KERESÉS search-close

Afganisztán

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Afganisztán"

Kabulban halt meg a férje, milliókat követel

Béla sok évvel ezelőtt nagyon nehéz munkát választott: testőrnek szegődött Afganisztánban. Az utolsó munkájára készült 2014-ben, amikor baleset érte, egy 300 kiló robbanóanyaggal megrakott kisbusz robbant fel a közelében. A terrortámadást túlélte, de nyaktól lefelé lebénult. Hazahozták, és a család rokkantsági ellátást igényelt, majd, miután Béla később meghalt, özvegyi nyugdíjat és a fiuk után árvasági ellátást is. Szerintük kamatokkal együtt összesen majdnem 70 millió forint jár nekik az államtól, de eddig egy fillért sem kaptak.

Amerika kivonja csapatait Szíriából és Afganisztánból

Lemondott az amerikai védelmi miniszter, miután Donald Trump bejelentette, hogy Washington kivonja csapatait Szíriából és Afganisztánból. Az elnök meglepetésszerű döntését még saját pártjában is úgy értékelték, hogy Amerika ezzel, szövetségeseit cserbenhagyva, átengedi a terepet ellenfeleinek. Vlagyimir Putyin orosz elnök viszont üdvözölte a fordulatot.

Katona lehetett a vadászpuskával lövöldöző férfi

Katonaként szolgálhatott Afganisztánban az a férfi, akit hétfőn vett őrizetbe a rendőrség miután rálőtt két emberre Kemecse közelében. Egy tartozást akarhattak behajtani rajta, de nem fizetett, fegyvert fogott rájuk. Előbb megfenyegette őket, majd kétszer lőtt, mindkettőjüket lábon találta.

KABUL: Robbanás a diplomáciai negyedben

Pár másodperccel a detonáció után készült ez a felvétel. Óriási füstoszlop magasodott Kabul fölé. A por láthatóan az afgán főváros jó részét beborította. Szemtanúk szerint az egész olyan volt, mint egy földrengés. A terrorakciónak legkevesebb 80 halálos áldozata van, 350-en megsebesültek.

Bemutatkozott a „bombák anyja”

Bevetette minden idők legerősebb nem-nukleáris bombáját az Egyesült Államok Afganisztánban. Egyetlen ilyen robbanóeszköz 16 millió dollárba kerül. Az Iszlám Állam egyik bázisát rombolták le vele. A támadásban 36 szélsőséges halt meg, civil nem sebesült meg.

Hatalmas robbanás rázta meg a Mátyás király teret

Nem is olyan régen történt, azaz két éve, hogy Krisztián és barátnője, Enikő az internet segítségével épp videotelefonáltak, mikor egy hatalmas robbanás szakította félbe a beszélgetést. A fiú katonaként Afganisztánban szolgált, és elméletileg biztonságos helyen volt. A laktanyát úgy tűnik, váratlan támadás érte.

Jobb életet szeretne a 105 éves menekült

Egy jobb élet reményében menekült el hazájából az a 105 éves asszony, aki kedden érkezett Horvátországba és Svédországba tart. 17 családtagjával együtt indult útnak Afganisztánból 20 nappal ezelőtt. Azt mesélte, hogy amikor gyalogolni kellett, többnyire fia és unokája vitte a hátán, egyszer le is esett.

Emelkedik az áldozatok száma


szerző:
2015.10.27. 18:25
Emelkedik az áldozatok száma

360 fölé emelkedett a hétfői földrengés halálos áldozatainak száma Afganisztánban és Pakisztánban. Legalább kétezren megsérültek. A hegyvidék számos településére még el sem jutottak a mentőcsapatok, így a halottak száma több lehet. Még a tálib vezetők is a földengés áldozatainak megsegítésére szólították fel harcosaikat.

A magyar ápoló, aki túlélte az afgán kórház bombázását!

Mit élt át az a magyar ápoló, aki abban a kórházban dolgozott, amit szombat éjjel lebombáztak Afganisztánban? Az éjszakai légitámadásban 10 beteg és 12 egészségügyi dolgozó halt meg. Jecs Zoltán túlélte a borzalmat és elmesélte, mi történt.

