KERESÉS search-close

Alvilág

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Alvilág"

Alvilág - Kibeszélő 8. rész


szerző:
2019.04.09. 22:40
Alvilág - Kibeszélő 8. rész

Az Alvilág utolsó epizódjának kibeszélőjében a sorozat főszereplőnője, Balsai Móni, valamint a széria rendezője, Ujj Mészáros Károly meséltek el kulisszatitkokat a forgatásról.

Fény derült Ádám gyilkosának valódi kilétére

Nóra megtudta, hogy ki ölette meg a férjét...

Nóra lelövi a saját testvérét?

Az egész család Mariannt gyászolja. Ervint kiengedik a börtönből. A férfi meglátogatja Steve-et, a találkozót egy nem várt rokon felbukkanása zavarja meg. Nóra színt vall az apjának és megtudja a család szörnyű titkát.

Mindenki kamatostul megfizet az Alvilágban!

Az egész család Mariannt gyászolja. Ervint kiengedik a börtönből. A férfi meglátogatja Steve-et, a találkozót egy nem várt rokon felbukkanása zavarja meg. Nóra színt vall az apjának és megtudja a család szörnyű titkát.

Éles lőgyakorlatra vittük az Alvilág szereplőit!

Balsai Móni még az Alvilág indulásakor mesélt arról, hogy bár idegenkedik minden erőszakos dologtól, mégis minél többet fogott a kezében fegyvert a szerepei kedvéért, annál jobban vonzotta. Gyerekként egyszer lőtt már, azóta szeretné magát élesben is kipróbálni. A Fókusz most teljesítette a színésznő gyerekkori álmát! A lőtérre vele tartott a sorozat másik két szereplője is, Hevér Gábor és Pelsőczy Réka.

LASSÍTVA: Kipróbálták az éles fegyvereket az Alvilág szereplői

A Fókusz telesítette Balsai Móni gyerekkori álmát, és elvittük lőni egy lőtérre, ahol éles fegyvereket is kipróbálhatott. A színésznő két kollégájával érkezett  akikkel a sorozat forgatása közben lettek jóban, ők is most voltak először ilyen helyen. Balsai Móni az első lövések előtt azt mondta, inkább izgalom van benne, mint félelem, csak a fegyverek lökésétől tartott.

Hihetetlen látványvilág: így készült az Alvilág egyik legdrámaibb jelenete!

Az Alvilág nem csupán egy krimi, de a történetben legalább ilyen nagy hangsúllyal szerepeltek emberi drámák, fájdalmasan nehéz családi döntések is. A végkifejlet előtt egyre kuszábbak a történet szálai, továbbra is kérdéses, ki lőtte le a családfőt és mi lesz végül a drogszállítmány sorsa. A végkifejletig megmutatjuk a legizgalmasabb werk felvételeket!

WERK: így robbantották fel Nóra autóját!

Az Alvilág jeleneteinek felvétele során talán az egyik legizgalmasabb jelenet a főszereplő autójának felrobbantása volt, amiről Ujj Mészáros Károly, rendezőt kérdezte a Fókusz stábja! A teljes riport ITT nézhető vissza!

Jön az Alvilág évadzáró epizódja!

Ujj Mészáros Károly sorozata kedd este 21:40-kor elérezik a nagy fináléjához. Kíváncsi vagy, mi vár még Balsai Móni hősnőjére? Segítünk!

Portré - Fekete Ernő (2019-04-07)


szerző:
2019.04.07. 23:50
Az Alvilág maffiafőnöke a vasárnapi Portréban!

Fekete Ernő fantasztikusan hiteles alakítása az Alvilág c. filmsorozatban mindenképp előidézi azt a jelenséget, hogy a busszal közlekedő színészre, más szemmel nézzenek az emberek. Ernő eddig ugyanis csak „jófiús” karaktereket játszott, azt is leginkább színházban. Ezért is gondolja azt, hogy a színház az ő otthona, csak mostanában jóleső kirándulásokat tesz a film világában is. Ebben a szakmában nem lehet hátradőlni, de van egy biztos középpont, amiben most ő maga is lubickol, hiszen ereje teljében érzi magát, mint színész.

Szabó Győző harcos rutinja a kaszkadőröket is lenyűgözi

A színész igazi örökmozgó, akárcsak kisfia, éppen ezért évek óta nagy hangsúlyt fektet a különféle sportokra. Most megmutatta, mitől lett ennyire gyakorlott harcos.

