KERESÉS search-close

Aglaja

21 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Aglaja"

Hosszú hajukkal függeszkednek bárhol

Nők, akik a hosszú hajukon lógva különleges mutatványokra képesek. Hajukon függeszkedve teljes testsúlyukkal könnyedén cseverésznek, forognak. A nagyon látványos mutatvány azonban nagyon veszélyes, senki ne próbálja utánozni őket!

Oscar-díjas színésszel játszik együtt Ónodi Eszter

Az Aglaja című filmben nyújtott alakítása után a nemzetközi filmvilág is fölfigyelt Ónodi Eszterre: Adrien Brody oldalán láthatjuk majd egy Houdiniről szóló minisorozatban. Eszter elmesélte, hogy milyen ember a hollywoodi sztár, és hogy miért volt jó vele dolgozni.

Aglaja


szerző:
2013.12.24. 01:45

Aglaja


szerző:
2013.12.24. 01:45
Aglaja

Aglaja: A cirkuszi mutatványos Szabina (Ónodi Eszter) és férje, Tandarica (Bogdán Zsolt) kislányukkal, Aglajával együtt nyugatra menekül Ceauşescu rendszeréből. Szabina a család minden megtakarított pénzét odaadja egy lélegzetelállító mutatványért, ami nem kis veszéllyel jár. A saját haján lóg a kupolában, miközben égő fáklyákkal zsonglőrködik. Aglaja minden este attól retteg, hogy a mamáját baleset éri. Ez a rettegés átszövi egész életét, ráadásul tudja, hogy neki is ezt a sorsot szánták, s hamarosan ő lép az anyja helyébe.

Portré 13-07-14


szerző:
2013.07.15. 00:30
Portré 13-07-14

Portré: Sabina sokszor gyermekei érdekeit sem nézve lépdel karrierje felé, hogy a világ legmagasabb trapézait is meghódítsa. Ónodi Eszter édesanyaként ezt persze soha nem tudná megtenni. Az Aglaja főszereplőjével beszélgettünk a Portréban.

Ónodi Eszter nem érzi magát hasznosnak?

Sabina sokszor gyermekei érdekeit sem nézve lépdel karrierje felé, hogy a világ legmagasabb trapézait is meghódítsa. Ónodi Eszter édesanyaként ezt persze soha nem tudná megtenni. Az Aglaja főszereplőjével beszélgettünk a Portréban.

Ónodi Eszter Monte Carlo-i élményei

Az Aglaja című film és Ónodi Eszter sikerére nemcsak a magyar közönség, de a színésznő kisfia, a hétéves Zsigmond is nagyon büszke, aki már alig várta, hogy az édesanyja hazaérkezzen Monte Carlóból.

Reflektor 13-06-18


szerző:
2013.06.18. 23:30
Reflektor 13-06-18

Reflektor: Boros Kriszta egyedül neveli a kisfiát. Ónodi Eszter Monte Carlo-i élményei.

Ónodi Eszter Arany Nimfája


szerző:
2013.06.15. 00:40
Ónodi Eszter Arany Nimfája

Ónodi Eszternek Jacqueline Bisset adta át az Arany Nimfát. Deák Krisztina RTL Klubos kooprodukcióban készült filmje, az Aglaja négy díjat kapott a Monte Carlo-i Televíziós Fesztiválon.

Reflektor 13-06-14


szerző:
2013.06.15. 00:40
Reflektor 13-06-14

Reflektor: Ónodi Eszter Arany Nimfát kapott. Kásás Tamás új életet kezdett. Stohl András a Kőműves Kelemenben.

Fókusz 13-06-14


szerző:
2013.06.14. 19:45
Fókusz 13-06-14

Fókusz: Sosem jönnek haza - Döbbenetes felvételek hegymászók tragédiáiról és hozzátartozók, akik a mai napig hazavárják őket. Történelmi siker - Magyar film négyszeres győzelme Monte Carlóban. Az Aglaja az RTL Klub segítségével született.

Magyar csillogás Monte Carlóban


szerző:
2013.06.14. 19:00
Magyar csillogás Monte Carlóban

A világ egyik legelegánsabb és leggazdagabb helyén rendezték meg az 53. Monte Carlo-i Filmfesztivált. Deák Krisztina alkotását, az Aglaját, négy díjjal jutalmazták.

Tarolt az Aglaja Monacóban


szerző:
2013.06.13. 20:06
Tarolt az Aglaja Monacóban

3 Arany Nimfát nyert az RTL-es koprodukcióban készült Aglaja.

Kamarás Iván színészpalántákat nevel

Iván úgy 3 éve nem játszik már színházban, tudatosan filmszínészi karrierjét építgeti szerte a világban, de leginkább Amerikában. Gyakorlatilag kétlaki életet él. Miért tér vissza rendszeresen Budapestre?

Ónodi Eszter a filmvásznon is anyát alakít

A népszerű színésznő két év után újra főszerepet alakít a filmvásznon, miközben csaknem minden este a színpadon is láthatjuk. Az Aglaja című film bemutatója kapcsán többek között a hatéves kisfiáról, Zsigmondról is mesélt a Reflektor riporterének.

Jordán Adél még egy gyereket szeretne

A fiatal színésznő két éve adott életet a kisfiának, Andornak, azóta szinte csak neki és a férjének szenteli az életét. Néha azért elvállal egy-egy szerepet, most például a napokban mozikba kerülő, Aglaja című filmben láthatjuk.

Fókusz 12-02-10


szerző:
2012.02.10. 19:51
Fókusz 12-02-10

Fókusz: Elkészült az interjú - A Viszkis nem felejtett, és a Fókusznak beszélt először a szabadulása után. Sztárnak születtek - Hírességek gyerekei, akik már most diktálják a divatot. Kinyíltak a kincset rejtő gardróbok. Seri vagy Kinga? - A párbajozók családjai nem kímélik egymást. Megindult az üzengetés.

Nemzetközi filmsiker magyar sztárokkal

Az idei magyar filmszemle záróakkordjaként mutatták be az Aglaja című filmet, Deák Krisztina rendezésében, mely nagy sikert aratott. A premier előtt az egyik szereplővel, Kamarás Ivánnal ültünk le beszélgetni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való