KERESÉS search-close

100. előadás

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "100. előadás"

A Barátok közt sztárja szívmelengető dologra készül – Videóüzenet!

Józan László rengeteget dolgozik, nemcsak forgat a Mátyás király téren, hanem a Vígszínház színészeként számos színdarabban is játszik, énekórákra jár, keményen sportol, és emellett rendszeresen jótékonykodik.

Megható dologra készül Józan László

A Barátok közt sztárja mesélt nekünk legújabb jótékonysági kezdeményezéséről, ugyanis ismét csodálatos dologra készül. Nemhiába mondjuk, hogy Józan Lászlónak aranyból van a szíve.

Őrült nők ketrece: álló taps a 100. előadáson

Rengeteg smink és paróka, letörött cipősarkak és lecsúszás a lépcsőről – sok minden történt 100 előadás alatt az Őrült nők ketrecében. Volt olyan néző, aki szombat este már tizenegyedszer látta az előadást, és sokan vidékről utaztak Budapestre, hogy megnézzék a darabot. A rendező, Alföldi Róbert most külföldön dolgozik, videón üzent a nézőknek és a színészeknek.

Börtönben tartották a 100. előadást

Börtönben tartotta 100. előadását Pogány Judit és a Pinceszínház. A Kossuth-díjas színésznő 8 éve játssza azt a darabot, amelyben egy halálraítélt édesanyját alakítja. Az előadás sokkoló: az anya próbálja megérteni, miért vált gyilkossá a fia. A tököli börtönben 100 elítélt nézte meg a darabot.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való