KERESÉS search-close

4ütem

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "4ütem"

Nők sikítanak az anyósülésen nőnap alkalmából

A 4ütem alaposan megautóztatta a csajokat tavaly március 8-án. Ilyen velőtrázó sikolyokat garantáltan rég hallott!

Íme a Volkswagen Transporterek szentélye

Pont hatvan évvel ezelőtt, 1956-ban kezdték el a Volkswagen Transporterek gyártását. A legendás Samba busszal nyolc fiatal tudott egyszerre utazni, a kemping változata pedig olyan tájak meghódítását tette lehetővé, ahova autó nélkül el se juthattak volna tulajdonosaik.

Díjat nyert a Suzuki


szerző:
2016.03.05. 12:03
Díjat nyert a Suzuki

Újabb vizekre evezett, és újabb sikerekre tört a Suzuki. A learatott babérról beszélgetett Borsi Gergő a márka PR vezetőjével.

Meghatározó Mitsubishi-élmények


szerző:
2016.03.05. 12:02
Meghatározó Mitsubishi-élmények

Az autós újságírók élete élményekben és kalandokban gazdag. Teszt utakra járnak, jobbnál jobb autókat próbálgatnak hétről hétre. Most pedig Nagy Sanyi átnyújtotta a kulcsokat  Borsi Gergőnek, aki fél éven keresztül próbálgathatja majd a Mitsubishi ASX-et.

Szakadék és izgalom négy keréken


szerző:
2016.03.05. 12:01
Szakadék és izgalom négy keréken

Horváth Szilárd, a Road Show fenegyereke megmutathatta, hogy nemcsak az aszfalton kemény, hanem terepraliban is.

Ellenálhatatlan az új Prius


szerző:
2016.03.05. 12:00
Ellenálhatatlan az új Prius

Megérkezett a negyedik generációs Toyota Prius, ami gyökereiben megváltoztatta azt a koncepciót, ahogy eddig ezek a típusok felépültek.

4ütem 2016-03-05


szerző:
2016.03.05. 11:35
Használható fedélzeti kamera Magyarországon?

Rengeteg szélvédőre és bukósisakra szerelt fedélzeti kamera felvétele terjed a világhálón. Ezekkel általában baleseteket és szabálytalanságokat dokumentáltak, amelyeken gyakran szörnyülködik az internet népe. De mi a helyzet a jogi hátterével? Magyarországon szabad, vagy sem ilyen videókat készíteni és közzétenni?

Az Opel Dakar Team csapatvezetője értékelte az idei Afrika Race-t

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, sikeresen zárta az idei Afrika Race sivatagi tereprali versenyt az Opel Dakar Team. Szalay Balázs, pilóta és Bunkóczi László, navigátor nyugodt versenyzéséhez egy egész csapat háttérmunkájára szükség van. Legutóbb a versenyt is végig kísértő szerelőket mutattuk be a 4ütemben, most pedig Németh Ottó, csapatvezető értékeli az elért eredményt.

Kellemes partner a síeléshez


szerző:
2016.02.27. 12:02
Kellemes partner a síeléshez

A Mercedes GLE egy rendkívül praktikus családi crossover hatalmas tereinek, csomagtartójának köszönhetően. Nagyon hasznos tud lenni, amikor rengeteg cuccot kell magunkkal vinnünk, mint például síeléskor.

Pordán Petra jogosítvány nélkül ült volán mögé

A zárt pálya és a zárt osztály közel áll egymáshoz – legalábbis Borsi Gergő szerint. Ezúttal Petra volt az áldozati feketebáránya, ami a Mitsubishi L200 tesztelését illeti. Izgalomból nem volt hiány…

Íme 350 ló ereje


szerző:
2016.02.27. 12:00
Íme 350 ló ereje

Borsi Gergő megőrül a harmadik generációs Ford Focus RS-ért. Ráadásul a négykerék-meghajtásnak köszönhetően mindenkit körberajzol…

4ütem 2016-02-27


szerző:
2016.02.27. 11:35
Mi történik a sivatagban a ralisokkal?

Idén két magyar egység sikerrel fejezte be az Africa Race nevű sivatagi tereprali versenyt. De ahhoz, hogy az Opel Mokka és a Scania is megláthassa a Rózsaszín tavat, a versenyzőkön kívül, szerelőkre is szükség van. Az Opel Dakar Team versenyszerelői mesélnek a sivatagi mindennapokról.

