KERESÉS search-close

Aleska

49 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Aleska"

Mi Vadon Jani és Sáfrány Emese közös szenvedélye?

Sebestyén Balázs csipkelődő, pikáns humort sem nélkülöző műsora megújult formában szórakoztatja újra a nézőket. Csütörtök esténként egy-egy tematika alapján meghívott hírességekből álló, két 4 fős csapat küzd meg egymással a dicsőséges győzelemért. Többek között összecsapnak a Nyerő Páros szerelmesei, Cicciolina és Kelemen Anna imádói, a jó nők é s rajongóik és szembenéz egymással a média két fenegyereke, Dömsödi Gábor és Hajdú Péter is, akik legkevésbé sem a felhőtlen viszonyukról közismertek. A műsorvezető és a játékosok a buli hevében sem kímélik egymást, a fergeteges hangulat garantált.

Csocsesz is kiereszti a hangját!

Sebestyén Balázs csipkelődő, pikáns humort sem nélkülöző műsora megújult formában szórakoztatja újra a nézőket. Csütörtök esténként egy-egy tematika alapján meghívott hírességekből álló, két 4 fős csapat küzd meg egymással a dicsőséges győzelemért. Többek között összecsapnak a Nyerő Páros szerelmesei, Cicciolina és Kelemen Anna imádói, a jó nők é s rajongóik és szembenéz egymással a média két fenegyereke, Dömsödi Gábor és Hajdú Péter is, akik legkevésbé sem a felhőtlen viszonyukról közismertek. A műsorvezető és a játékosok a buli hevében sem kímélik egymást, a fergeteges hangulat garantált.

Szabó Zsófi csapata (Tizennegyedik adás)

Szabó Zsófi ismét csapatkapitányként bizonyított Balázs nappalijában. Íme a csapata!

Vajon zavarja a hazai celebeket, ha a nő magasabb a férfinél?

Két éve mutatta be a Fókusz: Nádai Anikó, Aleska, Istenes Bence, Fluor Tomi, Lali és Puskás Peti is mesélt arról, kerültek-e már fordított helyzetbe?

VÉLEMÉNY: miért nem sikerülnek az újévi fogadalmak?

Jövőre lefogyok és leteszem a cigit- ezek a leggyakoribb újévi fogadalmak. Miért is nehéz ezeket betartani? Újévi fogadalmaikról fagattuk Kabát Petit és Róka Adrienne-t, Lalit, Aleskát, valamint Iszak Esztit! A teljes riportot ITT nézheted meg!
 

Ezt fogadták meg a celebek, mi lett belőle?

Egy éve mutatta be a Fókusz: Fogyni fogok, hízni akarok, leszokom a cigiről, többet pihenek, kevesebbet stresszelek! Jön az újabb év, vele együtt pedig az újabb fogadalmak, amiből a sztárok sem maradhatnak ki.

Csúcsra jutott Aleska!


szerző:
2018.10.26. 05:00
Csúcsra jutott Aleska!

Már tavaly megállapítottuk Aleskáról, hogy sosem unatkozik, hiszen már akkor festett, színészkedett, és tanított is. Emellett egy évvel ezelőtt az egyik hétvégén pedig csúcsra jutott, vagyis Európa-bajnok lett a szlovákiai légtorna EB-n, ahol közel 200-an indultak. Mindezt úgy, hogy akkor még csak 4 éve űzte a sportot.

Jöjjön 15 dolog, amit nem tudtál Sáfrány Emeséről!

A Story Extra ismét váratlanul, ráadásul több kérdéssel toppant be egy hírességhez. Ezúttal a légtornász bajnokot faggatták ki a titkairól.

Aleskával ilyen még nem történt!

Egy évvel ezelőtt azt mesélte a Fókusz stábjának, hogy rengeteg dolgot művel egyszerre: éppen festett, tanított és színészkedett is. Mindeközben azt is elmesélte, hogy Európa-bajnok lett a szlovákiai légtorna EB-n, ahol közel kétszázan indultak, de ezt úgy, hogy akkor még csak négy éve űzte a sportot.

Segíts te is Aleskának!


szerző:
2018.06.11. 14:26
Segíts te is Aleskának!

