KERESÉS search-close

19 éves fiú

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "19 éves fiú"

Féltékenység vezetett a tanárveréshez?

Tanárnőt vert meg egy 19 éves fiú Hajdúnánáson. Úgy tudjuk, olyan súlyosan bántalmazta, hogy a 40 éves nő arcát műteni kell. A támadó egyik barátja azt állítja, hogy a tanárnőnek korábban viszonya volt a fiúval.

Kútban találták meg az eltűnt fiú holttestét

Holtan találták meg azt a 19 éves gyáli fiút, aki 5 héttel ezelőtt tűnt el. Holttestét a család szomszédjának hátsó udvarán, a kútban találták meg. A környékbeliek úgy tudják, a szomszéd locsolás közben belenézett a kútba, ahol végül megtalálta a holttestet. A fiú, amikor utoljára látták, szórakozni indult a barátaival. Összeismerkedett egy ukrán férfival, és utána tűnt el. A rendőrök az első vizsgálatok alapján kizárták, hogy bántották volna a fiatalembert.

Előzetes: Holtan találták meg a 19 éves gyáli fiút

Holttestét a család szomszédjának hátsó udvarán, a kútban találták meg. A környékbeliek úgy tudják, a szomszéd locsolás közben belenézett a kútba, ahol végül megtalálta a holttestet. A fiút, amikor utoljára látták, szórakozni indult a barátaival. Összeismerkedett egy ukrán férfival, és utána tűnt el. Hogy mi történhetett vele, elmondjuk hat órakor az RTL Híradóban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való