KERESÉS search-close

9. rész

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "9. rész"

Senki sem szórakozhat Szilárd gyerekeivel!

Miután Szilárd megtudja, hogy a tanársegéd, hogyan bánik az osztályával, azonnal a suliba siet, hogy elbeszélgessen a helyettesével...

Tanár: „Senki sem bánhat így az osztályommal!”

Szilárd a hirtelen jött szabadságát arra használja fel, hogy felújítsa a lakását és ismét kapcsolatba lépjen fiával, Janóval. Janó azt tervezi, hogy egy évre önkéntes lesz. Később Szilárd döbbenten tudja meg Janó anyjától, hogy Janó barátjával Ugandába akar utazni.

Szilárd osztálya fellázad az új tanár ellen!

Szilárd a hirtelen jött szabadságát arra használja fel, hogy felújítsa a lakását és ismét kapcsolatba lépjen fiával, Janóval. Janó azt tervezi, hogy egy évre önkéntes lesz. Később Szilárd döbbenten tudja meg Janó anyjától, hogy Janó barátjával Ugandába akar utazni.

Más veszi át Nagy Ervin szerepét a Tanárban?

A sorozat előző része igazán nagy meglepetéssel ért véget, ami miatt a most szombati folytatásban minden átalakul Szilárd osztályának életében.

"Rá kell lépnem az útra!"


szerző:
2015.06.26. 23:00

Mindenkinek megvan a saját meditációs technikája, Puzsérnak ilyen a séta. Ellátogat egy öregek otthonába, ahol szembesül vele, hogy hetven évesen is lehet az ember kiegyensúlyozott, és a boldogság nem korhoz kötött. Úgy határoz, hogy végigjárja az El Caminot, hogy megtalálja önmagát. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Amikor azt gondolták, hogy a nehezén már túlvannak, bekavart egy üveg bor

Tomi végre elkészült Kata zenéjével, így elérkezett az ünneplés ideje. A húzós munka után édes (lenne) a borozás, ha sikerülne megbirkózniuk a kupakkal. Vagy dugóval? Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

A Bazilikát látni, és haza kullogni

Gabi és Ádám azt tervezi, hogy kettesben töltik az estét, azonban a bébiszitter váratlanul lemondja a gyerekvigyázást. Nincs más hátra, mint teljes gyereklétszámmal nekivágni a randinak. De hogy lehet így romantikázni? Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Egy fogkrémes kupak miatt tönkremehet egy házasság?

Filkót sikerült elpasszolni pár órára, így Gréta és Nikosz végre kettesben lehetett, hogy átbeszéljék a problémákat. Gréta nem is gondolta, hogy a sok apró rossz szokása milyen nagy hatással volt férje távolodására. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

"Nem merek odamenni!"


szerző:
2015.06.18. 23:00

Eljött a nagy nap, amit Ada már annyira várt és amitől egyben félt is. Bár néhány óra elteltével kezdett feloldódni Máté társaságában, az este egy társaságnyi idegen embert tartogatott számára. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Edina alig több mint egy hét múlva visszautazik Londonba, ezért Robi kénytelen lesz megszokni az egyedüllétet. Közel a negyvenhez egyre többször eszébe jut, hogy milyen jó lenne megtalálni végre az igazit. Lehet, hogy számára Edina ez a nő? Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Az osztálytalálkozókon mindenki hazudik

Sőt, mindenki megpróbál úgy tenni, mintha semmi gondja nem lenne az életben. Szerencsére a Szelfiben ilyesmi nem fordulhat elő!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való