KERESÉS search-close

6. rész

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "6. rész"

Alvilág: Nórát megfenyegetik, Natasát pedig elrabolják!

Az Alvilág ezen a héten is tovább folytatódik, most ráadásul még a főszereplő egyik gyermeke is veszélybe kerül.

Tanár - Az egyik diákról kiderül, hogy babát vár!

Lilla irodalmi szakkörének kirándulása a kísérő tanár betegsége miatt veszélybe került. Amikor Szilárd felajánlja, hogy elkíséri őket, mégis csak sor kerülhet a kirándulásra. Ám az újdonsült szerelmes Eszter nem igazán lelkes, ugyanis ő egy percet sem akar a barátja, Tomi nélkül tölteni. Amikor este a szálláson Eszter beüti a fejét és ezután a sebe miatt kórházba kerül, nem csak egy kötést kap a fejére, hanem egy meglepő hírt is – terhes! A fiatal párnak meg kell emésztenie ezt a hírt.

Hajdú elhalasztotta a tárgyalásokat

Ezzel megfosztva Puzsért egyetlen fegyverétől, a nyilvánosságtól. A szorongás ezzel nem ér véget. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

„Fogok egy számot, ami tetszik kábé, és ellopom”

Tamás nem nagyon érzi a flow-t, Kata lassan komolyan kezd rápánikolni a lassú haladásra. Hogy fognak így Kínába utazni? Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

"Mi most akkor boldogok vagyunk?"


szerző:
2015.06.16. 23:00

Gabi és férje egy görög étterembe látogat, hogy a gyerekeket hátrahagyva romantikus perceket töltsenek el együtt. Az este sírásba torkollik, mert Gabi szerint az utóbbi három évben minden megváltozott. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Gréta nehezen viseli, hogy a szülést követően átalakult a teste. Szerinte ez is lehet az oka, hogy férje már nem úgy gondol rá, mint régen. Kíváncsi vagy a folytatásra? Kattints ide!

Robi még egy ruhaszárítóval sem képes elbánni, nemhogy a mosógéppel

Az Edinával töltött éjszaka után vidáman ébredő énekes ki nem állhatja a házimunkát és úgy tűnik nem is ért hozzá. Miután a lány a segítségére siet, mindketten megállapítják, hogy egymásról álmodtak. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Ide kattints!

„Ő még mindig tökéletesen emlékszik a testem minden részére”

Ada expasija, Ákos beleköp a levesbe. Teljesen elbizonytalanítja a férfi üzenete, vajon annyi a stuttgarti kiruccanásnak? Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

A szőrtelen lábtól a takonygerincig

A Szelfi szereplőit kísérti a múlt: régi szerelmek, és szavak, amelyeket jobb lett volna kétszer meggondolni. És van, aki csak simán lusta felkelni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való