Fókusz 2015-10-05


szerző:
2015.10.05. 17:25
Előzetes: Sokkoló beszámoló a magyar túlélőtől

Jecs Zoltán ápolóként dolgozott abban az afganisztáni kórházban, amelyet szombat éjjel ért amerikai bombatalálat. 19-en meghaltak, és több mint 30-an megsérültek. Jecs Zoltán hatalmas robbanásra ébredt. Az ápoló az interneten tette közzé, mire emlékszik. Azt írja, sokkoló volt látni halott kollégáit, volt olyan beteg, aki az ágyában égett halálra. Egy orvost egy irodaasztalon próbáltak megműteni, de nem sikerült életben tartani. A megrázó történet 6-kor az RTL Híradóban.

Lebombázták a kórházat


szerző:
2015.10.03. 18:37
Lebombázták a kórházat

Legalább kilenc orvos és több beteg is meghalt az afganisztáni Kunduzban, amikor egy légitámadás során bombatalálat érte a város egyik kórházát. A térségben napok óta folynak a harcok az afgán hadsereg és a tálib lázadók között, a mostani légicsapást a kormányt támogató amerikai gépek hajtották végre.

Önkéntes orvosokra dobtak bombát az amerikaiak Afganisztánban

Legalább hárman meghaltak Kunduzban, amikor szombat hajnalban az Egyesült Államok gépei légicsapást mértek a városra, és eltaláltak egy kórházat is. A hadsereg vizsgálatot indított az eset kivizsgálására.

A legidősebb menekült állítólag 110 éves! Ön elhiszi?

Egy Németországban menedékjogot kért férfi azt állítja magáról, hogy 1905. január 1-jén született.

Magyarul Balóval 2015-09-18

Menekülők özönlik el a szerb-magyar határt. Kik jönnek? Honnan jönnek? Hányan jönnek? Miért most jönnek? A kormány szerint többségük csupán jobb életet keres Európában. Szakértők szerint viszont háború vagy polgárháború elől menekülnek. Mi kellene hozzá, hogy otthon maradhassanak? Van esély a rendteremtésre Szíriában, Irakban, Afganisztánban és Pakisztánban?

Félmillió menekült érkezett Európába

A legtöbben Szíriából és Afganisztánból jöttek. Szinte mindegyikük a Balkánon és a Magyarországon át vezető útvonalat használja, mert ez jár a legkisebb kockázattal. Csak a szíriai menekültek száma meghaladja a négymilliót. Döntő többségük még a polgárháborús országukkal határos államokban van.

9 éves kisfiúval végeztek a tálibok, mert a nagybátyja a brit katonák tolmácsa volt

A fiú apjának döntenie kellett: vagy feladja bátyját, aki fordítóként segítette a brit szárazföldi erőket, vagy elhurcolják a gyermekét. Két héttel később fejlövéssel végeztek a Haroon nevű kisfiúval.

Gyerekrajzokon mutatjuk be, mit élnek át a menekültek

A menekült gyerekek aszfaltrajzokkal próbálták elmesélni, mi történt velük a hazájukban, ám a Budapesti Rendészeti Igazgatóság köztisztasági szabálysértésre hivatkozva megtiltotta nekik. Fogtunk egy csomó papírt és ceruzát, és elmentünk a Keletihez, a rajzaikból pedig rá kellett döbbennünk: nekik egész mást jelent a gyermekkor, mint nálunk.

Terhesen menekült, Magyarországon szült

Magyarországon szülte meg kislányát egy menekült asszony. Terhesen, férjével és két éves gyerekükkel indultak útnak Afganisztánból. Tudták, hogy veszélyes út vár rájuk, de azt mondják, nem maradhattak, 6 ezer kilométert tettek meg idáig.

Egykori menekültek is segítenek


szerző:
2015.08.07. 18:40
Egykori menekültek is segítenek

Egyre több olyan fiatal is kijár segíteni a menekülteknek, akik valaha maguk is menekültek. Afganisztánból, Pakisztánból a háború, vagy a tálibok elől. Azt mondják, pontosan értik, min mennek most át ezek az emberek, hiszen ők is ezt az utat járták végig, csak ma már itt élnek, tanulnak vagy dolgoznak.

