08:17

Showder Klub 10-04-26


szerző:
2010.04.26. 23:30

Csak csajok 10-04-26


szerző:
2010.04.26. 09:55
Showder Klub: szem nem marad szárazon

A hazai dumagépek legnagyobbjai újra megnevettették a közönséget.

Nem féltik a helyüket a férfiak!

Kovács András Péter szerint Kormos Anettnek szerencsés agya van és örömmel látja a csapatban.

Az első női stand-upos a Showder Klubban!

Kormos Anett az írásban találta meg önmagát, de azt is kipróbálta, tud-e vicces lenni.

Nem csak a testükből élnek


szerző:
2010.02.05. 20:52
Nem csak a testükből élnek

A Fókusz kiderítette, mivel keresik a napi betevőt a modellek: Kustánczi Lia, VV Anett és Kis-Hegedűs Réka.

Molnár Anikót átverte a szerelme


szerző:
2010.01.15. 20:51
Molnár Anikót átverte a szerelme

Lehullt a lepel a viharos szerelmi háromszögről. A Fókuszban Dr. Csernus mondja el, miért keresik egyesek másnál a boldogságot.

A celeblányok igaz barátnői VIDEÓ

Heni, Sylvi és Anett is bemutatta nekünk azt a lányt, akiben a legjobban bízik.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való