KERESÉS search-close

A Konyhafőnök

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "A Konyhafőnök"

A Konyhafőnök győztesének vállalkozására négy cápa is ráharapott!

Böröcz Zsófi a N'icerollal lenyűgözte a cápákat, így Apró Anna, Balogh Levente, Balogh Péter és Fehér Gyula is beszállt az üzletbe! A teljes adásért kattints ide!

Vajon mennyi pénzt ér meg a befektetőknek Böröcz Zsófi fagyitekercse?

Böröcz Zsófi, A Konyhafőnök ötödik évadának győztese elnyerte a Telekom Tettrekész díját, és jelölt lett a K&H Cápák között különdíjára. Vajon a cápákat is le tudta nyűgözni a N'icerollal? A teljes adásból kiderül!

A Konyhafőnök győztese újra megméretteti magát, ám ezúttal a Cápák között!

Böröcz Zsófi fagyitekercseivel merészkedett a cápák közé! Ha kíváncsi vagy, hogy ráharapott-e valamelyik befektető A Konyhafőnököt nyert lány ajánlatára, kapcsolj hétfőn 21:35-kor az RTL Klubra!

Fördős Zének nyomulnia kellett, hogy elnyerje szerelme szívét

A Konyhafőnök zsűritagja nemcsak arról mesélt a Reggeliben és a Fókuszban, hogy milyen kalandos utazásai voltak ismét, hanem 17 évvel fiatalabb szerelméről is elárult egy-két dolgot.

A Kifőzdében egy igazi konyhafőnök: Gáspár Bea!

Gáspár Bea, A Konyhafőnök VIP győztese érkezett a stúdióba, ahol nemcsak főzés iránti szeretetéről mesélt nekünk!

Dobó Ágit túszul ejtette egy elefánt?

A Konyhafőnök VIP második évadának győztese éppen Thaiföldön nyaral családjával, ahol még egy elefántnak is sikerült meglepnie.

Sárközi Ákosék megtalálták az esküvőjük helyszínét?

A Konyhafőnök séfje és menyasszonya tavaszra tervezik a nagy napot, és most még az is lehet, hogy új részletet pipálhatnak ki az esküvő szervezésében.

Rácz Jenő ezerrel készül a Bocude d’Or döntőre!

A Konyhafőnök séfje arra edzi a kínai csapatot, hogy a csúcs gasztronómia egyik legnagyobb versenyén győzedelmeskedjenek.

Melyik séf csapatába tartoznál a Konyhafőnökben? Teszteld és jelentkezz!

Sárközi Ákos és Rácz Jenő két teljesen különböző világot képviselnek a gasztronómiában, és a Konyhafőnökben is. Mielőtt jelentkezel a következő évadába, most még azt is kiderítheted, melyik mentor áll hozzád közelebb.

Kabát Peti a Konyhafőnök VIP miatt szerette meg a főzést

Az egykori focista még a tanulás mellett is azon pörgött, hogy gyakoroljon a gasztro reality-re. Nemcsak erről, de a furfangos húzásairól is mesélt a Reggeliben.

Rácz Jenőn még nem nevettünk ennyire! Nézd meg a videót!

A Konyhafőnök séfje éppen a Bocuse D’Orra készíti fel a kínai csapatot. A főzés mellett persze néha van idő egy kis mókára is.

Nem hiszed el, mit próbált ki Fördős Zé!

A Konyhafőnök zsűrijéről jól tudjuk, hogy szereti az extrém sportokat, most pedig kipróbált egy újabbat Sri Lankán.

Sárközi Ákos neki fog menni Rácz Jenőnek!

A séf a Reggeliben mesélt róla, hogyan tervezi a visszavágót Rácz Jenő ellen a Konyhafőnök következő évadában.

Sárközi Ákos és menyasszonya tavaszra tervezik az esküvőt

A séf elmesélte, hogyan képzelik el a nagy napot szerelmével, de emellett a szakmai sikerekről és természetesen a Konyhafőnök visszavágójáról is mesélt, amiben - már most tudja: neki megy majd Rácz Jenőnek.

