KERESÉS search-close

Alíz

49 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Alíz"

Melyik főszereplőnek inthetünk búcsút péntek 13-án a Barátok köztben?

Alíz és Krisztián kimondták a boldogító igent, a túláradó romantika pedig annyira a hatalmába kerítette Tóbiást, hogy megkérte szerelme kezét. A java azonban majd csak most következik: a péntek esti Barátok köztben végleg búcsút intünk majd az egyik főszereplőnek.

Ez történt a 13. héten


szerző:
2016.04.01. 22:00
Ez történt a 13. héten

Rudi és Aliz alig tudják elkerülni Haller embereit. László és Gizella is észreveszi, hogy eltűnt pár üveg ital a kisboltból és a bisztróból is, és egymást gyanúsítják. Gizella ellenőrzést kap a Rózsában, és rájön, hogy el kell végeznie egy üzletvezetői tanfolyamot, ha meg akarja tartani a pozícióját. Nóra végső búcsút vesz Attilával Róberttől. Ádám olyan visszajelzéseket kap a Liliről készült fotóira, amelyek miatt súlyos döntést hoz. Natasa veszi át Emília helyét a következő Zsolttal történő találkozón. Miklós elkezdi végrehajtani fondorlatos tervét a céggel kapcsolatban. Attila komoly üzleti gondba kerül, miközben egy hatalmas magánéleti hibát is vét.

Előző rész (2016. március 29.)

Attila és Nóra végső búcsút vesznek Róberttől. László meggyanúsítja Gizellát, hogy megint iszik. Vajon igaza van? Sikerül Rudinak és Aliznak elmenekülni? Vajon mitől lett rosszul Máté?

Következő rész (2016. március 29.)

Attila és Nóra végső búcsút vesznek Róberttől. László meggyanúsítja Gizellát, hogy megint iszik. Vajon igaza van? Sikerül Rudinak és Aliznak elmenekülni? Vajon mitől lett rosszul Máté?

Következő rész (2016. március 07.)

Júliát teljesen kikészíti cellatársa viselkedése. A kisfiukkal hazatérő Zsófit és Tóbiást nem várt meglepetés fogadja otthon. Vajon Vilmost tényleg nem érdekli Cuki megtalálása? Haller Andor felbukkan a Mátyás király téren és Alizt keresi. Veszélybe kerülhet a lány élete?

Nikol kiosztja Alizt, amiért az rosszul végzi a munkáját

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. február 11-i epizódjaiból!
 

Nikol meglátja, amikor Aliz és Krisztián majdnem csókolóznak.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. január 21-i epizódjaiból!
 

Aliz véletlenül bemártja Rudit a nyomozók előtt.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. január 5-i epizódjaiból!

Krisztián féltékeny, mert Aliz szerint Rudi teste tökéletes.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. november 25-i epizódjaiból!

Krisztián megfenyegeti Alizt.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. november 17-i epizódjaiból!

Krisztián és Rudi Bözsi és Aliz veszekedésében kötnek ki, majd közli Alizzal, hogy el kell költöznie.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. november 9-i epizódjaiból!
 

Luca közli Alizzal, hogy többé nem akar vele beszélni.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. október 28-i epizódjaiból!

Aliz visszatér.


szerző:
2015.10.27. 22:10
Aliz visszatér.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. október 27-i epizódjaiból!

Bözsi megtudja az igazságot a fiúktól Alizról és Zsolt meglövéséről.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. augusztus 24-i epizódjaiból!

Balhé a Mátyás király téren: Alíz tényleg képes lenne meglőni egy embert?

Nikol, a környék maffiózó keresztanyája védelmi pénzt akar kisajtolni Zsoltból a Rózsa bisztróért cserébe, azonban Bartha Zsoltot nem olyan fából faragták, hogy csak úgy engedjen a piti zsarolásnak. A balhéba azonban akaratán kívül Alízt is magával rántja.

Aliz szorult helyzetbe kerül, amikor lebukik Rudi és Fasírt előtt.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. július 24-i epizódjaiból!

Míg Ádám és Hanna egymáséi lesznek, addig Péter segítséget kér Aliztól, hogy tönkretegye Ádámot.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. július 16-i epizódjaiból!

Rudi és Aliz összejönnek.


szerző:
2015.07.14. 21:15
Aliz és Zsolt rájönnek, hogy a randioldalon egymással chateltek.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. július 13-i epizódjaiból!
 

Hanna pofon vágja Alizt, és elmondja Ádámnak, hogy Aliz lefeküdt Petivel.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. július 2-i epizódjaiból!

Aliz kiakad, amikor megtudja, Ádám pénzt kölcsönöz Kingának.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. július 1-jei epizódjaiból!

Velünk történt


szerző:
2015.05.25. 12:00
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

Min dolgozik együtt Alföldi Róbert és Jordán Tamás?

Ha egy kollégánknak idegesítő szokásai vannak, mit tehetünk, hogy ez ne menjen a munka rovására? Szakértővel járunk utána. Alföldi Róbert és Jordán Tamás pedig elmondja, hogy milyen közös projekten dolgoznak együtt. De érkezik hozzánk a Barátok köztből Alíz, vagyis Nagy Alexa, aki elárulja hova utazik most, hogy hátra hagyja a Mátyás Király teret.

Ádám Aliz segítségével csőbe húzza Ágnest

Ádám felkeresi Ágnest, és alkut ajánl neki: pénzért cserébe elárulja a volt kliensei vezetéknevét. Ádám bókolni kezd a hiú Ágnesnek, és gyengéden megsimogatja az arcát. Aliz titokban fotót készít az eseményről, és elküldi Ádámnak a képet. Ádám megmutatja Ágnesnek a képet, és megfenyegeti, hogy megmutatja Ludwignak, hogy Ágnes bizony egy dzsigoló szolgáltatásait veszi igénybe. Vajon mit lép erre Ágnes?

Fekete Aliz


szerző:
2015.01.01. 00:00

Nagy Alexandra ringbe szállt


szerző:
2012.05.10. 07:30
Nagy Alexandra ringbe szállt

A Barátok közt cserfes Alizját nem kell félteni, de az őt alakító Alexandrát sem, aki újabban bokszkesztyűt húzott.

Egy egyéves kislány érthetetlen tragédiája

Hogy Alízt meg lehetett volna-e menteni, egyelőre nem lehet egyértelműen megállapítani. De azt igen, hogy ezért több intézményben sem tettek meg mindent. Így egy újabb család kezd elkeseredett harcba a kórházakkal.

Barátok közt 11-05-17 5663-5664. epizód

Barátok közt: Nóra sokkot kap, amikor elhozza Timit Aliztól. László vallomást tesz Nórának és Andrásnak a csempéről. Ki kezdeményezte a csókot, Hanna vagy Balázs?

Barangolás Alíz csodaországában


szerző:
2010.03.05. 20:53
Barangolás Alíz csodaországában

Hollywood, a mesék nagymestere most egy klasszikus történetet álmodott a vászonra, és hihetetlenül látványos, 3 dimenziós köntösbe bujtatta.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való