A szerelmükért menekülnek


szerző:
2015.07.25. 18:45
A szerelmükért menekülnek

Elena családja siita, Esszáné szunnita. Iránból a lány szülei üldözték el őket, Afganisztánban pedig a fiú nagybátyja úgy megverte Elenát, hogy a nő egyik szemére megvakult.

Egyedül menekülő gyerekek


szerző:
2015.07.17. 18:40
Egyedül menekülő gyerekek

Idén 3800 menekült gyerek jött Magyarországra teljesen egyedül, felnőtt kísérete nélkül. A kiskamaszok többnyire Afganisztánból érkeznek. Szüleik vagy meghaltak a háborúban, vagy ők maguk küldik a gyerekeiket biztonságos helyre.

Merénylet élő adásban


szerző:
2015.06.22. 18:25
Merénylet élő adásban

Óriási pánik tört ki az afgán parlamentben, amikor egy robbanóanyaggal megrakott autó nekihajtott az épületnek, és az öngyilkos sofőr működésbe hozta a bombákat. A kabuli képviselőházból épp élőben közvetített az egyik tévétársaság: az ország új védelmi minisztere tartotta bemutatkozó beszédét. A robbantás után fegyveresek rohamozták meg a parlamentet.

Nemzeti konzultáció – borítékolt válaszok?

Magyarországra tízezerszámra érkeznek elsősorban Szíriából és Afganisztánból induló menekültek.  A kormány beindítja és választ várva minden nagykorú állampolgárnak elküldi a 12 kérdésből álló nemzeti konzultációt. Tárgy: a bevándorlás és a terrorizmus. Az első három kérdés témája a terrorizmus, a többié a bevándorlás. Az ellenzéki pártok egy részének nagyon nem tetszenek a kérdések.

Max megmenekül


szerző:
2014.12.11. 18:40
Max megmenekül

Megmenekül Max, a román hadsereg bombakereső kutyája. Tízezrek követelték az interneten, hogy ne altassák el az Afganisztánban szolgált, de betegsége miatt leszerelt kutyát. A bukaresti parlament rövidesen módosítja a vonatkozó törvényt. Így már az államnak kell fizetnie Max kezelését és örökbeadását.


 

Fókusz 13-06-26


szerző:
2013.06.26. 19:45
Fókusz 13-06-26

Fókusz: Titkos szerető - Ki az a férfi, aki elrabolta az x-faktoros Antal Timi szívét, és miért nem akar a kamera elé állni? Afgán veszély? – Kézigránát végzett a Barátok közt szereplőjének barátjával. Hol és hogyan vették filmre a megdöbbentő jelenetet?

Fókusz Plusz 13-05-18


szerző:
2013.05.18. 19:30
Fókusz Plusz 13-05-18

Fókusz Plusz: Szellemvárosok - Horrortúra a magyar Csernobilba és rommá vált lakótelepek közé. Vajon miért kell lebontani Kulka János egykori otthonát? Veszélyes küldetés - Szerepe szerint Afganisztánban harcolt. Hogyan bírja a kiképzést a Barátok közt színésze?

Fókusz 13-01-22


szerző:
2013.01.22. 20:55
Fókusz 13-01-22

Fókusz: Kikészült - A leleplező videó tönkretette az életét. Veronika végre színt vallott, de végigsírta az interjút. Vége a harcnak! - Lázas munkában Zámbó Krisztián, Stone, a Nyári lányok és a P.J.Z. Beindult az X-Faktor-gőzhenger. A szerelem diadala - Zsuzsa egymás után hétszer is lebénult, és a látását is elvesztette. A férje kitartott mellette.

Bevetésen Harry herceg


szerző:
2013.01.22. 19:00
Bevetésen Harry herceg

Harry herceg, ahogy eddig csak nagyon kevesen láthatták. Őfelségét és társait Afganisztánban akár napjában többször is riaszthatják. A 29 éves fiú nem kap kivételes bánásmódot. A legkeményebb helyzetekben is bevetik.

Ezrek gyászolták a megölt volt elnököt

Eltemették a volt afgán elnököt, aki egy merényletben halt meg. Burnahuddin Rabbanit ezrek kísérték utolsó útjára.