Alvilág - Kibeszélő 7. rész


szerző:
2019.04.02. 22:40
Alvilág - Kibeszélő 7. rész

Az Alvilág hetedik epizódjának kibeszélőjében a Schneidert elétre keltő Fekete Ernő, és Rajkai Zoltán, Milán megformálója árultak el kulisszatitkokat a sorozatról.

Váratlan áldozata lett a Nóra elleni támadásnak

Nóra megpróbálta kicselezni Liptákot, de a terve végül halálos áldozattal járt...

Nóra: „Ha valami történne velem…”

Lipták sejti, hogy Nórát zsarolják. A nő beavatja Mátét és Natasát a családi titokba. Bence felismerni véli apja gyilkosát. Schneider és Nóra kapcsolata váratlan fordulatot vesz, a család életét pedig újabb tragédia árnyékolja be.

Bence felismeri apja gyilkosát?


szerző:
2019.04.02. 21:40
Bence felismeri apja gyilkosát?

Lipták sejti, hogy Nórát zsarolják. A nő beavatja Mátét és Natasát a családi titokba. Bence felismerni véli apja gyilkosát. Schneider és Nóra kapcsolata váratlan fordulatot vesz, a család életét pedig újabb tragédia árnyékolja be.

Izgalmas fordulatok az Alvilág utolsó előtti részében

Az Alvilág utolsó előtti része különösen sok izgalmat tartogat: többek között az egyik gyerek gyanút fog arról, hogy ki lehetett az apja gyilkosa, valamint ebben az epizódban láthatják a nézők azt az akciójelenetet, amit a sorozat készítő fél napig forgattak. Balsai Móni és Szabó Győző különleges tréninggel készültek az új rész felvételeire.

ALVILÁG: Új kihívás elé állították Balsai Mónit

Balsai Mónit új kihívás elé állították az Alvilág forgatásán! Már eddig is sok próbatételen van túl: hosszan úszott és futott, hajót és teherautókat is vezetett. Most a jégpályán kellett teljesítenie.

 

SZABÓ GYŐZŐ: Ki ne örülne egy kemény akciójelenetnek?

Szabó Győzőt igazi kemény, alvilági figuraként láthatják a nézők az Alvilágban. A sorozat forgatása során a kaszkadőr szakértőknek könnyű dolguk volt vele, hiszen a színész évek óta különböző küzdősportokat űz.

Így alakult volna az Alvilág eredeti szereposztása

A sorozat szereplői elárulták, hogy a kezdeti fázisban még teljesen máshogy nézett ki az Alvilág szereposztása.

Balsai Móni már kislányként is érezte a fegyvert

Izzik a levegő az Alvilág főhősnője és az életét megnehezítő maffiózó között. Balsai Móni és Fekete Ernő meséltek arról, milyen bonyolult érzelmi kapcsolat van a karaktereik között és a fegyverekhez való viszonyuk is szóba jött.

Szerepet cserélt az Alvilág jó- és rosszfiúja?

A Reggeli stúdiójában járt az Alvilág nyomozója és maffiózója. A két színész elmesélte, mit szeretnek a karakterükben és a forgatásokról is elárultak érdekességeket.

Balsai Móni nevében vett át díjat Barabás Éva

A Fókusz Portré forgatása alatt teljesen egymásra hangolódott a műsorvezető és a színésznő, annyira megkedvelték egymást, hogy Móni megkérte Évát, vegyen át helyette egy díjat. Barabás Évi viszont nem akarta nélküle, ezért magával vitt róla egy embernagyságú papírmasé figurát.

Alvilág - Kiderül, ki ölte meg a főszereplő férjét?

Most kedden jön a sorozat hetedik része, amely ismét rengeteg izgalmat tartogat. Miközben Nóra óriási dolgot kér testvérétől, kisfia felismerni véli apja gyilkosát…

Szabó Győző őt verte meg a legtöbbször az Alvilágban

A sorozat legújabb Kibeszélőjében Bujáki Zsófi és Szabó Győző meséltek a közös munkáról és a kedvenc forgatási élményeikről. Kíváncsi vagy, kit vert meg állandóan a színész?

