KERESÉS search-close

3 milliárd

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "3 milliárd"

3 milliárd a károsultaknak


szerző:
2018.03.06. 18:42
3 milliárd a károsultaknak

Kártalanítják a SZEVIÉP Zrt. ki nem fizetett alvállalkozóit. A kormány 3 milliárd forintot szavazott meg 110 vállalkozónak, akiket 2009-2010 között a csődbe ment SZEVIÉP Zrt. nem fizetett ki. A cég ellen - amely az M43-as autópálya egyik kivitelezője volt - 8 éve folyik bírósági eljárás csődbűntett miatt, miközben az alvállalkozók közül minden harmadik tönkrement.

 

3 milliárdot kaszált az irodaház eladója

Túl drágán vette meg a Nemzeti Bank az Eiffel Palace luxusirodaházat, az eladó offshore hátterű cég 3 milliárd forint tiszta hasznot húzott az üzletből - erre jutott a jegybank felügyelőbizottságának egyetlen ellenzéki tagja, akinek jelentést kellett írnia az ingatlanvásárlásról. A MNB közleménye szerint az Eiffel Palace kitűnő befektetésnek bizonyul, és a közvagyont gyarapítja.

3 milliárdos kárt okoztak a parkolási cégek

Több mint 3 milliárd forintos hűtlen kezelés vádjával kezdődött meg a tárgyalás Fürst György korábbi MSZP-s VI. kerületi alpolgármester ügyében. Kéttucat vádlott van, köztük a Centrum Parkoló Kft. volt ügyvezető-tulajdonosa. A vád szerint a cég 2006 és 2011 között több esetben alvállalkozóknak szervezett ki olyan feladatokat, amelyeket a parkolási társaság végzett, vagy eleve feleslegesek voltak. Az alvállalkozók vezetői között több esetben a megbízó cég beosztottjai, rokonai voltak.

3 milliárdot kaszált a kaszinón Vajna cége

Egyetlen kaszinó hozott 3 milliárd forint nyereséget Andy Vajna cégének. A Las Vegas Casino egy év alatt csaknem megduplázta a nyereségét, a pénzt már ki is fizették a filmügyi kormánybiztos luxemburgi cégének. Vajna öt kaszinókoncessziót is elnyert, pályáztatás nélkül. A Demokratikus Koalíció szerint felháborító, hogy a kormánybiztos talicskázza ki a korábban költségvetésbe befolyt milliárdokat, miközben a kaszinók nincsenek bekötve az adóhatóság ellenőrző rendszerébe sem. Andy Vajnát hiába kerestük.

Szerszámokkal csaltak el 3 milliárd áfát

Házakat, teherautókat és egy egész ipari parkot is lefoglaltak az adóhatóság emberei, akik egy debreceni központú áfa-csaló bandára csaptak le. Összesen 3 milliárd forintnyi vagyont zároltak. A banda a gyanú szerint vasipari termékekkel, gépekkel csalt adót. 60 cégen keresztül számláztak, és a csalásokhoz hamis igazolványokat is gyártottak, amikhez álbajuszban, elmaszkírozva készítettek a banda tagjairól fotókat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való