Meggyilkolták a békeközvetítő volt elnököt

Turbánba rejtették azt a bombát, amely megölte Afganisztán korábbi elnökét.

Több órás tűzharc a robbantások után

Először egy autóba rejtett bomba robbant, majd felgyújtotta magát az öngyilkos merénylő.

Több tucatnyian meghaltak a lelőtt helikopteren

31 amerikai és 7 afgán katona halt meg, amikor feltehetően tálib harcosok lelőtték helikopterüket Afganisztánban.

Lelőtték az afgán elnök féltestvérét

A támadó a férfi személyes testőrségének vezetője volt, aki géppisztollyal mellbe és fejbe lőtte egykori főnökét.

Amerikai csapatok vonulnak ki Afganisztánból

10 ezer katonát von ki az Egyesült Államok Afganisztánból az év végéig. Ezt Barack Obama amerikai elnök jelentette be.

Harry újra az afganisztáni fronton bizonyíthat

A The Sun úgy tudja, hogy ha minden a tervek szerint alakul, Harry jövő áprilisban kezdheti afganisztáni frontszolgálatát.

Meghalt egy magyar katona Afganisztánban

Valószínűleg szívinfarktusban halt meg egy magyar katona Afganisztánban.

Durrdefekt okozta a magyar katonák halálát?

Durrdefekt okozhatta a májusi afganisztáni balesetet.

A sérült katonák állapota stabil

A közlemény szerint jelenleg is folytatódik a baleste körülményeinek vizsgálata.

Durrdefekt miatt halhattak meg a katonák

Durrdefekt okozhatta Afganisztánban a magyar katonák halálát - mondta el a honvédelmi minisztérium parlamenti államtitkára.

Végső búcsú az Afganisztánban meghalt katonanőtől

Az afganisztáni közlekedési balesetben meghalt másik katonát, Dálnoki Andrást csütörtökön kísérik végső útjára.

Hazament két Afganisztánban megsérült katona

Kiengedték a kórházból azt a két katonát, aki csak könnyebb sérüléseket szenvedett a múlt hét kedden.

Meggyilkolták a tálibok vezérét?

Megölték Pakisztánban a tálibok vezetőjét, halálhírét egyelőre nem erősítették meg hivatalosan.

Hazahozták az Afganisztánban meghalt katonák holttestét

A két katona május 17-én szenvedett halálos balesetet az afganisztáni Baglán tartományban.

Hétfőn hazamehet a baleset két sérültje

Stabil az állapota annak a magyar katonának, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett kedden Afganisztánban.

Hazahozták a megsérült katonákat

Hazaérkeztek csütörtök hajnalban Afganisztánból a keddi balesetben megsérült magyar katonák.

Hazahozzák a magyar konvoj sofőrjét

Életmentő műtétet hajtottak végre a felborult páncélos vezetőjén éjszaka.

Meghalt két magyar katona Afganisztánban

Életét vesztette két magyar katona Afganisztánban, amikor gépjárművük felborult.

„Az első bosszú Oszama mártíromságáért”

69 katonai rendőr és 11 civil halt meg a péntek reggeli pakisztáni kettős merényletben.

Föld alatti járaton át léptek meg a rabok

Csaknem 500 tálib rab szökött meg egy börtönből a dél-afganisztáni Kandahár tartományban.

Hivatalosan is helikopterpilóta Harry herceg

A brit trónörökös kisebbik fia sikeresen levizsgázott a katonai helikopterpilóták kiképzésén.

Tovább maradnak a magyarok Afganisztánban

Meghosszabbította a kormány az Afganisztánban szolgáló magyar kontingensek mandátumát.

Videótól pörgött be a merénylő

Az Afganisztán elleni amerikai katonai fellépésről látott felvétel miatt lövöldözött szerdán a frankfurti repülőtéren a 21 éves merénylő.

Angelina Jolie menekültekkel találkozott

Ismét Afganisztánban járt Angelina Jolie.

Hazakerült a robbanásban eltűnt kutya

Több mint egy év után visszakerült gazdájához egy bombakereső kutya.

