KERESÉS search-close

űrlények

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "űrlények"

A halálból hozzák vissza a híres színészt az Avatar folytatásaiba!

Meglepő fordulattal bonyolítják az Avatar folytatásait, ugyanis a filmek feltámasztanák a navik legfőbb ellenségét!

Vivien távoltartja elméjét az űrlényektől

A lány elárulta, hogy hisz a földönkívüliek létezésében. Így már senkinek sem kell csodálkoznia azon, hogy Vivien bolygókutató szeretne lenni.

Kína óriásteleszkóppal figyelné meg a földönkívülieket

Több, mint kilencezer embert telepítenek ki az otthonából, hogy gigantikus teleszkópot építsenek a házak helyére Kínában. A beruházás elsődleges célja idegen civilizációk felderítése.

Idegen civilizáció nyomaira bukkantunk?

Űrlényeket emlegetni elég divatos dolog mostanság, de ebben az esetben tényleg benne van a pakliban, hogy az a megastruktúra, amit feldedeztek egy csillag körül, idegen civilizációtól származik.

Földönkívüli jeleket akar fogni Kína, épít hát egy 500 méteres rádióteleszkópot

Mióta vizet találtak a Marson, tömegeket kezdett el érdekelni az űrkutatás és a földönkívüliek. Nekik kedvezünk ezzel a hírrel, Kína ugyanis nagyon elszánt, mindenképpen idegen eredetű jeleket akar fogni a világűrből. Építenek hát egy öt focipályányi rádióteleszkópot.

A leghíresebb csillagász szerint az űrlények simán gyarmatosítanák a Földet

Stephen Hawking szereti a hangzatos kijelentéseket, de most még magához képest is nagyokat mondott. Van itt minden, világvége, űrlények, embereken uralkodó számítógépek. Kapaszkodjanak meg!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való