KERESÉS search-close

Agárd

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Agárd"

Két ötszáz négyzetméteres csarnok égett Zichyújfalu és Agárd között

Szombaton, hajnali fél négykor kigyulladt és teljes terjedelmében égett két ötszáz négyzetméteres, pelletet gyártó üzemcsarnok Gárdony és Zichyújfalu közözött.

Felrobbant a csikidám-bomba Agárdon

32 év telt el, és az R-GO még mindig lázba hozza a közönséget. Szikora Robi és az R-GO több ezernyi rajongó előtt léptek fel, ezúttal Agárdon. Megszólalt a trombita, a szaxofon, pörgött a dob, pengett a basszus, és amikor a hangmérnök mindennel elégedett volt, felcsendült az ismerős zenei alap. Dörmer Csaba riportja.

SZIKORA: „Az agyad jéghideg, a szíved forró legyen”

Az R-GO harminc éve van a zenei pályán, de ugyanolyan lendülettel zenélnek, mint annak idején. Szikora Robi pedig elmesélte nekünk sikere titkát.

Felújítják az L. Simon panziójához vezető utat

Felújított út vezet majd L. Simon László agárdi panziója előtt. A miniszterelnökség államtitkára maga számolt be a Fejér megyei hírlapban arról, hogy felújítják az Agárdot Zichyújfaluval összekötő 7 kilométeres utat. Ezen lehet elérni a panzióját és borászatát is. Erre a 444.hu figyelt fel.
 

Felújított út vezet majd L. Simon agárdi panziója előtt

A miniszterelnökség államtitkára maga számolt be a Fejér megyei hírlapban arról, hogy felújítják az Agárdot Zichyújfaluval összekötő 7 kilométeres utat. Ezen lehet elérni a panzióját és borászatát is. Erre a 444.hu figyelt fel.

Halálra éheztették gyermeküket - megdöbbentő részletek derültek ki

Tagadja bűnösségét az az agárdi házaspár, amelyik a vád szerint halálra éheztette a gyermekét. A kisfiú tizenkilenc hónaposan, négy és fél kilósan halt meg tavaly augusztusban. 

Hat embert állítottak elő a kisfiú éheztetéséért

Lezárta a nyomozást és hat emberrel szemben vádemelést javasol a rendőrség a halálra éheztetett másfél éves agárdi kisfiú ügyében. Az ügyészség szóvivőjét a legfrissebb hírekről telefonon kérdeztük, egy ügyvéddel pedig a lehetséges ítéletről beszélgettünk.

Életfogytiglant is kaphatnak a fényevők

Akár életfogytiglani börtönre is ítélhetik azt a házaspárt, akik a gyanú szerint halálra éheztették saját gyermeküket tavaly Agárdon. A másfél éves gyerek holttestét tavaly áprilisban találták meg, a kisfiú mindössze négy és fél kiló volt, egy ilyen korú gyerek 10-12 kiló szokott lenni.
 

Januártól korcsolyázható a Velencei-tó

Agárdon, a Popstrandnál készülnek a sportos évkezdésre, ahol már most 8-10 cm vastag a jég.

Szétszakította az ütközés a kocsit

Az autó sofőrje túlélte a balesetet, a tűzoltók megérkezésekor a roncsok mellett ült.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való