Íme a félelmet keltő Lexus


szerző:
2016.02.20. 11:47
Íme a félelmet keltő Lexus

Ez a GS 300h egy régi jól ismert és vágyott darab, melyet leginkább az elegáns férfiak szeretnének a gyűjteményükben tudni. Vajon mi a vonzerejének titka?

Dombi olyat érintett, amit már nagyon régen nem…

Borsi Gergő: „Eljöttünk a dombok közé domborítani Dombival” - így kezdődött minden. A nehézkes indulás ellenére, szerencsére Dombinak is sikerült feljutnia a csúcsra.

Ez lett a gyermekrajz formájú Mercedesből!

A kitaposott magas szárú tornacipőnek csúfolt GLK Mercedes utódjának, a GLC-nek nemcsak a neve, de az identitása is változott, ráadásul sokkal elegánsabb a lágyabb formáknak köszönhetően. Igazi városi crossover lett belőle.

4ütem 2016-02-20


szerző:
2016.02.20. 11:20
A Farm háziasszonya idén max fordulatszámon pörög

Nádai Anikó láthatóan révbe ért 2016-ban: imádja cuki kisfiát, rövidesen pedig műsorvezetőként is ismét bizonyíthat. Még csak két hónap telt el az évből, Anikó élete azonban a hideg ellenére jobban pezseg, mint valaha. Most megpróbáltuk összeszedni, eddig mi minden történt vele idén.

Mitől patinás a vadonatúj Kia Sportage?

A 4. generációs  Kia Sportage nem a régies külseje miatt kapta ezt a minősítést. A magyar nyelv leleményességének köszönhetően ezzel az egy szóval fejezhetjük ki értékességét és elegáns megjelenését.

Ilyen egy menet Nádai Anikóval


szerző:
2016.02.13. 11:52
Ilyen egy menet Nádai Anikóval

Habár még az indulás előtt megküzdött a kézifékkel, később több pirospontot is bezsebelhetett. Gergő valami olyanra akarta rávenni, amitől Anikó szinte már rettegett...

Ezt az autót 180 centi felettieknek ajánlják!

Az új Mercedes-Benz GLE 400-at nagyon jó vezetni, és kényelmes benne ücsörögni, na persze csak akkor, ha sikerült birtokba venni a kormányt. Nagy Sanyi minimum 180 centire saccolja az ideális testmagasságot. Vajon miért?

4ütem 2016-02-13


szerző:
2016.02.13. 11:20
Megbízható uralhatóság – Toyota RAV4

Érdekes, hogy az emberi egyedfejlődéséhez hasonlóan, az autóiparban is bőven akadnak olyan modellek, amelyek legalább annyiszor váltanak ciklust életük során, mint az emberek. A RAV4 első darabját 1989-ben mutatták be a tokiói motorkiállításon, azóta pedig folyamatosan fejlesztették, és természetesen küllemre is jócskán megváltozott.

Életeket menthet a klíma


szerző:
2016.02.06. 11:20
Életeket menthet a klíma

Biztosan minden gépjárművezetőnek ismerős, amikor a hideg beköszöntével nem a romantikus történetektől párásodik a tekintetünk. Ha alig látunk ki az autónkból, gyakran a gyors és részleges megoldást választjuk, vagyis valamilyen anyagdarabbal letöröljük a szélvédőt. Pedig jobb, ha minél előbb megkeressük a probléma forrását a balesetek elkerülése végett!

Ezért már bevonhatják a jogosítványokat!

Kevés olyan rutinos vezető van, aki élete során ne követne el kisebb-nagyobb szabálysértéseket. De azzal vajon mindenki tisztában van, hogy az érvényben lévő pontrendszer alapján mennyi büntetőpontot írtak már a „számlájára”? Könnyen a jogosítványunkba is kerülhet…

Lakás méretű Volvo – XC90


szerző:
2016.02.06. 11:20
Lakás méretű Volvo – XC90

Tizenkét év után, a sikeres XC60 típust követve, megérkezett az XC90. A vadonatúj második generációs Volvo pont olyan hatalmas, mint az első volt. Hihetetlennek tűnik, de a mérete egy teljes japán garzonnal is megegyezik.

