KERESÉS search-close

Alföldi

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Alföldi"

Újra X-Faktor lázban ég az ország

Szombat este veszi kezdetét a tehetségkutató ötödik évada, amit nemcsak a versenyzők, de a mentorok is izgatottan várnak. Tóth Gabi, Alföldi Róbert és Szikora Robi mellé a negyedik mentori székbe ezúttal az Amerikában élő világhírű blues zenész, Little G Weevil ül majd, akit a többiekkel együtt az idei jelentkezőkről faggattunk.

A mentorok teljes gőzzel készülnek az X-Faktorra

Vajon hogyan készül a megmérettetésre Tóth Gabi, Alföldi Róbert, Szikora Robi illetve Little G?

Először játszik gyerekeknek Alföldi Róbert

Ráadásul a gonosz szerepét osztották rá „A Játékkészítő” című zenés akciómesében. Az egymillió euróból készülő előadásban Pokorny Lia Piroskát, Hajdú Steve a dzsinnt alakítja, Szabó Győző pedig a kismalac lesz.

Fókusz 13-11-25


szerző:
2013.11.25. 20:00
Fókusz 13-11-25

Fókusz: Egyedül maradt - Alföldi drámája. Mi igaz Lilu rosszullétéről és Tóth Gabi szakításáról? Tökéletes illúzió - Repülő tárgyak, gondolatolvasás, meghökkentő mutatványok. Nálunk jártak a világ legjobb bűvészei és mentalistái. Kíméletlenül - Caramel és Geszti is a kínpadon. Az X-Faktor mentora egy meglepetéssel is előrukkolt.

Reflektor 13-05-15


szerző:
2013.05.15. 23:45
Reflektor 13-05-15

Reflektor: Teszári Nóra egyedül neveli a gyermekeit. Alföldi és Stohl nem köszön el egymástól.

Alföldi nyugodtan megy a meghallgatásra

Soron kívüli meghallgatásra rendelte be csütörtök délutánra Alföldi Róbertet, a Nemzeti Színház igazgatóját Réthelyi Miklós.

Fél Kettő 10-10-07


szerző:
2010.10.07. 14:30
Fél Kettő 10-10-07

Fél Kettő: Helyzetkép katasztrófa után - Milyen károsodást okoz a bőrfelületen a lúgos iszap? Neoton és família - Egy ország hitte, hogy Csepregi Éva férje, pedig boldog házasságban él már 40 éve, vendégünk Végvári Ádám. Elismerés - Színikritikusok díját kapta a Nemzeti Színház. Vendégünk az igazgató, Alföldi Róbert.

Reggeli 10-04-23


szerző:
2010.04.23. 08:40
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való