Sáfrány Emese a napokban újra ecsetet ragadott, ám most a ti segítségeteket is kéri…

Aleska fest


szerző:
2018.06.08. 16:40
Aleska fest

A légtorna mellett visszatalált régi szenvedélyéhez is Aleska, alias Sáfrány Emese. A napokban újra ecsetet ragadott és megkérte követőit, nevezzék el ők legújabb kreálmányát. 

Felturbózott szemöldökdivat

Szemöldök paróka, szemöldökbe tetovált szívecske, hullámos-, masnis-, fonott-, sellőfarok- vagy villám szemöldök. Mutatjuk a legújabb őrületeket!

Aleska egykezes kézenállása


szerző:
2018.03.28. 16:20
Aleska egykezes kézenállása

Amikor már azt hinnék, hogy Sáfrány Emese nem tud bemutatni több nyaktörő mutatványt, akkor általában előáll a következővel.

Aleska igazi múzsa lett!


szerző:
2018.03.02. 18:00
Aleska igazi múzsa lett!

Tominak évek óta tetszik Aleska, ráadásul a fiú az interneten már többször is írt a lánynak, és minden vágya, hogy randira hívhassa őt. Most egy saját rajzzal készült, és még egy érzelmes verset is szavalt Aleskának.

Aleskára néha a frászt hozzák a rajongói

Aleska nem véletlenül izgult annyira a stúdióba lépés előtt, hiszen már az is előfordult vele, hogy egy elvetemült rajongó ijesztő módon próbált a közelébe férkőzni. Ezt ti sem fogjátok elhinni!

Nádai Anikó: „Nem vagyok egy romantikus típus”

Már csak hármat kell aludni és indul az Anikó Show következő évada! Az adás felvételei már elkezdődtek, ráadásul Valentin nap alkalmából a Story Extra az ismerkedési szokásaikról faggatta a celebeket.

A Barátok közt sztárjai a konditeremben is kollegák

Nemcsak Gáspár Laci ragadott súlyzót, hiszen Csórics Balázs és Pribelszki Norbi is megszállottan izzadnak a gépek alatt. Nem is véletlen, hiszen nagy terveket szövögetnek…

Új őrület: miért edz Aleska magassarkúban?

Nem a legkényelmesebb viselet, de sokan hordják. A Story Extra stábja elkísérte Aleskát egy igazi csajos magassarkús edzésre!

Story Extra 2018-01-11


szerző:
2018.01.11. 16:15
Kelemen Anna és Aleska: másként látják a szingliséget

Kelemen Annának és Sáfrány Emesének nincs könnyű a dolga a komoly ismerkedés terén. Mivel a legtöbb férfi vagy nem mer náluk kezdeményezni, vagy csak azért próbálkoznak, hogy elmondhassák, hogy kavartak velük.

 

Nem nőnek való vidék az afrikai dzsungel?

Három évvel ezelőtt a Celeb vagyok, ments ki innen! egyik bátorságpróbájára Aleskának kellett mennie. Sajnos egyáltalán nem volt könnyű dolga a hölgyeménynek, ugyanis kígyókkal, krokodilokkal és más bizarr élőlénnyel kellett szembenéznie.

Aleska csúcsra jutott!


szerző:
2017.10.26. 17:20
Aleska csúcsra jutott!

Fest, színészkedik, és tanít, nem lehet azt mondani, hogy egy percig is unatkozna. Most hétvégén pedig csúcsra jutott. Európa-bajnok lett a szlovákiai légtorna EB-n, ahol közel 200-an indultak. Mindezt úgy, hogy csak 4 éve űzi a sportot.

Aleska a légtorna után a festéssel barátkozott meg

Újabb művészeti ágban próbálta ki magát Aleska. A légtornász lány egykor már hódolt az újdonsült hobbijának, most pedig egy újabb szintre szeretné emelni a dolgokat. De lássuk miről is van szó!