4ütem 2016-02-06


szerző:
2016.02.06. 11:15
Milyen magyar vonatkozása van a Hyundai Tucsonnak?

Megújult a Hyundai városi terepjárója. Az új Tucson könnyen beazonosítható, de nemcsak azért, mert rajta van a nagy H betű. Markáns ismertetőjegye miatt is azonnal felismerhető, ami nem más, mint a hatszögletű hűtőmaszk. A ráncfelvarráson átesett modellen tetten érhető az európaizálódás is, viszont mi lehet a kapcsolata Magyarországgal? Íme a helyes válasz:  az Arizona államban található Tucson Pécs testvérvárosa...

Ezzel a raliautóval versenyez idén Szalay Balázs

Ha január és autósport, akkor immár 37 éve a sivatagi tereprali szerelmesein van a hangsúly. Hét éve már két helyszínen, az eredeti Dakar Rally útvonalát követő afrikai részen Afrikában, valamint a szintén Dakar Rally nevet viselő versenyén, Dél-Amerikában mérettethetik meg magukat a versenyzők. Szalay Balázs és az Opel Dakar Team idén is Afrikába tért vissza, hogy a tavalyi rövid versenyüket feledtessék.

Lada – az autó, amitől megdobban a magyarok szíve

A gyártók mindent megtettek azért, hogy mikor az új Ladára nézünk, egy igazi európai autót lássunk. Nemcsak technikai tekintetben, de külső-belső dizájnban és minőségben egyaránt. A forgalmazást pedig azért kezdték el újra Magyarországon, mert úgy vélik, mindenkinek megdobban a szíve, ha meglátja ezeket a modelleket. Igaz ez?

4ütem 2016-01-30


szerző:
2016.01.30. 11:15
BMW X5 M - a vas, ami „hazakísér” mindenkit

Nagyon kell vigyázni a betűkkel és a számokkal. Különösen akkor, amikor egy illusztris társaságba keveredünk, nehogy kellemetlen másodperceket okozzunk magunknak, és a többieknek egyaránt, hiszen megérkezhetünk akár oda 5 XM-mel , vagy egy Lx5-tel, vagy akár egy X5 M-mel. Csak az a nagyon nagy különbség, hogy amíg öt darab Citroënt vásárolunk öt millióért, addig egy darab Mazda MX5-öst vásárolunk ugyanennyiért. Egy X5 M-et viszont 35 millióért.

Így úszhatod meg a horribilis költségeket!

Az autószerviz majdnem olyan, mint a fogorvos. Hogyha rendszeresen eljárunk, és megcsináltatjuk a megfelelő karbantartásokat, akkor nincs szükség gyökérkezelésre. De mik is ezek a karbantartások?

A méret a lényeg! - Discovery Sport, amit centik különböztetnek meg…

Ugye van a Land Rover és van a Range Rover - az ember azt gondolná, hogy ez két különböző modell, vagy két különböző modellcsoport, nem?  A videóból kiderül, hogy mi az igazság, illetve az is, hogy a Discovery a világ legjobb terepjárója.

Baleset esetén bérautó igénylésre jogosult a vétlen fél

A totálkárosra tört gépjármű vétlen tulajdonosa közúti baleset esetén igényelhet bérautót a károkozó kötelező felelősségbiztosítóját kihasználva, amely az úgynevezett járulékos károk megtérítésére vonatkozik. Fontos azonban tisztában lenni azzal, milyen kritériumoknak kell megfelelni, ugyanis szigorú feltételekhez kötött az engedélyezés.

4ütem 2016-01-23


szerző:
2016.01.23. 11:20
Mercedes GLE450 - Szakasztott BMW másolat?

Hogy történhetett az, hogy a Mercedes jó pár év késéssel megalkotta a saját X6-osát? Persze eredeti megoldásokkal is bír a Mercedes autója. Hogy mivel, az kiderül a videóból!

Mit tartalmaz az adattábla?


szerző:
2016.01.16. 11:45
Mit tartalmaz az adattábla?

Egy autónak az identitása nagyon sok szempontból behatárolható. És az autóknak álatalában a "B" oszlopán van egy kis matrica, amit adattáblának hívnak. Hogy mit tartalmaz, annak jártunk most utána.