Így nézett ki Rácz Jenő tíz éve!

Az Instagramon most mindenki visszaemlékezősre fogta, hiszen újabb kihívás indult, amiben egy mostani és egy tíz évvel ezelőtti fotót kell összehasonlítani. Nézzük, mit talált magáról a séf!

Ők voltak 2018 nagy nyertesei

Szédületes momentumokban a tavalyi év sem szűkölködött. Jöjjenek 2018 legnagyobb győztesei: túlélőbajnok, konyhafőnök, showmester, nyerő páros és a rapperek, akikben nagyon benne van az x.

A séfek csatájának még nincs vége: Sárközi Ákos visszavágót tervez!

Újra jön az ország legnagyobb főzőshow-ja! Ha szenvedélyed a főzés, otthonosan mozogsz a konyhában és szeretnél két Michelin-csillagos séftől tanulni: vágj bele és jelentkezz ITT! Te lehetsz a következő konyhafőnök, aki 10 millió forinttal és fantasztikus lehetőségekkel lesz gazdagabb.

Fördős Zé többé már nem szingli!

Fördős Zé a Story Extra stábjának mesélt először kamera előtt legújabb kapcsolatáról, noha a bimbózó szerelmet egyelőre óvná a nyilvánosságtól, azért néhány fontos információt megtudtunk a románcról!

Csocsesz egy életre megjegyezte, mit tett Sárközi Ákos

Csocseszt teljesen beszippantotta A Konyhafőnök VIP - A séfek csatája - többek között erről, és Sárközi Ákosról mesélt nekünk!

Józan Laci régi vágyát váltotta valóra A Konyhafőnök VIP-vel

A Barátok köztből is ismert színész őszintén mesélt arról, milyen érzés számára részt venni A Konyhafőnök VIP - A séfek csatájában.

Sárközi Ákos még sosem volt ennyire szerelmes!

Nem várt sokat a lánykérés után Sárközi Ákos, már előnászútra is elutaztak menyasszonyával. A séf egy hónappal ezelőtt, a Deák Ferenc téren kérte meg Éva kezét, akkor egy óriásplakátra íratta fel érzéseit, aztán persze le is térdelt gyűrűvel a kezében. Még egy éve sem ismerik egymást, de pontosan tudták, hogy közösen szeretnék folytatni életüket.

Rácz Jenő saját történetével ösztönzi a hátrányos helyzetű gyerekeket

A Michelin-csillagos séfnek jó érzés volt adni és szívesen adna még többet. Arra buzdította a fiatalokat, hogy merjenek úgy gondolkodni: van kiút.

Harcba szállnak A Konyhafőnök címért

Vannak olyan hírességek, akik igazi konyhatündérek, és már tűkön ülve várják, hogy elinduljon a verseny, és harcba szállhassanak A Konyhafőnök címért.

Rácz Jenőt sírva szólította meg egyik rajongója

A séf épp egy fotózáson vett részt, amikor egy fiatal kislány és az apukája megszólították. A találkozás annyira jólesett Jenőnek, hogy egy posztban is megemlékezett róla.

Sárközi Ákos eljegyezte szerelmét!

A Konyhafőnök séfje hetek óta készült a nagy napra, hogy végre megkérje párja kezét. Ráadásul igazán különleges módon tette fel a kérdést.

Reggeli-túra a Konyhafőnök versenyzőkkel!

Vajon mit tegyünk, ha ötletünk sincs kora reggel, hogy mit is ehetnénk? Dobó Ági és Peller Anna gyakorlott anyukaként már felkészülten esnek neki a készülődésnek.

Rácz Jenő étterme újra megszerezte a Michelin-csillagot!

A Séf éppen forgatás közben tudta meg, hogy a Taian Table újra óriási megtiszteltetésben részesült! Kifaggattuk az örömhírről és természetesen arról is, miért nem lehetett ott ő is a bejelentésnél.