Story Extra 2017-10-10


szerző:
2017.10.10. 15:40
Bevállalós hajkoronák és extrém viselőik

Már a 2000-es évek elején is hódított a színes haj, Pink, Christina Aguilera, Britney Spears és Avril Lavigne nagy úttörők voltak ebben. Most viszont nem csak Nicki Minaj vagy éppen Hayley Williams váltogatja a hajszínét, de mintha mi is bátrabbak lennénk: bármerre nézünk, mindig elsuhan mellettünk egy kék, lila, zöld, afro- vagy éppen raszta- sörény. De lássuk a legextrémebb, legdivatosabb hajkoronákat, eredetüket és bevállalós hazai viselőjüket!

A teljes adást ITT nézheti meg!

ALESKA: már gyerekként is extrém volt

Sáfrány Emese talán az egyetlen a hazai celebvilágban, aki már szinte minden hajszínt kipróbált, nem fél kísérletezni, nagy kedvence legutóbb például a pink ombre volt. Aleska bevallása szerint legszívesebben már középiskolában beszínezte volna a haját, de mivel akkor erre nem volt lehetősége, így most pótolja a lemaradást.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Sáfrány Emese társkereső oldalon találta meg szerelmét

Ismét rátalált a szerelem! Sáfrány Emese újra a felhők felett jár a boldogságtól. Most az is elárulja, miért óvja annyira szerelmét a nyilvánosságtól.

 

Ki lehet Sáfrány Emese párja?

Sáfrány Emese már hetek óta boldog párkapcsolatban él, ám a mai napig nem fedte fel, ki a szerencsés férfi az oldalán. A sejtelmes utalások nem érnek véget: Instagramján csak egy-egy testrészét mutatja meg a férfinak, de az arca mindig rejtve marad.

Hírességek véleménye: így éld túl a Valentin-napot szingliként

Valentin-napon még azt is eltalálja Ámor nyila, aki egyébként előtte éppen egyáltalán nem volt szerelmes, de legalábbis az érzés biztosan átjárja, ugyanis minden pirosba borul, virágokkal szaladgálnak a férfiak, ajándékokért futkosnak a nők és bármerre amerre szem ellát: boldog, turbékoló párok vannak. Vagy mégsem? A Fókusz szingli párokat kérdezett a Valentin-napról.

Hevesi Krisztina nyújtani tanul Aleskától

Aleska, azaz Sáfrány Emese legutóbb világbajnoki második helyezést ért el légtáncban, és egy ideje már nemcsak hobbiként tekint a légtornára, hanem szívesen avat be másokat is a kecses mozdulatok elsajátításában. A csinos légtáncos tanítványa ezúttal Hevesi Krisztina szexuálpszichológus volt.

A hibákból lehet igazán tanulni!

Gyakorlat teszi a mestert - jól tudja ezt Sáfrány Emese. Nem csak egy-egy légtornász koreográfia helyes elsajátítása rengeteg idő, az Aleska által mostanában próbálgatott kézenállásé is. Instagram-videójában nem csak a több hetes gyakorlás végeredményét, hanem az esésekkel és puffanásokkal teli tanuló időszakot is megmutatta követőinek.

Sztárok éles helyzetben – Kérdeztünk, ők választoltak!

A hétköznapokban sokszor használunk olyan kifejezéseket, melyekről nem is tudjuk, pontosan mit jelentenek, hiszen „egyértelműnek” gondoljuk. Celebjeink is így vannak ezzel, ugyanis például arra a kérdésre, hogy honnan ered a bluetooth név, igen érdekes és humoros válaszokat adtak.

Vadon Janit zaklatják a Prince rajongók?

Szinte már-már megtévesztő a hasonlóság, ugye? Nem is csoda, hogy nem tudja levekarni magáról a fanatikusokat...

Vadon Jani Aleskával, Nagy Ervin Balsai Mónival csapott össze a Playback Párbaj színpadán

Múlt pénteken újabb két pár versengett a Playback Párbajban. Ezúttal a 2014-es Celeb vagyok, ments ki innen! egyik versenyzője, Aleska hívta ki párbajozni Vadon Janit, aki műsorvezetőként állandóan piszkálta a fiatal lányt, valamint a hoppon maradt Nagy Ervin is úgy döntött, hogy megmérkőzik a Comet-jelölt színésznővel, Balsai Mónival.

Eredményhirdetés: Aleska vagy Vadon Jani?

Vajon Vadon Jani vagy Aleska produkciója nyerte el leginkább a nézők tetszését? Mutatjuk, hogy ki nyerte a Playback Párbajt!

