KERESÉS search-close

12 éves kislány

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "12 éves kislány"

12 éves kislánnyal erőszakoskodott a budapesti férfi

12 éves kislányt akart megerőszakolni egy férfi Budapesten, elfogták a rendőrök. A gyerek szombat reggel iskolába tartott, amikor a támadó a 8. kerületben berántotta egy kapualjba és erőszakoskodott vele. A halálra rémült kislánynak sikerült kiszabadítania magát és elmenekült.

12 évesen kapott agyvérzést

12 évesen kapott agyvérzést egy játszótér padján egy albertirsai kislány, egy rendőr mentette meg az életét, aki mentőt hívott hozzá. Édesanyja sírva idézte fel a történteket, az elején ugyanis még az sem volt biztos, hogy gyermeke életben marad.

A kislány elmesélte a felépülésésnek teljes történetét.

„Megviseltek a történtek, de már jobban vagyok”

Örülök, hogy elkapták, megviseltek a történtek, de már sokkal jobban vagyok. Ezt mondta az RTL Híradónak az a 12 éves kislány, akire szatír támadt Pécsen. A rendőrök elfogták a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy az iskolásnak mutogatta magát egy ház liftjében. Beismerő vallomást tett, jelenleg is őrizetben van.

Fotókkal zsarolta a kislányt az interneten

Egy közösségi portálon talált áldozatot egy Heves megyei pedofil. Lebukott, most emeltek vádat ellene. Az 52 éves férfi egy tizenkét éves kislányt környékezett meg. Meztelen fotókat csalt ki tőle, majd azokkal zsarolta. A gyerek végül a szülei segítségét kérte, ők értesítették a rendőrséget. A férfi a kislánnyal személyes találkozót beszélt meg, ott fogták el a rendőrök.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való