KERESÉS search-close

4 gyermek

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "4 gyermek"

Top 5 - Laár András 56 évesen lett újra apuka

A páratlan humoristának párosszámú, azaz 4 fiú gyermeke van, páratlan, azaz három anyukától. Gyermekei rendre 11 év korkülönbséggel születtek, tehát a 20-as a 30-as a 40-es és az 50-es évei derekán is kipróbálhatta milyen apukának lenni. Laár András nem csak abban különleges, hogy 56 évesen újra apa lett, de volt feleségeivel is kiváló viszonyt ápol.

Megszületett Cristiano Ronaldo negyedik gyermeke

Alana Martina a hétvégén jött világra. Az Instagram-poszt szerint, a baba és az édesanya is jól vannak, de ez egyértelmű a mosolygós fotót látva. A 22 éves szupermodell, Georgina Rodriguez egy éve párja Ronaldonak, akinek másik három gyereke béranyától született.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való