Aleska: Hung Up (Madonna)


szerző:
2016.12.09. 23:45
Aleska: Hung Up (Madonna)

Nézd meg, hogyan alakította Sáfrány Emese"Aleska" Madonnát a Playback Párbaj színpadán!

Aleska az egyik példaképét alakíthatja

Sáfrány Emese azért tartja különlegesnek Madonnát, mert minden erőfeszítés nélkül tud szexi lenni, és Aleska igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy az énekesnő minden mozdulatát leutánozza.

Aleska: Livin' La Vida Loca (Ricky Martin)

Nézd meg, hogyan alakítja Aleska a szívdöglesztő Ricky Martint a Playback Párbaj színpadán!

Nem is áll olyan messze Aleskától Ricky Martin karaktere?

Sáfrány Emese Ricky Martin egyik dalát választotta, és bár az énekes egy igazi pasis pasi, Aleska pedig egy igazi csajos csaj, mégis van bennük némi hasonlóság.

Aleska végre visszaadhatja Vadon Janinak mindazt, amit a dzsungelben elszenvedett

Aleska meg akarta bosszulni Vadon Janin azt a sok rosszat, amit a dzsungelben kapott tőle, és a Playback Párbaj ennek teret is enged!

Vadon Jani Aleskának:

Aleska a földre feküdt, Vadon Jani pedig rá... Mi fog ebből kisülni? Pénteken kiderül!

Aleska Madonna bőrébe bújt

Nézd meg, hogyan szól Madonna "Hung up" című slágere Sáfrány Emese előadásában! Megkockáztatjuk, hogy Aleska még a Pop Királynőjét is lepipálja!

Sáfrány Emese „Aleska” teljes átéléssel utánozta Ricky Martint

Aleska a Livin' La Vida Loca című dalt adta elő szenvedélyes mozdulatokkal és arckifejezéssel. Ezt még Ricky Martin is megirigyelné!

Playback Párbaj: az év legkirályabb bulija december 2-tól!

Hogy mi kell az év legkirályabb bulijához? Egy őrülten szexi és egy őrülten hadaró műsorvezető. Egy csapat mindenre elszánt híresség és egy eszelős színpadi show. Egy dologra azonban nincs szükség: énektudásra! Tarts velünk december 2-tól, péntek esténként! 

Nem hiszitek el, Puskás Peti kivel szűrte össze a levet!

Az énekes két évvel ezelőtt csatlakozott a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorához, ahol is kiderült, az egyik játékossal közelebbi kapcsolatban volt nem is olyan régen. A sejtelmes beszélgetésükből kiderült, Aleskával még mindig kedvelik egymást, de mára már mindenkinek párkapcsolata van. Kettőjük beszélgetése kicsit kínosan indult, de a végére minden a helyére került.

Aleskának a csillogó ezüst nem is jöhetett volna jobbkor

Igenis létezik teljes megújulás: Sáfrány Emesét pár éve még mindenki kizárólag Aleska Diamondként emlegette és ismerte felnőtt filmes múltja miatt. Ő viszont változtatni akart az életén és a megítélésén, és tessék, mostanra európa ezüstérmes légtornásza lett és nem mellesleg gasztroblogger.

Nincs tovább, szakítottak Aleskáék

Aleska az utolsó napsugarakat kihasználva, Olaszországban bolyongva igyekezett feledni a szakítás fájdalmát. Azt mondja ez mindkettőjük életében egy szükséges rossz, hogy a jövő mit tartogat számukra, azt egyelőre nem lehet tudni.

Aleskának meggyűlik a baja a magyaros konyhával

Úgy döntöttünk, hogy leteszteljük Aleska konyhai tudását. A feladat kiválasztásában pedig Vajda Pierre segítségét kértük. Vajon a Konyhafőnök szigorú zsűrije szerint mivel bizonyíthatja Aleska, hogy igazi háziasszony?

Sztárok, akikkel együtt bulizhatsz a Szigeten!

A fővárost is elérte a fesztivál-láz, így most megmutatjuk nektek, hogyan buliznak kedvenceink, és kik azok, akikkel nemcsak a színpadon, de a tömegben is találkozhatsz.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való