Harmonikusabb, használhatóbb, szebb: Ilyen az új Hyundai i40!

A vadonatúj Hyundai i40 egy igazi koreai harcos, és a "D" szegmensben fog minél előkelőbb helyekért harcolni. Lássuk mit tud!

Véget ért az

Sajátságos "édeshármasban" éltek a 4ütem műsorvezetői az utóbbi időben. Viszont ez a kapcsolatuk megszűnik a Suzuki Vitarával. A szakítás persze nem könnyű nekik, most megtudhattuk, milyen emlékekkel búcsúznak az autótól.

Amit a közúti veszélyeztetésről tudnunk kell

Ha a KRESZ alapismereteinkre támaszkodunk, akkor nagyjából mindannyian tudjuk definiálni, hogy mit is jelent, de azt tetten érni nem annyira egyszerű. Utánajártunk mit kell tudnunk a közúti veszélyeztetésről.

4ütem 2016-01-16


szerző:
2016.01.16. 11:15

Best of 2015


szerző:
2016.01.09. 12:15
Best of 2015

Az újév első adásában kiválogattuk a múlt év legjobb pillanatait. Összegyűjtöttük a legizgalmasabb autókat, teszteket és pályákat, hogy ezzel búcsúztassuk az óévet.

4ütem 2016-01-09


szerző:
2016.01.09. 11:40

Ez nem vicc! Megújult a Fiat Tipo!


szerző:
2015.12.20. 11:35
Ez nem vicc! Megújult a Fiat Tipo!

Miközben hallgatunk egy viccet tele vagyunk várakozással. De mi is a lényege egy viccnek? A jó poén, a jó befejezés. És ez bizony a megújult Fiat Tipora is igaz. Nagyon jól néz ki a hátulja. Lássuk mit mondott még róla Borsi Gergő!

Körzeti orvosnál a Suzuki Vitara


szerző:
2015.12.20. 11:35
Körzeti orvosnál a Suzuki Vitara

Tartós teszten lévő kisgyermekünket, a gyönyörű narancssárga Suzuki Vitarát elvittük a körzeti orvoshoz, merthogy 20 ezer kilométer van már benne. Nézzük melyek ilyenkor a rutinvizsgálatok?

Időutazás a Skoda Octavia Superrel


szerző:
2015.12.20. 11:35
Időutazás a Skoda Octavia Superrel

Visszatekertük az időt 1967-ig! Egy olyan járművet teszteltünk, mely fölött eljárt már az ideő, viszont egyáltalán nem látszik rajta! Önnek milyen emlékei vannak a Skoda Octavia Superről?

Ráncfelvarrást kapott a Seat Ibiza


szerző:
2015.12.20. 11:35
Ráncfelvarrást kapott a Seat Ibiza

Az európai autógyártó giga konszerneknél megszokhattuk azt, hogy egy platformra több model, adott esetben több típus is építkezik. Ha például a Volkswagen Polónál egy 300 ezer forinttal olcsóbb, de majdnem minden paraméterében megegyező autót szeretnénk vásárolni, akkor itt is van a Seat Ibiza!

Ellepték a Városligetet a biciklisták!

És nem is akármilyen kerékpárokat láthattunk. Németh Ádámot, a főszervezőt kérdeztük arról, hogy mi is zajlott a Városligetben?

4ütem 2015-12-20


szerző:
2015.12.20. 11:10
Miben rejlik a Talisman valódi ereje?

A Renault csoport marketingesei úgy vélték, sokkal jobb ha a babonásabbak nem a nyakukban hordanak egy amulettet, hanem inkább beülnek saját Talismanjukba!

Ez nem Mondeo, ez Vignale!


szerző:
2015.12.13. 11:40
Ez nem Mondeo, ez Vignale!

Az új Ford Mondeo Vignale prémium mivoltját nem feltétlen magában az autóban, hanem inkább a hozzá tartozó szolgáltatásokban kell keresnünk. De hogy mit is tud pontosan a Vignale, az kiderül a videóból!

Visszatért a Jaguar nimbusza?


szerző:
2015.12.13. 11:40
Visszatért a Jaguar nimbusza?

Gyönyörű arányok, és gyönyörű formák jellemzik a Jaguár XE-t. De hogy mire képes ez az autó, azt most megvizsgáltuk a 4ütemben!

