KERESÉS search-close

10 millió

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "10 millió"

Nem minden 40 alatti, házas asszonynak jár majd a kamatmentes kölcsön

A banki költségeket is az állam állja majd a vasárnap bejelentett, akár 10 milliós életkezdési hitelhez. Újabb részleteket árult el a családügyi államtitkár. Nem minden 40 alatti, házas asszonynak jár majd a kamatmentes, szabad felhasználású kölcsön, hanem csak az új gyereket vállalók kaphatnak belőle. Novák Katalin azt mondta, 5 éven belül kell gyereket szülni, különben visszamenőleg is kamatot fizettetnek majd a tartozásra.

10 millió büntetést kell fizetnie a miskolci önkormányzatnak

Tízmillió forint büntetést szabott ki a bíróság a miskolci önkormányzatra, mert szerintük a város megsértette a miskolci romák egyenlő bánásmódhoz való jogát. Két jogvédő szervezet indított pert 2016 tavaszán a miskolci önkormányzattal szemben, mert szerintük a városvezetés sorozatosan szegény- és cigányellenes intézkedéseket hozott.

10 millió pluszpénzhez jutott a hamis diplomával

A főnöke erőltette a diplomát, ezért vett egyet – ezt vallotta a bíróságon egy 39 éves volt köztisztviselő. A csanyteleki férfi hamis diplomával és nyelvvizsgával 10 év alatt tíz és fél millió forint pluszpénzt vett fel a csongrádi önkormányzattól, majd a járási hivataltól. Informatikusként dolgozott, 3 társával együtt egy belső ellenőrzésen bukott le. Az első tárgyaláson azt mondta, a munkájára sosem volt panasz.

A fideszes képviselők bojkottálták az ülést

Orbán Viktor nem beszélt Rogán Antallal arról, hogy a gyilkosságért elítélt Portik Tamás azt vallotta a bíróságon: évekkel ezelőtt 10 millió forintnyi kenőpénzt adott át a miniszterelnök jelenlegi kabinetfőnökének. A miniszterelnök az állami rádiónak azt mondta, egy bűnöző állításaival nem kell foglalkozni. Az ügyről a nemzetbiztonsági bizottság is tárgyalt volna pénteken, de elmaradt az ülés, mert a fideszes képviselők nem mentek el. Az MSZP szerint ez durva támadás a jogállamiság ellen.

Portik állítja, 10 milliót adott Rogánnak

Rogán Antal az RTL Híradónak cáfolta, hogy pénzt adott volna át neki Portik Tamás, vagy egyáltalán ismernék egymást a bűnözővel. A nemrég gyilkosság miatt elítélt Portik egy személyiségi jogi perben pénteken azt állította, hogy régóta ismeri Rogánt, sőt, egyszer személyesen vitt el neki egy zacskóban 10 millió forintnak megfelelő eurót.

Szinte a teljes 10 milliós zsákmányt elverhette

Kisebb hűtő méretű páncélszekrényt loptak el egy csengeri családi házból, még tavaly decemberben. A rendőrök 4 hónap után fogták el a lopással gyanúsított férfit. Valószínűleg nem tudta azonnal kinyitni, ezért vitte magával a páncélszekrényt. Hetekkel később találták meg közmunkások. A benne lévő több mint tíz millió forintnak és arany ékszereknek nyoma veszett.
 

10 milliót kaphat, aki feladja állami állását

Akár 10 millió forinttal is támogatná az állam azokat a közalkalmazottakat, akik maguk mondanak fel és vállalják, hogy hosszú ideig nem vállalnak állami munkát. Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondta, a több milliós támogatás akkor jár, ha a dolgozó később vállalkozó lesz.

Gyermektelen pár 40 felett kizárva

Hiába vállalják a három gyereket, nem jár a 10 milliós vissza nem térítendő lakástámogatás, ha a férj és a feleség is betöltötte a 40 évet. Ha viszont már van gyerekük, nem számít, hogy hány évesek. A Bankmonitor úgy számol, a 10 milliós támogatás mellé beígért 10 milliós kedvezményes hitelnek 47 ezer forint körül alakulnak majd a havi törlesztői.

Nem mindegy, mekkora házat vennének

Lakásnál gyerekenként legalább 20, háznál 30 négyzetméternyi alapterületű ingatlant kell venni - egyre több részlet derül ki a kormány új otthonteremtési programjáról. A tervek szerint 10 millió forintot kaphatnának a legalább 3 gyerekes családok, vagy azok, akik ennyi gyereket vállalnak.

10 milliót vettek fel a bérelt földre

10 millió forintos állami támogatást vett fel a mezőgazdasági bizottság fideszes alelnöke pályáztatás nélkül kapott állami földek után a Blikk információi szerint. Farkas Sándor a pontos összegre nem emlékszik, de szerinte csak kicsi és nehezen művelhető területekhez jutott így. Farkas mellett két másik volt fideszes képviselő is kapott állami földeket pályáztatás nélkül.


 

Drága lakás Kósa feleségének nevén

Évek óta a felesége nevén lévő, 100 milliósra becsült budapesti lakást használja Kósa Lajos - derítette ki a Házon kívül stábja. A Fidesz alelnökét, Debrecen polgármesterét gyakran látják ott a szomszédok, abban a lakásban, amely nem szerepel a vagyonnyilatkozatában.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való