Kivel utazott Rómába a Konyhafőnök versenyzője?

Bencsik Emerencia mostanában – a munkája mellett – Hódosi Mátéval közösen elindított vlogjára szánja ideje nagy részét… idáig. Most eljött az ideje egy kis pihenésnek!

Bencsik Emerencia testvérével fedezte fel Rómát

Bencsik Emerencia testvérével Rómába utazott, és ha megnézzük a Konyhafőnök versenyzőijének Instagram fotóit, azonnal választ kapunk arra, hogy miért az olasz fővárost választották úti célul.

Összejöttek a Konyhafőnök egykori versenyzői?

Mindenki azt hiszi, hogy Bencsik Emerencia és Hódosi Máté egy párt alkotnak, az igazságról most végre maga Emerencia rántotta le a leplet.

Hódosi Máté shanghaji kalandjai, és az óriástök

Hódosi Máté, A Konyhafőnök második helyezettje Sanghajban járt Rácz Jenő séfnél - most élményeiről mesélt nekünk!

Fördős Zé tiroli kalandjai

Ausztriában már a hegyeket és a levegőt is meghódította Fördős Zé. A Konyhafőnök zsűritagja vakációit általában aktív pihenéssel tölti, és ez most sincs másként: Naponta próbálja ki a via ferratakat, azaz hegyi utakat. Amikor pedig a végére ér ezeknek, jöhet a siklóernyőzés.

Peller Mariann-nak önismereti tréning lesz A Konyhafőnök VIP

A műsorvezető vegetáriánus, ezért rendszeresen bocsánatot kér a már nem élő állatoktól, miközben szeleteli őket. De hogyan készül a gasztro versenyre? Kifaggattuk!

Risztov Éva halakkal küzdött a felkészülés alatt

Az olimpikon életének elmúlt 25 éve az úszásról szólt, soha nem foglalkozott az ételek elkészítésével, ezért igazi kihívást jelentett számára, hogy elvállalta a megmérettetést a Konyhafőnök VIP-ben.

Sárközi Ákos és Rácz Jenő összecsapnak a Konyhafőnök VIP-ben!

A gasztro reality megújultan tér vissza a képernyőre, ahol a két Michelin-csillagos séf hírességekből összeválogatott csapatai küzdenek meg a konyhában. Kifaggattuk Sárközi Ákost a harmadik évad meglepetéseiről!

Sanghajban tölthetett 3 hetet a mester konyháján

Elképesztő vigaszdíjjal kárpótolta a Konyhafőnök második helyezettjét a két Michelin-csillagos séf. Rácz Jenő a harminc milliós Sanghaj egyik legfelkapottabb éttermét vezeti, itt tölthetett három hetet Máté, akinek minden vágya, hogy egyszer a séf jobb vagy bal keze lehessen.

Miért emelkedtek meg brutálisan a balatoni büfék árai?

Egy sima lángos ötszáz, egy sajtos-tejfölös kilencszáz forint is lehet a Balatonon. A Konyhafőnök korábbi versenyzőjével kipróbáltuk, hogy két sajtos-tejfölös lángos árából, tehát 1800 Ft-ból otthon mire jutunk, hány palacsintát, lángost tudunk sütni.

Ilyen volt Hódosi Máté útja Rácz Jenőnél!

Máté már a Konyhafőnök fináléja óta szerette volna behajtani Rácz Jenő ígéretét, és ez három hete meg is történt: kiutazott hozzá Kínába. Élményeiről és legújabb projektjéről is mesélt.

Hódosi Máté Sanghajban látogatta meg Rácz Jenőt

Hódosi Máténak a Konyhafőnök fináléja óta motoszkált a fejében, hogy behajtja a séf ígéretét, és ellátogat hozzá Sanghajba. Három héttel ezelőtt pedig fogta bőröndjét, és el is indult Kínába, ahol majd három hetet töltött. Felfedezte a várost, és Rácz Jenő konyháján is dolgozott.

