KERESÉS search-close

2-es metró

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "2-es metró"

Metróbaleset: még nincs felelős

Még gyanúsítottakat sem hallgatott ki a rendőrség a két éve történt, eddigi legsúlyosabb hazai metróbaleset ügyében. 2016 decemberében a kettes metró egyik szerelvénye nem tudott időben megállni, és belerohant az előtte álló másik metróba. A metrók azóta is lassabban járnak azon a szakaszon. A Metróért Egyesület szerint ennyi idő alatt illett volna megoldást találni a problémára.

A FÖLD ALATT: Lementünk a metróalagútba

Mutatjuk, mit láthatott az az ember, aki leszökött és beszaladt a metró-alagútba. Stábunk korábban forgathatott a föld alatt.

Házkutatás a metróbaleset után

20 embert hallgatott ki a rendőrség a hétfői metróbaleset miatt, amiben 15-en sérültek meg. Úgy tudjuk, már csak a ketten vannak kórházban, a többieket hazaengedték. A BKV vezérigazgatója Híradónknak azt mondta, mindenkinek kifizetik a kárát, de eddig senki nem jelentkezett még. Közben a hatóságok vizsgálják a metrók kocsik fekete dobozát, amikből kiderülhet, mi történt pontosan az ütközés előtt.

Tömegbaleset a 2-es metrón

Tömeg-szerencsétlenség a 2-es metróban. 15-en megsérültek, többen súlyosan, amikor a reggeli csúcsforgalomban összecsúszott két metrószerelvény. Az egyik éppen állt a Pillangó utcai megállónál, amikor a másik hátulról nekiütközött. Az utasok közül többen elestek, a mentők végtag-, fej- és mellkassérülteket láttak el, többen kórházba kerültek. Az egyik szemtanú szerint pánik tört ki. Az ügyészség büntetőeljárást indított.

Hajóval is pótolják a metrót

Metrópótlás a vízen. Szombat óta hajók járnak a Batthyány tér és a Kossuth tér között jövő tavaszig, a metró ugyanis a MTESZ székház bontása miatt nem áll meg a Parlamentnél. A hajó negyed óránként jár, de ma főleg turisták használták. A szokatlan metrópóltlóra nem kell különleges jegyet váltani, érvényesek rá a bérletek és a vonaljegyek is.

Elgáncsolta a bliccelő lányt az ellenőr

A lány jegy nélkül utazott a 2-es metrón. Amikor az ellenőrök elkapták, menekülni próbált, de az egyikük szándékosan felbuktatta - ezt állítja egy szemtanú. A lány térdre esett, majd sírva fakadt. A BKK azt vizsgálja, hogy szándékos volt-e a gáncsolás.

Elgázolta a metró, de túlélte


szerző:
2011.08.03. 13:09
Elgázolta a metró, de túlélte

Súlyos sérülésekkel szállították kórházba azt a férfit, akit szerda délelőtt gázolt el a metró a Keleti pályaudvarnál.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való