Alvilág - Kibeszélő 6. rész


szerző:
2019.03.26. 22:40
Alvilág - Kibeszélő 6. rész

Az Alvilág kibeszélő hatodik epizódjának két vendége Bujáki Zsófi és Szabó Győző, akik Natasát és Rusznyákot keltik életre a sorozatban.

Natasa nem félt fegyvert fogni elrablójára

Natasa megpróbált szembeszállni elrablójával, Schneider jobbkezével.

Valaki elrabolta Nóra lányát!


szerző:
2019.03.26. 21:40
Valaki elrabolta Nóra lányát!

Nóra kétségbeesve próbálja megtalálni Natasát. Liptáknak sikerül megtörnie a család egyik tagját. Jozsó Nóráék segítségére siet. Schneider komoly bajba kerül.

Steve: „Képes lettél volna megöletni?!”

Nóra kétségbeesve próbálja megtalálni Natasát. Liptáknak sikerül megtörnie a család egyik tagját. Jozsó Nóráék segítségére siet. Schneider komoly bajba kerül.

Embert próbáló helyzetekben az Alvilág Nórája és az őt alakító Balsai Móni is!

Emberrablás az Alvilágban! Az RTL krimisorozatának múlt heti része Natasa eltűnésével végződött, de azt még nem tudni, hogy ki és milyen céllal vitte el Nóra lányát. Az édesanya egyre jobban belekeveredik a rosszfiúk ügyeibe, a következő részben életveszélyes szituációba is kerül. Nem csak a főszereplő, de az őt alakító Balsai Móni is embert próbáló helyzetekbe került a forgatások közben.

Alvilág: Nórát megfenyegetik, Natasát pedig elrabolják!

Az Alvilág ezen a héten is tovább folytatódik, most ráadásul még a főszereplő egyik gyermeke is veszélybe kerül.

Fegyverek az Alvilágból: nézz be a kulisszák mögé!

A sorozatban már nem egy veszélyes fegyverrel találkozhattunk, de milyen lehet ezekkel dolgozni? És milyen szabályokra kell odafigyelni? Kiderítettük!

Natasa beleszeretett Janóba?


szerző:
2019.03.19. 22:40
Natasa beleszeretett Janóba?

Natasa Janó iránta rajongása meglepő fordulatot vett.

Ervin megfenyegette Lipták nyomozó családját

Elszabadultak az indulatok Lipták és Ervin beszélgetése közben.

Alvilág - Kibeszélő 5. rész


szerző:
2019.03.19. 22:40
Alvilág - Kibeszélő 5. rész

Az Alvilág kibeszélő ötödik epizódjának vendége Nagypál Gábor, aki Lipták nyomozót alakítja a sorozatban.

Schneider Nórának: „Ugyanazt érzed, amit én?”

Nóra beavatja az apját. Lipták minden követ megmozgat, hogy megoldja az ügyet. A kikötőben probléma adódik a szállítmánnyal. Milánnak egyre gyanúsabb Steve. Nóra nagyon összeveszik a lányával.

Veszélyes a fegyveres „alvilági” jelenetek forgatása

Durrognak a fegyverek, autósüldözés, verekedések - az Alvilág című sorozatban egyre többet kell pisztolyt fogniuk a szereplőknek. Ez egyrészt nagyon izgalmas, másrészt nagyon oda is kell figyelni. Fegyverszakértők vigyáznak mindenre és mindenkire a forgatáson, hogy még véletlenül se essen baja senkinek.

FORGATÁS FEGYVEREKKEL: Az Alvilág veszélyes jelenetei

Az RTL-en futó krimisorozatban egyre gyakrabban kerülnek elő a fegyverek. Hogy a színészek biztonságban legyenek, elengedhetetlen ilyenkor a fegyverszakértő jelenléte és szaktudása. Behan Péter testőr mesélt arról, milyen fontos biztonsági szabályoknak kell megfelelni ezeken a forgatásokon.

Alvilág – Schneider és Nóra egyre közelebb kerülnek egymáshoz?

Az e heti epizódban még tovább bonyolódnak az RTL Klub krimisorozatának szálai.

50. születésnapját ünnepli az Alvilág sztárja, Hevér Gábor!

Az ötödik X-et ünneplő Hevér Gábor mesélt a sorozat kulisszatitkairól, családjáról, és a színészettel járó nehézségekről is.