Vajon Fördős Zé szerint hol a legszebbek a csajok?

A Konyhafőnök zsűritagja nemcsak arról híres, hogy folyton pörög, beutazza a világot és közben új recepteken agyal, de arról is, hogy szereti megcsodálni a női nemet.

A Konyhafőnök győztese maga mögött hagyja kis hazánkat

Hódosi Máté után – aki éppen Rácz Jenő séfnél vendégeskedik Shanghajban – Böröcz Zsófi is utazásra adta a fejét. Vajon merre viszi az útja a gasztro-reality győztesét?

Így „zabálta fel” Fördős Zé Horvátországot!

Újra elindult a Street Kitchen „Felzabáltuk” videósorozata, amit rögtön Zé indított el egy laza horvátországi utazással. A különlegességeken túl, a Konyhafőnök zsűritagjának még arra is maradt ideje, hogy csobbanjon egyet.

Sárközi Ákosék a tengerparton lazulnak!

A Borkonyha séfje és a Konyhafőnök egykori zsűritagja is úgy döntött, itt az ideje pihennie egy kicsit. Éppen ezért egy csodás tengerparton sütteti éppen a hasát, ráadásul a gasztroshow egyik ex-versenyzőjével.

Fördős Zé igazi világutazó!


szerző:
2018.06.19. 14:32
Fördős Zé igazi világutazó!

Eddig sem volt titok, hogy A Konyhafőnök zsűritagja imád utazni. Természetesen most sem tett másképp…

Elefántokkal pancsolt a Séf!


szerző:
2018.06.19. 12:48
Elefántokkal pancsolt a Séf!

Múlt héten már írtunk róla, hogy Rácz Jenő Thaiföldön kalandozott, most viszont egy újabb élményét osztotta meg a követőivel. Hihetetlen, de egy elefánt menedékhelyre látogatott el.

Merre jár most Rácz Jenő?


szerző:
2018.06.15. 13:40
Merre jár most Rácz Jenő?

Hazánk legfiatalabb Michelin-csillagos séfje igazi világutazó. Nemcsak az ízek, de a kalandok terén is. Meglestük, hova utazgat a nyáron!

Nagy Eszter végre azt csinálja, amiről mindig is álmodott

A Szuperdöntő győztese még ma is alig tudja felfogni, hogy végre megnyerte a Konyhafőnököt. A versenyt, ami megváltoztatta az egész életét.

Sárközi Ákos betartotta a szavát: újra meglepte Meczker Tomit!

A Konyhafőnök ötödik évadának egyik legmeghatóbb pillanata volt, amikor Tomi elsírta magát Sárközi Ákos miatt. Akkor a Séf megígért valamit, ezt pedig be is tartotta a mai Reggeliben.

Meczker Tomi és Sárközi Ákos ajándékokkal lepték meg egymást!

Óriási pillanat volt a Konyhafőnökben, amikor Tomi Sárközi Ákost látva annyira elérzékenyült, hogy zokogásban tört ki. Akkor a Séf megígérte, hogy szerez magának egy Tomi pólót, ezt be is tartotta, sőt most Tomi is készült neki egy kis ajándékkal. De mire készül most a Michelin-csillagos Sárközi Ákos?

A Konyhafőnök szuperdöntőjének nyertese a Reggeliben!

Nagy Eszter nem egyszer álmodozott arról, hogy ismét visszatérhet a konyhába, így alig hitte el, hogy valóban betejesülhetett a vágya. Nem beszélve a főnyereményről sem!

Nagy Eszter lett a Szuperdöntő győztese!

Intenzív hetet tudhatnak maguk mögött a finalisták, amit a háromórás finálés menüjük elkészítésével koronáztak meg. Ezután már a zsűrin volt a sor, hogy döntsenek: Márk vagy Eszter érdemli meg jobban a Szuperdöntő fődíját és a Konyhafőnök címet.

