KERESÉS search-close

56-os állami emlékbizottság

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "56-os állami emlékbizottság"

Az "56-os állami emlékbizottság" címkével ellátott tartalmaknál (2) leggyakrabban használt további címkék:

Vagy tévedtek, vagy nem


szerző:
2016.11.03. 18:34
Vagy tévedtek, vagy nem

Három nap hallgatás után megszólaltak az '56-os emlékbizottság vezetői a pesti srácoknak mementót állító óriásplakát ügyében. Balog Zoltán miniszter az RTL Híradónak azt mondta, lehet, hogy tévedtek, és nem a színész-rendező Dózsa László van a képen, akinek nevét a portré mellé írták. Schmidt Mária viszont biztos abban, hogy Dózsa került a plakátokra, és minden más igaztalan támadás. Az amerikai Life magazin eredeti cikkében Pruck Pál neve szerepel a fotó alatt, ezért Pruck lánya nyílt levélben kérdőjelezte meg az emlékbizottság munkáját.

Ki szerepel a képeken?


szerző:
2016.10.31. 18:35
Ki szerepel a képeken?

Visszaélt rég elhunyt unokatestvérének képmásával az 56-os Állami Emlékbizottság - ezt állítja Híradónk egyik nézője. Szerinte hozzátartozójának portréját festették a budapesti házfalakra 56' évfordulója alkalmából, nem pedig Dózsa László színművész-forradalmárét, akinek a nevét az óriásplakátokra írták. A Life magazin archívuma szerint is az unokatestvéréről készült a felvétel. Dózsa László viszont azt mondja, még a sapka is megvan, amiben az amerikai fotóriporter lencsevégre kapta.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való