KERESÉS search-close

4-es 6-os villamos

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "4-es 6-os villamos"

„Tujáztak” a kamaszlányok: veszélyes utazás a villamoson

A villamos ütközőjén utazott, azaz tujázott három kamaszlány Budapesten. Az esetről egy autóból készítettek felvételt. A diákok a 4-es 6-os vonalon pattantak fel az egyik szerelvény ütközőjére. A videón látható, hogy a lányok egyáltalán nem gondolták veszélyesnek, amit csinálnak, boldogan integettek.

Megint felújítják a 4-es, 6-os vonalát!

2018. június 16-tól szeptember 2-ig felújítják a 4-es és a 6-os villamos vonalát az Oktogon és a Harminckettesek tere között.

Felvételek alapján keresik a késelőt

Késelőt keres a rendőrség. Nyilvánosságra hoztak egy felvételt, amin az a férfi látható, aki megkéselt két utast csütörtökön a 4-es 6-os villamoson. A késelő a barátnőjével utazott, akivel együtt menekült el a szurkálás után. Az egyik utas súlyos, a másik könnyű sérüléseket szenvedett, úgy tudjuk már kiengedték őket a kórházból.

Hetek óta rettegésben tartotta az utasokat

Najmányi Katalint a 4-es 6-os villamoson, minden előzmény nélkül támadta meg egy 37 éves hajléktalan férfi, akit pénteken fogtak el a 32-esek terén, miután bántalmazott egy körúti boltból kilépő idős asszonyt. Az ügyészség már a hétvégén kezdeményezte az előzetes letartóztatását. Újvári Mihály riportja.

Kamera a Combinon: meddig kell még várni rá?

A félelem érthető, hisz a villamosban nincsenek kamerák, pedig ezeket a Combinok beszerzési kiírásánál belekalkulálták a végösszegbe. Az utasokat semmi nem védi meg ilyen helyzetben és felvételek híján a rendőrök sem tudták, hogy ki után nyomozzanak. Természetesen megkerestük a BKK-t, akik nem kívántak nyilatkozni. Újvári Mihály riportja.

Előzetesbe került a 4-es 6-os villamosok rémeként elhíresült férfi

A gyanúsított a rendőrök szerint az elmúlt hetekben a nagykörúti villamoson, valamint az utcán támadt rá az emberekre. Az egyik megtámadott utas Híradónknak azt mesélte, hogy őt fejberúgta a férfi, és arccsontja több helyen eltört. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a hajléktalan férfi miért támadta meg az embereket.

Káosz a Nyugati téren


szerző:
2015.05.11. 18:40
Káosz a Nyugati téren

Káosz a budapesti Nyugati téren. Megkezdték a felújítást, ezért lezárták az aluljáró egy részét, és a buszmegállókat is áthelyezték. A híradó által megkérdezett emberek többsége panaszkodik a sok egyszerre zajló építkezés miatt. A 4-es 6-os villamospálya felújítása még tart, és épül a fonódó villamospálya is. Ezt egy részen már bontani is kellett. A BKK szerint azért, mert a beton nem volt megfelelő.

Újabb nehezítés: átépítik a Nyugatit

Hétfőn kezdődik a Nyugati tér felújítása. Emiatt a gyalogosoknak és busszal közlekedőknek kell változásokra számítani. Lezárják az aluljáró egy részét, és áthelyezik a megállókat. A 4-es 6-os villamospótló buszok a Bajcsy-Zsilinszky út másik oldalán állnak majd meg.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való