Afgán katonákat öltek az öngyilkos merénylők

Tizenhárom afgán fegyverese vesztette életét, és többen megsebesültek a két öngyilkos merényletben.

Megvédte a nagykövet a magyar katonákat

Az Afganisztánban szolgálatot teljesítő magyar katonák „jól képzettek és bátrak” - közölte az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövete.

WikiLeaks: tehetetlen magyar katonák

Az új-zélandi katonáknak kellett besegíteniük az afganisztáni Baglan tartományban állomásozó „tehetetlen” magyar katonáknak - írja egy új-zélandi lap.

Afganisztánba röppent Obama


szerző:
2010.12.04. 06:55
Afganisztánba röppent Obama

Előre nem bejelentett látogatást tett pénteken az amerikai elnök Afganisztánban.

Megdőlt a szovjet „megszállási rekord”

9 éve és 50 napja állomásoznak az amerikaiak vezette nemzetközi erők Afganisztánban.

Orbán: kellenek még a nukleáris rakéták

A NATO lisszaboni konferenciáján Orbán Viktor Magyarország együttműködéséről biztosította a szövetséget.

Az afgánok nem is hallottak 9/11-ről

Egy felmérés szerint két dél-afganisztáni tartomány lakóinak fogalma sincs, hogy mi történt 2001. szeptember 11-én.

Elismerés az afganisztáni hősnek

Afganisztánban mentette meg egyik sebesült bajtársát, miközben a tálibok folyamatosan tüzeltek rájuk.

Megint magyarokra támadtak a tálibok

Az afganisztáni merénylő elvétette az időzítést, így a támadásban a magyar katonák közül senki sem sérült meg.

Titkos amerikai kínzóhely


szerző:
2010.10.16. 19:01
Titkos amerikai kínzóhely

Titkos börtönt működtet az amerikai hadsereg Afganisztánban.

Békülnének a tálibok


szerző:
2010.10.06. 15:47
Békülnének a tálibok

Magas szintű tárgyalásokat kezdtek a tálibok az afgán kormánnyal a háború befejezéséről.

Voksolás a terror árnyékában


szerző:
2010.09.18. 15:44
Voksolás a terror árnyékában

11 halottja van a szombaton megtartott általános választásoknak Afganisztánban.

Végső búcsú az elhunyt katonától

Kolozsvári György annak az alakulatnak volt a tagja, amelyet augusztus 23-án Afganisztánban orvtámadás ért.

Kedden temetik az elhunyt katonát


szerző:
2010.09.13. 15:28
Kedden temetik az elhunyt katonát

Az életveszélyesen sérült hadnagyot augusztus 25-én hozták haza Afganisztánból, életét nem tudták megmenteni.

Néma gyász a Parlamentben


szerző:
2010.09.13. 14:14
Néma gyász a Parlamentben

Megemlékeztek az Afganisztánban elesett két magyar katonáról a Parlamentben hétfőn.

Drogbotrányba keveredett brit katonák

„Bizonytalan állítások” szerint katonai repülőgépek felhasználásával folyik a drogcsempészet.

Kedden temetik az elhunyt katonát


szerző:
2010.09.10. 13:49
Kedden temetik az elhunyt katonát

Kedden 14 órakor helyezik végső nyugalomra Kolozsvári György posztumusz hadnagyot Tatán.

Nem meghatározó a tálib fenyegetés

A magyar kormány szövetségi kötelezettségvállalásait eddig sem szabta újsághírekhez.

Tálib fenyegetés: nincs ok pánikra

Tálas Péter biztonságpolitikai szakértő szerint Magyarországot nem fenyegeti veszély, a magyar kormánynak semmi különöset nem kell reagálnia.

Magyarországot fenyegetik a tálibok

A tálibok szóvivője kedden kijelentette: további magyar áldozatok lesznek, amennyiben Budapest nem vonja ki a magyar katonákat Afganisztánból.

Fókusz 10-09-07


szerző:
2010.09.07. 20:40
Fókusz 10-09-07

Fókusz: Jön a harmadik Schobert-baba! Kovács Lázár szeretője hazudott mindenkinek. Új életet akart kezdeni a meghalt zászlós. Vetkőzés közben verették a blattot. Gumit füstölt Massa a Hungaroringen. Patás lakótárs.