Amit a fényszórókról tudnunk kell

Az autósok többsége úgy gondolja, hogy ha van egy sértetlen lámpa az autóján, akkor 50%-ban a világítás meg van oldva. Ha pedig belül felkapcsolja, és a lámpa világítani kezd, akkor pedig azt hiszi, hogy 100%-ban minden rendben van. Holott ez nem mindig van így...

4ütem 2015-12-13


szerző:
2015.12.13. 11:15
Villám-teszt, avagy itt az új Suzuki Baleno!

Azért utaztunk egészen Barcelonáig, hogy bemutathassuk az új Suzuki Balenot. Neve olaszul annyit jelent, hogy villám. Vajon villámcsapásként is fog elterjedni a szegmensben?

Igazi vadmacska került kezeink közé

Sanyi felvételizett! Lássuk mit mondott tételéről, a Jaguar XE R-Sport 25T-ről! És mi volt a véleménye az autóról a professzor úrnak, Borsi Gergőnek?

Ki a király? Hát az X6-os!


szerző:
2015.12.06. 11:55
Ki a király? Hát az X6-os!

Azt mindenki tudja, hogy a királyok nem a leggyorsabbak, nem a legerősebbek, nem a legkörnyezetbarátabbak, és nem is a legszebbek. És így van ezzel az X6-os is. De ő a király!

4ütem 2015-12-06


szerző:
2015.12.06. 11:25
Ott jártunk a 44. Tokyo Motor Show-n!

Ha autó és motor show-ról beszélünk, akkor megszokott volt, hogy Genfből, Párizsból vagy Frankfurtból jelentkeztünk. Most sokkal messzebbre utaztunk!

Földgázzal repesztettünk!


szerző:
2015.11.29. 11:45
Földgázzal repesztettünk!

Nem egy dízel kamion került most a kezeink közé, hanem egy gázzal, történetesen földgázzal menő teherautó. Úgyhogy itt volt az ideje, hogy átváltsunk CNG-re!

Mikor támaszkodhatunk a MABISZ segítségére?

A Magyar Biztosítók Szövetsége egy olyan szövetség, amely jogszabályban meghatározott esetekben kártérítés fizetési kötelezettséggel rendelkezik a közlekedési balesetben károsult gépjárművek részére. Hogy mit kell tudnunk még a MABISZról, az kiderül a videóból.

4ütem 2015-11-29


szerző:
2015.11.29. 11:10

Jaguar E-Type vs. Jaguar F-Type


szerző:
2015.11.22. 12:10
Jaguar E-Type vs. Jaguar F-Type

Pár lépésre került egymástól a két autóikon, mégis több mint 40 évet ugrottunk az időben mikor egyikből beültünk a másikba. Múlt vagy jelen? Melyik Jaguart választaná?

Kipróbáltuk a vadonatúj Nissan Navarát!

Lengyelországba utaztunk, hogy bemutassuk önöknek a Nissan Navarát a négy fal között, és persze a terepen is!

Mikor vonhatják ki a gépjárművünket a forgalomból?

Az aki a gépjármű felelősség biztosítás díját nem fizeti meg, az jó eséllyel számíthat erre. Az önkormányzat viszont honnan értesül viszont a mi mulasztásunkról? Hogyan tarthatjuk forgalomban autónkat ezután? Nem árt, ha tudjuk ezekre a választ!

Szalay Balázsék a vadnyugaton!


szerző:
2015.11.22. 12:10
Szalay Balázsék a vadnyugaton!

Láthattuk már korábban, hogy készült Szalay Balázsék imidzsfilmje, most viszont itt van végre a kész változat is. Jó szórakozást hozzá!

4ütem 2015-11-22


szerző:
2015.11.22. 11:40

Datsun 240Z vs. Nissan 370Z


szerző:
2015.11.15. 12:00
Datsun 240Z vs. Nissan 370Z

Az autó, melyet le kell győznünk ahhoz, hogy ne ő győzzőn le minket! Tartották róla olyan versenyzők, mint Rauno Aaltonen, vagy akár Tony Fall. Lássuk mi mint mondtunk erről az autóikonról, melyet össze is hasonlítottunk egy Nissan 370Z-vel!