Hevér Gábor ezt most nem úszhatta meg

Felköszöntöttük a ma 50 éves színészt, aki úgy feküdt le előző éjjel, hogy képek peregtek a fejében az életéről. Arról, hogyan éli meg ezt a születésnapot és az Alvilág forgatásairól is mesélt a Reggeliben.

Alvilág - Kibeszélő 4. rész


szerző:
2019.03.12. 22:50
Alvilág - Kibeszélő 4. rész

Az Alvilág kibeszélő negyedik adásának vendége Miller Dávid, aki Mátét játsza a sorozatban.

Schneider Nórának:

Schneider véres bizalmi tesztnek vetette alá Nórát...

Schneider visszautasíthatatlan ajánlatot tesz Nórának

Schneider alkut ajánl Nórának. A rendőrség továbbra is a pendrive után kutat. Máté és Juli kapcsolata elmélyül, Bencét továbbra is rémálmok kísértik. Nóra és Koller nem várt helyen botlik egymásba.

Nórának el kell nyernie Schneider bizalmát

Schneider alkut ajánl Nórának. A rendőrség továbbra is a pendrive után kutat. Máté és Juli kapcsolata elmélyül, Bencét továbbra is rémálmok kísértik. Nóra és Koller nem várt helyen botlik egymásba.

Fegyvert adnak Nóra kezébe az Alvilágban: mit kezd a helyzettel?

A Balsai Móni által alakított Nóra most először kerül szemtől szembe az alvilág legfélelmetesebb alakjával, Schneiderrel, aki egyre nagyobb nyomást gyakorol a családra. Az ő egyik kemény emberét Szabó Győző alakítja, aki a ma esti részben egy elhagyott gyárépületbe viszi a nőt. A három gyerekes anya kezébe fegyvert is adnak. Hogy elsül- e a pisztoly, és kit rejt a fekete maszk, ez is kiderül ma este az Alvilágból!

Alvilág - Schneider fegyvert kényszerít Nóra kezébe

A rettegett maffiózó felbukkanása után most már a sorozat főhősnőjével, Nórával is összeér az útjuk.

Az RTL kiemelkedő sorozatainak az egyik alkotója a vasárnapi Portréban

Az Alvilág, A Tanár, a Válótársak, az RTL legizgalmasabb sorozatainak kiemelkedő alkotója, Köbli Norbert a vasárnapi Portréban. A forgatókönyvíró olyan filmeket tudhat maga mögött, mint az Örök Tél, Félvilág, A berni követ, A vizsga, csak, hogy a legismertebbeket említsük. Most az Apró mesék c. mozifilm sikeréért izgulhatunk, Norbert legújabb alkotásáért.

A hideg is kiráz majd Fekete Ernő maffiózójától az Alvilágban

Az RTL Klub új sorozatának második részében óriási súly nehezedik a főhősnőre, akit Balsai Móni alakít. A helyzet pedig csak tovább nehezedik a harmadik epizódban.

Alvilág - Kibeszélő 3. rész


szerző:
2019.03.05. 22:50
Alvilág - Kibeszélő 3. rész

Az Alvilág harmadik epizódjának kibeszélőjében Hevér Gábor árult el kulisszatitkokat a sorozatról.

Schneider személyesen fenyegette meg Steve-t

Schneider úgy gondolta, ideje személyesen is elbeszélgetnie Steve-vel...

Ádám adóssága miatt támadtak rá Nórára

Nóra mindössze egy napot kapott arra, hogy összeszedjen kétmillió forintot...
 

Alvilág: „Ha még egyszer hozzám érsz, akkor halott vagy!”

Nóra szembesül Ádám, Ervin és Steve zavaros üzleteivel. A gyerekeket nagyon megviseli apjuk halála, a nagyszülők próbálják tartani bennük a lelket. Steve nyaka körül tovább szorul a hurok, Nóra pedig apja testőréhez fordul segítségért.

Végre feltűnik Schneider, az Alvilág rettegett maffiózója!

Nóra szembesül Ádám, Ervin és Steve zavaros üzleteivel. A gyerekeket nagyon megviseli apjuk halála, a nagyszülők próbálják tartani bennük a lelket. Steve nyaka körül tovább szorul a hurok, Nóra pedig apja testőréhez fordul segítségért.

IJESZTŐ: ilyen egy igazi börtönben forgatni!

