KERESÉS search-close

31

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "31"

Boldog szülinapot Istenes Bence

Istenes Bence kedden lett 31 éves. A szülinapi torta alig bírta a 40 fokos hőséget a Fülöp-szigeteken. A Survivor stábja, ahogy tavaly, idén is meglepetés bulit szervezett neki.

Miért sózza meg valaki a villanykörtét??

Természetesen nagyon sok pénzért cserébe! Az 1 perc és nyersz 31-ei adásából kiderül, pontosan miért is történtek ilyen fura dolgok a tévében négy évvel ezelőtt.

Jó ebédhez szól Menyhárt Tamás kortárs szavalása

A Hungary's Got Talent versenyzője 31-én szóban elküldte Horgas Esztert a mediterrán vidékekre, de előtte még leiskolázott mindenkit kortárs költészetből. Ilyen slam poetry-t még biztos, hogy sosem hallott!

Kizárás-gate: VV Simon ezen a napon tépte le a pólót VV Vikiről

2014. január 31-én a VV6 csodabogara úgy összeveszett Vikivel, hogy végül a Való Világok történetében először sikerült kizáratnia magát a játékból is. Íme minden idők legbalhésabb VV-videója!

Már nyolc éve tudjuk, hogyan lehet trükközni a rokkantigazolvánnyal

Éppen egy január 31-ei riportban lepleztük le, hogy pénzért cserébe egyes okmányirodákban majdnem olyan könnyedén lehet hiteles mozgássérült-igazolványhoz jutni, mintha vennénk egy doboz tartós tejet.

Leonardo DiCaprio megünnepelte Jonah Hill 31. születésnapját

A Wall Street Farkasa szereplői együtt buliztak a Smith & Mills-ben.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való