Emlékszel még Eszter legemlékezetesebb pillanataira?

A finálés menüsorok végigkóstolása után a zsűri felidézte az intenzív egyhét legizgalmasabb eseményeit. Márk és Eszter mélypontjait és szárnyalásait is megbeszélték.

Idézd fel a zsűrivel Márk legemlékezetesebb pillanatait!

A finálés menüsorok végigkóstolása után a zsűri felidézte az intenzív egyhét legizgalmasabb eseményeit. Márk és Eszter mélypontjait és szárnyalásait is megbeszélték.

Kóstold végig Eszter finálés menüsorát!

A háromórás főzés után jöhetett a zsűri és az ételek kiértékelése. Márk és Eszter izgatottan nézték végig, ahogyan az ítészek mindent megkóstolnak és kiértékelnek. Nézzük, most Eszter ételeit!

Kóstold végig Márk finálés menüsorát!

A háromórás főzés után jöhetett a zsűri és az ételek kiértékelése. Márk és Eszter izgatottan nézték végig, ahogyan az ítészek mindent megkóstolnak és kiértékelnek. Nézzük, most Márk ételeit!

Márk, Ádám és László együtt vették fel a harcot a pepecselős elemekkel

Márk és az egykori top 3 igyekezett minél feszesebb tempóban elkészíteni a finálés menüsorát, azonban az óriási férfi kezeknek meg kellett küzdenie az apró, pepecselős elemekkel is. Vajon minden részlet felkerül a tányérokra?

Exkluzív: így ünnepelt Eszter a győzelme után!

Eszter nem a pénzért küzdötte végig ezt az egy hetet, a gyerekeinek szerette volna bebizonyítani, hogy iganis mindenkiben ott van egy győztes. Nézd meg, hogyan ünnepelt percekkel a győzelme után a zsűrivel és az egész stábbal.

Eszter idegességére egy ellenszer volt, a segítői!

Eszter próbált mindent szépen elosztani hármuk között, azonban az idő haladtával a drukkja egyre hevesebb idegeskedéssé alakult. Úgy tűnt, Mózesnek és Ottiliának kell minél inkább lenyugtatnia a finalistát.

Ottilia és Mózes valóra szerették volna váltani Eszter álmát

Eszter segítői mindent megtettek, hogy a finalista keze alá dolgozzanak. De vajon mit gondolnak a menüsorról és Eszterről? Mindent elmeséltek, amit a három óra alatt átéltek!

Nézd vissza a Szuperdöntő Fináléjának legemlékezetesebb pillanatait!

Lemaradtál a Konyhafőnök 5. évadának legújabb részéről? Kíváncsi vagy, milyen kihívásokat kellett kiállnia a visszatérő versenyzőknek? Akkor segítünk! Kattints a cikkre és nézd vissza a Szuperdöntő adásának legizgalmasabb pillanatait!

Ő a Konyhafőnök Szuperdöntőjének nyertese!

A zsűri döntött! Nagy Eszter lett a Konyhafőnök Szuperdöntőjének győztese, így őt illeti meg a Konyhafőnök cím és a 10 millió forint.

Egykori versenytársaikkal főztek a finalisták!

Márk és Eszter is választhattak maguknak segítőket. Eszter a régi szériájából Mózessel és a Szuperdöntőben megismert Ottiliával küzdött a céljáért, Márk pedig egykori ellenfeleit (és azóta barátait) Ádámot és Lászlót kérte fel a segítőinek.

Újra együtt a negyedik évad győztes triója!