Meghalt a sérült magyar zászlós


szerző:
2010.09.07. 19:45
Meghalt a sérült magyar zászlós

Díszmenettel, virágokkal és gyertyákkal emlékeztek kedden bajtársai Kolozsvári Györgyre és Pappné Ábrahám Juditra a tatai laktanyában, az augusztus 25-i afganisztáni támadás két áldozatára.

Elhunyt az Afganisztánban megsérült zászlós

Kedden meghalt az a zászlós, aki két hete sérült meg, amikor megtámadtak egy afganisztáni magyar konvojt.

Egyre több katona hal meg Afganisztánban

Az idei a legvéresebb év a konfliktus 2001-es kezdete óta.

Még mindig kritikus állapotban a zászlós

Nem javult az állapota az afganisztáni támadásban életveszélyesen megsebesült magyar katonának.

Százak búcsúztak a megölt katonanőtől

Több mint ezren kísérték utolsó útjára hétfőn Alacskán azt a katonanőt, aki augusztus 23-án halt meg Afganisztánban.

Hiába gyorsított a magyar konvoj


szerző:
2010.08.29. 18:42
Hiába gyorsított a magyar konvoj

Az áldozat koporsóját vasárnap katonai tiszteletadás mellett fogadták Kecskeméten.

Hazahozták a katonanő holttestét

Már Magyarországon van az Afganisztánban megölt magyar katonanő holtteste.

Vasárnap érkezik a katonanő holtteste

A nemzeti zászlóval letakart koporsót katonai tiszteletadás mellett fogadják a kecskeméti repülőbázison.

Itthon gyógyul a magyar főhadnagy is

Hazaérkezett csütörtök este az afganisztáni támadásban súlyosan megsérült egyik magyar katona, Dani Fruzsina orvos főhadnagy.

Hétfőn temetik a lelőtt katonanőt

A Magyar Köztársaság hősi halottjává nyilvánított Pappné Ábrahám Juditot Alacskán helyezik örök nyugalomra.

Kómában tartják a magyar katonát

Továbbra is élet-halál között van a magyar zászlós, akit szerdán hoztak haza Afganisztánból.

Hazahozták a sérült katonát


szerző:
2010.08.25. 20:33
Hazahozták a sérült katonát

Durva roncsolások az arc és az agykoponyán, agytörzsi sérülés és komoly szervi sérülései vannak az Afganisztánban megsérült katonának.

Élet-halál között a megsérült katona

Továbbra is kómában van és életveszélyes, de stabil az állapota a hétfőn megsérült katonának.

Békefenntartónak mentek, célpontokká váltak

Szakértők szerint sokat romlott a helyzet az elmúlt két évben Afganisztánban azokon a területeken, ahol a magyarok szolgálnak.

Magyar katonanő halt meg Afganisztánban

A konvoj negyedik járművét egy pokolgép robbanása után páncéltörő gránát találta telibe.

Négy magyar katona halt meg 2004 óta

Két tűzszerész, illetve egy szakaszvezető, mindannyian pokolgépes robbanás miatt haltak meg.

Kétezer külföldi katona halt meg Afganisztánban

Jelenleg több mint 140 ezer külföldi katona szolgál Afganisztánban, köztük nagyjából százezer amerikai.

Civil áldozatok miatt tüntettek az afgánok

Afganisztánban egy falu mintegy 300 lakója tiltakozott amiatt, hogy az amerikai katonák megöltek 3 embert.

Külföldi orvosokat öltek Afganisztánban

Az egyetlen afgán túlélő szerint kivégzésszerűen ölték meg a segélyszervezet munkatársait.

Kivonulnak a hollandok Afganisztánból

Hollandia összes katonája távozik az országból szeptemberig. A tálibok követendő példának nevezték a lépést.

Zavargások egy baleset miatt Kabulban

A NATO egyik harci járműve nekiütközött egy civileket szállító autónak, négyen haltak meg.

Vizsgálja a Pentagon a dokumentumokat

Nem akadályozza meg az amerikai kormányzat a hírügynökségeket abban, hogy megjelentessék a kiszivárogtatott bizalmas katonai dokumentumokat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való