KERESÉS search-close

Aldi

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Aldi"

Mészáros és Tiborcz egy cégben

Tiborcz István bevásárolta magát Mészáros Lőrinc ingatlanos cégébe. Hatmilliárd forintot érő részvénycsomagot szerzett meg abban a vállalkozásban, amely a közelmúltban megvette a balatonvilágosi Club Aligát. Nemrég pedig azt jelentette be a cég, hogy boltokat épít az Aldinak.

Az Aldival üzletel Mészáros cége

A Spar után az Aldival üzletel Mészáros Lőrinc. Az üzletember egyik érdekeltsége Miskolcon megvásárolt egy áruházat, amit a felújítás után a német diszkontlánc vesz majd bérbe. Egerben és Biatorbágyon pedig vadonatúj áruházakat építenek majd. Mészáros Lőrinc korábban 18 Spar üzletet is megszerzett.

Vita a CBA-s keresetekről


szerző:
2015.02.13. 18:35
Vita a CBA-s keresetekről

A kiskereskedelmi láncok közül a CBA-nál keresnek a legrosszabbul a dolgozók, legalábbis a Figyelő elemzése szerint. A lap szerint átlagosan bruttó 134 ezer forintot visznek haza havonta, míg az Aldi ennek a duplájánál is többet, csaknem bruttó 300 ezer forintot ad az alkalmazottaknak. A CBA perel jó hírnevének megsértése miatt, míg a lapnál Híradónknak azt mondták: ők átlagértéket közöltek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való