Ádámmal és Lászlóval a finálés főzés után beszélgettünk egy kicsit Márkról, a hármasukról és természetesen a három óra alatt összeállított menüsorról. Vajon ugyanúgy izgultak, mint régen?

a Konyhafőnök - Szuperdöntő 2018-05-11

A sanghaji Taian Table étterem séfje, a Michelin-csillagos Rácz Jenő kizárólag a műsor kedvéért tért haza Kínából, hogy a versenyzők között megtalálja az igazi csiszolatlan gyémántokat. A séf elvárasairól már az sokat elárul, hogy a kínai Bocuse d’Or verseny válogatottjának edzője. Hozzá csatlakozik a Konyhafőnökből már jól ismert sztárszakács, Fördős Zé , valamint a Konyhafőnök VIP első szériájának nyertese, Gáspár Bea , aki háziasszonyként bírálja majd a versenyzőket.

Háztartási gyorstalpaló Konyhafőnök módra!

Hódosi Máté, A Konyhafőnök II. helyezettje nem csak magánéletéről és terveiről mesélt nekünk, hanem háztartási tudását is teszteltük!

Van-e barátnője A Konyhafőnök jóképű döntősének?

Hódosi Máté, A Konyhafőnök II. helyezettje mesélt nekünk sportolói múltjáról, jövőbeni terveiről, valamint azt is elárulta, van-e barátnője!

Ők lettek a Szuperdöntő finalistái!

Igazán nehéz döntést kellett meghoznia a zsűrinek, hiszen ki kellett választaniuk a top 4-ből azt a két versenyzőt, akik a Szuperdöntő fináléjába jutnak. Egyre közelebb a cél és az óriási nyeremény.

Cukorszálakon függött a versenyzők élete

Baranyai Péter ismét feladta a leckét a versenyzőknek, megannyi különleges elem várt arra, hogy lemásolják őket. A főzés után már csak a zsűrin állt: ki lesz az a kettő, akik az eredményhirdetés után elhagyják a konyhát.

Tibor éppen a vége előtt csúszott meg egy banánhéjon

Tibor jól haladt a desszert elkészítésével, azonban nem sokkal a vége előtt elejtette az eperkaviárjait. Itt pedig nem ért véget a balszerencse, hiszen a zseléje és az egész desszertje megmakacsolta magát.

Gábor megint eltért a Séf receptjétől?

Hiába a másolós feladat, Gábor néha inkább a saját feje után ment Baranyai Péter desszertjénél is, hogy felgyorsítsa a folyamatokat. Ez azonban lehet, hogy rossz pontokat is jelenthet a zsűri szemében...

Baranyai Péter tányérdesszertjétől mindenkinek leesett az álla!

A desszert séf immár negyedik alkalommal tért vissza a Konyhafőnökbe, hogy újabb édes különlegességgel sokkolja a versenyzőket. Most egy klasszikus red velvetet hozott magával... egy kis csavarral, persze.

A Séf büszke volt a versenyzőkre: felvették a tempóját!

Az őrületes rohanás és diktálós főzés után a zsűrin volt a sor, hogy megkóstolja az ételeket. A Séf még a kóstolás elején mindenkit megdicsért, hiszen derekasan helytálltak a rohamban. De milyenek lettek az ételeik?

Nézd vissza a Szuperdöntő negyedik adásának legemlékezetesebb pillanatait!

Lemaradtál a Konyhafőnök 5. évadának legújabb részéről? Kíváncsi vagy, milyen kihívásokat kellett kiállnia a visszatérő versenyzőknek? Akkor segítünk! Kattints a cikkre és nézd vissza a Szuperdöntő adásának legizgalmasabb pillanatait!

Ilyen tempót még sosem diktált a Séf!

Hihetetlen sebességre kellett kapcsolnia a versenyzőknek, hiszen szimultán főztek a Séffel... pontosabban a Séf diktálta, hogy mit kell csinálniuk, ők pedig rohantak. Ekkora őrületes tempó még sosem volt a Konyhafőnökben!

Ők a Szuperdöntő Finalistái!

