KERESÉS search-close

7-es főút

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "7-es főút"

HALÁLOS BALESET: frontálisan ütköztek

Eddig tisztázatlan körülmények között ütközött két személygépkocsi kora reggel a 7-es számú főúton. A baleset következtében a helyszínen életét vesztette egy 48 éves férfi, további két személyt pedig súlyos sérülésekkel vittek a mentők kórházba.

Elaludhatott az apa a Volánnál

Elaludhatott a volánnál és súlyos balesetet okozott egy férfi péntek koraeste a 7-es főúton. 10 éves kislánya is vele volt, amikor frontálisan ütközött a szemből jövő kocsival. A balesetben négyen megsérültek, köztük a gyerek is. Az utasok életét a légzsákok és a biztonsági öv menthette meg. A vétlen autó mögött haladó férfi elmondta, hogy mit látott a balesetből, itt megnézheti.

ELALUDT A SOFŐR: Négyen sérültek meg a balesetben

Majdnem két órán át dolgoztak a helyszínelők pénteken, a 7-es főúton, Zalakomárnál a frontális ütközés után. A két kocsi totálkáros lett. Borzalmas ütközés volt – ezt mondta az RTL Híradónak a férfi, aki a balesetben vétlen autós mögött haladt. Azt kérte, hogy ne mutassuk az arcát.

Három autó ütközött, öten sérültek

Öten sérültek meg, köztük egy kisgyerek tegnap éjjel egy balesetben a 7-es főúton, Sávolynál. Három autó csapódott egymásnak nagy erővel, az egyik kocsi az árokban állt meg. A tűzoltókat is riasztották, mert félő volt, hogy az egyik autó motorterében lángok csapnak fel. A rendőrök órákig helyszíneltek, de egyelőre nem tudják, mi okozta a balesetet.

Fának csapódtak, három fiatal meghalt

Hárman meghaltak szombat reggel Siófoknál, a 7-es főúton egy autóbalesetben. A sofőr túlélte, vérző fejjel szállt ki a roncsból és megpróbált elmenekülni a helyszínről. Öten utaztak az autóban. Előbb fának ütköztek, aztán egy beton villanyoszlopnak csapódtak.

Előzetes: Halálos baleset Siófokon

Három fiatal meghalt szombat hajnalban Siófokon, amikor autójukkal először egy fának aztán egy villanyoszlopnak csapódtak a 7-es főúton. Öten utaztak a kocsiban, 20 és 30 év közötti fiatalok. Hogy mi láttak a szemtanúk, elmondjuk hat órakor az RTL Híradóban.

Csúszva-mászva vágják a löszön a fát

Teljesen lezárták a 7-es főutat Fonyódnál, mert kivágják a veszélyes fákat az évtizedek óta omladozó löszfalról. Elképesztő körülmények között dolgoznak a szakemberek, van, ahol szinte függőleges a partfal és csak csúszva-mászva tudják megközelíteni a fákat. Több százat kell kivágniuk. Aztán megnyitják a főutat, de csak félpályán. A korlátozás egész nyáron marad.

Halálos baleset a 7-es főúton


szerző:
2009.06.12. 07:20
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való