KERESÉS search-close

5 éves

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "5 éves"

4105 fekvőtámaszt nyomott le az 5 éves kisfiú

A csecsen Schwarzenegger így emlegetik az öt éves kisfiút. Rahim Kurajev két és fél óra alatt 4105 fekvőtámaszt nyomott le. Ezzel ő lett a csecsen fekvőtámasz király.

Összefogott a falu: adományokat gyűjtenek egy 5 éves kislánynak

Összefogott a falu: adományokat gyűjtenek egy 5 éves kislánynak a Pest megyei Pátyon. Hanna nyitott gerinccel született – csak bottal tud menni, önállóan nem képes ellátni magát. Ezért a helyiek most műanyagkupakokat gyűjtenek, hogy az abból befolyó bevétellel a kislány családját támogassák. A pénzből ugyanis már lenne esélyük kifizetni a műtétet, ami után Hanna már egyedül is tudna járni.

Az édesanyával készült interjút itt nézhet meg hosszabban.

 

Már nem kell lélegeztetni a fiút

Először ültettek be rekeszizom-pacemakert Magyarországon. A Semmelweis Egyetem orvosai egy ötéves kisfiú testébe ültették be a készüléket. Azért volt rá szüksége, mert egy születési rendellenesség miatt alvás közben nem tudott magától lélegezni. A készülék stimulálja a légzőizmot, így a pacemakerrel már nem szorul lélegeztetésre. Még ebben az évben várhatóan három másik gyereket is megoperálnak.

 

VISSZATEKINTÉS: mindenki azon izgul, hogy ÉNB Lali izgul

5 éves lett Magyarország egyik legnépszerűbb sorozata, az Éjjel-Nappal Budapest. Már csak három szereplő van, akik a sorozat indulása óta folyamatosan a képernyőn vannak - Lali, Joe és Gábor. Őket a legemlékezetesebb részekről faggatta a Fókusz stábja.

Az 5 éves Alaptörvényt ünnepelték

A menekültválságról és a kötelező kvóta elleni népszavazásról is beszélt Orbán Viktor az Alaptörvény elfogadásának ötödik évfordulójára szervezett konferencián az Országgyűlésben. A kormányfő úgy fogalmazott: az alaptörvény tiltja az iszlamizálódást Magyarországon. Az ellenzéki pártok nem vettek részt a konferencián. A szocialisták szerint új alkotmányra volna szükség, mert a mostani Orbán Viktor hatalmának bebetonozásáról szól.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való