Ma eldőlt, hogy ki az a két versenyző, aki a Szuperdöntő Fináléjában megküzdhet a Konyhafőnök címért és a 10 millió forintért. A feladatok még sosem voltak ennyire brutálisak, mint most.

a Konyhafőnök - Szuperdöntő 2018-05-10

A sanghaji Taian Table étterem séfje, a Michelin-csillagos Rácz Jenő kizárólag a műsor kedvéért tért haza Kínából, hogy a versenyzők között megtalálja az igazi csiszolatlan gyémántokat. A séf elvárasairól már az sokat elárul, hogy a kínai Bocuse d’Or verseny válogatottjának edzője. Hozzá csatlakozik a Konyhafőnökből már jól ismert sztárszakács, Fördős Zé , valamint a Konyhafőnök VIP első szériájának nyertese, Gáspár Bea , aki háziasszonyként bírálja majd a versenyzőket.

Csajos délután: Otthonában látogattuk meg az újdonsült konyhafőnököt!

Még egy hete sincs, hogy Böröcz Zsófi elnyerte a Konyhafőnök címet és vele együtt a 10 millió forintot! De ennél sokkal-sokkal többet nyert! Egy igaz barátot! A verseny 4. helyezettjével, Bencsik Emerenciával ugyanis nemcsak a Konyhafőnök alatt alkottak "álomcsapatot", azóta is tartják a kapcsolatot. Most pedig egy igazi csajos délutánjukba csöppentünk.

Odáig voltak Mészáros Ádámért a szuperdöntősök!

Elkaptuk Esztert, Tibort és Gábort a séf főzése után, és kifaggattuk őket Mészáros Ádám újragondolt halászlevéről, az étel legnehezebb részleteiről és természetesen az egész séffőzésről is.

Ketten sajnos ma is búcsúztak a versenytől és a top 4-től is

Egyre közelebb a cél, egyre közelebb a 10 millió forintos fődíj, azonban a mai versenynap végén is távoznia kellett két versenyzőnek. Vajon kiknek kell maguk mögött hagynia a Konyhafőnök konyháját?

Séf: „Többször nem akarlak sírni látni!”

A második feladat kóstolásánál a zsűri szerencsére nemcsak minősíthetetlen tányérokat talált, de kiderült, hogy a visszafogottabb versenyzők is szívvel főznek, új szabályokat vezettek be Gábornak, sőt a Séf még a könnyeknek is megálljt parancsolt.

Gábor az első versenyző, aki örült a hátráltatásnak?

Tibornak köszönhetően öt percig nem csinálhatott semmit a feladat elején, de egyáltalán nem ijedt meg ettől. Felspanolta, hogy még jobban teljesítsen, és igazi bókként fogta fel Tibor hátráltatását, még akkor is, amikor kiderült, hogy nem is erről volt szó...

Eszter még a madárfóbiáját is félredobta a győzelemért

Eszter sokkot kapott, amikor meglátta, hogy egy egész fácánt is fel kell dolgozniuk a második feladatban. A könnyeivel küzdve, kiborulva próbálta meg szétkapni az állatot, miközben bokáig állt a tollban.

Vajon a versenyzők megugrották a 2 Michelin-csillagos étel kihívásait?

Az újragondolt halászlé mindenkinek feladta a leckét, nem is meglepő, hiszen Mészáros Ádám hihetetlen ételt villantott nekik. A kóstoláson eldőlt, kinek, hogyan sikerült megugrania ezt a kihívást.

Márk mindent félredobott: beszippantotta a tészta

Márk a Séf tanácsára megpróbálta kijavítani a száraz tésztáját, azonban annyira nem boldogult az állagával, hogy szinte a feladat utolsó perceiben is csak ezzel foglalkozott. Vajon a többi elemet sikerül kitálalnia?

Ilona elúszott: minden az utolsó pillanatra maradt

Amikor a Séf lement Ilonához, hogy megnézze, hogyan is, döbbenten látta: az elemek nem állnak túl jól. A tésztát és a hagymákat is javítania kellett, sőt a halat csak az utolsó utáni pillanatban vette ki a sütőből.