Szokatlan kép a Kozma utcai börtönben: filmes öltöző kocsik és stábtagok nyüzsögnek, akikre végig fegyőrök vigyáztak. Több fontos jelenetet is felvett itt az Alvilág stábja, különleges engedéllyel. Hogy hogyan érezte magát Balsai Móni és Hevér Gábor a forgatáson? Kiderül a videóból! A teljes interjú ITT nézhető vissza!

FEKETE ERNŐ: „Schneider az Alvilág alvilágja!

Fekete Ernő maffiafőnökként tűnik fel az Alvilág harmadik részében. A színész szerint Schneider karakterében az a legijesztőbb, hogy látszólag nincs benne semmi ijesztő: kifinomult ízlésű, udvarias modorú, menő üzletember. Persze mindez csak a látszat, mert van egy másik, a külvilág elől elrejtett, gonosz és kegyetlen énje. A teljes interjú ITT nézhető vissza!

Méltó ellenfelet kap az Alvilág mindenre elszánt anyatigrise!

Az Alvilág harmadik részében végre láthatjuk a sokak által emlegetett maffiafőnököt, Schneidert, valamint a Hevér Gábor által alakított karakter egy verekedésbe keveredik a börtönben. Ennek a felvétele komoly előkészületet igényelt, ahol a Fókusz stábja is ott volt!

Miller Dávid az Alvilágról és Jennifer Lawrence-szel közös meztelenkedéséről mesélt

Hamarosan más sorozatban is felbukkan az Alvilág fiatal tehetsége az RTL Klubon, de nemcsak erről mesélt, azt is elárulta, milyen külföldi filmes munkái voltak eddig és miért szeret angolul játszani?

Díjat kapott az Alvilág című sorozat rendezője, Ujj Mészáros Károly

Díjat kapott az RTL Klubon futó Alvilág című sorozat rendezője, Ujj Mészáros Károly Portugáliában. A rendező az „X - A rendszerből törölve” című filmjének forgatókönyvéért vehette át a díjat a Fantasporto nemzetközi filmfesztiválon. A thriller főszereplője, csakúgy, mint az RTL Klub új sorozatában, Balsai Móni.

Rangos díjat nyert az Alvilág rendezője

A sorozat főszereplője, Balsai Móni igazán jó hírt osztott meg rajongóival, ami mellé ráadásul egy nagyon megható képet is kitett.

Végre felbukkan az Alvilág rettegett maffiózója!

Kedd este 21:35-kor tovább folytatódik a sorozat, amelynek a következő részében nemcsak Schneiderrel találkozhatunk, de egy durva börtön-verekedés is átélhetünk.

Nézz be az Alvilág kulisszái mögé - ilyen, amikor megütnek egy hamutartóval

A sorozat második része után Kecsmár Alexandra Molnár Leventével ült le beszélgetni a színész karakteréről, Steve-ről és természetesen a látványos Szabó Győzős jelenetéről.

Schneider verőembere nem kímélte Steve-t

Rusznyák (Szabó Győző) minden eszközt bevetett, hogy megtudja Steve-től, ki ölte meg Schneider embereit...

Alvilág - Kibeszélő 2. rész


szerző:
2019.02.26. 22:40
Alvilág - Kibeszélő 2. rész

Az Alvilág kibeszélő második adásának vendége Molnár Levente, aki Steve-t kelti életre a sorozatban.

Szabó Győző is feltűnik az Alvilágban!

Ádám életveszélyes állapotban kerül kórházba. Steve-et Schneider emberei szorongatják, Nórát pedig a rendőrség faggatja: a férje ügyében nyomozó Lipták egy pendrive-ot szeretne megtalálni. Eközben újabb tragédia történik.

Ütős lesz Szabó Győző belépője az Alvilágba!

Szabó Győző az Alvilág második részében mindjárt két bunyóval is felhívja magára a figyelmet, miközben Ádám gyerekei a kórházi ágyánál látogatják meg a súlyos állapotban lévő apjukat.

SCHMIED ZOLTÁN: Órákig feküdt a hideg földön egy jelenet kedvéért

Az Alvilág első része egy váratlan tragédiával ért véget: a családfőt egyik gyermeke szeme láttára lőtték le. Kevesen tudják, hogy egy ilyen jelenetet hosszú órákig, több kameraállásból vesznek fel. Schmied Zoltán, a családapát alakító színész beavatta a Fókusz stábját a részletekbe!

