KERESÉS search-close

13. rész

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "13. rész"

Hajdú jó tanítója volt Puzsérnak

Róbert úgy döntött, hogy erkölcsi bizonyítványt igényel, amit aztán megmutathat a bulvárlap szerkesztőségében, ahol hazugságokat írtak róla. Ezt követően pedig jöhet a per, amit Hajdú Pétertől eltanult. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Ismét Katáék fölé magasodik a kínai bürokrácia. A vízumügyntézés közben egyre több nehézségbe ütköznek. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Gréta végső elkeseredésében randira ment

Mivel férjétől az utóbbi időben semmilyen visszajelzést nem kapott, ezért úgy döntött, hogy találkozik egy férfival. Gréta az ismeretlennel való testi érintkezés gondolatától is hányingert kapott, mégis jól esett neki, hogy dicsérik a külsejét és a személyiségét. Nikosz persze teljesen kiakad a történtektől! Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Gyerek vs. Unique vs. jogi karrier


szerző:
2015.06.25. 23:00
Gyerek vs. Unique vs. jogi karrier

A jelenleg anyaszerepben élő Gabi már alig várja, hogy munkát vállalhasson jogi területen, azonban ez nehezen összeegyeztethető a gyermekneveléssel és a Unique-kal. A családtagok életvezetési tanácsokkal bombázzák, amit Gabi nem mindig vesz jó néven. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Robi édesanyja kezébe vette az irányítást, hogy fia végre elkezdjen újra élni. Az anya szerint első lépésként Edinától kell megszabadulni, mert csak visszahúzza Robit. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Ada irtózik a randiktól


szerző:
2015.06.24. 23:00
Ada irtózik a randiktól

Ada barátnője találkozót szervez, hogy bemutassa őt egyik srác ismerősének. A lány úgy van vele, hogy miért ne, de csak akkor, ha nem aggatják rá a randi címkét a találkára. Mindeközben Bálint balhéba keveredik egyik csapattársával a hokiedzésen, ezzel kockára téve tagságát. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Hiszti, balhé, bunyó, szakítás


szerző:
2015.06.24. 23:00
Hiszti, balhé, bunyó, szakítás

Szerencsétlenül alakul az élet a Szelfi tizenharmadik epizódjában.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való