Mészáros Ádám étele láttán mindenkinek elakadt a szava

Óriási megtiszteltetés és sokk érte az első feladatban a versenyzőket, hiszen Mészáros Ádám, az ország első két Michelin-csillagos éttermének séfe főzött nekik egy újragondolt halászlevet.

Nézd vissza a Szuperdöntő harmadik napjának legizgalmasabb pillanatait!

Lemaradtál a Konyhafőnök 5. évadának legújabb részéről? Kíváncsi vagy, milyen kihívásokat kellett kiállnia a visszatérő versenyzőknek? Akkor segítünk! Kattints a cikkre és nézd vissza a Szuperdöntő adásának legizgalmasabb pillanatait!

Sokkot kapott a játékos az alapanyagtól!

A Szuperdöntő harmadik versenynapján Magyarország első két Michelin-csillagos séfe, Mészáros Ádám adott feladatot a 6 versenyben maradt játékosnak, akik mindent megtettek, hogy megfelelően lemásolják a séf ételét.

a Konyhafőnök - Szuperdöntő 2018-05-09

A sanghaji Taian Table étterem séfje, a Michelin-csillagos Rácz Jenő kizárólag a műsor kedvéért tért haza Kínából, hogy a versenyzők között megtalálja az igazi csiszolatlan gyémántokat. A séf elvárasairól már az sokat elárul, hogy a kínai Bocuse d’Or verseny válogatottjának edzője. Hozzá csatlakozik a Konyhafőnökből már jól ismert sztárszakács, Fördős Zé , valamint a Konyhafőnök VIP első szériájának nyertese, Gáspár Bea , aki háziasszonyként bírálja majd a versenyzőket.

A 2 Michelin-csillagos Mészáros Ádám főz ma a versenyzőknek!

Magyarország első két Michelin-csillagos éttermének séfe ma ellátogat a Szuperdöntősökhöz, hogy egy igazán izgalmas és technikás étellel tegye őket próbára. Vajon mi lesz az étele legnehezebb eleme? Nemcsak erről, de a Michelin-sikerről is mesélt nekünk a séf.

A leggyengébb csapatnak távoznia kellett

A nap végén a zsűrinek el kellett döntenie, hogy melyik volt az a páros, amelyik a leggyengébben teljesített. Nehéz eredményhirdetés volt ez is, hiszen ketten is kiestek a versenyből.

Zé: „Ez olyan messze van a croquambouche-tól, mint ide a Halálcsillag!”

A második feladat után a zsűri belevetette magát az óriási égetett tészta tornyokba. Voltak meglepően szép és meglepően újszerű megoldások, mégis a leglátványosabb golyók a földön landoltak.

A sárgák végleg feladták?

A sárgáknál semmi sem akart összejönni: először a tészta, később pedig a karamell is beintett nekik. Annamari már annyira elkeseredett, hogy szíve szerint otthagyta volna az egészet.

Íme egy zöld, újragondolt croquambouche torony

Gábornak és Tibornak nem igazán akart összejönni az égetett tészta, ezért kétszer is nekiugrottak a feladatnak. Emiatt azonban annyira megcsúsztak, hogy az utolsó pillanatban dobálták egymásra a golyócskákat...

Ilona megsértődött és egy szót sem szólt Eszterhez

Mindenki azt hitte, hogy a könnyek után a pirosak végre zöldágra vergődnek egymással... nem így történt. Ilonának annyira elege lett Eszterből, hogy nem volt hajlandó hozzászólni, és a félbehagyott feladatait sem folytatta, egészen Zé érkezéséig.
 

Eljött a nap: a zsűrinek már dicsérni sem volt kedve

Voltak látványkonyhába való, vicces párosok, elkószált Séfek és sírós, feszült duók is. A pirosak olyan negatívan álltak hozzá a saját ételükhöz, hogy még Zének is elment tőle a kedve, hogy jókat mondjon róla...pedig tudott volna.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való