KERESÉS search-close

Amigos a gyerekekért

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Amigos a gyerekekért"

Amigók, akik tartósan beteg gyerekeknek segítenek

Fábián Sára 9 éves korában egy évet töltött kórházban, aztán elhatározta, hogy ha nagy lesz, tartósan beteg gyerekeken szeretne majd segíteni. Orvos nem lett, létrehozta viszont az Amigos, vagyis barátok a gyermekekért alapítványt. Fiatal egyetemisták járnak be kórházakba, hogy játsszanak és tanuljanak, pontosabban játszva tanuljanak a hosszú időn át kórházban lévő gyerekekkel, akik nagyon könnyen elveszítik a motivációjukat. Tavaly az RTL Híradó nézői őket választották az év embereinek.

Az Amigos csapata kapta az Év Embere díjat

Véget ért az Év Embere szavazás, az RTL Híradó 10 jelöltje közül a nézők elsöprő többséggel az Amigos önkéntes csapatot választották. A Híradó szerkesztősége minden évben kiválasztja azokat példamutató munkát végző embereket, akik méltóak lehetnek a díjra, erről a nézők döntenek. Az egyetemistákból álló csoport tagjai kórházakban lévő gyerekeknek tanítanak nyelveket. A fiatalok hat budapesti és egy vidéki kórházat látogatnak rendszeresen, ettől az évtől pedig újabb két kórházba jutnak el az Amigos önkéntesei.

Ők az Amigók


szerző:
2019.01.02. 17:00
Ők az Amigók

Négy éve 10 egyetemista alapította a csoportot, mára 136-an vannak, kórházban lévő gyerekeknek segítenek a nyelvtanulásban. A hat budapesti és a szegedi kórházon kívül ettől az évtől a debreceni és a szombathelyi kórházban is felbukkannak az Amigos zöld pólós önkéntesei.

Önkéntes nyelvtanárok „Az Év Embere” díjazottjai

Az RTL Klub nézőinek szavazata alapján az Amigos a Gyerekekért Alapítvány önkéntes nyelvtanárai nyerték „Az Év Embere” címet.

Amigos a gyerekekért - Egyetemisták segítenek a betegeken!

Egy olyan egyetemista csapat tagjai jártak nálunk, akiket egy közös cél kovácsol össze nap, mint nap: beteg gyerekeket motiválnak a gyógyulásra játékok, közös programok és a közös tanulás segítségével. És mindezt immáron 4 éve!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való