KERESÉS search-close

9 gyerekes család

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "9 gyerekes család"

Pokolból a mennybe: rengeteg pénz gyűlt össze a 9 gyerekes családnak

4 hét alatt nagyot fordult a világ azzal a 9 gyerekes családdal, akiket egy hónapja mutattunk be a Házon kívülben. Akkor épp kilakoltatás előtt álltak, fogalmuk se volt, hogy mi lesz velük, és semmi jóra nem számítottak. Aztán minden megváltozott: Szalai Kriszta színésznő gyűjtést indított, és a család  problémája hipp-hopp megoldódott. Lesz új házuk, szabadulnak az adósságtól, sőt, az adományokból egy másik családot is segíteni fognak. Velük voltunk a múlt héten, hogy megmutassuk, hogyan élték meg a változást.

Éjfélkor lejár a kilakoltatási moratórium

Kedd éjfélkor lejár a kilakoltatási moratórium, ezért civilek és ellenzéki pártok azt szeretnék, hogy törvényben tiltsák meg azt, hogy gyermekes családokat elhelyezés nélkül kilakoltathassanak. A Házon kívül mai adásában bemutatjuk egy kilencgyermekes család történetét, akiknek napokon belül elárverezhetik otthonukat. Ha ez megtörténik, akkor a gyerekeket akár el is vehetik a családtól.

Előzetes: Kigyulladt egy ház Nyíregyházán

4 gyerek volt bent a házban, amikor az épület csütörtök délután kigyulladt Nyíregyházán. Az édesanya, amint megérezte a füstöt, kimentette a gyermekeit a szobából, ahol egy gázpalack is volt. Azt egy bátor szomszéd hozta ki az égő házból. Próbálták oltani a tüzet, de végül csak a tűzoltóknak sikerült megfékezni a lángokat. A ház tetőszerkezete szinte teljesen kiégett. Hogy hol húzza meg magát a 9 gyerekes család, elmondjuk hatkor az RTL Híradóban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való