KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "1 perc és nyersz"

Sebestyén Balázs:

Sebestyén Balázs újra bebizonyította, milyen jó apa, ugyanis vasárnap gokartozni vitte nagyobbik fiát, Benit.

Velük ért véget az 1 perc és nyersz!

Három hét után pénteken utolsó adásához érkezett az 1 perc és nyersz! negyedik évada. Vőfély Péter és fia, Vőfély Petya volt Anna és Miki vendége a Reggeliben, akik egy millió forintot zsebelhettek be gameshow-ban.

Minden pillanatát élveztük az 1 perc és nyersz! utolsó hetének!

Az utolsó héten ismét születtek újabb milliomosok, de voltak csalódások, és örömteli játékok is!

„Ez a buli meghalt” avagy felidéztük Sebestyén Balázs legütősebb poénjait!

Az utolsó héten is akadtak érdekes helyzetek, melyet a műsorvezető azonnal szóvá tett. Ezáltal újabb vicces pillanatoknak lehettünk a szemtanúi.

Izgalmas játékon vannak túl Péterék!

Az összeszokottság, és a figyelem most nagy segítség volt apának és fiának, ugyanis óriási hajrával lettek milliomosok.

Nem fogjátok elhinni, hogy Kinga mire is gyűjt!

Az ötgyermekes anyuka most úgy döntött, kicsit önzőbb lesz, és a nyereményt „magára” fogja költeni…

Rúzstorony

Ebben a feladatban a versenyzőnek kivételes kéz-szem koordinációra van szüksége ahhoz hogy az evőpálcikák segítségével négy ajakbalzsamból építsen tornyot. Ha csak egy picit is megcsúszik a pálcika, az egész rakás összedőlhet. Most végre kifizetődhet, hogy hosszú évek kemény munkájával megtanultunk kínai pálcikával enni. Ha nem sikerül 60 másodpercen belül teljesíteni a feladatot, a versenyző kiesik, és a játéknak vége.

Lépcsőjáró csavarcsúszda

A vicces mozgású lépcsőjáróval biztosan nagyon sokan találkoztak már. Ebben a feladatban a játékos két lépegető rugót tart a kezében, melyek tetejére egy-egy anyacsavar van felfűzve. A játékosnak a csavarokat a rugó tetejéről a földig kell lemozgatnia úgy, hogy folyamatosan hintáztatja és pörgeti azokat. Ha nem sikerül a feladatot 60 másodperc alatt teljesíteni, a versenyző kieshet és a játéknak vége.

„Ötgyermekes családanya vagyok”

Kinga egész nap gyerekekkel foglalkozik, ugyanis egy óvodában dajka. Ha pedig hazamegy, otthon 5 gyermek várja…

Gumiarc

Az emberi arcon rengeteg izom található. Két izomcsoport a mosolyért, és a szemöldökráncolásért felelős. Ebben a feladatban a játékosnak a homlokától kell az arcizmai segítségével eljuttatni egy kekszet a szájáig. Ha leesik a keksz, próbálkozhat másikkal. Ha nem sikerül a feladatot 60 másodperc alatt teljesíteni, a versenyző kieshet és a játéknak vége.

Cukorfutár

Ennek a feladatnak a teljesítéséhez jó koncentrációsképességre és biztos kezekre van szükség. a játékosnak ezúttal két szívószálat kell csipeszként használni ahhoz, hogy három cukorkát szállítson az egyik asztalról a másikra. A második asztalon három szívószál várja a játékost az ég felé fordítva, amelyeknek tetejére kell illesztenie a három különböző színű cukrot. Ha valamelyik szívószál felborul vagy leesik róla a cukorka, a játék befejeződik. Ha a feladatot nem sikerül 60 másodperc alatt teljesíteni, a versenyző kieshet, és a játéknak vége. 

A Cukorfutárral nem tudott megbirkózni Kinga!

Az első két játékot könnyedén vette Kinga, viszont a cukorkás feladatot sajnos nem tudta megoldani.

1 perc és nyersz! 2017-06-02

Új évaddal jelentkezik az RTL Klub képernyőjén az elmúlt évek egyik legsikeresebb vetélkedő show-műsora, az 1 perc és nyersz! - Sebestyén Balázs vezetésével. Az 1 perc és nyersz! legújabb évadában számos újdonsággal találkozhatnak a nézők hétköznaponként. A vadonatúj játékok mellett lesznek párbajok is, ahol az idő mellett egy játékostárssal is versenyezni kell. Az idei év másik újdonsága, hogy az egyéni és páros játékosok mellett családok is ringbe szállnak majd az akár 10 milliós fődíjért. Az 1 perc és nyersz! című műsorban továbbra is olyan ügyességi feladatokat kell megoldaniuk a versenyzőknek, amelyekhez a mindennapi életben használt tárgyakat kell felhasználniuk, így ezeket bárki kipróbálhatja, gyakorolhatja akár az otthonában is. A versenyzőknek most is csak 1 perc áll rendelkezésükre, hogy a feladatot sikeresen teljesítsék. A versenyzőknek „három élete van”, tehát ha egy versenyszám nem sikerül elsőre, akkor még kétszer újra nekifuthatnak. Összesen 10 szint van, ebből három szinten garantált a nyeremény. Ha egy garantált szintet teljesít a játékos, akkor azt az összeget már biztosan hazaviheti. Aki teljesíti valamennyi játékot, hazaviheti a 10 millió forintos fődíjat. 1 perc, 10 játék, 10 millió forint! Tehát ismét elég lesz egyetlen perc ahhoz, hogy valaki valóra váltsa az álmait, hogy megvalósítsa céljait, hogy egy csapásra győztes és milliomos legyen.