SZABÓ GYŐZŐ: Nem viccel, ha üzletről van szó!

Ma este lesz az első nagy belépője Szabó Győzőnek az Alvilágba, aki ajtóstul ront majd be a házba. A színész egy mindenre elszánt maffia tagot alakít majd. Szabó Győző azt is elmesélte a Fókusz stábjának, hogy miért örül különösen ennek a szerepnek!

Szabó Győző az Alvilágról: „Brutális belépőm van!”

Ma este 21:35-kor folytatódik az Alvilág, amiben a színész is feltűnik, nem is akárhogyan. Győző a Reggeliben mesélt karakteréről és a forgatás izgalmairól.

Szabó Győző is alvilági ügyekbe keveredik

Az életmód-váltásba kezdett színész sok fölös kilótól megszabadult, de rosszfiús karakterét így sem vesztette el. Olyannyira nem, hogy a ma esti Alvilágban verőlegényként fog feltűnni.

Szabó Győző verőemberként robban be az Alvilágba!

Kedden 21:35-kor jön az Alvilág második része, amiben nemcsak Szabó Győző tűnik fel.

Színfalak mögött: merülj el velünk az Alvilág kulisszáiba!

Az RTL új krimi sorozatában az alvilági történetekkel párhuzamosan betekinthetünk egy nem hétköznapi család életébe is. A történetben Ádámnak és Nórának három gyermeke van, a feleség sokáig csak tisztes polgári létre neveli a gyerekeit, ami aztán hirtelen megváltozik. A Fókusz stábja a sorozat alkotóit, szereplőket kérdezett az Alvilágról és a forgatásról is mutatunk érdekes részleteket!

Egy sorozat, ahol a családanya is belefolyik az alvilág piszkos ügyeibe

A családi idill hirtelen szerte foszlik az RTL új krimi sorozatában, amikor egy motoros támadó lelövi Nóra férjét, így a nőnek is bele kell folynia a piszkos ügyekbe.

BALSAI MÓNI: „Minél többet fogom a fegyvert a kezemben, annál jobban vonz!”

Balsai Móni az Alvilágban egy háromgyerekes édesanyát játszik, akinek meg kell küzdenie családja életéért: nyomában a rendőrség és a kokainbizniszben utazó alvilág is. Hogy milyen a kapcsolata a színésznőnek a fegyverekkel? Kiderül az interjúból!

 WERK: vajon túléli Ádám a lövést?

Az Alvilág első része azzal ért véget, hogy a sorozatban megismert családfőt, Ádámot egy motoros támadó lelövi. Azt még nem árulhatjuk el, hogy mi lesz a háromgyerekes apát alakító Schmied Zoltán sorsa, azt azonban megmutatjuk, hogy hogyan vették fel az akciódús jelenetet!

Alvilág 1. rész - Csütörtök 22:30!

Az Alvilág 1. részét csütörtök este újra megnézheted - utána pedig ajánljuk figyelmedbe Kibeszélőnket a sorozat színészeivel!

Csütörtök esti műsorváltozás az RTL Klub-on!

A Gyertek át! után nem a Páratlan páros következik majd, hanem Ujj Mészáros Károly és Balsai Móni újabb közös munkájának gyümölcse!

Balsai Mónit megtámadta egy drón az Alvilág forgatásán!

Kedd esténként 21:10-kor az Alvilágé a főszerep az RTL Klubon. A saját gyártású krimi sorozat első részét már láthattátok is, sőt a főszereplőkkel kielemeztük a sorozatot, akik még kulisszatitkokról is meséltek.

Alvilág - Kibeszélő 1. rész


szerző:
2019.02.19. 22:15
Alvilág - Kibeszélő 1. rész

Az Alvilág első epizódjának Kibeszélőjében a sorozat két főszereplőjével, Balsai Mónival és Schmied Zolival beszélgetett Kecsmár Alexandra.

Fegyveresek ütöttek rajta Ádámék raktárán

Ádám, Ervin és Steve éppen a legfrissebb szállítmányukat ellenőrizték, amikor váratlan látogatóik érkeztek...

Alvilág: „Innen nem lehet csak úgy kiszállni!”

