KERESÉS search-close

5. rész

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "5. rész"

Gyula veszélybe sodorja az iskolát és a tanárait

Néhány napja Szilárd problémás diákja, Gyula távolságtartóan viselkedik, és kétes alakokkal találkozik. Egy rendkívüli tanári értekezleten már attól tartanak, hogy Gyula esetleg visszaesett. Szilárd természetesen ezt nem hajlandó elhinni és hamarosan rájön Gyula viselkedésének igazi okára, ugyanis a fiúnak családi gondjai vannak.

Szilárd becsajozik, Lilla pedig újra randizni kezd?

Miközben Szilárd régóta várt ápolását élvezi, Lilla sem tétlen ezen a fronton: egy főorvossal randizik, amiről édesanyja zavartalanul kifaggatja.

Szérum - 5. rész


szerző:
2015.12.25. 23:30
Szérum - 5. rész

Pierre azon töri a fejét, hogyan tudna meglépni a bizonyítékkal a labor zárt szobájából.

Tamásnak most sem sikerült betörnie a nemzetközi piacra

Hiába Kata minden igyekezete, a fiú megfeneklik a dalírásban, de ahogy a példa is mutatja, ebből is lehet zenét kovácsolni. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Megszületett az ítélet:

A bíróság bűnösnek találta a kritikust, mert a véleménynyilvánítás szabadságába nem beletartozó szavakkal illette Hajdú Pétert. A bíróság szerint takonygerincű igen, de szarkupac már nem lehet Hajdú. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Ada meghozta a döntést


szerző:
2015.06.12. 23:00
Ada meghozta a döntést

A lány barátnői rengeteg érvet találtak a stuttgarti utazás mellett, ráadásul pont az az egyetlen szabad hétvégéje, így gyorsan elintézte a gyerekek felügyeletét, hogy Máténak igent mondhasson. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

A gyötrő magány ellen is van orvosság

Jelen esetben Edina személyében, aki a Pestre visszatérő Robi mélydepresszióján próbál segíteni társaságával. Végül is nincs abban semmi, ha az ember együtt tölt pár napot a legjobb lánybarátjával! Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

"Nincs más dolgom, mint várni"


szerző:
2015.06.12. 23:00

Grétának minden egyes nap egyedül kell helytállnia, amíg férje távol van. A sok-sok apró probléma megoldásában csak magára számíthat. Nikosz ismét késő este ér haza, és a mélyponton lévő páros hiába próbál megoldást találni, a beszélgetés ingerült civakodásba fullad. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Gabinak hiányzik férje szerelme


szerző:
2015.06.12. 23:00
Gabinak hiányzik férje szerelme

Az énekesnő szerint még rengeteget kell tenniük házasságuk helyreállításáért, mert az utóbbi időben lecsökkent az érdemi együttlétek száma, és mintha elszoktak volna egymástól férjével. Gabi a könnyeivel és szeretethiányával küzd. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Egyesek külföldre indulnak, mások a négy fal közül sem mernek kilépni

Sőt, olyan is van, akit rácsok mögé kívánnak. A Szelfi ötödik epizódja.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való