KERESÉS search-close

Alfa Romeo Giulia

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Alfa Romeo Giulia"

Alfa Romeo Giulia: légies és gyönyörű

A csőd széléről visszatérő Alfa Romeo új négykerekűje nem áll be a sorba, kinézetében és tulajdonságaiban is kitűnik a kategóriája többi képviselőjétől.

Mi a közös a Playboy magazinban és az Alfa Romeo Giuliában? Mutatjuk!

Ha hiszitek, ha nem, számtalan közös pontot fedezhetünk fel bennük, ugyanis mind a kettő vérlázítóan kívánatos és formás, emellett ugyanazt a célcsoportot szeretnék elérni. Az általuk megformált üzenet is hasonló, vagyis „élvezzük az élményeket, és imádunk élni”.

Meglátni és megszeretni: Alfa Romeo Giulia

Az olasz „mácsó” szívdöglesztő külsejével egyszerűen lehengerel mindenkit, ugyanis pimaszul semmibe vette a stílusirányzatokat, és az árral szembe úszva megőrizte a régi „tipikus” Alfa Romeo jegyeket. Azt azért említsük meg, ha egyszer beleülsz, nem menekülhetsz, függőséget okoz.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való