Veres Ádám sógorával, Ervinnel és társukkal, Steve-vel drogcsempészetből él. Amikor Ervin nagyra tör és lenyúlja a rettegett maffiózó, Schneider hatalmas kokainszállítmányát, Nóra választás elé állítja férjét: vagy kiszáll a drogbizniszből, vagy a gyerekekkel elhagyja őt.

Milyen az, ha bűnöző az apánk és drogkereskedő a nagypapánk?

A legjobb családban is vannak fekete bárányok, de amikor már a gyerekek is veszélybe kerülnek a bűnöző felmenők miatt, akkor valami komoly baj van. Kérdés, hogyan lehet ebből kimászni? Indul az Alvilág az RTL-en! Aki még jobban szeretne elmerülni az alvilág bugyraiban, nézze az RTL Moston az Alvilág kibészélő műsorát, ami az első epizód után kezdődik, Balsai Mónival és Schmied Zoltánnal !

Exkluzív: Nézz bele Te is az Alvilág első epizódjába

Nyerj bepillantást az RTL Klub legújabb krimi sorozatába: Alvilág, minden kedden 21:10-től az RTL Klub műsorán!

Összegyűjtöttünk mindent, amit tudnod kell az Alvilágról!

Ma este 21:10-kor elrajtol az RTL Klub vadonatúj krimi sorozata, a főszerepben Balsai Mónival, Schmied Zoltánnal és Fekete Ernővel. Mielőtt bekockulnál a tévé elé, hangolódj velünk az Alvilágra.

Ma este startol az RTL Klub krimi-dráma sorozata, az Alvilág

A rendező szerint a nők nagyon erősek, ezért itt volt az ideje, hogy női főszereplője legyen egy krimi-dráma sorozatnak. Az Alvilágban ezt az erős nőt Balsai Móni alakítja.

Nézd meg Te is az Alvilág főcímét!

Nézd meg az RTL Klub új krimi sorozatának főcímét! Alvilág, minden kedden 21:10-től az RTL Klub műsorán.

Miller Dávid: „Szuper alakítások vannak ebben a sorozatban”

A fiatal színész Mátét alakítja a sorozatban, de mit kell tudnunk a család legidősebb gyermekéről? Dávid beavatott minket egy kicsit, és abba is, mire számíthatunk a február 19-én induló sorozattól.

Bujáki Zsófi: „Egy nagyon vagány lányt játszom!”

Zsófi a főszereplő család középső gyermekét alakítja, aki egy igazán lázadó tini. Vajon mi az, amit irigyel Natasától? Kíváncsi vagy, mit gondol az Alvilágról a fiatal színésznő?

Balsai Móni: „Egy anya foggal-körömmel harcol a gyermekeiért”

A főszereplő Nórát alakító Balsai Móni már a sorozat kezdete előtt közelebb hozta hozzánk a karakterét. Milyen motivációi vannak? Mitől működik igazán ez a krimi? Elmesélte!

Alvilág - krimi sorozat az RTL-en

Az Alvilág című széria legelső részét még a színészek is csak most látták először egy vetítésen. Egy igazi rosszfiú, maffiózó apuka és a szerető család, ahogyan túléli a mindennapokat…

NAGYPÁL GÁBOR: „A hatalom csúcsán magányos lesz az ember!”

Shakespeare egyik legismertebb tragédiája elevenedik meg a Szkénében. A címszerepet Nagypál Gábor alakítja, aki az RTL Klub jövő kedden induló új krimisorozatában, az Alvilágban is szerepel. A színésszel készült bővebb interjút megnézhetik ITT

Fanni


szerző:
2019.02.07. 16:27
Fanni

Az apa harmincas szerelme. Őszinte rajongással szereti a férfit, aki az apja is lehetne. Viszonyukból nem hiányzik az érzékiség, sokszor látványosan nyalják-falják egymást. A családban idegenül mozog, és az összejöveteleken kénytelen tűrni az anya epés megjegyzéseit.

Milán


szerző:
2019.02.07. 16:22
Milán

Nóra apjának a testőre, bizalmasa. Hallgatag, titokzatos, amolyan magányos westernhős figura. A családot olyan alázattal és hűséggel szolgálja, mint egy szamuráj a hűbérurát.

Rusznyák


szerző:
2019.02.07. 16:21
Rusznyák

Schneider rettegett verőembere. A tagbaszakadt, kigyúrt, kopasz keménycsávó gyakran előbb üt, és csak utána kérdez, és gyilkolni is képes hidegvérrel.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való