Megérkezett az 5. generációs Mitsubishi L200

Amerikában, Észak-Afrikában és Távol-Keleten egyszerűen imádják a pick-upokat, így az L200-at is. Pont azért lehetett az, hogy kilenc év alatt egymillió háromszázezret adtak el összesen a négy generációjából. Lássuk mit tud az ötödik!

4ütem 2015-11-15


szerző:
2015.11.15. 11:35

Autóikonok rovat: Fiat 500


szerző:
2015.11.08. 12:25
Autóikonok rovat: Fiat 500

Az autóikonok sosem mennek ki a divatból. Lényegük pedig hogy helytől, időponttól, évszaktól függetlenül mindig autóikonok maradnak! Lássuk mit változott 50 év alatt a Fiat 500-as!

Az új Hyundai i20-al lehetetlen lefulladni!

A koreai autók egyre inkább megfelelnek az európai izlésvilágnak. A legújabb Hyundai i20-nál  nem csak a forma változott, de a tartalom is. Lássuk, mit tud a legújabb, trendi kisautó!
 

Gergő a Jarama versenypályán tesztelte a legújabb Lexust

Gergő a jaramai versenypályán tesztelte a legújabb Lexus GSF-et, ami a műsorvezető szerint egy igazi középkategóriás vadállat! Hogy mit lehet még elmondani az autóról, az kiderül a videóból!

4ütem 2015-11-08


szerző:
2015.11.08. 11:50
Autóikonok: Citroen 2CV 'Kacsa' vs. Citroen C4 Cactus

Többnyire mi emberek a repülő vadkacsát, a tányéron felszolgáltat, a szecsuáni kacsát, illetve a kórházi kacsát ismerjük. De ne feledkezzünk meg a francia autóipar egyik legnagyobb ikonjáról, a Citroen Kacsáról! Amit ráadásul nem akármivel hasonlítottuk össze, hanem egy Citroen Cactus-szal!

Turbós modell: Lexus NX200t


szerző:
2015.10.25. 12:40
Turbós modell: Lexus NX200t

Bemutattuk a Toyota prémium márkájának, a Lexusnak az első benzines turbós motorral felszerelt modelljét. Egy precíz teszt végén pedig nem maradhatott el, hogy kipróbáljuk milyen is gyorsulni egy ilyen autóval.

Így készült Szalay Balázsék imidzsfilmje

Volt egyszer egy vadnyugat... Western környezetbe látogattunk és csupa jóval találkoztunk, rosszal és csúffal semmiképp.

4ütem 2015-10-25


szerző:
2015.10.25. 12:10

Mit tehetünk a párásodás ellen?


szerző:
2015.10.18. 12:20
Mit tehetünk a párásodás ellen?

A hideg beköszöntével nem mindig a romantikus történetektől párásodik a tekintetünk, hanem bizony vannak olyan esetek, mikor már alig látunk ki az autóból, mivel a külső és belső hőmérséklet között igen nagy a különbség. Ilyenkor mit tehetünk?

Mini vs. Mini


szerző:
2015.10.18. 12:20
Mini vs. Mini

64-es bajnokautó replikájába ülhettünk be, s ha már így történt akkor Gergő jól meghajtotta a Morris Mini Cooper S-t. A régi után viszont azt is megnéztük, mit tud a mostani Mini!

Mennyit változott a Hyundai i30?


szerző:
2015.10.18. 12:20
Mennyit változott a Hyundai i30?

Megérkezett hozzánk az új generáció orange caramel színben, lássuk mit szóltak hozzá a srácok!

4ütem 2015-10-18


szerző:
2015.10.18. 11:50

Mire kell figyelni a fékeknél?


szerző:
2015.10.11. 12:20
Mire kell figyelni a fékeknél?

A legtöbb autós műszaki félelme a saját járművével kapcsolatban az, hogy: "Jaj, csak nehogy megálljon!" Van egy alkatrész azonban, ami pont erre szolgál, és nem árt odafigyelni azzal kapcsolatban néhány dologra.

Kipróbáltuk az örökzöld Toyota Priust

Örökzöldből ismerünk növényeket, slágergyanús szerzeményeket, illetve kis mondókákat. Na de az autóipar is letett már jó sok örökzöldet, például a Toyota is. Lássuk mit tud a Prius Plus!

