KERESÉS search-close

6. élő show

20 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "6. élő show"

Benji egyre felszabadultabbnak érzi magát

A hatodik élő showban Pharell Williams Happy című slágerét énekelte, többek között mentorának, Alföldi Róbertnek, aki aznap ünnepelte a születésnapját. A mentorok szerint még falat húz maga köré, de ezt igyekszik minél jobban ledönteni.

Nagy Ricsi meglepődött a mentorok kritikáin

Ricsi elégedett volt a produkciójával, szerinte elérte a dallal, amit szeretett volna. Azt azonban sajnálja, hogy ez a mentoroknak nem úgy ment át, ahogy arra számított. Hogy megváltoztatta-e a verseny? Fontosnak tartja emellett, hogy mindig úgy viselkedjen másokkal, amit fordított helyzetben ő is elvárna.

Borbély Ricsi szeret egyszerre hat lovat megülni

Félt a dalától, előre aggódott, hogy mit fognak hozzá szólni a mentorok. Utólag persze belátja, hogy nem szabad hagynia, hogy a félelmei befolyásolják. Azt persze belátja, hogy imádja a színészkedés koncentráltságát: egyszerre táncolni, énekelni és akár több lovat is megülni. Ő így él a színpadon.

A Tha Shudras pozitív energiában méri a sikert

Mi az igazi siker? A Tha Shudrasnak többet jelentenek a dicséretek és a pozitív energia, mint a pénz. Ilyesmi amúgy se létezik a bolygójukon.

A Spoon újra interjú-csúcsot döntött

Istenes Bence szinte már minden élő showban kifigurázza a srácokat, amiért nem tudnak azonnal válaszolni a kérdéseire. Ez a színpadon túl sem változik. Persze humorból nincs hiány!

Tóth Andi otthon érzi magát a musicalek világában

Andi fél éve talált rá a rock dalokra, azonban előtte a musical volt az ő terepe. Szerinte a hangjához a rock passzol a leginkább, viszont imádja a musicaleket! A produkciója közben Horányi Julihoz hasonló problémát kellett megoldania: a dal végén majdnem elhagyta a portját, így a végepóz elmaradt, ezt persze azonnal bepótolta a színpad mögött.

Horányi Juli: „Mindannyiunkban ott van egy hős”

Juli boldogan lépett le az X-Faktor színpadáról, hiszen a mentorok imádták a Mariah Carey dalát. Közelebb is érezte magához, mint az előző heti Maroon 5 dalt, azonban imádta, hogy akkor egy teljesen új oldalát mutathatta meg. Csapattársa, Jonathan elvesztése megviselte ugyan, de boldog, hogy Jota és Zsófi is kiállnak mellette, és szurkolnak neki.

A hatodik élő show dallistája

Nem ugrik be, mit énekeltek a versenyzők az X-Faktorban? Itt megtudod!

X-Faktor 2014 - 6. élő show 14-11-22

X-Faktor 2014 - 6. élő show: Siker, pénz, csillogás. Ezekről énekeltek ma a döntősök, egy valaki azonban nem csillogtathatja tovább tehetségét, nem nyerheti már meg a főnyereményt és búcsúznia kellett a 100. adás előtt.

Eredményhirdetés


szerző:
2014.11.22. 20:50
Extra produkció: Oláh Gergő

Oláh Gergő - A tükör előtt

Tha Shudras - 6. élő show


szerző:
2014.11.22. 20:35
Tha Shudras - 6. élő show

Abba - Money, Money, Money

Nagy Richárd - 6. élő show


szerző:
2014.11.22. 20:30
Nagy Richárd - 6. élő show

Sting - Shape of My Heart

Jakab-Péter Izabella - 6. élő show

Survivor - Eye Of The Tiger

Spoon - 6. élő show


szerző:
2014.11.22. 20:20
Spoon - 6. élő show

Survivor - Eye Of The Tiger

Borbély Richárd - 6. élő show

Irene Cara -  Fame

Horányi Juli - 6. élő show


szerző:
2014.11.22. 20:10
Horányi Juli - 6. élő show

Mariah Carey – Hero

Benji - 6. élő show


szerző:
2014.11.22. 20:05
Benji - 6. élő show

Pharell Williams – Happy

A színpadon a nyolc döntős!

The Script  ft. will.i.am - Hall of Fame

Ilyen még nem volt idén: a mentorok nem tudtak dönteni

Siker, pénz, csillogás. Ezekről énekeltek ma a döntősök, egy valaki azonban nem csillogtathatja tovább tehetségét, nem nyerheti már meg a főnyereményt és búcsúznia kellett a 100. adás előtt.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való