KERESÉS search-close

77 éves néni

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "77 éves néni"

Fia mentette ki a 77 éves asszonyt a lakástűzből

Ketten haltak meg egy lakástűzben Gárdony külterületén. Egy 62 éves mozgássérült férfi és 40 éves lakótársa vesztette életét. Egyik szomszédjuk korábban önkéntes tűzoltó volt, megpróbálta kimenteni őket. Híradónknak azt mondta, akkora volt a forróság, hogy csak négykézláb tudott bejutni, aztán leomlott a plafon is. Szomszédaikat sikerült kimenteni, köztük egy 77 éves idős asszonyt, akit fia mentett meg!

Leégett a 77 éves asszony lakása, nincs pénze a felújításra

Nem tudja, miből fogja kifizetni a felújítást – ezt mondta Híradónknak az a 77 éves asszony, akinek februárban gyulladt ki a lakása Miskolcon. A tűz az erkélyen keletkezett. A lakásban hárman voltak, azonnal menekülniük kellett. A lakás egyelőre lakhatatlan. Az asszony szerint a biztosító a károknak csak egyrészét állja, nem tudja, miből fogja kifizetni a többit.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való