Luxus a szemnek


szerző:
2015.10.11. 12:20
Luxus a szemnek

Rolls Royce, Porsche Carrera 911 S, Bentley Bentayga csak pár azok közül az autók közül, amiket megcsodálhatunk a videóból!

Hogy érzi magát Gergő a Suzuki Vitarában?

Múlt héten Gergő már megosztott pár információt velünk, hogy milyen is a Suzuki Vitara 5000 kilométer után, lássuk mi a véleménye azután, hogy most már huzamosabb ideje használja a járművet!

A jövő most kezdődik a Ladánál


szerző:
2015.10.11. 12:20
A jövő most kezdődik a Ladánál

Újra visszatértek a Ladák. Mit szólt hozzá a magyar közönség? Milyen lesz a típuspaletta? Ti melyik Ladát várjátok a legjobban?

4ütem 2015-10-11


szerző:
2015.10.11. 11:50
4ütem 2015-10-11

4ütem – nem csak azoknak, akik benzingőzben vagy a szerelőaknában nőttek fel, hanem azoknak is, akiknek fontos és mindennapi eszközként szolgál a négy kerék. A 4ütem műsorvezetője: Nagy Sándor a nézők szemével teszteli a járműveket, míg az autósmagazin szakértője: Borsi Gergő.

Gergő első találkozása a megújult Toyota Avensis-szel

A Toyota Avensis modellfrissített változatának bemutatóját a Mont Blanc tövében tartották korábban, ahol Sanyi ki is próbálhatta. Gergő viszont most találkozhatott az autóval először. Lássuk hogy tetszett neki!

Horváth Szilárd és a Drivingcamp


szerző:
2015.10.04. 12:40
Horváth Szilárd és a Drivingcamp

A rádióban a meghökkentő történetek mestere, viszont nem a kormány, hanem a mikrofon az ő fegyvere. Lássuk mire képes Horváth Szilárd a Drivingcamp tesztpályáján!

Vitara 5000 kilométer után


szerző:
2015.10.04. 12:40
Vitara 5000 kilométer után

Az első 5000 kilométert már megtették Gergőék ezzel a gyönyörű, alkonynarancssárga Vitarával. Hogy milyenek az első benyomások, az kiderül a videóból!

Amit a veterán járművekről tudnunk kell

Mitől népszerűek az oldtimerek? Mi számít egyáltalán annak? Gergő utána járt mit kell tudnunk ezekről a veterán darabokról.

4ütem 2015-10-04


szerző:
2015.10.04. 12:10
4ütem 2015-10-04

4ütem – nem csak azoknak, akik benzingőzben vagy a szerelőaknában nőttek fel, hanem azoknak is, akiknek fontos és mindennapi eszközként szolgál a négy kerék. A 4ütem műsorvezetője: Nagy Sándor a nézők szemével teszteli a járműveket, míg az autósmagazin szakértője: Borsi Gergő.

Csillogó újdonságok a 66. Frankfurti Autószalonon

Mindenhol akadtak friss fejlesztések: a Suzuki Balenója és a Honda Civic Tourer is a pakolhatósággal próbál még több embert meghódítani. Eközben a Hyundai egy egész modell-családdal, a Jaguar SUV pedig sportosságával ugrott be a piacra. De akadtak még egyéb csábító újdonságok is a kiállításon.

4ütem 2015-09-27


szerző:
2015.09.27. 11:55
4ütem 2015-09-27

4ütem – az RTL Klub autósmagazinja, amely hétről hétre beszámol az autósvilág újdonságairól, új modelljeiről, technikai fejlődéséről. 4ütem – nem csak azoknak, akik benzingőzben vagy a szerelőaknában nőttek fel, hanem azoknak is, akiknek fontos és mindennapi eszközként szolgál a négy kerék. A magazin sportrovatában Czollner Gyula friss hírekkel jelentkezik a hazai és külföldi autós sportesemények világából, a szervizrovatában pedig az autók megfelelő karbantartásához kapunk szakértői tanácsokat. Hogy mindenki könnyen kiigazodjon az autók világában – 4ütem – minden héten az RTL Klub műsorán. A 4ütem műsorvezetője: Nagy Sándor a nézők szemével teszteli a járműveket, míg az autósmagazin szakértője: Borsi Gergő.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való