KERESÉS search-close

50 éves

13 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "50 éves"

Megszólalt Schumacher családja

Michael Schumacher 2013. december 29-én bizarr módon síelés közben szenvedett súlyos fejsérülést. Azóta szinte semmit sem tudni arról, hogy van. Születésnapja alkalmából családja közleményt adott ki, melyből legalább annyi kiderült, hogy Schumi tudatánál van és saját kéréseket is megfogalmaz.

Meglepi Szőke Zoltánnak


szerző:
2018.08.24. 19:40
Meglepi Szőke Zoltánnak

Jelenet közben lepték meg fiai a Barátok közt sztárját, Szőke Zoltánt. Az ország talán leghíresebb építési vállalkozója, Berényi Miklós a valóságban lett 50 éves, amiből simán letagadhatna jó párat.

KÖSZÖNTÉS: Szőke Zoltán 50 éves!

A fiai mellett a Barátok közt egész stábja köszöntötte Szőke Zoltánt, aki – mint mondja – nagyon meglepődött.

Balázs Palit még a rendőrök is felköszöntötték születésnapján

Balázs Pali a napokban töltötte be az ötvenet és a nap nem csak a kerek évforduló marad örök emlék számára. A zenész épp a Dunán hajókázott barátaival, és mikor a Parlamenthez értek, megközelítették őket a vízirendőrök. Az ellenőrzés során mindent rendben találtak, és mikor megtudták, hogy a zenészt ünneplik - maguk is felköszöntötték egy tiszteletkörrel.

Lukács Laci 50 éves!


szerző:
2018.02.19. 16:45
Lukács Laci 50 éves!

Hétfőn ünnepli 50. születésnapját a Tankcsapda legendás énekese, Lukács Laci! A zenészt szülővárosába kísérte el a Story Extra stábja, ahol megmutatta életének fontosabb állomásait. A zenekar többi tagja pedig titkokat árul el róla és az is kiderül, hogy ki Laci hűséges társa!

Story Extra 2018-01-16


szerző:
2018.01.16. 16:15

Nicole Kidman 50 éves


szerző:
2017.06.20. 19:08
Nicole Kidman 50 éves

Korunk egyik leghíresebb és legnagyszerűbb színésznője Nicole Kidman ma ünnepli 50. születésnapját. Az Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő 1983-ban szerepelt először filmvásznon a BMX banditákban. A 34 éve tartó aktív pályafutása alatt rengeteg filmben játszott.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

50 évesen is bomlanak érte a férfiak

Napra pontosan 50 éve látta meg a napvilágot Honoluluban Nicole Kidman, ausztrál származású Oscar-díjas színésznő. A művésznő több évtizedes munkásságát nehéz lenne röviden összefoglalni, de olyan filmek, mint a Moulin Rouge, tökéletes példái sokszínűségének…

Stohl 50 évesen is fiatalos


szerző:
2017.02.24. 19:10
Stohl 50 évesen is fiatalos

Hatalmas taps és ováció fogadta csütörtök éjszaka a Vígszínházban Bucit, azaz Stohl Andrást 50. születésnapja alkalmából. A kerek évfordulót a Válótársak főszereplője a Szentivánéji álom első előadásával ünnepelte, két főpróba között azonban volt ideje a Fókusznak egy interjúra, amelyben őszintén mesélt érzéseiről, hibáiról, örömeiről és élményeiről.    

50 ÉV: Stohl András életében


szerző:
2017.02.24. 19:05
50 ÉV: Stohl András életében

„Nekem ezt az életet kellett élni!” Stohl András őszintén beszélt a Fókusznak érzéseiről, hibáiról, örömeiről és élményeiről. Beszélt életének vidám és kevésbé jó szakaszairól is, és elmondta a legendás „RTL-es esés” történetét is.

Újragondolt lovagregény Stohl András módra

Többször is volt lovag színpadon és filmben is. De így még biztosan nem látta! Stohl András féle, újragondolt Lovagregény! Valószínűleg ő az egyetlen színész, aki számtalan filmszerep, szinkronhang és komoly színpadi alakítás után, az ötvenedik születésnapján éppen egy műanyag szamárfejjel látható a színpadon a Szentivánéji álom című darabban.

STOHL ANDRÁS: Galéria mozgóképen

Stohl András ma ünnepli ötvenedik születésnapját. 27 éve végzett a Színművészeti Főiskolán, utána rögtön a Katona József Színház szerződtette. Ezek a fotók az színház archívumából valók, Stohl alig 21-22 éves a fotókon.

Amikor az Omega az Alfa


szerző:
2012.10.04. 19:00
Amikor az Omega az Alfa

A világ egyik legrégebbi rockzenekara, minden idők legnagyobb számban eladott magyar albumai, és egy nemzetközi hírű zenekar, amelyet az egész világon ismernek, és amely Európában mindenhová hazajár – 50 éves az Omega együttes.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való