KERESÉS search-close

Andorai Péter

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Andorai Péter"

Andorai Péter játszott királyt és házmestert, gyilkost és mártírt

Első filmszerepe beugrás volt, később már rá írták a főszerepeket. Játszott Oscar-jelölt és Oscar-díjas filmben is, pedig alig jutott be a Színművészetire. Elhalmozták szerepekkel és díjakkal, évekig alig készült nélküle magyar film. Andorai Péter kanyargós pályája.

Öt életmű díjat osztottak ki az 5. Magyar Filmhéten

Bánsági Ildikó, Venczel Vera, Bodrogi Gyula, Andorai Péter és Koncz Gábor. Ők kaptak életműdíjat első alkalommal a Magyar Filmakadémiától tegnap este. A gálával kezdődött az ötödik Magyar Filmhét, amelyen 203 filmből válogathatnak a nézők szombatig a Corvin moziban. Sőt szavazhatnak is a tavalyi év általuk legjobbnak tartott magyar filmjére.

Andorai: „Mindig a szabadságot kerestem”

Andorai Péter lett a Nemzet Színésze. A Kossuth-és Jászai – díjas művészt Bitskey Tibor halála után választották maguk közé a Nemzet Színészei. Andorai Péter azt mondta: A színészetben egész életében a szabadságot kereste, amit főként a filmszerepeknek köszönhetően talált meg.

Reflektor 12-04-19


szerző:
2012.04.20. 00:50
Reflektor 12-04-19

Reflektor: Ábrahám Edit fia a szülei nyomdokaiba lép. Ifjabb Andorai Péternek volt mit örökölnie a szüleitől, ma már mind színészként, mind zenészként komoly sikereket ér el. Ganxsta Zolee csak egy nőtől gyengül el.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való